Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:46:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? hm...drug teden nimam avta-čez 14dni
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:46:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca sej bo ..mora it...sva pa ze bla na tem ,da spokama, ceprav imava lastni vhod ,ampak zasebe bit je cist neki druzga.. dons sm mal tecna ker mi lije iz nosa in kasljam....pa se prej sm cel dan cakala ,da me moj poklice pa grem zdle gledat njegov delovni list, pa dons ni dan da bi me lahk poklical...jst pa cakala ko nora sej bo bolš... sam optimistično razmišljanje vklopt pa bo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:46:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? nič nebo ker je na bolniški pa ne upa okoli skakat.. saj gre tvoj v žalc delat, pa te lah pr spps odloži pa bota cel dan kofetkale pupa pa ti si pametna ko sam hudič.. spps kaj praviš??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:47:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca nobady ko se nabere se nabere...fizola mi je pa ful zal stran vrect...na splosno nerada vrzem hrano prec...bom dala kr v skrinjo pa bo... bo tvoj imel,takrat,ko boš ti v P
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:50:32
|
|
|
|
lejca
|
ja ...moj res ni zbircen sam vseeno ne verjamem da si bo z veseljem pogrel..eheheh joj zdej ste me spomnile..kak bo pametnjakovala ko bom prsla z malim domov..ojej
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:50:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? nič nebo ker je na bolniški pa ne upa okoli skakat.. saj gre tvoj v žalc delat, pa te lah pr spps odloži pa bota cel dan kofetkale pupa pa ti si pametna ko sam hudič.. spps kaj praviš?? bližje ,ko sem porodniški lažje diham
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:52:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja ...moj res ni zbircen sam vseeno ne verjamem da si bo z veseljem pogrel..eheheh joj zdej ste me spomnile..kak bo pametnjakovala ko bom prsla z malim domov..ojej ne se pustit sem jaz pred leti orala s svojo.zdaj je vse pod kontrolo-neki časa sva pa bile na bojni nogi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:53:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja ...moj res ni zbircen sam vseeno ne verjamem da si bo z veseljem pogrel..eheheh joj zdej ste me spomnile..kak bo pametnjakovala ko bom prsla z malim domov..ojej pol pa naj tebi gre pri eni uhi not in pri drugi ven.. tak je najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:55:26
|
|
|
|
lejca
|
bo treba ja...jo postavit na svoje mesto...sva vidla z mojim ,da ce ji kej receva ne zaleze tak da morva zdej mal drugac obrnat ,da bo zastopla.. zdej ko sem sama je bolj mir,ko pride moj domu je mal bolj tak...je bolj tecna....ko bi ga rada melaza sebe ..jst se pa ne dam..sam na konc moj naspuk...ker mora obema ugodit...sicer pa to je treba se mal razpucat.. komi cakam zdej pa res manjkajo sam se 4 tedni ,da se vrne
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:59:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ne se pustit sem jaz pred leti orala s svojo.zdaj je vse pod kontrolo-neki časa sva pa bile na bojni nogi bolje takoj zaorat pa zamera takoj na začetku..sam da je mir moja prejšna tašča je tud bla brihtna ko sam satan...edina se ji nisem pustila in zato me nikoli ni imela rada.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:00:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca komi cakam zdej pa res manjkajo sam se 4 tedni ,da se vrne še malo pa bo pri tebi... polovica je že mimo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:00:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ne se pustit sem jaz pred leti orala s svojo.zdaj je vse pod kontrolo-neki časa sva pa bile na bojni nogi bolje takoj zaorat pa zamera takoj na začetku..sam da je mir moja prejšna tašča je tud bla brihtna ko sam satan...edina se ji nisem pustila in zato me nikoli ni imela rada. jaz sem predolg čakala
< Sporočilo je popravil spps -- 16.1.2009 20:02:59 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:01:11
|
|
|
|
lejca
|
ja rada bi mi mamo spilala..jst pa mamo ze mam
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:03:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja rada bi mi mamo spilala..jst pa mamo ze mam jaz sem tud stalno to rekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:03:42
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 najedla ja je kuhal moj pridno 3 ure golaž, mi smo ga pa zmazali v 3h minutah revček on pa se je tak trudo, a niste mogli bolj počasi jest?? sej bi... samo sm bla lačna ko pes, ker sm cel popoldan preležala... pa sej on je bil najhitrejši tako, da nas še opazu ni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:04:06
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? nič nebo ker je na bolniški pa ne upa okoli skakat.. saj gre tvoj v žalc delat, pa te lah pr spps odloži pa bota cel dan kofetkale pupa pa ti si pametna ko sam hudič.. spps kaj praviš?? Pupe niti to, da je v Švici ne ustavi, da bi mela kontrolo nad nami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:05:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Pupe niti to, da je v Švici ne ustavi, da bi mela kontrolo nad nami ja v švica je mal višje te pa je mal nad nami..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:05:29
|
|
|
|
lejca
|
pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:05:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 najedla ja je kuhal moj pridno 3 ure golaž, mi smo ga pa zmazali v 3h minutah revček on pa se je tak trudo, a niste mogli bolj počasi jest?? sej bi... samo sm bla lačna ko pes, ker sm cel popoldan preležala... pa sej on je bil najhitrejši tako, da nas še opazu ni
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:07:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? hm...drug teden nimam avta-čez 14dni ok, ti sam reči, pa se bova kaj zmenle!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:08:13
|
|
|
|
lejca
|
so mi zacele roke in noge zatekat..da ne mislim na oleno,ki je cist zabuhlo...se mi ful nabira voda..ni cudn da mam ze +18
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:08:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:10:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 sej bi... samo sm bla lačna ko pes, ker sm cel popoldan preležala... pa sej on je bil najhitrejši tako, da nas še opazu ni ja lakota dela svoje..poznam to!! IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem predolg čakala pri men pa sem jaz pametno odšla saj pravijo: pametni popustijo. Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:10:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? hm...drug teden nimam avta-čez 14dni ok, ti sam reči, pa se bova kaj zmenle! velja.a si pozdravla otroke? kaj so ti kaj povedali?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:11:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! točno tako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?