|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 11:36:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nekaj o telesni statistiki
* človeški las zdrži težo treh kilogramov
* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca
* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement
* žensko srce bije hitreje kot srce moškega
* na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij
* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri  moškem
* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo
* ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...

user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.1.2009 11:38:05   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Drugače pa dobro jutro!

Ste mi dale dela. Imam za prebrat nekaj več kot 5 strani.

Maja še spi, jaz pa prihajam k sebi na sedežni. Sem tako crknjena zadnje čase. user posted image  V decembru sem imela višek energije, zdaj mi pa manjka. Sem pa imela telovadbo. Sem vlekla Jako na sankah do vrtca. Hb gre ful na izi le po "globokem" snegu je šlo malo težje. Kako malo je treba za otroško veselje.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.1.2009 11:38:26   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image Dobro jutro

sem čist user posted image , se je Nejc milijonkrat vstal ponoči, in sem ga nazaj podirala v postlco, jedu je sicer samo ob 19h, ko je zaspal, in potem ob 21.30 in 3.30, ampak jst ne vem zakaj se mora tolkrat vstat ponoč.

Morem it po kafe.

user posted image user posted image user posted image user posted image ti ti nejc ne nagajat mamici

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.1.2009 11:39:10   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Hvala za kavico,pa DOBRO JUTRO!

Danes smo malo bolje spaliuser posted image .Do polnoči se je nekaj zbujal,potem sem imela vsega dovolj in sem mu dala lekadol.Potem sva pa zaspala kot topauser posted image Ob 4.se je zbudil,sem bila še tako zalimana,sem ga iskala v posteljici,ker sem pozabila,da spi v moji posteljiuser posted image .Takrat je pojedel in sva zaspala do 6.30.Očitno ga res nekaj matra,če mu je lekadol pomagal.Ima pa čisto poln nosek.Že babyvac lavfa.
Nejc je pa spal mirno celo noč,le ob 5.je nekaj pel,sem mu šla rečt,naj se umiri do zjutrajuser posted image .Je pa danes kot nov.Nosek še pucamo,vročine pa nima večuser posted image

Včeraj ste imele debato o vožnji z avtom.Tudi če nikamor ne grem,moram imeti avto doma,drugače sem kar živčna.Sem pa tudi bila celo nosečnost na cesti.

Eva...vse naj naj za 8 mesecev

user posted image user posted image user posted image  za boljše spanje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.1.2009 11:39:36   
špelin@
Tako, midva s kofetka user posted image  Gregi je na poti nazaj v vozičku celo zaspal!!! user posted image  Upam, da bo zdaj potegnil vsaj pol urce.

IZVIRNO SPOROČILO: ****
A to se pri vas redno dogaja? Da se kej skregajo otroci pa se stepejo? Jaz se moram se navadit na to, vem da bo tega vdno vec ker sta oba trmovca!!

Stepejo se ravno ne, se pa punci dostikrat obupno dereta ena na drugo user posted image

hijenca, ne sekiraj se - vem, da je to lahko reči, ampak moj zelo dolgo ni ne sedel, ne opiral se na nogice, nič. Potem se mu je pa kar naenkrat odprlo. Če ga primerjam s puncama, ful pozno.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
V sredo me je kolegica, ki jet na porodniški s 3 user posted image povabila na RD v Sokola in bomo spet mal čvekal brezuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enim se pa godi... user posted image

Čmrlika, kako ste pri vas danes?

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Rek dneva:

Karkoli podariš ženski, bo to obogatila.

Če ji podariš spermo, ti bo podarila otroka.

Če ji podariš hišo, ti bo ona podarila dom.

Če ji boš dal špecerijo, boš dobil kosilo.

Če ji boš podaril nasmeh, ti bo podarila srce.

Vse kar dobi, pomnoži in poveča.

Torej, če ji boš sral boš pokasiral tone dreka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tally, potem je Emilija danes bolje?

Anitka, tudi nama je pasal sonček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: T*i*A*r*A
Zdajle se odpravljamo v Čateške toplice za 3 dni, tak da se bo mali nabrcal in naplaval in mislim da bo zaprtost kmalu zgodovinauser posted image .

Uživajte user posted image

Srčekgirll, od kod imaš skenirane oz. fotografirane te strani o striženju?

Grem zdaj za kosilo pripravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.1.2009 11:47:59   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ma misla sm v bistvu tko... da ne nakupujem rada, na splošno. Drugače sm mela pa probleme, ker mam ozek pas pa precej "nesuha" stegna user posted image . Če bi blo v pasu prav, ni šlo gor, če je blo drgač vredu, je blo pa v pasu preveliko. Ja, da o dolžini hlačnic sploh ne govorimo... Trenutno je pa bl proračun tisti, ki se brani šopinga user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, ja jaz sem te razumela. No jaz sem sovrazila nakupovanje ko sem se hodila v sluzbo.Komaj sem cakala da pridem domov in da se nauzijem tisine, trgovina mi je bila res muka.
No danes ko pa sem doma mi je nakupovanje ratalo vsec. user posted image

