Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:09:14
|
|
|
|
lejca
|
Pupa ahti se ,da ne bo spet otrdeval busi,ko pravis da gresta vsak vecer ven..ne se naprezat in pocivaj!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:09:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca cer... joj vcasih ne vem vec kak nej s tasco...vceraj mi je tolk dolg ponujala fizol da sem na koncu rekla ja, zdej mi pa v hladilniku stoji..pa sem ji rekla da mi zdej ni ,pa rece sej bos pa jutr pojedla...wtf...zadnje dni kr naprej gor hodi ,brez da bi me poklicala prej..jst mam pa tako stanovanje ko sam lezim...pa mi rece da mi kej spegla pa pol pozabi To so pa tašče. Sam js pravim, da je bolj prva zamera kot zadnja. Smo že vse dali skoz.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:10:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo čveke, čvekaste. No, kot zakleto, sm danes šla malo od doma in so pripeljali voziček po hitri pošti. Nastala je cela panika, ker tašča sploh ni vedela, kaj je, ker sem voziček naročila prek neta. V glavnem, zdaj mam pa vse. Sm se hecala, da zdaj pa lahk rodim. kje je pa slikica?? al še je vedno v paketu??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:11:57
|
|
|
|
NoBady
|
Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:12:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se zna zgodit, da gremo dans clo po nekih obiskih je moj pršu dam, pa je reku kam greva pa dons ko res tko vsak večer hodva ven pa sm rekla da bi pa že bil cajt da greva mal "u disko" je prec reku aja, to pa nebi ja plesala glih neboš ne.. to sigurn ne, bom pa sigurno kako pametno povedala hahah, greva k enmu njegovmu kolegu ko se marca poroči z neko kubanko in je smešen full
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:12:15
|
|
|
|
lejca
|
ja tasce...par stvari ji nikakor ne morem odpustiti pa sem vedno bolj jezna nanjo..ne vem kak nej ne bom jezna
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:13:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo čveke, čvekaste. No, kot zakleto, sm danes šla malo od doma in so pripeljali voziček po hitri pošti. Nastala je cela panika, ker tašča sploh ni vedela, kaj je, ker sem voziček naročila prek neta. V glavnem, zdaj mam pa vse. Sm se hecala, da zdaj pa lahk rodim. slikco hočmo met nisem ziher,če si že pokazala kak vozek boš mela a si slučajno okol dveh šla od vrtca? ja, sm ne verjamem, da sva se srečali. Al ja? Za slikco pa ne vem, če bom znala. No, je Quinny speedy sx, sv. zelene barve, pa še profitirala sm okol 80 eur, ker sm naročila preko Q.baby-de (športni del, košara,jajčko pa že mam).
< Sporočilo je popravil novo -- 16.1.2009 19:14:21 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:13:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja tasce...par stvari ji nikakor ne morem odpustiti pa sem vedno bolj jezna nanjo..ne vem kak nej ne bom jezna dokler se ne boš z njo o tem pogovorila boš jezna, verjamem pa da je full težko... držim pesti da boš porihtala in se predvsem ti počutla boljše!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:14:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:15:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:16:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo čveke, čvekaste. No, kot zakleto, sm danes šla malo od doma in so pripeljali voziček po hitri pošti. Nastala je cela panika, ker tašča sploh ni vedela, kaj je, ker sem voziček naročila prek neta. V glavnem, zdaj mam pa vse. Sm se hecala, da zdaj pa lahk rodim. slikco hočmo met nisem ziher,če si že pokazala kak vozek boš mela a si slučajno okol dveh šla od vrtca? ja, sm ne verjamem, da sva se srečali. Al ja? Za slikco pa ne vem, če bom znala. No, je Quinny speedy sx, sv. zelene barve, pa še profitirala sm okol 80 eur, ker sm naročila preko Q.baby-de (športni del, košara,jajčko pa že mam). a maš srebrn avto? če ga imaš pol sma se srečali pri TO-ju
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:17:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče... si že pa zelo zgodaj zahtevna
