|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
16.1.2009 8:06:45   
blaža
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN LANI IN JANEZU!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.1.2009 8:10:14   
blaža
Jutro! HB, nisem več vedno prva, da tudi mi malo potegnemo zjutraj. Je spančkal do 7.30. Sem poštekala, da mu moram dat v jutranje mleko še par žlic rižolinota, ki je verjetno lačen in pol mi še malo potegne.user posted image

Jaz sem pa študirala da kako naj tio juranjo flašo ukinem, ki jo pije ob petih zjutraj oz, da bi jo pil vsaj malo kasneje.user posted image user posted image  Zgleda, da ne bo nič. Je pač lačen.user posted image

No zdej spijem user posted image , pol peljeva Matijo v vrtec, ki danes grejo v Divačo ne eno predstavo in pol bo0va pekla štrudelj. Upam, da bo priden. Cvibe so že namočene.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.1.2009 8:19:39   
itata
 jutro,
evo sem že delovno. skoz akcijeuser posted image  
ponoč ne vem kako naj to povem, ampak jaz sem se kar naspala, ker sem uspela it spat že ob 21h, potem sem spala pa 1 uro in pol 15 min "pavze" potem pa 3x po 2 ure... naš se zbuja namreč na 2 ure - danes no je blo tko, enkrat ni nič kompliciral, 2 x je mel pa za pol ure tećav... od 5h dalje sem pa bolj dremala, pol sem šla pa itak v službo in sem čist kul danesuser posted image  sej to je res kriza, da mi je tako spanje že zadost dejansko...

drugač pa mulček še zmer kašlja, ampak sam zjutri, pa tko tam okol 5h, ko se zbudi in se ful težko umiri pa skor bruhne k ma unga sluza not tok, da ne vem kako bi to ven šlo lahk... smrka ne več čez dan, edin ponoč se mu mal zamaši, sam to ni panike. kašljanje mi pa ni čist jasno... a je to normalno da to 2 tedna traja?

LANA IN JANEZ VSE NAJ NAJ PA PRIDNA BODITA MAMICAMA PA SEVEDA TUDI ČESTITKE ZA KRASNA OTROČIČKA!!! user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.1.2009 8:23:51   
Februarka08
Jutro.

Naša noč kar ok, zbudila se je sicer že mal čez 7, ampak sem jo pustila, šla kuhno pospravit, testo za pico pripravit (danes delam pico še za taščo in tasta in bo ene pekeuser posted image ) pa še glavo sem si umila in posušila. user posted image Sem že kar neki nardilauser posted image

Ko ste se glih od porok zgovarjale včeraj - midva sva za najino povedala aprila, poročila sva se pa naslednje leto majauser posted image tako da so mel cajt šparatuser posted image midva sva mela pa tud dost cajta vse za obletat in pripravit. Je pa res tako, da se je treba začet pripravljat takoj začetek leta, da maš vse kar si zaželiš... midva sva letala jan. in feb. okol kot nora... Letos se nama poročita kolega in je prav fajn datum letos 6.6. kot je bil 2 leti nazaj 7.7.user posted image in takrat sva bla tud na eni poroki in sem bla user posted image kaj pa veš, mogoče bom pa letos 6.6. spet user posted image na porokiuser posted image Moj možek bo pa celo šofer, tako da bova same z Lariso letale okrog kot mal trapasteuser posted image no, upam da bo vsaj na ohceti mal moj.

Zdaj grem pa zajtrk narest princesi.
Lana in Janez iskrene čestitke za vajino 1. svečkouser posted image user posted image user posted image bodita še naprej taka februarčka kot sta bila do sedajuser posted image pa tud mamicama iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.1.2009 8:24:30   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro! HB, nisem več vedno prva, da tudi mi malo potegnemo zjutraj. Je spančkal do 7.30. Sem poštekala, da mu moram dat v jutranje mleko še par žlic rižolinota, ki je verjetno lačen in pol mi še malo potegne.user posted image

Jaz sem pa študirala da kako naj tio juranjo flašo ukinem, ki jo pije ob petih zjutraj oz, da bi jo pil vsaj malo kasneje.user posted image user posted image  Zgleda, da ne bo nič. Je pač lačen.user posted image

No zdej spijem user posted image , pol peljeva Matijo v vrtec, ki danes grejo v Divačo ne eno predstavo in pol bo0va pekla štrudelj. Upam, da bo priden. Cvibe so že namočene.

