Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:57:40
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški a jst tud dobim slike...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:58:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica čer še z moje strani! Punce a pozna ali pa ima doma katera hčerko, ki se igra samo z avtki, ker moja Lana se namreč igra samo z avti. Zdaj sem ji iz postelje pobrala 7 avtov, ona sploh nikdar ni spala s punčkami ali plišastimi igračkami, ampak že od malega spi samo z avtki . Blacky upam, da bo tvoj čimprej zdrav, bošček mali . Lillchy joj bogi Lukec , je ful težko jemati kri iz žile, so pa mojemu Lukcu tudi že enkrat in je tudi jokal, ko mupa iz prstka jemljejo pa nikdar ne joče. Srečka, tvoja Lana pa jutri piha že prvo svečko , a boste na veliko praznovali ali samo ožji sorodniki. Pa zanima me kaj si ji kupila za darilo, ker sem jaz čisto brez ideje, kaj naj kupim Lukcu. čer pikica faca tvoja Lana , morda bo potem še atiju pomagala Jutri pa prva svečka ja. Praznovali bomo v soboto z domačimi, nič kaj velikega, ker potem to malo samo zmede. Mi je važno, da se njej posvečam in ne gostom. Za darilo pa dobi poganjalca.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:58:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: putina IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš ja Sej bo dej! le pogumno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:59:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški a jst tud dobim slike... uuu sej res, čaki, zdele mi še neki louda in piše da bo še 7500 sekund (ja, veliki fajli), pol pa upam, da mi res rata
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:59:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:59:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški vidva sta eno, torej ne jamri Bolniška bi pa vseeno tud kr pasala, veš. No, seveda, če bi bla taka fejk, kake prave si ne želim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:59:57
|
|
|
|
putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš ah .. najboljši sosed .. uprava pač .. smo že od nekdaj vajeni, da je služba lajf in lajf služba .. no sej zdej je mal boljš, prej k je bla pa še "stara oblast" je blo pa res za gavznt ja v kateri branži pa delaš, če smem vprašat da so tako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:00:48
|
|
|
|
mlavla
|
a moj mail maš...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:00:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:00:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica ! Punce a pozna ali pa ima doma katera hčerko, ki se igra samo z avtki, ker moja Lana se namreč igra samo z avti. Zdaj sem ji iz postelje pobrala 7 avtov, ona sploh nikdar ni spala s punčkami ali plišastimi igračkami, ampak že od malega spi samo z avtki . da niste vi njej pozabli lulčka montirat, ko ste finiširali ja jaz sem bla taka, pa glej kaj je ratalo.... slaščičar.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:01:45
|
|
|
|
putina
|
o .. kaj sem pa zdej nardila .. upam da se vidi moj odgovor ... se vidi da sem čisto raztresena zarad službe .. pri Juliji sem šla čist nakulirana delat, ker sem vedla da bomo kmal še enga naštimal, zdej pa kumi čakam, da bom stara 70 let da grem v penzijo dl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:02:04
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški Joj dolenjka si ti pridna s slikicami. A ti čisto vse slikice obdelaš, ki jih daš razviti. Sem pa bila jaz tudi pridna, ker sem nalepila v album 600 slikic, s tem, da raje ne povem, da sem prišla do MAJA 2007. Zdaj pa pride na vrsto še druga runda, nimam od Lukca še nič slikic razvitih, še sploh nisem prišla do 2008.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:02:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge hahaha... sej če se pa ti prikloniš..pa nevem če se nebi kej zlomilo..si se čist posušila...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:03:47
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški Joj dolenjka si ti pridna s slikicami. A ti čisto vse slikice obdelaš, ki jih daš razviti. Sem pa bila jaz tudi pridna, ker sem nalepila v album 600 slikic, s tem, da raje ne povem, da sem prišla do MAJA 2007. Zdaj pa pride na vrsto še druga runda, nimam od Lukca še nič slikic razvitih, še sploh nisem prišla do 2008. ma ste ene pridne...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:03:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge hahaha... sej če se pa ti prikloniš..pa nevem če se nebi kej zlomilo..si se čist posušila... ojštre ste vedve danes!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:04:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški vidva sta eno, torej ne jamri Bolniška bi pa vseeno tud kr pasala, veš. No, seveda, če bi bla taka fejk, kake prave si ne želim no tole res ni humano, je pa res, da se prepogosto dogaja, samo jaz sem začela lepo ko odpije 17.30 dvigovat svojo rit, pa naj se j******
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:05:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge hahaha... sej če se pa ti prikloniš..pa nevem če se nebi kej zlomilo..si se čist posušila... ojštre ste vedve danes! ma jst to itak sam pozitivno mislim...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:05:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge hahaha... sej če se pa ti prikloniš..pa nevem če se nebi kej zlomilo..si se čist posušila... ojštre ste vedve danes! ma jst to itak sam pozitivno mislim... itak!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:06:28
|
|
|
|
mlavla
|
blaža a štrudelj je ratal?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:07:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški Joj dolenjka si ti pridna s slikicami. A ti čisto vse slikice obdelaš, ki jih daš razviti. Sem pa bila jaz tudi pridna, ker sem nalepila v album 600 slikic, s tem, da raje ne povem, da sem prišla do MAJA 2007. Zdaj pa pride na vrsto še druga runda, nimam od Lukca še nič slikic razvitih, še sploh nisem prišla do 2008. zadnje razvite slike so iz leta 2005 zdaj sem pa poslala 307 izbranih od Tarinega rojstva pa do odhoda v B in ker imam v službi res zatišje, sem, se v službi igrala in čisto vsako obdelala, ampak mislim, da to v prihodnje ne bo mogoče, razen če bom zeloooo ažurna. Je tudi mene sram, priznam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:07:28
|
|
|
|
blaža
|
No mi bomo spomladi( upam, da bo to pred junijem ( Senožeče) delali na novo kopalnico. In me zanima če ma kera spravljen kak link od kakih dobrih kopalnic al pa plošic,... v rustičnem al pa starinskem stilu? najlepša hvala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:07:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski čer..se klanjam.. kr dej se, pa noge mal narazen, da se boš lahko globoko in bo šel trebuh med noge hahaha... sej če se pa ti prikloniš..pa nevem če se nebi kej zlomilo..si se čist posušila... nič bat, že pridno nazaj pridobivam, že od NL
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:08:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem poslavljam za danes - me tako ali tako ne pogrešate Grem na shujševalno - pred TV Trenja poslušat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:09:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a štrudelj je ratal? Nisem ga spekla, sem dala odtalit testo, pa sem ga dala v hladilnik za jutri. Smo se valjali po tepihu vsi 4je v njuni sobici in mi je blo tako fajn, da nisem šla pečt. bom pa jutri sigurno, še preden pride moj domov, da bo za po kosilu. pol gremo pa pop. na en roj. dan od ene prijateljice od Matije.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:09:54
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No mi bomo spomladi( upam, da bo to pred junijem ( Senožeče) delali na novo kopalnico. In me zanima če ma kera spravljen kak link od kakih dobrih kopalnic al pa plošic,... v rustičnem al pa starinskem stilu? najlepša hvala. najina kolega sta šla nekam v IT..iskat ploščice..mata ful dobro..notri so neke školjke..pa menda zelo draga varianta...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.