Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:36:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako je z Emilijo? zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči bogica mala kdaj je pa zakuhala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:36:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer čer a teb tut kej nagaja tale RR ja sem glih napisala, o čem je sploh dabata kako stan bom že pogledala nazaj sam 10 stani se mi pa res ne da debata RR nagaja pol sem pa glih jaz vskočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:37:27
|
|
|
|
špelin@
|
Meni nič ne nagaja. Še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:39:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako je z Emilijo? zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči bogica mala kdaj je pa zakuhala??? ma danes popoldan, smo bili v Lj pol smo šli še h tašči in tam je bila vsa vroča in čisto boga, pol ko smo domov prišli je bilo bolje, pol je spet zakuhala sam ni šlo čez 38. Zdej že spi pa bomo vidli kako bo ponoči in jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:39:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se mi zdaj drajsa po riti po dnevni in počasi bo prilezla do kuhinje. Dobila je dar govora in počasi se bo spet kaj naučila. Je bila prav zanimiva ko je gledala skozi okno in nekaj čebljala in mahala papa. Jaka pa je šel z babico do enega hribčka, da se bo lahko malo sankal. Pa snežaka sta postavila prej. babi za Majo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:40:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako je z Emilijo? zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči bogica mala kdaj je pa zakuhala??? ma danes popoldan, smo bili v Lj pol smo šli še h tašči in tam je bila vsa vroča in čisto boga, pol ko smo domov prišli je bilo bolje, pol je spet zakuhala sam ni šlo čez 38. Zdej že spi pa bomo vidli kako bo ponoči in jutri upam da bo vse o.k in da je mogoče samo kaki zobek na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:43:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako je z Emilijo? zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči bogica mala kdaj je pa zakuhala??? ma danes popoldan, smo bili v Lj pol smo šli še h tašči in tam je bila vsa vroča in čisto boga, pol ko smo domov prišli je bilo bolje, pol je spet zakuhala sam ni šlo čez 38. Zdej že spi pa bomo vidli kako bo ponoči in jutri upam da bo vse o.k in da je mogoče samo kaki zobek na vidiku ma jaz tudi upam da je samo zaradi zobka, sej zgornja enkica se že vidi sam ni še čisto prebila, mogoče je to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:43:12
|
|
|
|
barbaw
|
A je nehalo nagajat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:45:03
|
|
|
|
mafi
|
no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:46:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je nehalo nagajat? pri men sedaj deluje sam nikakor nisem mogla pridet v rr , zdej se pa kar bojim izklopit kaj če ne pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:46:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a danes bo spet zatišje? al ste bolj pozne? mogoče pa kidajo sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:47:02
|
|
|
|
mafi
|
a zdej mam pa samogovore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:47:30
|
|
|
|
aurora28
|
I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:48:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:49:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč. Čisto brezveze se sekiraš. Sicer jaz to lahko govorim ti boš to težje naredila. Jaz sem se nehala, ko Maja ni jedla, zdaj pa mi lepše je. Če kaj noče jest ji dam kasneje ko je lačna. Ji ne ponujam drugih stvari kot prej ampak jo dam iz stola in se greve igrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:51:42
|
|
|
|
barbaw
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:53:02
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem pa ravnokar gledala slikice od dojenčka od sodelavke,ki je rodila pred enim mesecem. Kakšna majhna štručka je še to.naši so že pravi velikani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:53:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč. ne se tolk sekirat mogoče mu pa ne paše. Če zgleda zadovoljno, razigrano in lepo napreduje s kilažo see sploh ne sekiraj, mogoče bo pa jutri nadoknadil. moj danes tudi ni hotel jesti, mal sadne kašice,zelenjave sploh ne, en piškotek , no samo mlek je hotu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:55:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. zgleda da res , a mi tok fajn babnce za čvek . evo najstarejši neki mrda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:56:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem pa ravnokar gledala slikice od dojenčka od sodelavke,ki je rodila pred enim mesecem. Kakšna majhna štručka je še to.naši so že pravi velikani kok je hitr minil , a se otroci starajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:56:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. zgleda da res , a mi tok fajn babnce za čvek . evo najstarejši neki mrda Zjutraj vem, da je ni bilo, kasneje pa . razen če je šla v Lj zapravljat porodniško, ki jo je komaj čakala, pa se ni nič javila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:57:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. zgleda da res , a mi tok fajn babnce za čvek . evo najstarejši neki mrda Zjutraj vem, da je ni bilo, kasneje pa . razen če je šla v Lj zapravljat porodniško, ki jo je komaj čakala, pa se ni nič javila. mogoče , jaz svojega penziona sloh ne smem pipnt- skor vse bo šlo za položnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:57:58
|
|
|
|
barbaw
|
Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 20:58:55
|
|
|
|
sesil
|
a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:01:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se mi zdaj drajsa po riti po dnevni in počasi bo prilezla do kuhinje. Dobila je dar govora in počasi se bo spet kaj naučila. Je bila prav zanimiva ko je gledala skozi okno in nekaj čebljala in mahala papa. Jaka pa je šel z babico do enega hribčka, da se bo lahko malo sankal. Pa snežaka sta postavila prej. babi za Majo za Majo, Jaka in babico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kakšni moški so vam všeč?poraščeni po telesu (
70%)
depilirani po telesu (
30%)
Število vseh glasov: 321Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!