tims
|
Tole pa presega vse meje!!!!!!!!!!!! A si lahko mislte, kako je men, k vas moram dve uri brat LEŽE? Me že vse boli, prekleta računalniška miza pa že tri tedne zamuja . Pa z branjem še gre, ampak pisat je pa že orng podvig. Najprej Coraly: čestitke . Sem kar jokala, ko sem brala, kako si svojmu povedala za črtice. Čakam pa na zs , ker sem jaz tud imela Almero na sumu, tko da Almera... naslednja si ti, ne? UmpaLumpa, nisi edina k ti niso všeč une skodelce. Ne bom rekla, da so grde, sam nč posebnega . Neboglasnica, upam, da mi bo uspelo pridt. Odvisno kakšna bo noč. Če se bo Nina ful zbujala, potem naju verjetno ne bo, ker bom preveč zaspana, tko da če bo ok, prletiva. Ilatic, si lahko predstavljam kako ti je bilo. Našmu Timu se je tako zaletel košček papirja. Ko je bil star točno šest mesecev, ga je moj držal v naročju pred računalnikom in ni opazil, da je mali zagrabil papirček in ga stlačil v usta. Ta se mu je zalepil globoko v notranjosti na nebo,... Čist je bil že plav, ko ni mogel dihat... Grozno.... Blacky, evo, sem dons dala na gazico materino dušico, pa v bližino glavice. Bomo videli, kako bo. Kar se pa skorjice kruha tiče: naša ga bolj liže in cuza in ko vidim, da se ji že ful zmehča, ji ga vzamem in dam svežega. Tiste manjše koščke (drobtinice) pogoltne, če je pa kakšen malo večji, pa ga kar vzamem stran. Lex, jaz bi tudi samo otroke povabila. Pri nas je sicer tako: ko praznujemo otrokov roj. dan od kakšnih prjatlov, smo tudi starši zraven, če pa gre h kakšnemu prjatelčku iz vrca, potrem pa ga tam odložim in smo zmenjeni, da ga recimo čez dve uri pridemo iskat. Mojcej, veliko sreče s tvojima angelčkoma v novem domu, očetu pa želim, da se čimprej pozdravi . Liju, kolikor jaz vem, svoje mleko samo pogreješ. Tako je meni rekla P. Blacky, še to. Prosim za polžeka. Naša se že od petega mesca plazi rikverc, upam, da se to upošteva. Glugluglu, upam, da bo res kmalu bolje s Tianom HD, ni panike . Sej včasih še sama ne dojemam, kako je z mano. Najhuje mi je, ker vem, da nikoli več ne bom mogla imeti otrok. Drugače je, če se sam tako odločiš, pa še vedno nekje v sebi veš, da če se boš odločil za še enega , začneš pač delat na tem, tko pa, ko si postavljen pred dejstvo, da nimaš prav NOBENE možnosti, je pa druga pesem. Pri Timu sem vedno spravljala cunjice in si mislila, to bo pa za drugega , pa nosečniške cote prav tako, zdej pa jih pakiram in talam naprej in mi je prav grozno. Včasih se kar zjočem, ko pakiram tiste cicimici bodije in si mislim: to je to. Konec. Mogoče ravno zaradi tega tamalo nonstop lupčkam pa ujčkam, da se je naužijem kot dojenčka. Upam da veste kaj mislim.... Na, pa sem spet žalostna . Gremo naprej. Sem bila na sestanku, pa me je kar mal strah, ko slišim, kaj se zadnje čase dogaja na smučiščih . Sicer so zagotavljali, da je za varnost dobro poskrbljeno. Nočem pa Tima razočarat, pa da ga ne bi poslala, ker komaj čaka. Sva pa bili s tamalo dobro uro zunaj in je spala kot polhek.Zadekana tok, da so se ji samo učki vidl ven. Ne vem, katera je pisala, da se po takem mrazu ne upa ven. Jaz grem, tamala je pa vedno ful topla, ko jo vzamem iz vozička. Ji pa k nogicam naštimam termoforček in prav uživa. Ponavadi po petih minutah zaspi. Sicer prejšnji teden tudi midve nisva hodile ven, ker je bila prehlajena, danes sva pa mogli. In od kar smo prišli domov, mi ni blo treba pucat noska. Mogoče je vse zmrznl notr . Sicer sem mislila še marsikaj napisat, ko sem vas brala, ko pa pridem do tega, da začnem pisat, pa tričetrt stvari pozabim . Zdej pa grem v vodoravno. Lahko noč vsem.
|