![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Janezu in Lani za prvi rojstni dan tudi od nas.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:46:38
|
|
|
|
blaža
|
Metka, si vidla, da si lahko vzameš cajt.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:46:47
|
|
|
|
mary_lou
|
ja zaenkrat za nedoločen cajt hehehe.....o sodelavka kako kej? Ne jest resno zacnem konc poletja iskat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:46:53
|
|
|
|
dolenjka
|
O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:48:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja zaenkrat za nedoločen cajt hehehe.....o sodelavka kako kej? Ne jest resno zacnem konc poletja iskat jaz bom pa iskala že kar zdej. eno prošnjo sem poslal, drugega ni blo nič na vidiku primernega, nekdo mi pa še išče, tako, da bomo vidli kaj mi je usojeno. Da si bom v službi nohte lakirala al pa pucala Vc je za dober dnar. Pa ne tle.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:49:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:50:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja zaenkrat za nedoločen cajt hehehe.....o sodelavka kako kej? Ne jest resno zacnem konc poletja iskat jaz bom pa iskala že kar zdej. eno prošnjo sem poslal, drugega ni blo nič na vidiku primernega, nekdo mi pa še išče, tako, da bomo vidli kaj mi je usojeno. Da si bom v službi nohte lakirala al pa pucala Vc je za dober dnar. Pa ne tle. to bi jaz zdajle lahko, pa nimam laka sabo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:50:42
|
|
|
|
blaža
|
Grem pogledat štrudl, da se ne zakuri.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:52:13
|
|
|
|
mary_lou
|
Tai zjutri spije 240 mleka pol pa takoj se ksn piskot al pa kruh cez glodne...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:52:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha. predvsem bi blo to od straha in ničesar drugega sej drugač ne maraš sladkega, a ne Ejo, to ni nič, ti bi mogla bit v z nami, bi ti vidla kako komando sem imela, ene par jih je sicer po uhljih dobilo (SN, Vrtnica, Bamby..), drugač so pa kr ubogale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:53:18
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja zaenkrat za nedoločen cajt hehehe.....o sodelavka kako kej? Ne jest resno zacnem konc poletja iskat jaz bom pa iskala že kar zdej. eno prošnjo sem poslal, drugega ni blo nič na vidiku primernega, nekdo mi pa še išče, tako, da bomo vidli kaj mi je usojeno. Da si bom v službi nohte lakirala al pa pucala Vc je za dober dnar. Pa ne tle. to bi jaz zdajle lahko, pa nimam laka sabo jest mam pa glih frisen gelček...ga že en let skor nisem mela je cist cudn filing
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:54:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). ja pol pa brez izgovorov, če maš enga v vrtcu, enga pa v šoli. pol smo na istem. zdej smo pa te. zdej boš morala pa kej več z nami čvekat. No jaz dam Blažu ob petih mleko- zgleda, da bomo dajali še malo rižolinota not kot pri večerji, ki pol mi potegne vsaj do sedme in pol. Ob osmih pa poje mlečno kašico. Mu dam mleko, pa sedem žit, pa dva piškotka, pa malo rižolinota. No ti lahko daš tudi samo rižolinota al pa tiste kašice, ko so z sadjem, take mlečne. No Blaž pa bi imel žemljico samo še za desert, ki če ne bi mu blo premalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha. predvsem bi blo to od straha in ničesar drugega sej drugač ne maraš sladkega, a ne Ejo, to ni nič, ti bi mogla bit v z nami, bi ti vidla kako komando sem imela, ene par jih je sicer po uhljih dobilo (SN, Vrtnica, Bamby..), drugač so pa kr ubogale A te Stipe tut tolk uboga?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:54:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:55:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha. predvsem bi blo to od straha in ničesar drugega sej drugač ne maraš sladkega, a ne Ejo, to ni nič, ti bi mogla bit v z nami, bi ti vidla kako komando sem imela, ene par jih je sicer po uhljih dobilo (SN, Vrtnica, Bamby..), drugač so pa kr ubogale A te Stipe tut tolk uboga? Itak, kr vpraši ga
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:55:58
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Metka 15, lepo da si malo aktivnejša postala in me ubogaš Brzo učiš mala ja tebe se vsi bojimo šefla. Če mi boš ukazala, da si vse praline zbašem v usta, si jih bom res od straha. predvsem bi blo to od straha in ničesar drugega sej drugač ne maraš sladkega, a ne Ejo, to ni nič, ti bi mogla bit v z nami, bi ti vidla kako komando sem imela, ene par jih je sicer po uhljih dobilo (SN, Vrtnica, Bamby..), drugač so pa kr ubogale saj še vedno slino požiramo od straha, ko gremo na rr, ker nikdar ne vemo, katero boš nadrla. Kaj misliš, zakaj me tako dolgo ni bilo tu, sem zbirala pogum
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:57:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Najbrz se mi je zato to sanjalo k sm vcer brala pr januarčicah da bojo mele tako vseslovensko festo za rd kaj pa če bi ti organizirala še za naše februarčke Jaz sem kuj za, samo mi lahko samo med 21.2. in 27.2., ker 28.2. in 1.3. imamo fešte doma, pol gremo pa nazaj Samo bo to verjetno težko skupi spravit, a super ideja, jaz sem tudi za Samo naj bo čez vikend, ker smo eni že v službi takrat to pa ziher ne bo šlo, ker nas bo v tistem obdobju kar veliko praznovalo in drugače kot za vikend itk ne gre Kaj pa kakšno popoldne morda pa popoldan ja, bomo pa šli prej iz službe
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 10:58:10
|
|
|
|
mary_lou
|
Bejbe a ma SN kako igralnico? Jest sm bla sam enkrat tm k smo se pr 3 mescih zbral pa se ne spomnm...k sej vete kak je Tai on bi nujno rabu plac za skakat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:04:45
|
|
|
|
itata
|
datum je po mojem tud kul pa gremo prej iz službe une k delamo in je to to SN ima igralnico ja... sam je bolj majhna, ampak ok. je pa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:05:08
|
|
|
|
blaža
|
Tako se mi bašemo! da takole zrastemo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:08:49
|
|
|
|
blaža
|
joj me tako matra, da bi šla kej do frizerja. me prime včasih, da bi se kako drugače ustrigla, ma nisem sigurna. Ne vem kaj bi mi pasalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:16:27
|
|
|
|
ella79
|
blaža čudovit je vaš Blaž tam k stoji v kotu sedežne, je že pravi velik fant jaz sem tudi za 25.2. grem mal prej iz službe, pa prideva v LJ pa sej sam tok da se vidimo in čestitamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:18:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža čudovit je vaš Blaž tam k stoji v kotu sedežne, je že pravi velik fant jaz sem tudi za 25.2. grem mal prej iz službe, pa prideva v LJ pa sej sam tok da se vidimo in čestitamo Sevidi da je febriarček!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.