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:18:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče... krči, mene ne matrajo, sicer pa samo še tega se mi manjka hahha pa sem res fasala vse tečne stvari
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:19:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo čveke, čvekaste. No, kot zakleto, sm danes šla malo od doma in so pripeljali voziček po hitri pošti. Nastala je cela panika, ker tašča sploh ni vedela, kaj je, ker sem voziček naročila prek neta. V glavnem, zdaj mam pa vse. Sm se hecala, da zdaj pa lahk rodim. slikco hočmo met nisem ziher,če si že pokazala kak vozek boš mela a si slučajno okol dveh šla od vrtca? ja, sm ne verjamem, da sva se srečali. Al ja? Za slikco pa ne vem, če bom znala. No, je Quinny speedy sx, sv. zelene barve, pa še profitirala sm okol 80 eur, ker sm naročila preko Q.baby-de (športni del, košara,jajčko pa že mam). a maš srebrn avto? če ga imaš pol sma se srečali pri TO-ju No, te pa sm bila js, sam te nism vidla. Mam očala, ki mi stojijo na polici .
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:19:32
|
|
|
|
novo
|
Drugič pa poplozaj!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:20:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Drugič pa poplozaj!! če nisem bla ziher,ker te nisem takoj vidla sem šla po mojega na šiht.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:21:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja tasce...par stvari ji nikakor ne morem odpustiti pa sem vedno bolj jezna nanjo..ne vem kak nej ne bom jezna dokler se ne boš z njo o tem pogovorila boš jezna, verjamem pa da je full težko... držim pesti da boš porihtala in se predvsem ti počutla boljše! jaz se popolnoma strinjam z pupo.. pogovorita se!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:21:13
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče... si že pa zelo zgodaj zahtevna no pa sej ni tak hudo...še ne, ker sm zaenkrat še doma... kdo ve ka bo pol ko se boma selila...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:21:52
|
|
|
|
novo
|
Pridna!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:22:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče... krči, mene ne matrajo, sicer pa samo še tega se mi manjka hahha pa sem res fasala vse tečne stvari ja in katere so to? men zatekajo noge, roke, krči me grabjo pa zgaga me ponoč peče... a obstaja še kej al lahko rečm da mam vse TEČNE STVARI
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:24:06
|
|
|
|
novo
|
Js pa pravi, da vedno morš gledat obojestransko. Poleg tega, da gre za generacijske razlike. Pogovor pa je res univerzalno zdravilo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:28:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo No, te pa sm bila js, sam te nism vidla. Mam očala, ki mi stojijo na polici . no glavno da jih imaš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:29:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene je pa samo včeraj nekaj metalo... drugače sploh nimam problemov... niti z zatekanjem tako da mam full srečo ma to zatekanje sem jaz še zate pobrala, da maš malo miru ooo kakšna prijaznost je pa tole
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:29:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer vam želim... spet tok čvekate, sej vas ne dohajam Kok ste, o čem teče debata??? Mene že dva dni krči grabjo v mečah, a še kiro? sm šla dans po Magnesol v lekarno... G. rekla da lahko do 35.tedna to pijem te šumeče tablete.. o taščah pa brokoliju aha, no oboje ko sem prebrala sem kisel izraz nrdila ... ne maram ne brokolija ne tašče... krči, mene ne matrajo, sicer pa samo še tega se mi manjka hahha pa sem res fasala vse tečne stvari ja in katere so to? men zatekajo noge, roke, krči me grabjo pa zgaga me ponoč peče... a obstaja še kej al lahko rečm da mam vse TEČNE STVARI psiha štima? če je to ok, pol si ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 19:29:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo No, te pa sm bila js, sam te nism vidla. Mam očala, ki mi stojijo na polici . no glavno da jih imaš...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?