Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:52:38
|
|
|
|
jazzz27
|
špelka..da ne pozabiš....kaj pa tale stimulacija? pa dober tek in na zdravje!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:52:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps mogoč bi pa pomagalo,da stroši višek energije kako se počutiŠ' počutim se kar fino, sam cuker mi je padu, pa razmišljam, da bi šla avtomat s čokolado oropat sicer imam jabolka... ki mi že pri ušesih ven gledajo drugače pa mali brca, sploh ko bi mami spala, pa mal me nek prehlad lovi. bo že majo res veselje bit aktivni v bušiju takrat,ko bi mami si rada mal odpočila,pr nas je tud tako
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:55:20
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 piki..daj no...ti sam ne verjameš v te potrese, boš videla kako bo drug teden, bo kar temelje zamajalo...a še vedno klomifen papcaš? ne v potrese ze verjamem sam pol v rezultat ne ja klomifen in dabroston.. tko d zdej je t 4 mesec klomifena.. zgleda d men bolj navijanje pase...kot pa d sama vidm II al pa + ja za mojo aquico pa itak d navijam.. a ne aqui ... wui wui spageti sam d ne bos pol s kaksno ruscino zacela
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:55:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...saj med prazniki sem po kolenih plazila, da bi bil sneg....ga mamo mal z zamudo...upaj samo da se stopi, k boš še mal bol nerodna. bomo že nekak,sem se pa včeraj skor razpotegnila,ko sem šla po malo v šolo,pa mi je spodrsnilo na hodniku,ker je bilo vse mokro.sej drugač pa ne hodim velik vzunaj zarad preventive
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:57:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi...a hormoni ga dajejo? A boste rivček kuhal za kosilo? Ti mu nesi lepo eno kavico al pa kuhanga vinčka....potem pa ukaz "marš na polje!" A je plina zmanjkalo, da se na trmo ogrevate? no, plin k sreči še mamo sam glede na to, da ga dobimo po plinovodu, je veliko vprašanje, za kolk cajta bo še no, pa bodmo optimistični... kavico naj si kar sam skuha, sej sva lepo vsak v svoji službi. po moje mu je pomanjkanje seksa na možgančke udarlo eh, bo že
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 10:58:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 jazzzika dobila sem tvoj zs, ampak še nisem imela časa odpisat. Bom. Dela čez glavo, ja no, malo se je umirilo, zdej ko je kao ena recesija tu. Delamo pa še vedno cele dneve, tud če ni nič dela . Glavno, da je plača a ne? Lubica sploh ni važno, važno da si med nami, da se spet mal stimuliramo..ane???Ane????ANE? Itak, povsod taka kriza, dela pa zlepa ne zmanjka....sicer če je pa še plačano je pa tolk bolš ....A te kaj spečnost daje po Prometriumu? Kako kaj tvoj dragi? Še vedno po službenih poteh, al je recesija, pa to?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:00:25
|
|
|
|
metir
|
živjo! lep dan je danes.a ne? zjutraj je bilo vse tako belo, vse tako čisto .moja gripa je ok, tako da grem v ponedeljek v službo! mi je kar pasal nekaj dni počitka. moja mora priti nekje konec tedna- lahko pa tudi kasneje- nimam namreč rednih , tako, da nikoli ne vem kdaj naj jo pričakujem . lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:01:11
|
|
|
|
ledenka
|
pa še neki za aquico go Aqua, go Aqua, go Aqua!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:04:55
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...saj med prazniki sem po kolenih plazila, da bi bil sneg....ga mamo mal z zamudo...upaj samo da se stopi, k boš še mal bol nerodna. bomo že nekak,sem se pa včeraj skor razpotegnila,ko sem šla po malo v šolo,pa mi je spodrsnilo na hodniku,ker je bilo vse mokro.sej drugač pa ne hodim velik vzunaj zarad preventive nisi edina gimnastičarka, tako da veš....jaz sem se včeraj tud skoz drsala in ni manjkalo nič, da nisem špage nardila!!! Tako da Ajsi...kakšen pilates pa fitnes..ven na led...imaš prec jogo v malem pikiO...ah kaj ne verjameš v +, ti porednica!!! Klomifen deluje šele ko ga nehaš jest...baje A imaš kaj Uzja? Ajsi...pomanjkanje seksa, jaz pravim pomanjkanje dela!!! Lopato nastavi pred vrata, pa se bo z lopato je*bal .... sam del jim je treba dat, pa terat jih ..ni pol časa za razmišljanje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:06:06
|
|
|
|
murkica
|
No pa še jst na hitrco... Najprej kar e tiče snega... No sej je fino, da je vse belo kot v pravljici, še včeraj sem bila ful navdušena, ampak potem, ko sem pa prišla domov in se mogla ves dvorišče skidat, so me že malo minile snežne radosti.... No da ne govorim o tem, da ko sem danes zjutraj vstala in videla, da je moje delo ostalo popolnoma neopaženo, ker je zapadlo še enkrat toliko snega, pa se mi je kar mal odpelo... Midva imava namreč veliko dvroišče in seveda na koncu le tega garažo... Tako, da je treba vse redno čistit, da se lahko pripeljeva iz in v dvorišče Tako, da prišla sem do zaključka, sneg je super, samo najboljše bi bilo, če nebi padal na najino hišo in direktno zraven nje... Šibam jst s kužo ven, ker je že čist nestrpna... Mal sva si privoščile in sva dolgo spale, zdej je pa kriza... Bodite lepo, upoštevajte pravila Oktavije, pa se beremo... Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:07:17
|
|
|
|
jazzz27
|
sem mislila, da je to že neka nova stimulacija Ajsi (pomisleki, da ti ni v kako drugo stran butnilo in sedaj svojga zarad tega stradaš, ti porednica!) ....metir pol tale pa tud zate velja, da je ne bo konc tedna..navijamo....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pregledek imam 27. zdej ko sem G zamenjala... Ni panike... Malo bomo še čakali Sicer pa prihajam od direktorja in je blo OK. Je zelo mirno sprejel in je bil zelo prijazen V ponedeljek imam še en sestanek z vsemi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:18:06
|
|
|
|
pikicao.
