Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:44:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako ti gre branje? katero branje ..drejček in trije marsovčki ...v redu.... ja zimska pravljica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:48:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
taja 1235 a si ti iz MB
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:49:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako ti gre branje? katero branje ..drejček in trije marsovčki ...v redu.... ja zimska pravljica ma še zdaj je zaprta na pultu..... pa naj za kazen tak tud ostane..... samo zgled je tokazen meni ne njej ...za drejčka sem mislila, da sem ti zadnjič po telefonu kaj govorila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:49:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...to je pa moj mali cuker... ....tu sta pa oba...cukerčka.... Kak ti je fajn, ko maš že dva. Saj vem, da je kup dela ampak jaz bi rada enkrat mela okrog sebe cel kup sončkov (no vsaj 3 ). Itak si najbrž predstavljam vse preveč romantično ampak vseeno... Se pa Jakcu pozna dodatni mesec...Se mi zdi da Lovro šele zdaj izgublja tisti novorojenčkast videz...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:49:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK še malo pa bo zaspala joj kok pr nas sneži tolk lepo je, jst mam rada zimo sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bom ...ampak vseeno Zasavja - Hrastnik zasavka??? živjo živjo. jaz sem pa iz zagorja. SERBUS
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:50:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem itak med najbolj razvajenimi tlele gor kar se spanja tiče in vam lahko rečem samo SVAKA ČAST!!! vsem, ki vstajate ponoči in/ali zgodaj zjutraj pa zraven še funkcionirate čez dan. Sem čez praznike 3 dni zaporedoma spala samo 5 ur-po lastni krivdi, ker smo bli do 3h zjutraj pokonci pa sem komaj živela. Moje zlato namreč zdaj ponoči spi 12-13 ur v kosu brez hranjenja in še podnevi 3x po slabo urco . se navadiš,čist res.Taka zaspanka kot sem jaz,ampak ti povem,da sem že čist v ritmu,na začetku pa se mi je skoraj zrolalo. Mi itak nič ne spimo.Npr.včeraj je zaspala ob 22,ob 24 se zbudila,jamrala,zizala,čez pol ure zaspala.Spala do treh,potem pa do osmih zjutraj na vsake tričetrt ure bila auf.Zjutraj ob osmih je spala še,pol pa me je že tavečja klicala,da jo pridem dvignit iz kinderpeta.Tak je to pri nas....,totalno nasprotje od prvič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:50:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK taja 1235 a si ti iz MB ...kje si pa to pobrala ...no saj mogoče je...samo se je ne spomnim z mariborčank
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:51:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako ti gre branje? katero branje ..drejček in trije marsovčki ...v redu.... ja zimska pravljica ma še zdaj je zaprta na pultu..... pa naj za kazen tak tud ostane..... samo zgled je tokazen meni ne njej ...za drejčka sem mislila, da sem ti zadnjič po telefonu kaj govorila ne nisi mi nič povedala o tem kaj mate domače branje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:52:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..joj...kake stavke jaz včasih naklofam.. ma nema veze...... ..meni je pa cuker padel...na pultu je ena čokolada....gorenjkina zimska pravljica......jo grem malo "prebrat" ti pa si faca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:53:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši če je knjigca zaprta jo ne moreš brat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:53:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kak ti je fajn, ko maš že dva. Saj vem, da je kup dela ampak jaz bi rada enkrat mela okrog sebe cel kup sončkov (no vsaj 3 ). Itak si najbrž predstavljam vse preveč romantično ampak vseeno... Se pa Jakcu pozna dodatni mesec...Se mi zdi da Lovro šele zdaj izgublja tisti novorojenčkast videz... .... jaz mam pa 2 dovolj... .. v bistvu je fajn, če jih je več...samo sedaj, pa glede na vse skupaj...sem lahko srečna, da sploh imam dva....