|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 19:36:11   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Vprašanje:

Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu?

Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 mluser posted image
Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel

Si kar upam trditi, da je razlika v okusu. Če primerjam nakup Hipp-a v Müllerju in v DM-u (sem primerjala l. 2005), je v okusu definitivno bila razlika.

Ej, a 350 ml je naenkrat spravil vase?? Ogromno!!!

Prej sva imela vedno borbe,da je spil sploh 100ml,danes je pa kar vlekel.Še dobro,da sem imela dve flaški pripravljeni.
Se pravi,da moram zalogo iz Mulerja nareditiuser posted image No,saj sedaj ne bo več take panike kot pred prazniki

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.1.2009 19:36:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja

Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je
govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :))))
in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako user posted image
čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat
pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko
ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brina.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.1.2009 19:36:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda user posted image  Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakanauser posted image

Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.1.2009 19:38:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

da se vam javim z naše bolnišniceuser posted image
ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdravauser posted image
Mene pa je po dolgem času obiskala Muser posted image , tako, da me vse boliuser posted image

Držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.1.2009 19:38:34   
tilči

Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda user posted image  Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakanauser posted image

Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa user posted image

user posted image user posted image user posted image Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar user posted image  zaposlim,če je doma,da ga drži

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.1.2009 19:39:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: ****

cmrlika:

nasa cetica ze spila user posted image user posted image  imas se kaksno???user posted image

ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? user posted image

Meni špilajo vseuser posted image . Hvala še enkrat.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.1.2009 19:40:29   
aurora28

To mi je pa znano user posted image user posted image

Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.1.2009 19:41:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte user posted image

Fajn izberita user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.1.2009 19:41:48   
tilči
Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih lasuser posted image

Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico.user posted image Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.1.2009 19:42:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

VOZILA SEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ni ravno jasno, kaj si vozila user posted image user posted image

A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avtouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punca

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.1.2009 19:42:28   
špelin@
Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih lasuser posted image

Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico.user posted image Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal

Kakšen zlatek user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.1.2009 19:44:21   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fbuser posted image

Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... user posted image  Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...

Evo, sem user posted image

tally, kaj je tisto vabilo s srčkom??

Kva pa jaz vem user posted image jaz to dobim in naprej pošljemuser posted image user posted image

Meni je 99% "opcij" na FB španska vas user posted image user posted image  Sploh se ne znajdem...

sej je men tudiuser posted image

A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo user posted image

user posted image user posted image user posted image Gregi. a so vsaj polurne runde?

1. runda je trajala celo uro user posted image , zdajle pa pol urce user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to delaj mamici Gregi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi! Priden ostani še naprejuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.1.2009 19:45:29   
Anitka

Bravo Gregi, da pridno pančaš user posted image user posted image user posted image

Midva pa greva jutri v avtosalone gledat avte user posted image user posted image user posted image , končno se približuje trenutek, ko bova dala zeleno luč in kupila avto, najverjetneje februarja, ker nama 1.2. poteče vinjeta in ne bova nove vinjete limala na star avto user posted image

Gal je danes spet pridno papcal, je pojedel 5 obrokov in zdaj že spi. user posted image

No pa je Gal spet jedec in poluser posted image user posted image user posted image .

In kakšen avto kupujeta?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.1.2009 19:46:36   
Anitka

Vprašanje:

Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu?

Verjetno da ja, kot pri večini stvareh. Žaluser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.1.2009 19:47:23   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem.
najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. user posted image

a prav reče ti "glej"?

ja ali pa lej

Maja mala klepetuljauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš pa govori ag in eh.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.1.2009 19:48:05   
aurora28
Hvala Špelin, se bova potrudila, najbolj se nama gre, da je v prvi točki praktičen in udoben, drugo ne predrag in tretjič, da gre v prtljažnik aluminijasti boks za Didi in še ostane nekaj prostora za prtljago. user posted image

A ste videle moj novi avator. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.1.2009 19:48:05   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.1.2009 19:49:45   
Anitka

Aurora iiiiii, kakšen lep avatar, kakšen nasmešekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za frizurouser posted image user posted image user posted image .

In za pravljicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tilči imaš ZSuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.1.2009 19:50:11   
aurora28
Gal je pa danes govoril didi user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.1.2009 19:51:49   
Anitka
Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakupuser posted image

Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale user posted image user posted image user posted image . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.1.2009 19:52:29   
aurora28
Anitka kupujeva nekaj od Citroena ( C4 Picasso, C8) Opel Zafira...zaenkrat greva gledat, potem pa se bova odločila katerega. user posted image

Anitka hvala. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.1.2009 20:04:30   
barbaw

user posted image user posted image user posted image Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar user posted image  zaposlim,če je doma,da ga drži

Jaz pri Jaku nisem imela takih problemov, da bi se kaj grabil, se pa zato Maja kdaj pa kdaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.1.2009 20:04:32   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nejc

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.1.2009 20:04:36   
barbaw

Hvala Špelin, se bova potrudila, najbolj se nama gre, da je v prvi točki praktičen in udoben, drugo ne predrag in tretjič, da gre v prtljažnik aluminijasti boks za Didi in še ostane nekaj prostora za prtljago. user posted image

A ste videle moj novi avator. user posted image

Sem videla slikico in sem mogla pogledat kdo je to. user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za slikico, je pravi srček

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.1.2009 20:09:51   
špelin@

Jaz pri Jaku nisem imela takih problemov, da bi se kaj grabil, se pa zato Maja kdaj pa kdaj.

Pri meni se pa punci nikoli nista grabili za tamalo, princ pa kar naprej (vsakič, ko ga previjam) čekira, če je premoženje na mestu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?