|
Jp tko kot vsak mesec ..pa vsak mesec sm kura.. prejsn mesec sm mela 3 take ful velke jajce..pa je rekla d tehnicen moznosti so.. sam zgleda d nisoooooo se mal pa me bodo v kurnk zaprl pa bom pela koko da koko da to sam jaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:23:56
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...super. Lepo da si poštimala, si povedala da si nosečka? Čestitam!!! Piki...kaj pa če je črv zanč?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
sem povedala... Ni nič rekel. Celo lepo je sprejel
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:26:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sem povedala... Ni nič rekel. Celo lepo je sprejel Ni nič čestital? A si predstavljaš tvojo šefico k bo nazaj pršla....bo kar zelena
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno ja ampak me prov BOLIIIIII ne čestital pa mi nič ni... ampak mi je vseeno, važno da ni čudno sprejel
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:51:36
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Živček super za razgovor z direktorjem Aquica bomo pa čez dobrih 14 dni navijale, ko boš šla k G. Bolje, da si ostala na obali. Včeraj je bilo res eno sranje na cestah. Ajsi tvojemu pa kupi eno Ančko, da bo nehal bit siten . Važno, da si ti OK. Saj se bo kmalu odkujal. Jazzy hvala za navijanje. Sem do sedaj prižgala ene tri palčke, pa po nekaj dimih ugasnila. Se kar dobro držim . So se mi pa pojavili izcedki zaradi hormonov, pa tuhtam...zadnjič se mi je za kratek čas tudi nekaj pojavilo, pa mi je G rekel, da ni nič posebnega. No bom vidla, kaj bo jutri. Lep dan vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:57:32
|
|
|
|
sonček33
|
Živa - ma te res sekirajo tole s službo. ne s e jim pustut in čist prov je, da daš tukaj ven iz sebe. me vse štekamo in te bomo potolažile, kolikor bo le mogoče. Prav je, da misliš na pikico in sekirancija ni fajn stvar. Dobro opravi pri direktorju danes. pa mirne živčke ti želim, čeprav jaz bi zihr enako reagirala. Sporoči nam, kako je šlo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 11:58:33
|
|
|
|
sonček33
|
Živa - vidim, da se je dobro izteklo. Bravo živa, superca. zdaj pa mirno naprej!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 12:04:07
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija - joj, slabosti so hudič, so pa tudi del tega obdobja. jaz sem bila kar boga prve dva meseca in sem se sama sebi smilila. Ampak, veš kaj? Mine!Res, in pol kar pozabiš na to. Fino je, da zjutraj še predno vstaneš že v postelji pomalicaš kakšen prepečenec. Pol je boljše. Donat je pa moj prijatelj še zdaj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 12:06:33
|
|
|
|
sonček33
|
U* -dobrodošla v klubu največjih pozitivk. LuNa - tebe je vedno lepo brat in sem vesela, da si se javila. kaj pa kakšen bolj konkreten klepet?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 12:09:12
|
|
|
|
ledenka
|
bejbe, sej ne stradam jaz njega, meni bi tu in tam kaj celo pasalo sicer še čakam tisti naval horny hormonov, ki naj bi prišel v nosečnosti, pa ga ni od nikoder živa, super, da si zrihtala z direktorjem žiži, to je lepo slišat, da zmanjšuješ palčke če pokadiš samo 1/4 cigarete, je to bistveno bolj zdravo, kot če pokadiš celo grem počasi na kosilo, danes je jota z ajdovimi žganci! njamiiiii!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 12:12:54
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka - o pilates, sanjam ga..Bo prišel na vrsto jeseni. Jaz sem bila v nosečnosti tak čikn, da si prov nič nisem upala. res ne. jaz že od prvega postopka nisem nič pametnega naredial za svoje telo, pa sem športnica po duši in mi je noro fajn športat. ampak sem se tako bala, da ne bi bilo kaj narobe s pikico. Ja, a misliš, da ga res hormoni dajejo? Ma sej pomoje se njim v glavi tudi dogaja. Ti pa res nimaš kaj zbolet, pa saj si ja ajsika.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 12:15:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pregledek imam 27. zdej ko sem G zamenjala... Ni panike... Malo bomo še čakali Sicer pa prihajam od direktorja in je blo OK. Je zelo mirno sprejel in je bil zelo prijazen V ponedeljek imam še en sestanek z vsemi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?