|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 23:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 23:47:37   
ilatic
Flower za vaju, ker gresta v bolnico user posted image user posted image user posted image user posted image samo sem žal spregledala zakaj. a mi lahko poveš please?

Glede mojih dveh prigod - to je 3 moj otroček in se mi je prvič to zgodilo. Vidiš vsak otroček  ti da nekaj da je nekaj posebnega in da nikoli ne pozabiš njegovega odraščanja.

lex

jaz sem si dobesedno predstavljala lubenico na pol prerezano ta veliko in aleksa z glavo v njej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcej pozdravljena. nič se ne javljaš!!! Kaj pri starših nisi imela interneta? Zdaj pa upam, da ti bo boljeuser posted image

Rebeca, daj posnami enkrat tvoja miška, da ju vidim, kak papcata. Je bil zadnjič Lukec tak srčkan, ko je tak godel in cmokal poleg korenčka, pa praviš, da Tariq tud tak dela. Daj, da vidimo, jaz tak rada filmčke gledam.

Jaaaa Rebeca!! Jaz bi jih tudi rada videla na filmčku, ker bog ve kdaj jih bom v živo!!!

quote]Skorjica kruha - se mi zdi, da sem to že spraševala. Ali se jim odtrgajo koščki in ostanejo v ustih - kaj naredite? Planete v usta in ven bezate, če je večji košček, kaj pa, če so majhni? Pustite, da poje dol?

Kot si vidla jaz planem v usta, čeprav bom zdaj fulllllll pazljiva. Seveda samo zata velike kose, samo pri skorjici kruha ni tak problem kot pri piškotu

Evo končno prišla do konca. Čeprav ne vem kaj bom jutri delala ob kavici!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.1.2009 23:48:46   
ilatic
Lex hvala za ZS!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.1.2009 23:49:33   
glugluglu
Pri nas v Logatcu že pada sneg, jutri vam vsem, ki se boste podale na pot v Lj. želim veliko sreče!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.1.2009 23:50:12   
ilatic
težko,
vendar, ker mi pridejo starši pomagat, da mi ni dolgčas, gre čas malo hitreje, drugače ga pa fuuuul pogrešam, se pa redno slišiva tudi po mailu pa ne vem kdaj si bo zrihtal kamero, da ga bom še videla lahko.

Zoprno je, ker je ravno sedaj to malo sranje s Tianom in bi mi bilo vsaj malo lažje, če bi bil doma.

Joj mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 23:51:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.1.2009 23:51:59   
Blacky30
Ilatic, OMG, kakšna prigoda. Nič ti ne zavidam situacije, jaz bi tudi onemela zraven. HB za možeka, da je bil priseben!user posted image user posted image user posted image  Fejst ded pa še pameten povrh, kaj si češ še druga želet.user posted image  Malo heca, samo sem vseeno pretresena ob misli, kak je to izgledalo.user posted image
Ti je pa v drugi prigodi dal kazen zato, ker si mu keks vzela.user posted image user posted image

Lejla969, zakaj pa zdaj ne čvekaš tolko z nami?????user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.1.2009 23:52:01   
ilatic
Joj pri nam še ne pada in iskreno upam,da še ne bo.

Nič nabrala sem se zdaj grem pa še jaz

Lahko noč!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.1.2009 23:53:22   
Blacky30
Jaz tud grem ajo ajo. Dobre volje in vesela za našo novo nosečko.user posted image

Čau bau!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.1.2009 23:53:32   
ilatic
Ti je pa v drugi prigodi dal kazen zato, ker si mu keks vzela.

user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno ja!!! Res je bilo grozno in res HB da je bil možek doma in kot pravim, saj za eno reč je pr hiš!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.1.2009 23:53:53   
lex
oprana  za jutri, in res upam, da ne bo preveč snega

lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 0:02:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.1.2009 0:37:59   
Majuska
čist ste nore ... kdo vas bo bral user posted image

grem končno spat, da se bomo jutri lahk videle - predvsem upam, da me ne bo sneg zadržal doma user posted image

nočko!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.1.2009 1:14:47   
tims
Tole pa presega vse meje!!!!!!!!!!!! A si lahko mislte, kako je men, k vas moram dve uri brat LEŽE? Me že vse boli, prekleta računalniška miza pa že tri tedne zamujauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa z branjem še gre, ampak pisat je pa že orng podvig.

Najprej Coraly: čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Sem kar jokala, ko sem brala, kako si svojmu povedala za črtice. Čakam pa na zsuser posted image , ker sem jaz tud imela Almero na sumu, tko da Almera... naslednja si ti, ne?user posted image

UmpaLumpa, nisi edina k ti niso všeč une skodelce. Ne bom rekla, da so grde, sam nč posebnegauser posted image .

Neboglasnica, upam, da mi bo uspelo pridt. Odvisno kakšna bo noč. Če se bo Nina ful zbujala, potem naju verjetno ne bo, ker bom preveč zaspana, tko da če bo ok, prletiva.

