|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 20:36:11   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tally, kako je z Emilijo? user posted image user posted image user posted image

zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj je pa zakuhala???

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.1.2009 20:36:53   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image user posted image

čer
a teb tut kej nagaja tale RR

ja sem glih napisala, o čem je sploh dabata kako stan bom že pogledala nazaj sam 10 stani se mi pa res ne da

debata user posted image user posted image RR nagajauser posted image

pol sem pa glih jaz vskočilauser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.1.2009 20:37:27   
špelin@
Meni nič ne nagaja. Še user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.1.2009 20:39:24   
tally

zaenkrat ni hujšega, vročina je mal padla, sem jo dala spat pa bomo vidli kako bo ponoči

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj je pa zakuhala???

ma danes popoldan, smo bili v Lj pol smo šli še h tašči in tam je bila vsa vroča in čisto boga, pol ko smo domov prišli je bilo bolje, pol je spet zakuhala sam ni šlo čez 38. Zdej že spi pa bomo vidli kako bo ponoči in jutri

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
15.1.2009 20:39:46   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maja se mi zdaj drajsa po riti po dnevni in počasi bo prilezla do kuhinje. user posted image  Dobila je dar govora in počasi se bo spet kaj naučila. Je bila prav zanimiva ko je gledala skozi okno in nekaj čebljala in mahala papa. user posted image  Jaka pa je šel z babico do enega hribčka, da se bo lahko malo sankal. Pa snežaka sta postavila prej. user posted image  babi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
15.1.2009 20:40:40   
mafi

ma danes popoldan, smo bili v Lj pol smo šli še h tašči in tam je bila vsa vroča in čisto boga, pol ko smo domov prišli je bilo bolje, pol je spet zakuhala sam ni šlo čez 38. Zdej že spi pa bomo vidli kako bo ponoči in jutri

upam da bo vse o.k in da je mogoče samo kaki zobek na vidiku

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
15.1.2009 20:43:03   
tally

upam da bo vse o.k in da je mogoče samo kaki zobek na vidiku

ma jaz tudi upam da je samo zaradi zobka, sej zgornja enkica se že vidi sam ni še čisto prebila, mogoče je to

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
15.1.2009 20:43:12   
barbaw
A je nehalo nagajat?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
15.1.2009 20:45:03   
mafi
no da se mal pohvalimuser posted image , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga.
jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor.

kje je pa Estrella???

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
15.1.2009 20:46:00   
mafi

A je nehalo nagajat?

pri men sedaj deluje sam nikakor nisem mogla pridet v rruser posted image , zdej se pa kar bojim izklopit kaj če ne pridem nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
15.1.2009 20:46:40   
mafi

a danes bo spet zatišje?user posted image al ste bolj pozne?

mogoče pa kidajo sneguser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.1.2009 20:47:02   
mafi
a zdej mam pa samogovoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.1.2009 20:47:30   
aurora28
I´m back user posted image

Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina user posted image user posted image ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim user posted image

Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.1.2009 20:48:24   
barbaw

no da se mal pohvalimuser posted image , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga.

kje je pa Estrella???

Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. user posted image
user posted image user posted image user posted image  da vsi spijo. Pa le imaš nek red.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.1.2009 20:49:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina user posted image user posted image ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim user posted image

Čisto brezveze se sekiraš. Sicer jaz to lahko govorim ti boš to težje naredila. Jaz sem se nehala, ko Maja ni jedla, zdaj pa mi lepše je. Če kaj noče jest ji dam kasneje ko je lačna. Ji ne ponujam drugih stvari kot prej ampak jo dam iz stola in se greve igrat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.1.2009 20:51:42   
barbaw
ku ku

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.1.2009 20:53:02   
tilči
Jaz sem pa ravnokar gledala slikice od dojenčka od sodelavke,ki je rodila pred enim mesecem.user posted image user posted image user posted image
Kakšna majhna štručka je še to.naši so že pravi velikani

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.1.2009 20:53:10   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

ne se tolk sekirat mogoče mu pa ne paše. Če zgleda zadovoljno, razigrano in lepo napreduje s kilažo see sploh ne sekiraj, mogoče bo pa jutri nadoknadil.
moj danes tudi ni hotel jesti, mal sadne kašice,zelenjave sploh ne, en piškotekuser posted image , no samo mlek je hotu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.1.2009 20:55:01   
mafi

kje je pa Estrella???

Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. user posted image
user posted image user posted image user posted image  da vsi spijo. Pa le imaš nek red.

zgleda da resuser posted image , a mi tok fajn babnce za čvekuser posted image user posted image .
evo najstarejši neki mrdauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.1.2009 20:56:10   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz sem pa ravnokar gledala slikice od dojenčka od sodelavke,ki je rodila pred enim mesecem.user posted image user posted image user posted image
Kakšna majhna štručka je še to.naši so že pravi velikani

kok je hitr miniluser posted image , a se otroci starajo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
15.1.2009 20:56:33   
barbaw

kje je pa Estrella???

zgleda da resuser posted image , a mi tok fajn babnce za čvekuser posted image user posted image .

Zjutraj vem, da je ni bilo, kasneje pa user posted image . razen če je šla v Lj zapravljat porodniško, ki jo je komaj čakala, pa se ni nič javila.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
15.1.2009 20:57:54   
mafi

kje je pa Estrella???

Zjutraj vem, da je ni bilo, kasneje pa user posted image . razen če je šla v Lj zapravljat porodniško, ki jo je komaj čakala, pa se ni nič javila.

mogočeuser posted image user posted image , jaz svojega penziona sloh ne smem pipnt-user posted image skor vse bo šlo za položnice

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
15.1.2009 20:57:58   
barbaw
Naši user posted image  res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. user posted image  Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. user posted image  Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
15.1.2009 20:58:55   
sesil
a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postihuser posted image

povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, user posted image nisem navajena

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
15.1.2009 21:01:32   
*Tiana*

Maja se mi zdaj drajsa po riti po dnevni in počasi bo prilezla do kuhinje. user posted image  Dobila je dar govora in počasi se bo spet kaj naučila. Je bila prav zanimiva ko je gledala skozi okno in nekaj čebljala in mahala papa. user posted image  Jaka pa je šel z babico do enega hribčka, da se bo lahko malo sankal. Pa snežaka sta postavila prej. user posted image  babi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo

user posted image user posted image user posted image za Majo, Jaka in babico

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (44%)

do 9. meseca (14%)

do 12. meseca (9%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!