|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
16.1.2009 12:49:53   
mary_lou
user posted image sva tud midva ful vesela za vaju, res res drziva pesti da bo vse ok in da ko se zbudi zaslisi mamin zlati glasek. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.1.2009 12:54:06   
mary_lou
Itata a mas ksno svojo majco v jakobovi pojstli? Tako neoprano da bi po teb dišala? Ena moja kolegica je mela podobne težave,ko je začela v sluzbo hodt je tamala nehala spat ponoc oz je hotla skoz bit pr njej. Pol je pa kupla enga mal vecjega medveda in ga oblekla v svojo majco in ko je tamala zaspala je dala medveda v pojstlco k njej in pr njej je paliluser posted image Mogoče za probat stane te ne kej dost...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.1.2009 12:54:57   
dolenjka
Itata, pokliči pa vprašaj, sej klic je minimalen strošek, drugač itak ne boš vedela, ker me nismo stručkoti...

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.1.2009 13:04:24   
itata
pol pa prosim res za cifro, sej vprašam res lahk. ampak od te tvoje v LJ...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.1.2009 13:05:50   
itata
k sva se še dojila sem mu dajala uno plenico k je pol še mal po mleku dišala v posteljico pa je kar spal na njej pol ... bom še to probala - evo zg del pižame, names v koš za pranje bo šel njemu h glaviuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.1.2009 13:28:02   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! user posted image

Jupiiii, sem res ful vesela za vas!user posted image user posted image user posted image  Kdaj je the day?

v ponedeljek, mislim da ob 8h.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.1.2009 13:36:03   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Itata a mas ksno svojo majco v jakobovi pojstli? Tako neoprano da bi po teb dišala? Ena moja kolegica je mela podobne težave,ko je začela v sluzbo hodt je tamala nehala spat ponoc oz je hotla skoz bit pr njej. Pol je pa kupla enga mal vecjega medveda in ga oblekla v svojo majco in ko je tamala zaspala je dala medveda v pojstlco k njej in pr njej je paliluser posted image Mogoče za probat stane te ne kej dost...

to smo midva z mojim obema otrokoma dajala ko sta bla še novorojenčka in še pol par mesecev.

po moje res tako na nek način čutijo našo bližino in so pomirjeni. Lahko probaš pa boš vidla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.1.2009 13:37:07   
blaža
lillchi držimo pesti za ponedeljek.user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.1.2009 13:38:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

pol pa prosim res za cifro, sej vprašam res lahk. ampak od te tvoje v LJ...

Dobiš na ZS

Pa res probi to s pižamo, sam ne obupaj takoj, vztrajaj, ker veš da ni nič čez noč.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.1.2009 13:40:09   
blaža
Evo Blaž je danes kar dosti odspal. že dolgo ne toliko čez dan. skoraj dve uri.user posted image

Za kosilo bova midva z mojim imela pašto z pestom, Blaž ma zelenjavno mineštrco, pa štrudelj.

Blaž ga je jedel že , ko se je zbudil. Ful mu je bil dober.user posted image

No ravnokar sem posesala, zdej se pa lotim zložit goro perila, ki se je oprala.user posted image , pol sem pa frajuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.1.2009 13:47:18   
larisa
Jaz pa že 1 uro prebiram naše čveke iz nosečnosti. Iiiiii, kolk je blo fajn user posted image user posted image user posted image  Sem poiskala svoj zadnji post, ko sem bla še user posted image , pa se tud slučajno še nisem zavedala, da bom drug dan že stiskala svojo štručko.....joj čist me je raznežilo.....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.1.2009 13:48:05   
dolenjka

Jaz pa že 1 uro prebiram naše čveke iz nosečnosti. Iiiiii, kolk je blo fajn user posted image user posted image user posted image  Sem poiskala svoj zadnji post, ko sem bla še user posted image , pa se tud slučajno še nisem zavedala, da bom drug dan že stiskala svojo štručko.....joj čist me je raznežilo.....

jaz sem tut to prej počela user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.1.2009 13:50:16   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa pol sem najdla, ko si ti napisla, da si naju prišla obiskat v porodnišnici....joj je blo res luštn. Pa kolk si bla lušna...en sam trebuh te je bil user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.1.2009 13:52:37   
itata
ja sej se ful trudim ne nad vsem takoj obupat, sam k se zbudi mulc že ta tretjič pa je ura šele 2h pa vsakič ga moram 15 min nosit, da se pomiri pa se mi 2x zbudi, ko ga v posteljico odložim, me je pol že mal strah, da se bo čist zbudu in bom gotova za 2 ure. to mi je pa res muka, pa ga zato pač pustim, da pol spi pri meni.. tko da ni da bi jaz takoj obupala, sam imam pa res svoje mejeuser posted image  še posebej sred noči. se bom pa zdej še bolj trudila, ker sem se tko odločila, ker bo tko verejtno najbolš za oba. sej tud to ni prav da ga nosim cele noči, sam če se drugač pa SPLOH ne umiri...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.1.2009 13:57:08   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

JANUARSKI FEBRUARČKI:
16. Vrtnica, Janez
16. Srečka nosečka, Lana
30. Bamby,  Anaja

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:
01. Bugi, Luka  in Miha
03. Itata, Jakob
03. Blaža, Blaž 
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana 
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala
12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:
1. Elma, Elma

Da bomo vedle kdaj praznujejo naši sončki...

