|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 19:48:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:17:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 20:17:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Živjo

danes vas nisem skoraj nič prebirala. Z Miranom sva zbolela. Imava vročino in sva prehlajena. Njemu sem že dala 1 svečko, zdaj mu je temperatura spet narasla na 38,5. Pred spanjem mu bom dala še eno svečko. Koliko svečk na dan mu lahko dam? Bojim se, da bo ponoči še slabše. Hvala

Imaš navodila, mislim pa, da na 4 ure in glede na kg.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kaj praviš Populis: a zakupiva tole stran???

nak

Kaj se pa ti gužvaš??? No ja, očitno je šla Populis pripravljat maso...

In kaj počneš, Majuška?

a zdej se pa kao jest gužvam? a zdej ne smem nič več rečt?

pogledala sem mojo limonado, sicer pa sedim ob Aleksandru in se zabavam ob njegovih šobah ...

Majuška, hecala sem se, no user posted image user posted image user posted image .... user posted image in za opravičilo.

No, tudi Ani je vročina narasla na 39,7 C. Naročim možu naj pridnese tablete, on pa meni spet prašek Daleron, ki ga Ana ne prebavlja. Pa napisala sem mu listek. Mah..

Pa pa, grem gledat Bridget Jones, 2. del na HTV 1.

Metuljčica, koliko sem ti dolžna, reci ali naj ti nakažem na TRR ali prideš na kavo??

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 16.1.2009 20:18:14 >

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.1.2009 20:21:10   
neboglasnica
Aja, kdo ugane kje imam moža? Glux3, skoraj tako kot pri tebi, samo da tvoj dela, moj je pa na nogometu - rekreacija.  Jutri naj bi šli smučat, pa bom spet izvisela sama doma z otroki.

Oh, ne bom morila, me čaka sladoled!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:21:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:24:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.1.2009 20:27:20   
lejla969
Ja, ja piše gor na svečkah. Hvala vseeno. Kje pa je Tinky danes?

Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.1.2009 20:28:09   
Anonimen
 UmpaLumpa- imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.1.2009 20:36:11   
dzanika
umpa super da je Luka bolše! user posted image
Kar se tiče pa facebooka pa včasih mene tut kakšen nepoznan doda... Sam jaz jih ne sprejmem pa je...

Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.1.2009 20:36:12   
tims
Se mi zdi, da dons pa niste tok velik naklofale. Sem imela samo tri strani za prebrat. Bravo jestuser posted image .

Hja, vam so bile moje sanje smešne, men pa čist nič. Sem bila čist prešvicana, k sem se zbudila. Zdej pa ne vem, a od tega k sem se tok drla, al ker sem se bala da nam vzamejo RR user posted image user posted image user posted image .

Neboglasnica, hudi vici ful user posted image user posted image user posted image . Ta drug mi je še boljši.user posted image user posted image user posted image . Sladoled???? Hmmm, moj gre na košarko, prid k men, pa bova skupi zmazale banjico.

Ilatic, včeraj sem imela obiske in je bila ena kolegica pri meni iz Domžal. In ji seveda kažem fotke iz našga srečanja. Pa naenkrat: "Jooooooj, sej njo pa poznam. Je Sanja iz Domžal" Pa jest prov vzvišeno. "Ja. je Sanja, sam pa ni iz Domžal". Ko da bi za vse vedla, kje ste domauser posted image . Pa ona men spet: "Ja pa je, ker jo poznam. Sem jo taužnkrat vidla." Pa jest njej spet: " Ma, po moje pa ne, no. Jo bom pa vprašala." Pa sem verjetn kr surlo mal potegnila, ker tud ona pozna kakšno od julijkuser posted image . K da bi ble sam mojeuser posted image user posted image user posted image .

UmpaLumpa, da bo le vse ok z Lukcem. Se mi zdi, da je najhuj ta driskanje in bruhanje, ker sam čakaš kaj bo.

Almera, sorry. Sem mislila, da sta dons prvič dala brokoli. Evo, k nisem vse natančn prebralauser posted image . Nej te potolažim: jaz jem šele kakšnih pet let brokoli, prej ga pa vidt nisem moglauser posted image

Midva z mojim sva pa dons mela za kosilo poleg mesa še pire krompir. Pa je Nina tako ubogo gledala, pa sem ji dala mal na žilčko, za probo. Ga je govtala, k da nikol ne bi jedla. Pa ji dam še mal, pa potem še tretjič. In potem pogledam okoli ust....... Groza. Spet čist flekasta. In potem sem se spomnila, da je seveda notri mleko in zgleda, da bo res imela alergijo nanjuser posted image user posted image user posted image , ker isto je bilo zadnjič z uno riževo kašico. Sem prov žalostnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.1.2009 20:38:18   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

očitno misli kasneje zaspat in bo trajalo in trajalo do jutrauser posted image , sanja svinja o kukuruzuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zamisli najhujši scenarij (da bo celo noč pokonci) in potem bo vse kar je boljš zeeeeeelo dobrodošlo. Tko sem jaz delala, ko naša Nina ni spalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:38:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:40:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.1.2009 20:42:41   
tims

No, tudi Ani je vročina narasla na 39,7 C. Naročim možu naj pridnese tablete, on pa meni spet prašek Daleron, ki ga Ana ne prebavlja. Pa napisala sem mu listek. Mah..

Pri nas je tudi vedno tako. Najhuj mi je, ko ga pošljem po kakšno čistilo. Točno povem: taka pa taka flaša, tok pa tok stane, za to in to rabim. In potem ves vesel prinese vseeee kontra in mi reče:" Ja, tistga niso mel" Ja hudiča, potem ne prineseš NIČ, a ne?user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo Ani padla vročina.

Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:43:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:48:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.1.2009 20:49:23   
tims
Jaz sem pa opazila, če Nina malo spi podnevi, je enako tudi ponoči.  Se mi zdi, da če prečuje tiste njene ure, ko bi morala spat, je potem preveč utrujena in ful nemirna. Sva pa prej tud spale od pol šestih do petnajst do osmih. Je ful pasal. Moja dva sta pa dirke vozila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.1.2009 20:49:37   
Anonimen
za vse ki ste bolaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- mi smo tud driskali, pa smo dobili pri zdravniku rehidracijsko sol - morm rečt, da jo je ful rad pil, pa še pomagala nam je - tko da vse tiste, ki imate probleme - da se jo kupit tud tko brez recepta

Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:50:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.1.2009 20:51:19   
tims
Joj, kok je že urauser posted image . Grem otroke rihtat. Se Timu vedno fajn zdi, ko je lahko ob petkih pokonci do devetih. In zdej bo ura vsak cajt tok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:52:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:52:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.1.2009 20:54:20   
dzanika
mojcej sem vesela da ste v redu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:55:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?