|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 16:16:47   
Netta
 user posted image

bravo  BRIN   za kakico!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.1.2009 16:36:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Joj, sem vam pozabila tole povedat. Sem ponoči sanjala, da so prepovedal oz. ukinil RR. Pa smo se zbrale pred parlamentom in kao neki štrajkale. Predsednik vlade je bil pa....... kdo drug, kot G. Kelnar. Adijo pamet. Zbudila sem se z dvignjeno roko, ker sem držala transparent v roki: RR PA NE DAMO!

ta je pa svetovna! user posted image user posted image user posted image

jaz pa glih dobro iz šopinga ... sem šla namreč sama in poleg fasunge dobila še en luštkan komplet za malega - za nekaj evrčkov, tako da ne bo nobene panike. Pravi balzam za dušo! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.1.2009 16:40:06   
netki
lumpa....upam da si šla do P.....ne čakat, ker tole ni dobruser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.1.2009 16:50:39   
24julij
ojla mamice,neki mi ni jasno,a ni da otroci do ne vem kdaj ne smejo jagod zdej pa hoceva pojest hippov frutek ki je po 6 mesecu in so not jagode??? kaj samo svezih jagod ne smejo al kako? a mogoce kera ve?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 17:05:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.1.2009 17:10:47   
neboglasnica
Metuljček321: hvala za puzzle. Sicer jih imamo doma celo goro, od velikih, malih, iz Spara, še od punc. A poleti sta jih znosili ven, pa ne vem, če bi jih spet uporabljala, po vsem sranju muck... In da, leče sem že nosila v preteklosti, a se mi je dioptrija full povečala. Dioptrijo imam pa precej -4,50 in -5,25.

Zimska: hvala, hvala.

Tims
: mislim, da je res Ilatic včasih živela tule blizu mene. In si videla, da tvoja taščica ni tak bav bav. Super!

Brin:
yes!!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.1.2009 17:14:42   
lex
Umpa po žličkah naj pije tkočino in bejžta do P, da ti ne dehidrira - boljš 1 flaša infuzije kot da se batra in vse ven zmeče

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 17:22:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 17:23:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.1.2009 17:29:00   
neboglasnica
Umpa LUmpa: pojdita se vseeno pokazat oz. če je možno naj eden od vaju gre kar do ambulante, če se res ne in ne javijo na telefon. Zihr je zihr.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.1.2009 17:29:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ojla mamice,neki mi ni jasno,a ni da otroci do ne vem kdaj ne smejo jagod zdej pa hoceva pojest hippov frutek ki je po 6 mesecu in so not jagode??? kaj samo svezih jagod ne smejo al kako? a mogoce kera ve?

meni je patronažka rekla, da niti soka iz jagod ne sme user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.1.2009 17:29:58   
glugluglu
Evo mene, po kratkem odmoru sem uspela prilesti do RR.
Umpa, najprej pokliči, da ti svetujejo kako in kaj, boš bolj mirna, če boš morala priti, pa boš, to je res čudnouser posted image user posted image user posted image

Brinuser posted image

No pri nas je bilo pa tako: včeraj pop. kličem za drugi del izvida in ni bil dober, je bilo na meji in sva morala spet nazaj ponovno dati urin. In potem tisti prvi del urina je bil pa včeraj spet zaničuser posted image . Pa me je prestrašila malo, da bo treba danes najbrž naprej na pediatrično, če drugi del (uricult, ki ga pustijo čez noč) danes ne bi bil v redu. jaz pa sem imela danes zase zdravnika, pa še na Žale sem imela namen iti, ker je moji šefici oče umrl. No in kličem zjutraj in je bilo HB ok. Sem pa biola že čisto pripravljena na najhujše.

Potem smo šli pa v LJ., ker sem jaz šla k zdravnici (sem bila naročena), da dam končno kri in urin za KT, potem sem šla na Žale kropit, ker je moji šefici oče umrl, vmes je imel moj oče Tiana. Potem sva pa s Tianom letela nazaj v Logatec po recept, da nadaljujeva z antibiotikom, ker zjutraj nisem imela časa ga priti iskat, zato sem morala biti nazaj v Logatcu do 12.30.
Očeta sem pa pustila doma v LJ., ker se je on tudi nekaj v mehur prehladil. No in smo sedaj sami za dva dni. V nedeljo ali ponedeljek grem pa po taščo.
Sedaj pa Tian spi, kar v lupinici, ker je v avtu zaspal ko sem šla Nino iskat, ob 18. grem itak po Marka in zgleda, da bo Tian kar ves čas v lupinici. Upam.

