|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
15.1.2009 22:59:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? user posted image  

jaz pa ti potem tukaj delaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.1.2009 22:59:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

no, za lepo cifro user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.1.2009 23:01:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz pa ti potem tukaj delaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kaj SN, tko pozn pa jaz ne stojim za šporgetom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.1.2009 23:02:28   
srečka nosečka

moja klobasa spi user posted image , pa tudi naročali več ne bomo user posted image
Smo pa lani probali, pa smo videli, da znamo, tako, da ne rabimo nič ponavljanj user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 15.1.2009 23:03:37 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.1.2009 23:03:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

veš kaj SN, tko pozn pa jaz ne stojim za šporgetom user posted image

pa bi lahko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.1.2009 23:04:30   
ella79

moja klobasa spi user posted image , pa tudi naročali več ne bomo user posted image
Smo pa lani probali, pa smo videli, da znamo, tako, da ne rabimo nič ponavljanj user posted image  user posted image  user posted image

no, pod tole se pa jaz tudi podpišem user posted image user posted image user posted image
zdej pa čist zares
nočko

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.1.2009 23:08:40   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Metka15

Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči.

o to pa je moja cimra iz porodnišnice..kako kaj Jon? veš velikokrat se spomnim nate..kako ste kaj..

a si sploh pogruntala kdo sem...?al sem že med pozabljenemi?

Kaj ste tko važne , jaz sem tudi takoj za vami prišla v tisto sobo , nisem pač hotla prej pridit , sem raje počakal da greste, pa sem imela drugo cimro iz Litije user posted image user posted image

Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada user posted image , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.1.2009 23:15:08   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada user posted image , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila .user posted image

Jaz sem za mehke copatke, da user posted image  dobi oz. ima občutek s podlago. Saj menda v vrtcu lahko imajo te mehke usnjene copatke, ali ne?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.1.2009 23:18:51   
ELMA

Jaz sem za mehke copatke, da user posted image  dobi oz. ima občutek s podlago. Saj menda v vrtcu lahko imajo te mehke usnjene copatke, ali ne?

Ne vem user posted image  to me skrbi , že en teden jo poskušam navadit naciciban copatke , in mislim da bo težko šlo , kr pada in se joka dokler ji nesezujem .

Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.1.2009 23:19:48   
ELMA
In kakšna bo vaša prva tortica?user posted image
Jo boš sama delala , ali boš kupila ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.1.2009 23:20:02 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.1.2009 23:20:22   
srečka nosečka

Ne vem user posted image  to me skrbi , že en teden jo poskušam navadit naciciban copatke , in mislim da bo težko šlo , kr pada in se joka dokler ji nesezujem .

Zadnjič je ena pripopala link o primerni obutvi za user posted image .
Bom pogledala, če ga najdem, ti ga takoj pošljem.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.1.2009 23:24:15   
ELMA
Ok

Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.1.2009 23:24:41   
srečka nosečka

In kakšna bo vaša prva tortica?user posted image
Jo boš sama delala , ali boš kupila ?

Eno smo naročili (iz previdnosti)user posted image , drugo bom pa spekla sama user posted image .

Evo glede obutve: http://www.ringaraja.net/forum/m_1061357/mpage_1/key_obutev/tm.htm#1061357

Jaz osebno Ciciban obutev odsvtujem.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.1.2009 23:28:07   
srečka nosečka
Zdaj pa šibam pod odejo - jutri je velik dan user posted image  user posted image

Nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.1.2009 23:33:27   
ELMA
Zanimivo , eni pravijo da podplati morajo biti trdi , meni se  tudi dopada da je otrok v nogavičkah z gumenimi podplati ali v usnjenim mehkim copatkami kot v trdih .

Hvala ti za link .

Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.1.2009 23:33:58   
ELMA

Zdaj pa šibam pod odejo - jutri je velik dan user posted image  user posted image

Nočko user posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.1.2009 23:49:43   
Janey
zdaj sem eno uro ležala v postelji in ne morem zaspat. zdaj pa ne vem al sem tak polna vtisov od prakse al kaj...ker sem crkjena ko user posted image , pa ko zaprem očke mi gre po glavi tisoč stvari. no sej res, da je vsega tolko, pa selitev pa zdaj praksa, pa koordinacija z varstvom, pa za faks moram nakj nardit, pa na otroške ne smem pozabit in mam tak polno glavo da sploh ne vem kje se me držiuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.1.2009 6:44:32   
misar
jutro

prva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.1.2009 6:52:02   
misar
noč niti ni bla toliko divja, kolikor pač naš otrok hoče spat na meniuser posted image user posted image ...sicer spi v kosu od 8-12:00h, sam pol pa obvezno ziza pa ne več nazaj v svojo posteljico. no potem valjda izselimo user posted image , ker je tu mač, če se moramo vsi trije stiskat na mali postelji. no tud to bomo preživeli.

v glavnem včeraj varstvo spet čist ok, celo smejala se je pa rokice stegovala prozi tetki, ko sem jo tja dostavila. pa spet je skor 3 ure v kosu tam spala, kar kot veste doma ni nikoli.a ji daje žganje za pit, da toliko spiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ko sva šle iz varstva bi ona menda kar tam še ostala, se je ful smejala pa se stegovala k fantku, ki se tud tam varuje. bravo naša punca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tud sicer ne bo krizeuser posted image

grem zdele še mal se s tamalo špilat, ker jo ful pogrešam, ko je v varstvuuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.1.2009 7:44:20   
pina-1
jutro.

Naša noč je bla kar neki. Ana se je skozi neki zbujala. Mahhhh pojma niam kaj ji je. Zobi?

Sem pa danes malo bolje. Vsaj trebuh me ne boli več. Upam,d a bom kaj lahko pojedla. Še dobro da nisem gledala trenja včeriuser posted image

Dolenjka, ja sem tudi 300 slik poslala v razvijanje predvčerajšnjim. Nomam razvitih slik od Miinega 1 rojstnega dneuser posted image . Ana pa sploh še albuma nima. Tolko o ažurnosti. Mogoče pa do konca porodniške tudi to upsem ščarat.

Dobrodošla nova čveka.

Danes pa nekateri naši februarčki raznujejo 1. rojstni dan. Vse najboljše LANA IN JANEZ.

ZDej grrm pa gledat, kje mamo kak seznam, da bomo vedle kdo kdaj praznuje.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.1.2009 7:46:28   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Danes pa nekateri naši februarčki raznujejo 1. rojstni dan. Vse najboljše LANA IN JANEZ.

user posted image user posted image user posted image user posted image ooo bo že treba na forumu otroci odpreti novo temo februarski mulčki??? divjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.1.2009 7:47:39   
mala_pikica
Dobro jutro!

Evo, pa se je zopet začelo. Točno pred letom dni, sta srečkina Lana in od vrtnice Janez odprla sezono februarčkov. Ne morem verjeti, da je tako hitro minilo. Tako kot  smo takrat skoraj vsak dan do marca nekomu čestitali za rojstvo in se veselili skupaj, bomo zdaj lahko skoraj vsak dan do marca nekomu čestitali za prvo svečko.

Draga Lana in Janez, vese najlepše za 1. rojstni dan, da bi bila vajina pot posuta z rožicami in, da vajinih življenj noben vihar ne skali user posted image user posted image . Seveda pa veljajo čestitke tudi obema mamicama, ki sta se pred enim letom mučile, da sta dobile v naročje najlepše darilo user posted image user posted image . Lepo praznujte!!!!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.1.2009 7:48:01   
mary_lou
LANA   JANEZ  UŽIVAJTA OB PIHANJU PRVE SVEČKE user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.1.2009 7:51:54   
Suzi*
VSE NAJBOLJŠE LANA IN JANEZ ZA 1. SVEČKO!! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.1.2009 7:54:28   
Suzi*
Drugač pa dobro jutro!

jaz sem že pokonci, moška sta šla od doma, žana pa še spi. je imela zvečer neke "popadke" ker smo jo po nesreči (beri: je anžej nekaj tulil) zbudili ko je že zaspala, pol pa nikakor nazaj zaspat user posted image ....ona bi norela in čvekala in kričala user posted image user posted image ...tako da bo mogoče malo potegnila, da noter prinese kakšno uro al pa dve. user posted image

včeraj vidim da ste pridno čvekale, grem mal nadoknadit za nazaj....

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 16.1.2009 7:55:10 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.