Ampak ni mi pa jasno. O.k. Razumem v Sloveniji ko je vecina zensk res suhih da mi v trgovinah za dobit kej a nas ki smo mal bolj poooolne. Ampak tuki so v vecini debele zenske pa kamorkoli stopis vse za tvigice. Vse je one size onlyuser posted image user posted image .
No danes popoldan greva v eno trgovino kjer pise XXL, upam da dobim kaj za oblect ker ce ne bom pa kar naga zacela hodit okrog user posted image user posted image

Ja te čist razumem. Js sm delala v eni trgovini v Celju, kao young fashion, je blo pa vse sorte notr. Kr dobra roba. Najboljš od vsega je blo pa to, da smo prodajali do številke 46 (pa so ble velike številke) in sem bla ful vesela, ker so ženske rade k nam hodile. Tiste, ki so mele ponavadi problem dobit kej za oblečt, so rekle, da pri nas pa res dobiš fajne stvari tud v velikih številkah. Mi nikol ni blo jasno, zakaj delajo (in prodajajo) samo mejhne stvari. Sej tud v Sloveniji ne živijo same tvigice user posted image . Verjamem pa, da ti je tam to še bl čudno.

Anitka sonček mate??? fouš sm user posted image ...

ss kar se mene tiče, je torek vredu... ostale, ki pridete na čvek...torek vredu???? pofočkajte se!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.1.2009 11:56:20   
špelin@

Ma misla sm v bistvu tko... da ne nakupujem rada, na splošno. Drugače sm mela pa probleme, ker mam ozek pas pa precej "nesuha" stegna user posted image . Če bi blo v pasu prav, ni šlo gor, če je blo drgač vredu, je blo pa v pasu preveliko. Ja, da o dolžini hlačnic sploh ne govorimo... Trenutno je pa bl proračun tisti, ki se brani šopinga user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, ja jaz sem te razumela. No jaz sem sovrazila nakupovanje ko sem se hodila v sluzbo.Komaj sem cakala da pridem domov in da se nauzijem tisine, trgovina mi je bila res muka.
No danes ko pa sem doma mi je nakupovanje ratalo vsec. user posted image

Ampak ni mi pa jasno. O.k. Razumem v Sloveniji ko je vecina zensk res suhih da mi v trgovinah za dobit kej a nas ki smo mal bolj poooolne. Ampak tuki so v vecini debele zenske pa kamorkoli stopis vse za tvigice. Vse je one size onlyuser posted image user posted image .
Mogoče fajn nategnejo oblačila nase user posted image
No danes popoldan greva v eno trgovino kjer pise XXL, upam da dobim kaj za oblect ker ce ne bom pa kar naga zacela hodit okrog user posted image user posted image
Upam, da kaj lepega najdeš user posted image

Ja te čist razumem. Js sm delala v eni trgovini v Celju, kao young fashion, je blo pa vse sorte notr. Kr dobra roba. Najboljš od vsega je blo pa to, da smo prodajali do številke 46 (pa so ble velike številke) in sem bla ful vesela, ker so ženske rade k nam hodile. Tiste, ki so mele ponavadi problem dobit kej za oblečt, so rekle, da pri nas pa res dobiš fajne stvari tud v velikih številkah. Mi nikol ni blo jasno, zakaj delajo (in prodajajo) samo mejhne stvari. Sej tud v Sloveniji ne živijo same tvigice user posted image . Verjamem pa, da ti je tam to še bl čudno.

Anitka sonček mate??? fouš sm user posted image ...

ss kar se mene tiče, je torek vredu... ostale, ki pridete na čvek...torek vredu???? pofočkajte se!!!!
Povejte mi, ob kateri uri, da se vem zorganizirat. Ker v torek imam drugače kup opravkov user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.1.2009 11:57:14   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva sva bila pa zdajle z Galom na 2o minutnem sprehoduuser posted image user posted image po dooooooooooolgem času. Je prav pasalo bit na sončku.

Blagor teb, še k men pošl sončekuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.1.2009 12:09:27   
tilči
Jaz pa prodajam premajhna oblačila od Tilna,pa še od doma mi ni trebauser posted image
Je bodoča mamica kar k meni prišla

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.1.2009 12:13:44   
Anonimen

****- še vedno ni pošte?user posted image

Ne user posted image user posted image .
Pa 10 decembra sem poslala jaz ene papirje na davcno v Slo. Tud niso dobili. Tako da bom mogla danes po mailu poslat...

Po mojem je un tip na posti neposten. Ker sem mu placala da bi mi prinesel ali me poklical pa je samo 5 minut stran... po mojem je dnar dal v zep mojo posto pa v kanto. Kaj naj si druzga mislim user posted image

Neb smela mu prej plačat. Bi mu mogla rečt, da mu boš pol plačala, k te bo obvestil.

Eh, ce mu pa ne bi placala pa tud ne bo rit premaknil.Pri nas je tako mal moras prej placat pol pa ce si zadovoljen pa se mal...

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.1.2009 12:20:26   
Anonimen
Evo se ena fotka sam ne vem a bi se smejal al zjokal...

