|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:37:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:39:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:40:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2104
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 19:45:24   
ilatic
Flower  user posted image dobro da sedaj vsaj veš pri čem si. Glede kosti pa se ne sekiraj, dokler ni nič 100%. Dobr veš kolkokrat kar nekaj zinejo pa nas prestrašijo. Upajmo, da je vse ok!

Rebeca tkole, ko kaj napišeše za Tarika, se mi zdi da sta si podobna. Mogoče prav zaradi imena več spremljam kaj tvoj Tariq počne. Vem, da pišeš kakšen jedec je. Moj tudi, tako z užitkom je in ko ga hranim na žlico nimam časa skoraj dihat. Potem si danes omenila sesalec..zato sem te vprašala. Verjetno je samo slučajnost, ker je tukaj gor kar nekaj dobrih jedcev. Je pa naš Tarik tudi že pogruntal da je sadje bolje kot zelenjava z mesom. Nam ne lavfa tko kot sadje. Saj poje vse, sam se zraven smeje, brbra..poje pa le!

Neposredna povezava do sporočila: 2105
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 19:49:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:25:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.1.2009 20:27:12   
Gilo
Blacky30 - ja, sem se zatipkala, mislila sem ob 02.10 uri zjutraj.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:32:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gilo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.1.2009 20:41:32   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Evo nas doma. Lan ima močen refluks. user posted image Dobil je ranital. Poleg tega so ugotovili, da ima mehke kosti. user posted image Besede pediatrinje: kot da bi bil na meji z rahitisomuser posted image Tak da mora jest še pač to hipoalergeno formulo, ki jo že tako je zaradi alergije. Ker z navadnim mlekom ne bi dobival dovolj kalcija. Delali so mu neke kožne teste za alergijo in ena reakcije je bla, ampak nisem mogla zvedet na kaj. Verjetno na KM, upam...

UZ je imel ob 10h, zdravnico smo čakali do 15.30. Mešalo se nama že je.. Ssestre so jo X krat klicale, a ni utegnila. Mislim, a je to nornalno. Za parking sma dala 10 EUR.

Slabe volje sem.. Saj bo vse ok.. za refluks me ne skrbi tolko, kot za ta rahitis.

A veste, da če ne bi pisala Tanč na med.over.net in gnjavila za preiskave sploh ne bi prišli kdajkoli v bolnico.. dokler ne bi fasal hudega vnetja požiralnika..

Mi smo tudi imeli ranital, pa smo ga zdaj po nasvetu pediatra ukinili, ker ni nič pomagal. Jutri tudi jaz kličem nazaj v bolnico, ker se je danes spet pojavila kri med polivanjem.

To sta pa res dolgo čakala na UZ, si sploh imela toliko zraven za jest za Lana?

Glede rahitisa pa se ne sekiraj, dokler ni res nič dokazanega. Zdravniki včasih kr neki rečejo na pamet, pa se pol izkaže čist drugače. Te pa razumem, ker bi se jaz tudi sekirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.1.2009 20:46:16   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: netki

punce....neki me zanima glede FB...
ko mi pošiljate razna vabila, povabila, darila.....in ne vem kaj še na FB, kaj naj s tem....v čem je tu sploh fora....neki časa klikam pol me pa mine ker sploh ne vem zakaj se gre

dejte mi pomagat

Ne računaj na odgovor. Jaz sem to že najmanj 3x vprašala, v čem je ta finta in če ima kdo kaj od tega, pa mi nobeni nikoli ni nič odgovorila.

jaz sem že parkrat tuki gor napisala da je men tist kr neki in da ponavadi dam pač ignore in je stvar rešena.

flower  saj bo vse ok, boš videla!

ksenci ti se mi tut smiliš. Skos maste neko sranje. Pa saj se bo tut pri vas porihtalo tko k si rekla in boste uživali sto na uro!

