Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:31:33
|
|
|
|
lex
|
Tale je
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:33:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ajaaaa...samo prosim pazi! Če ima stol noge na A je full nevaren, ker se zelo enostavno prekucne! Si najbrz spregledala, da smo debatirale o tem stolcku danes - je namrec v akciji BC od ju3 dalje. Tule je link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177975 rebeca, ni blema za linke - sem mal posurfala in jih nasla. Ampak hd jih pa ignorira al kako? Sem rahlo lost tukajle! anikabd, za tvojega malega! frutka bo pa teta - jupi! Kdaj pa? Morda julija?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:34:01
|
|
|
|
frutka_
|
Po mojem bo v redu. Pri tistih na A je problem, če se otrok odrine z nogicami od mize (pa to veš da delajo vsi) da se stol nagne in pade. To se je zgodilo seven, če se morda spomniš. Smo se pogovarjali enkrat tukaj na RR gor. Na srečo je imela takrat tako malo kuhinjo, da se je stol naslonil na element, sicer bi mali direkt z glavo tresnil iz višine na tla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:34:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:35:32
|
|
|
|
frutka_
|
Metuljcek 321 nisem videla, da ste se pogovarjale... . Tetica bom avgusta.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:36:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: frutka Kam dajete premajhna oblačila?! Aja, pa teta bom postala!!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! čestitke za teto Pakiram v škatle, vrečke in dajem v garažo v eno omaro. Za? Ja, jaz bom tud teta julija!!!!! PRVIČ. wiiiiiiiiiii!! Bravo midve!!!!!!! Pri vas ne bo problem z izbiro oblačil glede na spol.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:36:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
rebeca, frutka - same tete! KUL! Hm, ob takih trenutkih mi je pa kar malce zal, da sem edinka, priznam
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:36:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:36:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:37:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, poletje bo torej pestro - ful novih otrocickov
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:37:46
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rebeca, frutka - same tete! KUL! Hm, ob takih trenutkih mi je pa kar malce zal, da sem edinka, priznam Tvoj je tudi edinec?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:37:52
|
|
|
|
lex
|
rebeca ti tud frutka ful so nevarni ti na A, za aleksa mam pa orginal, sem ga v paketu vzela - je bil to glavni razlog, tega a A sem pa dobila
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:38:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:38:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
representative ali agent for Slovenia
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:39:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rebeca, frutka - same tete! KUL! Hm, ob takih trenutkih mi je pa kar malce zal, da sem edinka, priznam Tvoj je tudi edinec? Ima sestro, ampak ni cist isto .... on je 2 x stric, jaz sem pa "kvazi" teta
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:39:14
|
|
|
|
frutka_
|
Anja ima danes mini B day!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:39:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:40:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
Btw: hd, a si ti vidla, da sem jest en mau jezna nate? Ampak odgovarjam ti pa se kar .... in celo prevajam .... hm ....
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:40:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rebeca, frutka - same tete! KUL! Hm, ob takih trenutkih mi je pa kar malce zal, da sem edinka, priznam Tvoj je tudi edinec? Ima sestro, ampak ni cist isto .... on je 2 x stric, jaz sem pa "kvazi" teta Ma kaka kvazi. Teta je teta.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:41:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Anja ima danes mini B day!!!! Aha. Smo ze zazurali. Pojedli cokoladnega indijancka (ati) in neko puhasto zadevo (najbrz s tolk E-ji, da jih niti prestet ni mozno, je blo pa lustno za pogledat, ce ze uzitno ni blo - tako mini darilce na pogled - z masnico) .... bom dala ju3 slikico gor - ce se bo kaj videlo ...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:41:43
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa pripravljen za akcijo p.s. Zarja me sprašuje: kdo pa je ta stric?? Ti pa ji rečeš, da je to tvoj Imaginary friend.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:42:45
|
|
|
|
lex
|
metuljček to je meni čisto mimo - meni so vsi enako tete in strici ni važno kdo je krvni sorodnik. je pa pri najinih bratih malo bolj nerodno ko še iščeta tete oz. moj brat ima zdaj super teto (upam, da ga ne bo pustila ) in pol sva glih danes ugotovila, da na Aleksovem krstu sta imela oba tete poleg, alina je dala krst čez brez tet, Vita pa je imela novo teto
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:42:53
|
|
|
|
frutka_
|
Rebeca veselo bo! V Večeru je pisalo, da je SG porodnišnica prvič po 8-ih letih presegla magično mejo 1000 rojenih otrok. Rodilo se jih je točno 1004, od tega 11 parov dvojčkov. No, če bi jaz rodila v MB bi jih bilo 1003! DRugo leto jih bo še več!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:43:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ma kaka kvazi. Teta je teta. A se ti zdi? K jaz se pocutim kot striceva zena - torej taka, prizenjena, teta. Ni cist isto. Al bi ti rekla, da se lahko deklariram kot prava tetica? K jaz sem za!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:44:23
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček to je meni čisto mimo - meni so vsi enako tete in strici ni važno kdo je krvni sorodnik. je pa pri najinih bratih malo bolj nerodno ko še iščeta tete oz. moj brat ima zdaj super teto (upam, da ga ne bo pustila ) in pol sva glih danes ugotovila, da na Aleksovem krstu sta imela oba tete poleg, alina je dala krst čez brez tet, Vita pa je imela novo teto Veš da je treba menjavat "tete".
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?