Itak se tle eni ljudje prevazajo kot zivina al pa se slabse. Ta transport ,ki je na sliki se imenuje box car in je skor najcenejsi prevoz.( res zelo poceni)

Ampak kar je zanimivo je da ce se ne morejo vsi not v to skatlo zbasat potem pa se od zunaj stojijo... vcasih kar visijo vsepovsod naokrog...

Evo  box car :

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.1.2009 12:36:28   
Soncnica Sandra ***
KAJ: čvek pri Žanu

KJE: v Logatcu

KDAJ: torek ob 10h ?

KDO:
- Manca (če le ne bo slaba cesta)

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.1.2009 12:42:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

KDO:
- Emilija(če bo naju kdo pobral)?

Ati ima v torek notarja ne ve pa ob kateri uri bo  danes zvedu. tele kolobocije okrog kredita mi grejo že pošteno na živceuser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.1.2009 12:46:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

KDO:

Ati ima v torek notarja ne ve pa ob kateri uri bo  danes zvedu. tele kolobocije okrog kredita mi grejo že pošteno na živceuser posted image .

Kaj pa je narobe??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.1.2009 12:49:27   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

KDO:

Kaj pa je narobe??

nič ni narobe samo so nesposobni in mormo še enkrat pole odnest ker je bila še ena plača vmes, pa odvetnice na banki ni bilo in zamujamo s plačilom en tedenuser posted image user posted image user posted image in še in še

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.1.2009 12:52:14   
darmar

Jaz pa prodajam premajhna oblačila od Tilna,pa še od doma mi ni trebauser posted image

A ste zaključili, da prodajaš?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.1.2009 13:04:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

A ste zaključili, da prodajaš?

ja,smo morali user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.1.2009 13:06:08   
špelin@

Evo se ena fotka sam ne vem a bi se smejal al zjokal...

Itak se tle eni ljudje prevazajo kot zivina al pa se slabse. Ta transport ,ki je na sliki se imenuje box car in je skor najcenejsi prevoz.( res zelo poceni)

Ampak kar je zanimivo je da ce se ne morejo vsi not v to skatlo zbasat potem pa se od zunaj stojijo... vcasih kar visijo vsepovsod naokrog...

Evo  box car :

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.1.2009 13:08:12   
špelin@
Oooo, mi imamo tak prijazen sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.1.2009 13:16:44   
tilči

Oooo, mi imamo tak prijazen sonček user posted image user posted image user posted image

Kaj je sedaj to? Vsi ga imate,sami pri nas ni ničuser posted image

Sem zadnjič pozabila napisat,da je nečak imel kardiologa in je vse ok z njimuser posted image .Tako da bo lahko brez skrbi športal naprej.
Danes je imela pa tašča pregled za nogo,ker ima eno kost zlomljeno in bo verjetno potrebna operacija.Bo povedala,ko pride gor,kaj je sedaj z njo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.1.2009 13:20:21   
Anitka

Anitka sonček mate??? fouš sm ...

A ga hočeš malo?user posted image user posted image

Blagor teb, še k men pošl sonček

A lahko po hitri pošti?user posted image

Tilči,
ko Gal vstane in se naje greva na pošto.

Oooo, mi imamo tak prijazen sonček

Mi tudiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.1.2009 13:22:08   
Anitka

Kaj je sedaj to? Vsi ga imate,sami pri nas ni ničuser posted image

Sem zadnjič pozabila napisat,da je nečak imel kardiologa in je vse ok z njimuser posted image .Tako da bo lahko brez skrbi športal naprej.

Super novičkauser posted image user posted image user posted image

Danes je imela pa tašča pregled za nogo,ker ima eno kost zlomljeno in bo verjetno potrebna operacija.Bo povedala,ko pride gor,kaj je sedaj z njo

To je pa že manj super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pa je delala?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.1.2009 13:25:30   
Anitka

Nekaj o telesni statistiki
* človeški las zdrži težo treh kilogramov
* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca
* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement
* žensko srce bije hitreje kot srce moškega
* na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij
* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri  moškem
* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo
* ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.1.2009 13:28:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image Dobro jutro

sem čist user posted image , se je Nejc milijonkrat vstal ponoči, in sem ga nazaj podirala v postlco, jedu je sicer samo ob 19h, ko je zaspal, in potem ob 21.30 in 3.30, ampak jst ne vem zakaj se mora tolkrat vstat ponoč.

Morem it po kafe.

pri nas to traja že kake 3 tedne  do enega meseca.. če bo huje ne vem, upam da ne, ker se mi ne da več vstajat, dans bova postlo spustila čist dol, pol pa se ne mislim več vstajat, ven ne bo mogu padit, pa se naj vstaja.

Ojej Jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo to obdobje kmalu mimo. A pa, ko se zbudi joče in rogovili ali samo vstaja?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.1.2009 13:29:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

To je pa že manj super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pa je delala?

stara poškodba.Pred 10.leti je padla po stopnicah,pa ji takrat niso dali gipsa,sdaj je pa že nekaj časa jamrala,da jo boli.Zadnjič je šla slikat in so videli,da ima spet zlomljeno.Je pa ena mala koščica,a včasih jo tako bli,da komaj hodi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?