Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:48:06
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....tak je zgledalo danes zjutraj.... Pri nas je bilo isto. Ob 10h so komaj plužili. HB da ne rabim v službo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:49:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 čerka punce kere termometre mate za otroke? jaz mam tistega za v uho - digitalnega OMRON, pa tistega, ko potegneš po čelu, pa klasičnega živosrebrnega za pod pazduho, pa digitalnega za pod pazduho..... ..za malega je meni najbolj fajn OMRONOV za v uho...., drugače pa v vsaki priliki eden od naštetih pride prav....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:49:49
|
|
|
|
ključek
|
jaz bom pa nejo začela dajati spat ob 22. ker se vsako jutro zbuja ob 5.45, jaz sem že čist blesava............ ............in potem se do ene 8-9 igramo, potem jemo, ponavadi potem še malo zaspi, jaz pa potem kaj pospravim, začnem kuhati...........in sedaj je tole že od zadnje lune (bujenje ob 5.45) in sem že adijoooooo..............ne vem, kaj naj naredim, da bi vsaj do 7 spala. je prec malo lažje, kot pa vstajati ob 5.45................. ..............ker hec je pa v tem, da se ponavadi zbudi (no, na pol spi, seveda) okrog pol štirih za hranjenje, potem pa spet ob 5.45.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:50:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Zasavja - Hrastnik zasavka??? živjo živjo. jaz sem pa iz zagorja. ...jaz sem pa mislila, da sta obe iz istega kraja... ...sem nekaj zabluzla....mty..ti si iz t... iz zagorja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:53:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....tak je zgledalo danes zjutraj.... Kak lepooooo Občinarji so hotli, da imate lepo belo zimsko idilo, ti pa greš pa vse pokvariš ...saj mene idila ne moti.... ..ne vem, če si znaš po sliki predstavljat kaki breg je to... na ta tretji sliki se spodaj vidi glavna cesta Pesnica Šentilj..., če to ni spluženo tako kot treba si lahko...palačinka..... mi smo enkrat že skoraj bili..... pripeljali dol...avto seveda kar naprej..iz ene strani šleper iz druge avtobus.... mi trije pa skoraj posrani v avtu.... smo se ustavili točno pol metra pred cesto...... ..od takrat dalje...klicarim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 21:59:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom pa nejo začela dajati spat ob 22. ker se vsako jutro zbuja ob 5.45, jaz sem že čist blesava............ ............in potem se do ene 8-9 igramo, potem jemo, ponavadi potem še malo zaspi, jaz pa potem kaj pospravim, začnem kuhati...........in sedaj je tole že od zadnje lune (bujenje ob 5.45) in sem že adijoooooo..............ne vem, kaj naj naredim, da bi vsaj do 7 spala. je prec malo lažje, kot pa vstajati ob 5.45................. ..............ker hec je pa v tem, da se ponavadi zbudi (no, na pol spi, seveda) okrog pol štirih za hranjenje, potem pa spet ob 5.45. jaz našega vzamem k sebi, na dudo kapljica vetrovnih ...pa ajamo dalje.....kak dolgo pač gre...včasih dolgo, včasih sam 5 min. ...probati ni greh ... ...aja pa kapljice je fajn met .... ...pa saj vem...da ni dobro, da se navadijo.....samo malo mormo pa na sebe tud gledat ... ...sem sestrično klicala, če bi mi še ene poslala, ker so že čisto scuzane.... ... .... ne me kregat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:00:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Zasavja - Hrastnik zasavka??? živjo živjo. jaz sem pa iz zagorja. ...jaz sem pa mislila, da sta obe iz istega kraja... ...sem nekaj zabluzla....mty..ti si iz t... iz zagorja. jaz sem čisto zbluzla s temi kraji..... ...sem si zdaj na čistem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:01:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom pa nejo začela dajati spat ob 22. ker se vsako jutro zbuja ob 5.45, jaz sem že čist blesava............ ............in potem se do ene 8-9 igramo, potem jemo, ponavadi potem še malo zaspi, jaz pa potem kaj pospravim, začnem kuhati...........in sedaj je tole že od zadnje lune (bujenje ob 5.45) in sem že adijoooooo..............ne vem, kaj naj naredim, da bi vsaj do 7 spala. je prec malo lažje, kot pa vstajati ob 5.45................. ..............ker hec je pa v tem, da se ponavadi zbudi (no, na pol spi, seveda) okrog pol štirih za hranjenje, potem pa spet ob 5.45. Jaz sem itak med najbolj razvajenimi tlele gor kar se spanja tiče in vam lahko rečem samo SVAKA ČAST!!! vsem, ki vstajate ponoči in/ali zgodaj zjutraj pa zraven še funkcionirate čez dan. Sem čez praznike 3 dni zaporedoma spala samo 5 ur-po lastni krivdi, ker smo bli do 3h zjutraj pokonci pa sem komaj živela. Moje zlato namreč zdaj ponoči spi 12-13 ur v kosu brez hranjenja in še podnevi 3x po slabo urco .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:01:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja pupi je pa danes prvič zaspala v pojslici in ne meni na rokah.... upam, da to ne bo vplivalo na njen nočni spanec... je bla ful nemirna v fazi, ko ni bla več budna pa tudi zaspala še ni... sem jo skoraj dvignila in malo poujčkala... je pa trajalo 40 minut več, kot ponavadi. Sem jo dala v zibko, ko je skoraj že spala, itak se je takoj prebudila... ona zibko ne povezuje s spanjem ampak s prebujanjem, igranjem in s tem, da jo jaz ven dvignem... potem sem jo božala, šla malo v kuhinjo... prišla nazaj, jo božala.... to sem ene parkrat ponovila... ko je začela stokat z zaspanim glasom, sem ji dudo dala... jo božala... pol se je h kači stisnila in zaspančkala... rožica moja... Zdej grem dat cunje prat in škatle lepit... Termometer imam neki braunov... za 50 evrov.. pa tudi živosrebrnega... Sem imela obiske.. je Lara dobila punčko iz cujn, jo je ta naredila, ki je prišla... mi je tko zanimivo, še jaz nisem imela take...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:03:10
