Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:02:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. jaz pa vsakič ko gremo tašči odnesem eno vrečko cunj(premal prostora pri nas), ker so ji premajhne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:02:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, ..... Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:02:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. Ja, vem kako je to....prehitro gre vse skupi....kaj bo šele potem ko bomo spet delale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:03:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. jaz pa vsakič ko gremo tašči odnesem eno vrečko cunj(premal prostora pri nas), ker so ji premajhne To tudi, imam pa nekaj odjemalcev in že lifram stvari. Počasi ampak gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:03:24
|
|
|
|
tally
|
sesil a si dobila regal, ki si ga naročila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:03:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Mi vglavnem bolj nakupujemo v Lidlu,ker nam je bližje oz.ko gremo k mojim staršem na obisk,je spotoma.V Hoferju, pa kadar gremo,kupimo jogurte,pa skutke za otroke,gosti sokovi so ful dobri; plenice sem že sprobala in so tudi ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:03:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. Ja, vem kako je to....prehitro gre vse skupi....kaj bo šele potem ko bomo spet delale Raje niti ne razmišljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:04:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, ..... Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju. a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:05:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. ja prehitro , sem zadnjič kupila pižamo za 6let pa mu je čist prov, pa sem mu prejšni teden še eno kupila kar za 8 , no smo mal zavihal- in problem rešen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:05:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč. Ma ne se sekirat, verjetno ga samo kaj muči...kakšen zobek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:05:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, ..... Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju. a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju Baje morajo najprej še Leclerc naresti,potem bo pa Hofer na vrsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:06:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana81 a že veš kje se dobijo Nejčeve sanke? kličem, pa se ne oglasi...bo verjetno klicala nazaj in ti takoj javim. evo je klicala v BABY CENTRU SO JIH KUPILI, SO PA OD CHICCOTA. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:06:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč. Čisto brezveze se sekiraš. Sicer jaz to lahko govorim ti boš to težje naredila. Jaz sem se nehala, ko Maja ni jedla, zdaj pa mi lepše je. Če kaj noče jest ji dam kasneje ko je lačna. Ji ne ponujam drugih stvari kot prej ampak jo dam iz stola in se greve igrat. Jaz naredim enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:06:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. jaz pa vsakič ko gremo tašči odnesem eno vrečko cunj(premal prostora pri nas), ker so ji premajhne to mi je pa ve čist znano, kot bi zame pisala za ene 2 leti nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:08:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naši res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene. Ja, vem kako je to....prehitro gre vse skupi....kaj bo šele potem ko bomo spet delale Raje niti ne razmišljam. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:08:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ni se treba več truditi okoli inhalatorja,ker mi ga je že Anitka zrihtala Anitka..,najlepša hvala!!! Ni za kaj, ti ga jutri pošljem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:09:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, ..... Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju. a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju Baje morajo najprej še Leclerc naresti,potem bo pa Hofer na vrsti Ma Leclerc bi mi še bolj sedu tukaj Zadnjič sem vidla v reklami od Hoferja, da iščejo poslovodjo za Kranj in sem sklepala da ga bodo v bližnji prihodnosti odprli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:10:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ni se treba več truditi okoli inhalatorja,ker mi ga je že Anitka zrihtala Anitka..,najlepša hvala!!! Ni za kaj, ti ga jutri pošljem. O,super! A si ga ti že sprobala?Ali imaš kakšna posebna eterična olja za inhalirat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:10:36
|
|
|
|
aurora28
|
A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:11:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:11:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postih povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, nisem navajena Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, ..... Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju. a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju Baje morajo najprej še Leclerc naresti,potem bo pa Hofer na vrsti Ma Leclerc bi mi še bolj sedu tukaj Zadnjič sem vidla v reklami od Hoferja, da iščejo poslovodjo za Kranj in sem sklepala da ga bodo v bližnji prihodnosti odprli Tudi jaz sem videla.Saj ko se bodo lotili,bo hitro postavljeno in bomo lahko zapravljali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:12:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:12:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:13:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? Ja , samo ne za celo leto, ampak od meseca rojstva do konca leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:13:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? ja.Samo ne napišeš za celo leto,ampak od aprila oz. maja pa do decembra
|
|
|
Koliko ss ste imele?metuljcek271 (
79%)
2 (
10%)
3 (
3%)
4 (
1%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!