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:53:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem itak med najbolj razvajenimi tlele gor kar se spanja tiče in vam lahko rečem samo SVAKA ČAST!!! vsem, ki vstajate ponoči in/ali zgodaj zjutraj pa zraven še funkcionirate čez dan. Sem čez praznike 3 dni zaporedoma spala samo 5 ur-po lastni krivdi, ker smo bli do 3h zjutraj pokonci pa sem komaj živela. Moje zlato namreč zdaj ponoči spi 12-13 ur v kosu brez hranjenja in še podnevi 3x po slabo urco . se navadiš,čist res.Taka zaspanka kot sem jaz,ampak ti povem,da sem že čist v ritmu,na začetku pa se mi je skoraj zrolalo. Mi itak nič ne spimo.Npr.včeraj je zaspala ob 22,ob 24 se zbudila,jamrala,zizala,čez pol ure zaspala.Spala do treh,potem pa do osmih zjutraj na vsake tričetrt ure bila auf.Zjutraj ob osmih je spala še,pol pa me je že tavečja klicala,da jo pridem dvignit iz kinderpeta.Tak je to pri nas....,totalno nasprotje od prvič Ja, saj najbrž, če bi blo tud pr nas tko že od začetka, bi se najbrž navadla. Zdaj si pa težko predstavljam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:54:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj bomo do jutri naklofale 200 strani? pište tko k jst v verzih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:55:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako ti gre branje? katero branje ..drejček in trije marsovčki ...v redu.... ja zimska pravljica ma še zdaj je zaprta na pultu..... pa naj za kazen tak tud ostane..... samo zgled je tokazen meni ne njej ...za drejčka sem mislila, da sem ti zadnjič po telefonu kaj govorila ne nisi mi nič povedala o tem kaj mate domače branje ja jutri..... sma oba čitala.....pa tekmovala kao kateri bo prej....jaz še kao nisem vse prečitala ...obnovo pa vem do konca ..... ampak važna je motivacija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:55:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši če je knjigca zaprta jo ne moreš brat ...ja pa kile tud ne morjo gor it ...naj bo kar zaprta....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:55:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bomo do jutri naklofale 200 strani? pište tko k jst v verzih Nič ne pomaga... 25 postov gre na stran pa če so v akrostihih napisani
< Sporočilo je popravil meta21 -- 15.1.2009 22:57:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:56:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši kaj sta luštna tvojadva pikca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:57:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK taja 1235 a si ti iz MB ...kje si pa to pobrala ...no saj mogoče je...samo se je ne spomnim z mariborčank Najboljš, da MTY zraven imen še kraje napiše na seznam . Za mojo kurjo pamet bi že blo fajn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:57:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst pa z enim prstom tipkam marija mi ne spi in jo imam na rokah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:59:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK taja 1235 a si ti iz MB ...kje si pa to pobrala ...no saj mogoče je...samo se je ne spomnim z mariborčank Najboljš, da MTY zraven imen še kraje napiše na seznam . Za mojo kurjo pamet bi že blo fajn ja to bi blo super tut za mojo pamet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:59:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst pa z enim prstom tipkam marija mi ne spi in jo imam na rokah In ti še vedno uspe enter pritiskat za novo vrstico?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst pa z enim prstom tipkam marija mi ne spi in jo imam na rokah jaz grem zdaj položit spat ,če rata...............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 23:00:20
|
|
|
|
gold fish
|
aja. meta...tisto za dodatni mesec... ...mogoče se poza po izledu...starosti.... motorično se mi pa zdi, da se vidi, da je prehiteval po desni..... oziroma... jaz ga primerjam s taprvim, ki je bil ful hiter...in se mi zdi, da je ta zadaj... prvi mi je pri 5-6 mesecih lepo sedel, plazil malo za tem..., pri 10 mesecih je shodil...brez da smo ga silili..najprej ob sedežni,pol se je pa začel spuščat kot letalo....roke naraz za ravnotežje in gremo.... nisem ga nikoli rabila za roke držat, da je prestopal.... ...zato mi je ful čudno ko sedaj gledam tega malega pikeca ...on pa uživa na hrbtu...se mu nikamor ne mudi oz. če ga mama malo obrne na bok, pa pol malo roko ven popravi...je na bušiju tud čist fajn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 23:00:49
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tipkam z eno roko,delam naloge zraven,pravkar sem tri tople sendviče zmazala,pravi ekspert sem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 23:01:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst pa z enim prstom tipkam marija mi ne spi in jo imam na rokah In ti še vedno uspe enter pritiskat za novo vrstico? JA
|
|
|
MarmeladadejziKdaj ste svojim malčkom ponudile marmelado?
(v komentar prosim napišite ali je bila domača ali kupljena)prej (
23%)
10m (
10%)
11m (
7%)
12m (
21%)
13m (
8%)
kasneje (
32%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!