|
|
|
|
meta21
|
Grem zdele en štuk pomest, da mi bo mal lažje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:07:10
|
|
|
|
ključek
|
nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:07:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moje zlato namreč zdaj ponoči spi 12-13 ur v kosu brez hranjenja in še podnevi 3x po slabo urco . uživaj bejbi, uživaj!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:08:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem itak med najbolj razvajenimi tlele gor kar se spanja tiče in vam lahko rečem samo SVAKA ČAST!!! vsem, ki vstajate ponoči in/ali zgodaj zjutraj pa zraven še funkcionirate čez dan. Še ena taka.... Jst če ne spim.... ajuto.... že ve naša pupika... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:10:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moje zlato namreč zdaj ponoči spi 12-13 ur v kosu brez hranjenja in še podnevi 3x po slabo urco . uživaj bejbi, uživaj!!!!!!!! ... ...čeprav..... če bi dala 2 uri od 12 meni...bi tud mi se lahko naspali...vam pa bi 10 ur tud dosti blo al ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:13:02
|
|
|
|
gold fish
|
..joj...kake stavke jaz včasih naklofam.. ma nema veze...... ..meni je pa cuker padel...na pultu je ena čokolada....gorenjkina zimska pravljica......jo grem malo "prebrat"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:16:55
|
|
|
|
taja1235
|
js sm dala moja dva srcka spat zdej pa na hitro pod tus pol pa tud js v postlo moja pa spi od desetih do sestih pol jemo pol pa zaspi do osmih zjutraj pa spet jemo polpa zaspi okol desetih za kake pol urce in je pol aktivna do 12 pa ob 15 spet spi pa pb 18 takle je nas urnik - a se ze vasi soncki obračajo iz hrbta na trebuh moja to počne ze dva ni zapored? - pa mehurcke dela z ustnicami, a vasi tud kej mehurčkajo ;) tko da mam pestro, mi popestri dan ... vsakic kej novga pogrunta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:23:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - kako ti gre branje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:24:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 js sm dala moja dva srcka spat zdej pa na hitro pod tus pol pa tud js v postlo kaj maš ti dva otročka?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:28:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
bolj ko vas berem bolj videm da zjutraj vstajate ko vas bebike zbudijo mene pa največkrat zbudi moj tam okrog pol šestih pol pa skuham eno da jo skupaj popijeva in pol gre on za ljubljano jst pa počasi zbudim enga pa druzga pa zajtrk pa prštimam za šolo pol pa pride moj ata in ta malga odpelje v šolo, no pa marija že pol tut počasi odpre očke in to je to......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:30:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako ti gre branje? katero branje ..drejček in trije marsovčki ...v redu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:33:28
|
|
|
|
gold fish
|
...to je pa moj mali cuker... ....tu sta pa oba...cukerčka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:39:14
|
|
|
|
taja1235
|
ZVIRNO SPOROČILO: taja1235 js sm dala moja dva srcka spat zdej pa na hitro pod tus pol pa tud js v postlo kaj maš ti dva otročka? ne ne imam hcerkico in moza pa pravim da sta kr oba moja srčka zdej pa grem ninat mirno nočko in lepe sanje... aja jutr grem pa v soping in na lov za zimskim pajackom .... upam da ga dobim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:42:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro je pa že 2 dni takooo priden oz. nezahteven (še vedno ne vem zakaj uporabljam besedo priden, ker po mojem dojenček sploh ne more biti poreden), da ne morem verjet. taka je bila naša prva .Se komaj sedaj zavem,kako neverjetno srečo sem imela,takrat mi je bilo to samoumevno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:43:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 - a se ze vasi soncki obračajo iz hrbta na trebuh moja to počne ze dva ni zapored? - pa mehurcke dela z ustnicami, a vasi tud kej mehurčkajo ;) tko da mam pestro, mi popestri dan ... vsakic kej novga pogrunta Lovro se je prvič obrnil mal pred božičem in tiste, ki so več na rr že vejo, da mam od takrat ogromne težave s polivanjem, ker na trebuščku vedno poliva. Glede mehurčkov sem ga začela pa že prav kregat in grdo gledat, ker trenutno menjam slinčke na 15 minut (jih mam kar 10 na radiatorju ), kasnej se pa bojim, da mi bo zmehurčkal kakšno kašico v fris . Tak, da ja, mamo tud mi pestro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.1.2009 22:43:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 aja jutr grem pa v soping in na lov za zimskim pajackom .... upam da ga dobim.... v A jih imajo fuuuuuuuuuuuuul ....pa večinoma za pupe...cena je pa bila tam 10€
|
|
|
VečerF*R*Ukaj delate zvečer ko gredo otroci spat?zlekljena na kavču si ogledam dober film (
25%)
berem knjigo (
3%)
sem na internetu (
28%)
ukvarjam se z gospodinjskimi opravili (
14%)
stisnem se k lubiju (
29%)
opravljam službene obveznosti (
1%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!