rebeca jaz jem normalno le malo manj. Pa brez kruha pa zvečer po šesti uri ne jem več... Tko da blacky meni črtaj ločevalno ker se mi res ne da vsak dan študirati kaj lahko jem in kaj ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:46:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:47:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.1.2009 20:49:17   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

tak midva sva se po nespluženem velenju lepo v SW nesla in je blo super! P je rekla da to ni in ni normalno in da si naj slovenjgraška P v rit zatekne kontrolo 23.1. ker morma takoj tja in zahteva malo več truda in UZ trebuha. ampak midva nimama prevoza kr je ati v službi v MB, tko da gremo jutri zjutraj takoj ko mali odpre oke. je rekla, da tut ok. defenitivno pa je 23.1. predaleč, kr vprašanje kaj se kuha malemu v črevesju.

super, ne?! zapopizdit.... user posted image

user posted image user posted image  za Brina. Vem, da si pisala, da si probala že vse možno, pa da ni nič pomagalo. Mi smo tudi imeli probleme z zaprtostjo, zaradi riževih kosmičev, pa smo jih ukinili. Aljažu je ful pomagalo, če sem mu skuhala jabolko, hruško in suhe slive, potem vse skupaj zmiksala in se je ful pokakal v roku 2 ur. Pa prej tudi ni kakal 4 dni, pa smo dajali Lactecon, pa donat, pa surovo jabko, še svečko smo mu dal, pa je zagrabla šele po 6 urah.

Upam, da boste kaj zrihtali jutri.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 20:49:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.1.2009 20:50:19   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaj vse trenja gledate

Ne, jaz malega probam uspavat.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.1.2009 20:56:55   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: populis

ne, sem se teh enih in istih frisov naveličalauser posted image

jst slaka videt ne morem več...to je za moje pojme tako nadležna oseba...user posted image ...da ne govorim da ima vedno ene in iste goste...

NOOOOOO kje ste zdej tiste ki jest po montignacu..jst bi ud začela, pa ne vem kako....

HD, fora je v tem, da ješ živila z nizkim glikemičnim indeksom. Priporoča pa tudi da OH ne ješ skupaj z maščobami. Imaš pa 2 programa, eden je za hujšanje, eden pa za ohranjanje telesne teže. 

Pogledat si moraš katera živila imajo nizek GI, to je skoraj vsa zelenjava, večina sadja, ješ polnozrnate testenine, polnozrnat riž, piščanjče ali puranje meso, ribe, temno čokolado. V glavnem gre bolj za zdravo prehrano.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
15.1.2009 20:57:12   
neboglasnica
Bom rekla kar nočka, saj mi je dragi pripravil banjo, notri si bom kaj dala, svečka...in brez pečenja palačink, obiranja jagod in reševanja križank. Ta noč bo moja! Še knjigo v roke...

Nočka,

P.S.: milijonkrat že we are sorry... kaj dogaja??? Ma že par minut poskušam, pa mi ves čas piše, da je baza polna. Nas blokirajo, ker preveč čvekamo??

Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.1.2009 20:57:25   
netki
mi se pa futramo....no deci se futrajo, mami pa hujša

mal je blo pregreh ta teden, upam, da bo šlo kej kg dol vseen, če ne pa drug teden brez milosti user posted image user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.1.2009 20:57:58   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

kaj vse trenja gledate

Ne, jaz malega probam uspavat.

Evo že spi, čeprav eno hranjenje nas še čaka.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.1.2009 20:59:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

user posted image  šteka!!

Ja, spodnji post sem napisala ob 20.00 uri, pa ni in ni šel skozi. NA desni sem videla, kako drugi objavljajo, jaz pa nisem mogla. Sem obupala in se šla namakat, poleg sem si pa privoščila teranov liker. Zdaj sem že zunaj, še posušim bučo in v mižule. Jutri zvečer vas preberem, ker me čez dan ni..

Neposredna povezava do sporočila: 2122
15.1.2009 21:00:36   
dzanika
netki ne vem al si spregledala al si zanalašč spregledala. user posted image   K sem te spraševala če si se odločla kaj glede aerobike? user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
15.1.2009 21:01:21   
dzanika
ja prej je nekaj štekalo. Ampak važno je da zdej spet dela. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
15.1.2009 21:02:38   
lili3
Tukaj imaš en link, pa si lahko mal pogledaš: http://montignac.mojforum.si/

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?