Drugače pa ful pogrešam Mitrja, si ne predstavljam kako bi bilo, če bi šel za pol leta. Groza.

Hujšanje: trenutno jem riževo čokolado in pijem kavouser posted image . Nič več se ne pazim kaj jem, mogoče bom kaj izgubila od vsega tega letanja, ali pa ravno obratno, tehtala se bom lahko šele potem ko Mitja pride, ker je s seboj vzel tehtnico. On tudi kao hujša. me prav zanima, če mu bo kaj uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.1.2009 17:30:19   
Netta
uuuuuuu, kak me pečejo oči...delam čebulno omako in zrezkeuser posted image

imam vprašanje: glede riževe kašice...ali se tud pri vas naredi, da se vam kosmiči pri vrhu dobro zgostijo - kot bi plavali na mleku, spodaj pa ne...ker proti koncu ji jaz dajem le še mleko po žlički...???

Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.1.2009 17:33:28   
glugluglu
aja umpa, vidim, da se ne oglasijo, nič, če ni preveč apatičen in, če je kaj vode obdržal, dokler ne traja več kot 12 ur, mogoče bi jaz tudi počakala, že zato, ker mi grejo ti obiski pri zdravnici na jetra in sem itak vedno šla ko je bilo res hudo.
Nevarnost je edino dehidracija, to pazi, če bo postal čuden potem pa res pojdi.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.1.2009 17:37:23   
glugluglu
No še to, diagnozo je Tianu dala zdravnica uroinfekt in vidim, da pa je Filip od Ose zaradi tega ostal v bolniciuser posted image , no Osa3 , dobro, da je sedaj boljeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.1.2009 17:38:11   
ilatic
umpa imaš ZS.

gluglu lepo da si se oglasila in da je z Tianom vse OK.
Verjamem da pogrešaš možeka še malo pa bo! user posted image user posted image user posted image

tims kje si? Zanima me kako si prišla na to idejo če sem živela v domžalah???? A se poznava od tam mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 17:51:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.1.2009 17:59:24   
dzanika
ilatic user posted image user posted image . Res ti ne znam pomagati glede teh pubertetniških problemov. Upam da jo bo čimprej minilo!

ah mam že alarm... vas kasneje berem dalje...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 17:59:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 18:01:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 18:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.1.2009 18:02:34   
lex
umpa če ima podočnjake sive barve, če je mlahav in apatičen oz. če mu stisneš prst v zg. del dlani ali podlahti in nastane vdolbinica je otrok dehidriran tedaj idi takoj do P. Meni je Aleks začel bruhat cca 8 zvečer pa je bil ob 8h zjutraj totalno zdehidriran in je dobil infuzijo. s tem, da je bil star več kot 2 leti in sva se lahko zmenila, da more pit po požirkih.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.1.2009 18:02:48   
neboglasnica
Glux3: a ne, kako priročno je ravno sedaj Mitja odsoten? Kot d abi vedel. Hecam se, ampak ponavadi je vedno tako, da s enakopiči vse ravno takrat, ko ni moškega doma, da bi vsaj malo pomagal in nudil ramo za zjokat, se spočit ali pa samo pocrkljat. Še malo, pa bo nazaj. In HB, da imaš še starše, ki ti pomagajo. In najvažnejše: da ni s Tianom kaj hujšega!!! Če bi imela jaz tako sranje, bi imela sedaj že +120 kg, ker mene stres sili v prenažiranje.

Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.1.2009 18:08:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljcica; sem si danes z 3 termometri merila, pa vsak drugač pokaže, zej pa nisem več dost pametna.En kaže da se bom vsak cajt skuhala drug da sem že skor mrzla ta tretji pa neki vmesuser posted image

Si preizkusila še moževega??? Ta bo najbolj ta zihr.

Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 18:15:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?