Dobro jutro vsem, še posebaj našima slavljencema !

LANA in JANEZ, vse najboljše!!!!!!!!!

Je Tin tudi ob 5.00 ponavadi pil mleko še, dokler mu nisem začela dajati zvečer hippovega mleka za noč (gute nacht flaschen), pa je zdaj mir

Grem dalje brat, kar ste že načvekale. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.1.2009 8:29:09   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

drugač pa mulček še zmer kašlja, ampak sam zjutri, pa tko tam okol 5h, ko se zbudi in se ful težko umiri pa skor bruhne k ma unga sluza not tok, da ne vem kako bi to ven šlo lahk... smrka ne več čez dan, edin ponoč se mu mal zamaši, sam to ni panike. kašljanje mi pa ni čist jasno... a je to normalno da to 2 tedna traja? 

JA! pri meni je isto in pri Anžeju tudi. se med spanjem nabere ful sluzi v grlu in pol to draži, dokler se ne skašla in nos spuca....pol je pa ok čez dan. traja pa fuul dolgo, ja. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.1.2009 8:29:09   
mary_lou
JANUARSKI FEBRUARČKI:
16. Vrtnica, Janez
16. Srečka nosečka, Lana
31. Bamby,  Anaja

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:
01. Bugi, Luka  in Miha
03. Itata, Jakob
03. Blaža, Blaž 
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana 
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala
12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:
1. Elma, Elma

Da bomo vedle kdaj praznujejo naši sončki...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.1.2009 8:29:20   
larisa
Jutro user posted image

LANA IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE OB 1. SVEČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image ,  FAJN JO UPIHNITA! PA MAMICO IN OČIJA JE TREBA UBOGATuser posted image

Jaz poskušam vstajat kot bo treba čez nekaj tednov in mi še ne gre, ampak se pa malo prej prisvaljkam iz postelje. Nejc še spi. No sej zdej bo začel pa do 9h spat, da ga bo treba zbujat za varstvo. user posted image  Ampak nama pa že nekaj dni uspeva da gre samo 1krat spat čez dan in potegne cca.2uri in je to superrrr faaajnnn!! Da bi le tako ostalo. user posted image

Si pa že takooo zelooo želim malo ven (z Nejcem), ker sva že ful dolgo skos notri user posted image  No samo da se pozdravi, pa bomo šli tudi ven.

Itata, jaz mam s tem kašljem cele štale in ti ne znam svetovat. Zame je 2 tedna kr mal velik, da traja, oni pa pravijo, da če se pojavlja vedno ob istem času in pretežno ležečki, je zarad draženja sluzi in je to normalno oziroma je refleks, ki se sproži, da si olajša dihanje.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.1.2009 8:30:05   
listek1
jutro,

no mi smo že v vrtcu in upam,da bo danes spal vsaj 35 minut user posted image user posted image

februarka - sem vidla, da si bla že fulll pridna. user posted image

LANA IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.1.2009 8:30:33   
Janey
jutro

noč kar vredu

JANEZ IN LANA VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.1.2009 8:34:08   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

JANUARSKI FEBRUARČKI:
16. Vrtnica, Janez
16. Srečka nosečka, Lana
31. Bamby,  Anaja

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:
01. Bugi, Luka  in Miha
03. Itata, Jakob
03. Blaža, Blaž 
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana 
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala
12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:
1. Elma, Elma

Da bomo vedle kdaj praznujejo naši sončki...

user posted image user posted image za seznam. Kar 6 user posted image  jih bo praznovalo 7.2.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.1.2009 8:39:55   
mary_lou
Drugač smo pa mi že od zobarja, vseh 8 zobkov bp....aja novte verjele kva se mi je sanjalo..da smo nardile mega RD za nase sončke in sicer v city parku tm pod vodo k je igralnica, da je blaža spekla torto tako res ogromno, me smo vsaka neki spekla peciva in pice, tipi pjačo priskrbel mene je pa ful želodc bolu k sm se tok najedla pice od suzi user posted image Kere sanje da te na rit vrze...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.1.2009 8:41:18   
mary_lou
Najbrz se mi je zato to sanjalo k sm vcer brala pr januarčicah da bojo mele tako vseslovensko festo za rd

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.1.2009 9:00:44   
itata
larisa: ja vedno samo kadar se kej zbudi tam okol 4h/5h pa pol ko vstane zjutraj... drugač nič ne kašlja čez dan - to je tudi prej malo, je pa zvečer recimo, ko se je umiril, tko je blo prvi teden. zdej drugi teden pa samo še zjutraj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.1.2009 9:04:51   
katka37
Itata, potem pa res verjetno samo izkašljuje kar se mu nabere čez noč v grlu.