Ilatic, si lahko predstavljam kako ti je bilo. Našmu Timu se je tako zaletel košček papirja. Ko je bil star točno šest mesecev, ga je moj držal v naročju pred računalnikom in ni opazil, da je mali zagrabil papirček in ga stlačil v usta. Ta se mu je zalepil globoko v notranjosti na nebo,... Čist je bil že plav, ko ni mogel dihat... Grozno....

Blacky, evo, sem dons dala na gazico materino dušico, pa v bližino glavice. Bomo videli, kako bo. Kar se pa skorjice kruha tiče: naša ga bolj liže in cuza in ko vidim, da se ji že ful zmehča, ji ga vzamem in dam svežega. Tiste manjše koščke (drobtinice) pogoltne, če je pa kakšen malo večji, pa ga kar vzamem stran.

Lex, jaz bi tudi samo otroke povabila. Pri nas je sicer tako: ko praznujemo otrokov roj. dan od kakšnih prjatlov, smo tudi starši zraven, če pa gre h kakšnemu prjatelčku iz vrca, potrem pa ga tam odložim in smo zmenjeni, da ga recimo čez dve uri pridemo iskat.

Mojcej, veliko sreče s tvojima angelčkoma v novem domu, očetu pa želim, da se čimprej pozdraviuser posted image .

Liju, kolikor jaz vem, svoje mleko samo pogreješ. Tako je meni rekla P.

Blacky, še to. Prosim za polžeka. Naša se že od petega mesca plazi rikverc, upam, da se to upošteva.user posted image

Glugluglu, upam, da bo res kmalu bolje s Tianomuser posted image

HD, ni panikeuser posted image . Sej včasih še sama ne dojemam, kako je z mano. Najhuje mi je, ker vem, da nikoli več ne bom mogla imeti otrok. Drugače je, če se sam tako odločiš, pa še vedno nekje v sebi veš, da če se boš odločil za še enegauser posted image , začneš pač delat na tem, tko pa, ko si postavljen pred dejstvo, da nimaš prav NOBENE možnosti, je pa druga pesem. Pri Timu sem vedno spravljala cunjice in si mislila, to bo pa za drugega user posted image , pa nosečniške cote prav tako, zdej pa jih pakiram in talam naprej in mi je prav grozno. Včasih se kar zjočem, ko pakiram tiste cicimici bodije in si mislim: to je to. Konec. Mogoče ravno zaradi tega tamalo nonstop lupčkam pa ujčkam, da se je naužijem kot dojenčka. Upam da veste kaj mislim....

Na, pa sem spet žalostnauser posted image .

Gremo naprej. Sem bila na sestanku, pa me je kar mal strah, ko slišim, kaj se zadnje čase dogaja na smučiščihuser posted image . Sicer so zagotavljali, da je za varnost dobro poskrbljeno. Nočem pa Tima razočarat, pa da ga ne bi poslala, ker komaj čaka.

Sva pa bili s tamalo dobro uro zunaj in je spala kot polhek.Zadekana tok, da so se ji samo učki vidl ven. Ne vem, katera je pisala, da se po takem mrazu ne upa ven. Jaz grem, tamala je pa vedno ful topla, ko jo vzamem iz vozička. Ji pa k nogicam naštimam termoforček in prav uživa. Ponavadi po petih minutah zaspi. Sicer prejšnji teden tudi midve nisva hodile ven, ker je bila prehlajena, danes sva pa mogli. In od kar smo prišli domov, mi ni blo treba pucat noska. Mogoče je vse zmrznl notr user posted image .

Sicer sem mislila še marsikaj napisat, ko sem vas brala, ko pa pridem do tega, da začnem pisat, pa tričetrt stvari pozabimuser posted image .

Zdej pa grem v vodoravno. Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.1.2009 1:16:04   
tims
Uauuuuu, sploh si nisem mislila, da sem tok naklofalauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 3:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 4:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 4:17:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1393
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 4:21:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 4:31:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.1.2009 5:58:59   
ilatic
Ilatic, si lahko predstavljam kako ti je bilo. Našmu Timu se je tako zaletel košček papirja. Ko je bil star točno šest mesecev, ga je moj držal v naročju pred računalnikom in ni opazil, da je mali zagrabil papirček in ga stlačil v usta. Ta se mu je zalepil globoko v notranjosti na nebo,... Čist je bil že plav, ko ni mogel dihat... Grozno....

omajgad. Ta je še hujša!user posted image Ker piškotek se HB stopi, papir pa ne! Joj res HB da je bilo z nim vse cool. Kako pa ga je ršu? A ga je tudi obrnu na noge ali mu je iz grla ga povleku?

Tims
zdaj sem pa še jaz žalostna! user posted image   Ampak Hb imaš dva cukrčka in to je SUPER!!! Ne smeš tako razmišljat! Res da ne vem točno kaj je bilo s tabo, šele danes sem nekaj ujela ampak HB da so odkrili, da je kaj narobe in da so te rešili, da si zdrava in čila za te dva pišeka, ki jih imaš, ker te bosta še fino potrebovala. Zato si vzemi zo izkušnjo kot dobro in ne kot slabo. Tko da ne se sekirat še boš pestvala in to takrat ko boš že imela več časa. To se pravi svoje ljube vnučke! Veš kako bo lepo!user posted image

Joj a Tim gre tudi na smučanje? Tudi naša Iris gre na zimovanje s šolo smućat in ja mene je tudi STRAŠNO strah zaradi vseh teh nesreč!