Jaz sem popravila datum user posted image .

Sicer pa našim dvema slavljencema čestitke za 1. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš user posted image  Brzo učiš mala user posted image  user posted image  user posted image

ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predvsem bi blo to od straha in ničesar drugega user posted image  sej drugač ne maraš sladkega, a ne user posted image

Ejo, to ni nič, ti bi mogla bit v user posted image  z nami, bi ti vidla kako komando sem imela, ene par jih je sicer po uhljih dobilo (SN, Vrtnica, Bamby..), drugač so pa kr ubogale user posted image  

Kako se jaz spomnim, sem dobila odpustnico, ampak da sem jo komaj, je pa tudi res user posted image user posted image user posted image .

Uf, komaj sem se prebila skozi. Mi imamo tudi še naprej uvajanje. Danes je imela Anaja že kosilo. Ga je pojedla le pol. Potem smo prišli domov in sem jo spravila kar spat in zdaj še spi. Nič čudnega, saj je imela ponoči nekaj manevrov in zjutraj tudi. Ob 7h je bila že zbujena, ko je bilo treba pa vstat za v vrtec, je pa spala kot top. Ko sem jo v posteljici okrog obrnila tudi mrdnila ni user posted image . Sam čez en čas sem jo vseeno dvignila,  da sva pojedli in šli.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.1.2009 14:00:22   
larisa

ja sej se ful trudim ne nad vsem takoj obupat, sam k se zbudi mulc že ta tretjič pa je ura šele 2h pa vsakič ga moram 15 min nosit, da se pomiri pa se mi 2x zbudi, ko ga v posteljico odložim, me je pol že mal strah, da se bo čist zbudu in bom gotova za 2 ure. to mi je pa res muka, pa ga zato pač pustim, da pol spi pri meni.. tko da ni da bi jaz takoj obupala, sam imam pa res svoje mejeuser posted image  še posebej sred noči. se bom pa zdej še bolj trudila, ker sem se tko odločila, ker bo tko verejtno najbolš za oba. sej tud to ni prav da ga nosim cele noči, sam če se drugač pa SPLOH ne umiri...

Sej vem da je za druge lahko pameten bit, ampak ti bom vseeno napisala primer moje prijateljice, ki je imela cele štale z spanjem ponoči. Ker je ugotovila, da ta mali res vse počne iz navade (ker je pri babici vedno ok spal) se je odločla da bo reskirala 14 dni ne spanja in ga probala navadit da sam nazaj zaspi. uspelo ji je v enem tednu. Prvi dan se je drl 1 uro. Je po 10 minutah prižgala luč in vidla da se dere brez solz, torej trmari in ga je tolažila-una varianta najprej na 5 min, pol na 8 pol na 10, v glavnem je zaspal po 1 uri. Drug dan se je drl že malo manj časa, a še vseen več kot pol ure....no v enem tednu je skužil, da je noč za spanje in se je mogoče kdaj mal pogovarjal v posteljici in potem zaspal. Sedaj že 3 mesece spijo cele noči! Je pa res , da je bla tist teden ko zombi, pa še živčna je bla cela. Zdej če jo vprašaš, vedno reče, da se je splačalo. Samo za oris sem tole napisla, ker noben ne more vedet zakaj se Jakob zbuja itd... Drugač pa itak bo tud to minilo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.1.2009 14:01:49   
Februarka08
Dan.

Tako, jaz mam kosilo v pečici (pica), tašči in tastu sem jo tudi naredila in se tudi od njiju že peče, zdaj sem pa frej, ker je tamala samo dol padla ko so obiski odšliuser posted image Taj jo čist zmatral, revcouser posted image

Sem vidla da se menite za roj.dneve. Jaz bi bla itak takoj za, samo delam..... in to vedno popoldneuser posted image saj sem vedla, da bo tako vedno shit ker ve se boste lahko dobile po šihtu, jaz bom pa takrat šele delat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem vas še mal prebrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.1.2009 14:07:07   
larisa
No zdej je pa cajt, da neham zabušavat. Nejc je spal 2 uri in se je ravno zbudil, tako da greva novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.1.2009 14:07:49   
blaža
Itata si sigurna da ne dela zob?

Blaž lepo spi, ko pa dela zobke, se zbuja kar naprej, pa za silvestrovo je prav jokal. No ma ponavadi vem kdaj dela zobke, ki si tlači nenormalno rokico v usta, pa sitnari, ki ga boli. No za ta zadnji zob je tudi zakuhal.

Od kdaj ti pa tako slabo spi?

