|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
16.1.2009 10:33:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najdi kakega golega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
16.1.2009 10:34:52   
jazzz27
A tale vam je kaj bolj všeč?
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 177
16.1.2009 10:36:54   
jazzz27
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.1.2009 10:37:11   
jazzz27
nč?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.1.2009 10:37:46   
jazzz27
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.1.2009 10:39:08   
jazzz27
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.1.2009 10:42:22   
sonček33
jazzzi pomoje vse tri delujejo maksimalno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.1.2009 10:44:37   
Anonimen
tistle muci pa tok lepo gleda..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa nobene od nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
16.1.2009 10:46:03   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jazzzi pomoje vse tri delujejo maksimalno

sonček mogoče sem zgrešila...kje se da pogledat oz da je vsaj opisano kako se masira presredek? Čeprav to je priporočljivo baje šele proti koncu...al kako?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.1.2009 10:48:28   
sonček33
joj jazzzi pozabila odgovorit - jaz sem v DM ju kupila prav olje za mazanje presredka od Welede in tm je v navodilih, kako se masira, ni kaj posebenga samo jaz zaradi trebuha bl težko tja dol pridem in to anredi moj drgai. je pa boleče. Se pa priporča tam nekje od 35. tedna dalje na vsake dva dni.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.1.2009 10:52:22   
jazzz27
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 186
16.1.2009 10:55:12   
jazzz27
sonček hvala....mah bol da boli sedaj, kot pa po porodu. Verjamem, da zadeva ni prijetna....še mnj prijetna je pa če ga prerežejo. no sedaj vsaj vem kje iskat. Nekje sem zasledila, da lahko tudi olivnim oljem oz. šentjanževim...sam postopek je bil pa bl tako opisan....baje je full pomenmbno kako masiraš.

Sem kar lačna ratala, ko sem tele slikce gor lepila..njami....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 187
16.1.2009 10:56:02   
Anonimen
unale pica je pa ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
16.1.2009 10:57:59   
spps
ojla!
kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
16.1.2009 11:21:25   
jazzz27
spps, kot vidiš bolj malo... pa pri vas?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 190
16.1.2009 11:32:37   
metir
živjo punce moje.user posted image ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala user posted image . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.-   jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 191
16.1.2009 11:34:45   
Anonimen
metir... Lahko ga narediš tudi popoldne in bo še vedno pozitiven... Nam privoščiš slikico?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metir)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
16.1.2009 11:42:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: metir

živjo punce moje.user posted image ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala user posted image . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.-   jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej.user posted image

Ja ne morem verjet. Čestitam draga moja. Če je test pokazal user posted image , potem si nosečka. No vidiš kako dobro uplivamo, samo na temo se prideš pokazat in že si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno, zdravo, lepo nosečnost. Čestitke tudi očiju. Vem kako je ko trako dolgo čakaš tisti tako željeni plus. Ampak čudeži se dogajajo!!!! Vsak dan bo močnejši plus!!!!!

Bosta pa z našo larilu skupaj v septemberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in oktavijo tudi!!!

No le javi se še kaj...lepo je brati lepe novičke!!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 16.1.2009 11:54:24 >

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 193
16.1.2009 12:02:27   
pikicao.
hellooooo
dela mam ful tko d ne folgam user posted image user posted image
kao jao ta stimulacijauser posted image user posted image user posted image
sm dons tok zaspana... sm sam 4 ure spala k sva sla sele ob enih spatuser posted image user posted image
a ste cutle potresuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 194
16.1.2009 12:06:00   
jazzz27
A zato sem mela more ponoč?user posted image user posted image user posted image user posted image  A si ga izžela?user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da je včer cela LJ seksala....no saj LJ borkice in nosečke (beri: Ajsi)....zgladila spor...user posted image user posted image user posted image

Potem bo piki, bo!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.1.2009 12:07:45   
Anonimen
jaz nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mis sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
16.1.2009 12:10:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

jaz nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mis sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zakaj pa ti nisi? No saj tud mi enkrat na teden...tih dogovoruser posted image user posted image user posted image

Punce...a se vam zdi, da bi unmu na prvi slikci mogle ritnice narazen držat, da bi ga še tam solarij mal posončuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
16.1.2009 12:14:01   
murkica
No pa na hitrico glas še od mene...

Jaz danes na polno zabušavam... Moj je šel samo za 2 urci v službo in je prišel nazaj, ker je na polno prehlajen, zdaj pa bova šla še na en kofetek...

Kaj bomo kuhali?  Danes bo padu kar riž, piščančji zrezki naravno popečeni, gobova omakca in solata... :)
Dragi navija še za juho, ampak potem je najbolje, da spečem samo zrezke in solato, ker ostalega tako ali tako ne bova mogla pojesti :)

Merti- Resnično upam, da so user posted image  prave in da si ti naša nova brokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sicer ne zaupam BC-ju, ampak je CB zakon....

Punce bodite lepo, jaz pa šibam na eno kofetko...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
16.1.2009 12:58:31   
metir
nisem zdržala! SEM MORALA NARDIT TEST ŠE S CLEAR BLUE- pa je tudi tu isti rezultat  + . tako sem   veseeeeeeeeeeela!!!!!!!!!!!user posted image držim pesti tudi za druge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 199
16.1.2009 13:01:40   
U*
Bravo vse nove user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?