Skratka DOBRo JUTRO. Jaz sem mogla zaradi srečanja vstat ob petih!!! In upam, da v LJ ni toliko snega, ker ga pri nam ni dosti in ne boste zahinavle, ker komaj čakam! Sem kot najstnica ko gre na zmenke. Le kaj je z mano?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.1.2009 6:33:54   
neboglasnica
Dobro jutro!

Ceste so zaenkrat še ok, malce sneži. hitro povejte, kaj zdaj. Sem poslala, Lex sms, pa naj se sama odloči, ker jo čaka res dolga pot.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.1.2009 6:39:39   
neboglasnica
Ok, Lex je odgovorila, da prihajajo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.1.2009 6:43:42   
tims
user posted image user posted image user posted image , da vas tudi jaz enkrat pozdravim s spodobnim dobro jutro. Naša Nina je mirno prespala celo noč. Ob pol šestih se je zbudila, sem jo nahranla, zdej pa spi. Sem tud Tima že zrihtala za v vrtec, zdej se tuki pofočkam, pa grem nazaj v pojstlo.

Ilatic, mislim, da mu je takrat moj zbezal ven, s tem da je Tim visel na glavi, ja. Pol smo se papirčkov izogibal k hudič križa. In, ja, vsak dan posebaj sem hvaležna, da se še sprehajam po tem svetu in upam, da bom še dolg sekirala moje triuser posted image . Sej, jaz tud pravim, da je že mogl bit tko, vprašanje, kaj bi bilo pri tretji zanositvi (če bi do nje prišlouser posted image ).

Populis, tist stiropor (riževi vaflji) je pa ful dober, če ga namažeš z nutelo user posted image .

Glede na to kok sneži bo težka, da bova midve pridirkale. Razen če se bo Populis javla da naju pride iskat, da jo jaz ne fehtamuser posted image user posted image user posted image . Kaj praviš, Populis?Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.1.2009 7:05:40   
neboglasnica
Dobro jutro, čakulone še enkrat!

Zdajle imam malce več časa, pa začnimo z branjem....

Almera:
hvala, moja moja

HD: v Domžalah, v Hipermarketu user posted image

Liju: nikoli ne reci nikoli...sicer pa prostor  (saj si omenila kočo, kajne) naj ne bi bil proble, pravijo.

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: liju

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

LIJU je. a nima ona nekih številk zraven?

kaj si hecna, to pa ne. Pri naši koči, več ne bomo zibali

Pa še nekaj, kaj res preberete večina iz med vas vse? Potem, pa res ne vem zakaj nisem dobila nobenega odgovora na včerajšnjo moje vprašanje

nočko

ja jaz preberem vse sam odgovorim na tisto kar vem...

Tudi jaz, enako. Ali pa če je večina že odgovorila, potem pač modro molčim. In o tem ne vem nič, o zavretju mleka.

barvni posti: ja, včasih sem s eše trudila, ampak sem počasi prevzela Almerin stil, imenovane samo odebeliš, je enostavneje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

a smo čist falile?

kaj pa majuska?

ne, jaz niti   še nisem dobila

Saj zanosiš lahko, še preden M dobiš, saj je ovulacija pred M.

Mojcej: WB, se je vse poštimalo??

Ilatic:
HB, da je vse ok. Tudi moj fante ne zna jesti. S puncama nisem imela toliko težav, sta takoj skapirali, tale dečko se pa skoraj vsakič duši.user posted image

Almera: DVD-je imaš pripravljene??

Flower:
naj vama hitro minejo dnevi v B in obljubim, da ne bomo preveč čvekale.

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Skorjica kruha -  se mi zdi, da sem to že spraševala. Ali se jim odtrgajo koščki in ostanejo v ustih - kaj naredite? Planete v usta in ven bezate, če je večji košček, kaj pa, če so majhni? Pustite, da poje dol?

Pustim, da poje, če pa le ne gre, mu seveda pomagam - beri, vzamem ven in si zamašim ušesa z njim, ker sledi huronski jok. In šlik šlak, kaj pa tako hvališ Tejo, koliko spi, ti je pokazala rožičke. Jasno, saj je baba.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sinoči sem ostala na 42 strani tako da po drugi steani je vsaka stvar za neki dobra . Grem brat o čem je tekla debata, in tims vidim da ti spet zadnja in jaz prva

Po dolgeem časuuu je spet tako. Draga, zadnje čase spet zjutraj pozdravljam prva. Daj hitro Lari baby canal, pa ajat, da bosta spočiti in brez podočnjakov danes.

Tims: moja moja, user posted image , Ampak imaš pa dva sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?