No ta varjanta z jokom verjamem, da pomaga, ma meni ne bi po moje ratala. Je katastrofa, ko te izsiljujejo, ma da se mi dere eno uro skupaj, pa čeprav brez solzic, bi se mi zmešalo od muke.user posted image

Ampak je pa res treba na začetku take razvade- če so sploh razvade zatret, ki pol jhe še 100x težje. vem iz iskušenj, da kar sem ga posračkala z možem pri Matiji, sva se pol še enkrat tolko matrala, da sva popravla. Vsaka razvada naju je lopnila po glavi.

No ma potolaži se. To so ti pametni otročki. Pa če so živahni in kar naprej lezejo, pa jih vse zanima. Hb ,da je tako, samo take noči so pa grozne, ki pol starši ne morejo funkcionirat, oni pa kot po čudežu normalno delujejo.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 16.1.2009 14:08:05 >

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.1.2009 14:09:41   
itata
larisa: ja verjamem, da ta sistem deluje, ampak jaz se ne morem pripravit, da ga pustim jokat dokler ne zaspi sam zarad bilo kakega razloga... ker si mogoče tud razlaga ne da je noč za spanje, ampak da mame ponoč pač ne bo k njemu oziroma bo zaspal zarad joka in utrujenosti... ne vem no, sej bo posledično verjetno jakob tolk bol razvajen, ampak ne vem, men ta pristop pač ni blizu - je pa sigurno najbolj učinkovit, to mi je pa jasno. večinoma se naš čist prebudi in je pol pokonc, če ga pustim samga. če pa joka, do zdej kokr sem ga vidla se je pa jokal prav na ful s solzami, če sem ga pustila kao, da naj se pač mal joka, sej mogoče bo pa nehal, enkrat se je čist tresel tko z rokicami proti men, sem ga dvignila, je rabil še sto let, da je k sebi prišel.

sej bom nehala težit s tem pa bo. moja mama pravi, da naj se sprijaznim, da se otroci zbujajo eni bolj eni manj in da vsi pa enkrat to prerastejo pa da jaz čist preveč okol tega razglabljamuser posted image

< Sporočilo je popravil itata -- 16.1.2009 14:11:05 >

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.1.2009 14:10:27   
dolenjka

Pa pol sem najdla, ko si ti napisla, da si naju prišla obiskat v porodnišnici....joj je blo res luštn. Pa kolk si bla lušna...en sam trebuh te je bil user posted image

ja ko se jaz spomnim kako miniaturen je Nejči bil, tak sladko user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.1.2009 14:11:45   
dolenjka

larisa: ja verjamem, da ta sistem deluje, ampak jaz se ne morem pripravit, da ga pustim jokat dokler ne zaspi sam zarad bilo kakega razloga... ker si mogoče tud razlaga ne da je noč za spanje, ampak da mame ponoč pač ne bo k njemu oziroma bo zaspal zarad joka in utrujenosti... ne vem no, sej bo posledično verjetno jakob tolk bol razvajen, ampak ne vem, men ta pristop pač ni blizu - je pa sigurno najbolj učinkovit, to mi je pa jasno. do zdej kokr sem ga vidla se je jokal prav na ful s solzami, enkrat se je čist tresel tko z rokicami proti men, sem ga dvignila, je rabil še sto let, da je k sebi prišel.

sej bom nehala težit s tem pa bo. moja mama pravi, da naj se sprijaznim, da se otroci zbujajo eni bolj eni manj in da vsi pa enkrat to prerastejo pa da jaz čist preveč okol tega razglabljamuser posted image

valda da razglabljaš, če že skoraj 1 let ne spiš user posted image  Sam boš vidla, nekje bo pa bolj priden kot naši user posted image  Mogoče bo prej iz diskača hodu user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.1.2009 14:14:00   
Februarka08

mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.1.2009 14:16:11   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE LANA IN JANEZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.1.2009 14:21:31   
blaža

larisa: ja verjamem, da ta sistem deluje, ampak jaz se ne morem pripravit, da ga pustim jokat dokler ne zaspi sam zarad bilo kakega razloga... ker si mogoče tud razlaga ne da je noč za spanje, ampak da mame ponoč pač ne bo k njemu oziroma bo zaspal zarad joka in utrujenosti... ne vem no, sej bo posledično verjetno jakob tolk bol razvajen, ampak ne vem, men ta pristop pač ni blizu - je pa sigurno najbolj učinkovit, to mi je pa jasno. do zdej kokr sem ga vidla se je jokal prav na ful s solzami, enkrat se je čist tresel tko z rokicami proti men, sem ga dvignila, je rabil še sto let, da je k sebi prišel.

valda da razglabljaš, če že skoraj 1 let ne spiš user posted image  Sam boš vidla, nekje bo pa bolj priden kot naši user posted image  Mogoče bo prej iz diskača hodu user posted image

ja on bo prišel ob šesti zjutraj naši pa bojo šli še na : The day after!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.