|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
16.1.2009 8:20:10   
ledenka
juuuutrrrrrčkaaaaaa user posted image  sam pozdravit sem vas prišla, moram na hitrco spokat user posted image  greva mal na Dunaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 151
16.1.2009 8:21:49   
Anonimen
waaaaw

gresta malo uživat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dajta še namesto nas ok?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
16.1.2009 8:29:53   
ledenka
bova, nič bat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
16.1.2009 8:30:57   
jazzz27
jutrčka tud od mene!!

Sonči33...danes sem pa tebe sanjala. Si šla v P.... madona me že pr teb matra, kaj bo šele pri meni..smajli ki grize nohteuser posted image .. a si dobro?

Ajsi... jeeeeeee, zakopala sekirico!!! A sta bla divja?user posted image  Uživaj na Dunaju...joj....kako sem ti fouš.

Živa...ja včeraj ste vse pobegnile s tabo na čelu. user posted image  No danes se pa le potrudite, da ne bo čist mrtva tema..kako si drugače...slabosti že kaj bolje? Imaš še mir v službi?

Kaj boste danes kuhale? Jaz še ne vem...mogoče segedin. Sedaj pa srkam Mg, potem pa bo sirni hambi padu. Komaj čakam!!!! Njami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
16.1.2009 8:34:01   
Anonimen
mah slabosti so danes kar lušne... Upam da hitro minejo user posted image user posted image user posted image

Zdejle sem glih na avgustovkah eno slabo novičko zasledila user posted image   Sem si obljubila da do 27. (do pregleda) NE GREM NA NOBENO DRUGO TEMO VEČ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
16.1.2009 8:34:12   
ledenka
ah ne, user posted image  pri nas doma ne user posted image user posted image user posted image  ampak zgleda, da je sekirica zakopana, hormoni so se umirli, luna normalno stoji itd. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.1.2009 8:35:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mah slabosti so danes kar lušne... Upam da hitro minejo user posted image user posted image user posted image

Zdejle sem glih na avgustovkah eno slabo novičko zasledila user posted image   Sem si obljubila da do 27. (do pregleda) NE GREM NA NOBENO DRUGO TEMO VEČ user posted image user posted image user posted image

bolje tako, Živa user posted image  ostani tule in bodi dobre volje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
16.1.2009 8:35:40   
Anonimen
OBLJUBIM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
16.1.2009 8:52:24   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ah ne, user posted image  pri nas doma ne user posted image user posted image user posted image  ampak zgleda, da je sekirica zakopana, hormoni so se umirli, luna normalno stoji itd. user posted image

No Ajsi, sam da so se planeti postavli v pravi položaj...a gresta v shopping?

Živa, ne smeš si pustit, da ti pridejo teme pod kožo. Najbolje je da si do 13 tega tedna kar tu....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.1.2009 8:56:52   
Anonimen
hehe... Bom

Ravnokar sem se naročila na nuhalno pri Pušenjaku (mi ga je prelagala kolegica, ki je bla dvakrat tam user posted image ).
10.2. ob 15:30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom zdržala???  Upajmo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
16.1.2009 9:04:13   
jazzz27
Živa..on je baje dober. No saj to bo pa kar hitro. Koliko boš že takrat nosečka?

ajsi...koliko dolg filmček je tebi posnela na NS? Meni je full kratkegauser posted image . Berem pri julijkah, da so jim posnele cel pregleduser posted image .

Kje ste čvekice!!!

PikiO.....moraš najti tist seznam z modrimi kartoni....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
16.1.2009 9:05:53   
Anonimen
takrat naj bi bila 12t in nekaj dni (polnih tednov seveda). Je pa rekla da naj na pregledu 27. povem, kdaj imam, da če je slučajno plodek kaj manjši, da datum spremenimo.

Ja piki... Dej tiste modre pike aktiviraj spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
16.1.2009 9:19:04   
jazzz27
Živa... tak problem je imela ena na julijkah in se je HB odločila da gre na NS po zadnji M. Ginekolog pa jo je nagovarjal naj gre dva  ali tri tedne kasneje, ker je nesposobnež narobe zmeril plod in je trdil da je plod mlajši za dva tedna. No kot pravim je šla na vso srečo na NS takrat kot si je izračunala in je bil dete veliko za 13 tednov...in tudi zdravnica ji je povedala in pokazala, da je njen G. narobe izmeril plod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
16.1.2009 9:20:52   
Anonimen
ja sej meni se tudi čudna slikica zdi od zadnjega UZ. Se mi zdi da ga je merila po širini namesto po dolžini user posted image user posted image   Zato pa sem zamenjala in tudi se naročila... Kar bo pa bo...

