Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:38:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, nevarni so ti tvoji dijaki, kakršen prfoks, tak dijak Drugače pa jaz verjamem, da je buči kul prfoksa pa čer, že tretjič, ker očitno moj post ne prevozi trojanskega klanca
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:39:09
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja sory jencili, a nisi prišla do besede. No povej. pa res nisem Vmes sem že Dolenjko ene 10x za ušesa, pa tud tega ni še zvedla Skratka Dolenjka...a je kej bolelo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:41:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja sory jencili, a nisi prišla do besede. No povej. pa res nisem Vmes sem že Dolenjko ene 10x za ušesa, pa tud tega ni še zvedla Skratka Dolenjka...a je kej bolelo? hello po moje je Dolenjka v šoku od bolečin
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:42:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blacky - heeeeeeelp pleeeeeeseeeeeeeeee Kaj si rekla,da je akntacija pri dohodnini iz naših PL? Tista vrstica, kjer piše davki skupaj? Osnova ali znesek? Jaz še vedno računam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:47:02
|
|
|
|
ella79
|
čer jencili greva midve en dan na kavo, pa nobenmu ne poveva vidim, da je že akcija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:47:59
|
|
|
|
blaža
|
No danes sem kar pošteno zmatrana. Se približuje , pa se mi kar pozna. komaj čakam spet soboto, da grem v Kp spet pohajat z vozičkom. tle je še kar naprej mraz, pa led se noče stopit in ne moreš nikamor z vozičkom. Z matijo sva še od sedme do osme brala enciklopedijo in pravljice.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:49:20
|
|
|
|
blaža
|
Evo nisem hotla preveč v kosu napisat, ki lahko, da mi ne bi poslalo naprej. No verjetno bom šla še malo pred Tv , pa se z mojim malo postiskat, pod tuš, pa spat. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:49:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:50:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blacky - heeeeeeelp pleeeeeeseeeeeeeeee Kaj si rekla,da je akntacija pri dohodnini iz naših PL? Tista vrstica, kjer piše davki skupaj? Osnova ali znesek? Jaz še vedno računam znesek... toliko kot ti odbijejo od plače. A je dragi prinesel podatke?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:51:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:52:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer jencili greva midve en dan na kavo, pa nobenmu ne poveva vidim, da je že akcija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:52:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blacky - heeeeeeelp pleeeeeeseeeeeeeeee Kaj si rekla,da je akntacija pri dohodnini iz naših PL? Tista vrstica, kjer piše davki skupaj? Osnova ali znesek? Jaz še vedno računam znesek... toliko kot ti odbijejo od plače. A je dragi prinesel podatke? hvalaaaa, sem ugotovila svojo napako , sem malo preveč prispevkov prej vpisala in mi je izračunalo, da dobim 3,700 EUR nazaj . Škoda, da ni res. Zaenkrat sem samo zase zračunala in , če mi toliko vrnejo Moj dragi pa še ni imel časa it na kadrovsko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:53:26
|
|
|
|
putina
|
čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, med mrkom sem pridno poslala slike na razvijanje, ker sem jih vse obdelala prej. Ju3 pride pa nov paket na vrsto Jencili, tisto je bil Stipe, pa je kar pod mojim nickom pisal, tako da se takoj opraviči za klofute, ker jaz vračam duplo in ne bi blo lepo, da jih kasiraš, ker delat ne boš mogla it, boš kuj na bolniški
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:53:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila ti si šele pridna, če vse sproti porihtaš Res pa je, da je to blo od zadnjih parih dni, ker sem bla tud s pranjem precej pridna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:53:42
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem zdej tudi sproti peglala, sam mam sam še drugi teden čas jencili si bla pa res pridna - 4 žehte
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:54:20
|
|
|
|
mala_pikica
|
čer še z moje strani! Punce a pozna ali pa ima doma katera hčerko, ki se igra samo z avtki, ker moja Lana se namreč igra samo z avti. Zdaj sem ji iz postelje pobrala 7 avtov, ona sploh nikdar ni spala s punčkami ali plišastimi igračkami, ampak že od malega spi samo z avtki . Blacky upam, da bo tvoj čimprej zdrav, bošček mali . Lillchy joj bogi Lukec , je ful težko jemati kri iz žile, so pa mojemu Lukcu tudi že enkrat in je tudi jokal, ko mupa iz prstka jemljejo pa nikdar ne joče. Srečka, tvoja Lana pa jutri piha že prvo svečko , a boste na veliko praznovali ali samo ožji sorodniki. Pa zanima me kaj si ji kupila za darilo, ker sem jaz čisto brez ideje, kaj naj kupim Lukcu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:54:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:55:37
|
|
|
|
putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš ja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:55:37
|
|
|
|
blaža
|
Pa sej ste nore! če bi jaz tolko likala, ne bi mela cajta za kej spečt. jaz samo poberem iz sušilca in zložim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:56:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica ! Punce a pozna ali pa ima doma katera hčerko, ki se igra samo z avtki, ker moja Lana se namreč igra samo z avti. Zdaj sem ji iz postelje pobrala 7 avtov, ona sploh nikdar ni spala s punčkami ali plišastimi igračkami, ampak že od malega spi samo z avtki . da niste vi njej pozabli lulčka montirat, ko ste finiširali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:56:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:56:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš ja Sej bo dej!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:56:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina čer.. ella, kaj imaš ti to za eno službo, da so tko kul .. jaz bom vzela 7-urni delavnik, pa mi je že blo namignjeno, da bo itak samo na papirju pa dojim tudi še .. jutri neham , ko grem v službo .. fuj in fej .. zdaj grem pa na alelujo, spala itak ne bom nič A ju3 štartaš ja v kateri branži pa delaš, če smem vprašat da so tako
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 20:57:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanja Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganje Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej? Kero bom za ušesa? 4 žehte si speglala? tolk še jaz na bivšem šihtu nisem. ja, sm bla pridna, ne? to si bila pa res pridna... jaz zaenkrat vse sprot popeglam, če je treba na pol mrtva, a se bo to drug teden nehalo... potem bodo pa gore perila HB za sušilec..mi skor nič ne peglamo... čer se reče, noseč litijski
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.