Tinov nos je malo boljše, ne teče mu več, ampak zdaj pokašljuje malo. Mogoče pa še nismo navajeni zdaj v hiši, lahko da je malo suhi zrak.

Smo bili včeraj tudi prvič na snegu, je res užival.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.1.2009 9:15:03   
dolenjka
Jutro user posted image

Pred letom dni, smo brale ti dve sporočili:
V imenu vrtnice vam javljam, da se je brez zapletov ob 8:05 rodil 3kg težak in 50cm velik korenjak Janez. Slike sledijo čez par ur, ko srečni očka pride domov.

in

lep pozdrav iz P MB. Mi se ze cartamo z naso Lano, veliko 49 cm in tezko 2850g. Po dobri uri in pol v porodni je bila ze v mojem narocju. Punce drzite se in pobozajte busije.
  Danes pa Lana in Janez že upihneta 1. svečko user posted image    Dragi mamici, to je tudi vajin praznik, zato lepo lepo praznujte, vama, draga februarčka, pa želimo Carica, Stipe in jaz, eno zdravo, racajoče in zgovorno na poti k 2. svečki user posted image   

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.1.2009 9:52:33   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

hvala za lepe želje in čestitke ob prvi svečki. user posted image  
Zame je bil dan pred enim letom najlepši in najsrečnejši v mojem življenju. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.1.2009 9:58:05   
ella79
JANEZ in LANA z Zojo vama želiva predvsem, da bi bila zdrava (sej se sliši klišejsko, sam mislim da ga nobenemu ne primanjkuje), da ne bi preveč nagajala svoji mamici in očku, da bi pridno papcala in spančkala
user posted image   
user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.1.2009 10:00:51   
ella79
drugače pa kar ne morem verjet, da je že eno leto mimo user posted image me kar stisne user posted image kaj me šele bo čez dva tedna user posted image user posted image user posted image

spali super do 7:15, dobila šlafo in drnjohala (jaz tudi) do 9:30 user posted image user posted image user posted image kako bom jaz vstajala ob šestih, mi še ni jasno user posted image
me je pa mami klicala, ima dopust in pride potem na obisk in prinese sabo kosilo user posted image user posted image user posted image kok bo spet luštno

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.1.2009 10:03:43   
ella79

Najbrz se mi je zato to sanjalo k sm vcer brala pr januarčicah da bojo mele tako vseslovensko festo za rd

kaj pa če bi ti organizirala še za naše februarčke user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.1.2009 10:07:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Jaz sem kuj za, samo mi lahko samo med 21.2. in 27.2., ker 28.2. in 1.3. imamo fešte doma, pol gremo pa nazaj user posted image  Samo bo to verjetno težko skupi spravit, a user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.1.2009 10:09:45   
Suzi*

Drugač smo pa mi že od zobarja, vseh 8 zobkov bp....aja novte verjele kva se mi je sanjalo..da smo nardile mega RD za nase sončke in sicer v city parku tm pod vodo k je igralnica, da je blaža spekla torto tako res ogromno, me smo vsaka neki spekla peciva in pice, tipi pjačo priskrbel mene je pa ful želodc bolu k sm se tok najedla pice od suzi user posted image Kere sanje da te na rit vrze...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tako verjetno ne bo, na mojo pizzo pa komot prideš k nam. baje je super. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.1.2009 10:12:58   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz sem kuj za, samo mi lahko samo med 21.2. in 27.2., ker 28.2. in 1.3. imamo fešte doma, pol gremo pa nazaj user posted image  Samo bo to verjetno težko skupi spravit, a user posted image  user posted image

najprej blažo vprašte, če bo torto spekla. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.1.2009 10:14:19   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

super ideja, jaz sem tudi za user posted image
Samo naj bo čez vikend, ker smo eni že v službi takrat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.1.2009 10:15:17   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tako verjetno ne bo, na mojo pizzo pa komot prideš k nam. baje je super. user posted image

ful dobre sanje, upam, da se uresničijo
No,  Suzi pa verjamem, da dobro pico speče - bomo poizkusili na srečanju. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.