Hvala ker me spodbujaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
16.1.2009 9:33:59   
jazzz27
živa kaj če bi dale kakšno stimulacijo za naše špikarke gor....? Pa miška ima zmeraj kakšne dobre plaže...sam ona ne more iz ilegale (če verjameš)user posted image . Kaj boš danes za kosilo, se ti kaj posebnega lušta?

pikiO...pojstlo sta že ojačala?user posted image

metir in U*..kako napredujeta? Javita se kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.1.2009 9:34:32   
sonček33
ledenka - jupi, dunaj...jaz bi tudi, amapk jaz moram v Rimuser posted image čist v drugo smer

živa - superca za nuhalno, itak da boš zdržala, še kej več boš moglauser posted image

jazzz - a dej ga no srat, mene si sanjala...in...kako nam je šlo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
16.1.2009 9:41:57   
Anonimen
Dej Jazzzi.... Začni s stimulacijo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jedla pa še nevem kaj bom... Mogoče bi kaj na žlico... Ampak zelje mi ne diši... Mogoče bi kak pasulj ..... user posted image user posted image   Sem prov kmet kar se hrane tiče... Najraj mam tiste prave domače jedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
16.1.2009 9:41:58   
jazzz27
sonček...ja tole je pa nerodna reč...čist druga destinacijauser posted image . ampak ti boš imela več od tegauser posted image ...to naj te tolaži.
Ja tebe sem sanjala...sploh ne vem kako vam je šlo, ker sem čist zblojena..samo vem da si šla...čudnouser posted image . verjetno bo danes nadaljevanje in ti povem kako si se odrezala....user posted image ...še mal pa boš lahko sama povedala kako je bilo. a boš napisala kakšen porodni načrt? Porodno zgodbico? Boš pustila prerezati presredek, čeprav na to baje nimajo dekleta dost vplivauser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 168
16.1.2009 9:44:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Dej Jazzzi.... Začni s stimulacijo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jedla pa še nevem kaj bom... Mogoče bi kaj na žlico... Ampak zelje mi ne diši... Mogoče bi kak pasulj ..... user posted image user posted image   Sem prov kmet kar se hrane tiče... Najraj mam tiste prave domače jedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vampeuser posted image user posted image user posted image  joj, ne mi omenjat, k bom bruhkota vložila....čeproj jaz rada jem jetra, sam se jih sedaj kar odrečem, ker baje niso najbl zdrava. Vsebujejo neke težke kovine,...

Jaz sem pa mislila, da bo danes katera druga prevzela stimulacijo....samo koga stimulirat, če ni pa nobene gor.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
16.1.2009 9:48:03   
sonček33
jazzz - no pol jutri izvem nadaljevanjeuser posted image
Ma porodnega načrta ne bo, ker se ga sploh ne znam lotit, pa tudi kaj pa vem, sej pomoje te tam kej preveč ne šmirglajo...Nočem, da mi prerežejo presredek, a če bo treba...kaj čmo. SI ga pa zdejle masiram, no ne glih zdej, zdej sem za računalnikomuser posted image , pa je kar podvig. Težko zraven prideš, zato se je javil moj dragi user posted image user posted image user posted image in je kar boleča stvar. Upam, da bo kaj pomagalo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.1.2009 9:50:35   
jazzz27
user posted image

user posted image

user posted image

evo stimullaccccija za naše najdražje borkice in nosečke!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.1.2009 9:52:29   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzz - no pol jutri izvem nadaljevanjeuser posted image
Ma porodnega načrta ne bo, ker se ga sploh ne znam lotit, pa tudi kaj pa vem, sej pomoje te tam kej preveč ne šmirglajo...Nočem, da mi prerežejo presredek, a če bo treba...kaj čmo. SI ga pa zdejle masiram, no ne glih zdej, zdej sem za računalnikomuser posted image , pa je kar podvig. Težko zraven prideš, zato se je javil moj dragi user posted image user posted image user posted image in je kar boleča stvar. Upam, da bo kaj pomagalo.

kje pa najdeš to zadevco kako masirati, ali ti pokažejo v MŠ? Ja meni se zdi da porodni načrt res ne upoštevajo ne vem kaj..tako da je skor brezveze da ga pišeš. Boš pa rekla, da ti ga naj ne režejo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 172
16.1.2009 9:54:24   
Anonimen
jst tudi ne maram vampov user posted image user posted image user posted image   bom jaz tudi vlagala kaj, če ne bomo teme hitro spremenile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar prevzemi... Sej sva midve z Sonči33 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
16.1.2009 10:02:52   
Anonimen
sem si ravnokar naredila čajčka, ker neki kiham že celo dopoldne... user posted image user posted image   Pa veliiiiko limone in medeka sem dala notri. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so res ostale čvekice? Pikica, aquica, sonči85, gigi, oktiviri, murki, U*, metir, biba??, beyba, erin, spelka, agrojuhica??, mišika, Se*.....  Ziher sem vas še ogromno pozabila user posted image

Oglaste se kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 16.1.2009 10:03:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
16.1.2009 10:32:24   
jazzz27
Živa... stimulacija ni pomagala...verjetno je prekosmatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!