|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.1.2009 14:26:32   
mbd0411
Sončnica 24!

Jaz sem pravila za miško.A ni super?user posted image Naša ima nos kar naprej moker.Vsaj rokavi niso mokri.Sem pa videla v baby centru ene podobne igračke pa ful poceni,malo čez 1€.
Barbara 33!

Mi dodajamo čaj in ga tako spije.Kuham pa komarčkov zeliščni čaj ali otroški čaj in popravim okus s hippovim.-drgač pa kar hipp dan in je ok.Sladkam pa tudi ne.Samo jaz nimam rada grenkega čaja,kako vraga ga naj imajo otročki?user posted image

Kako ste telovadile?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.1.2009 14:29:20   
afnica mala
janja27- a dormeo je potem ok za otročke? Neli moramo zdaj zamenjat posteljico, pa sva o dormeu rezmišljala

telovadke- a ste se ga že prvič zapile?user posted image  

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.1.2009 14:30:12   
janja 27
mbd sej zdej me čist navdušla nad to miško a maš mogoče link iz pikapoke kaka je user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.1.2009 14:31:28   
janja 27
afnica mala ja midva sva kupla dormeo 120 xs 60 sedaj bom naročila 140 x 70user posted image user posted image user posted image jaz sem res full zadovoljan midva spiva gor že 6 let, manca pa skoraj 3 user posted image user posted image user posted image

telovadke so tolj utrujene da so outuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.1.2009 14:32:14   
janja 27
grem k tašči na južno tko da ne morem več čakat raporta....user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.1.2009 14:34:50   
afnica mala
mbd-mene tudi. A v Pikapolonici imjo? Sem pravkar razlagala Neli, da bo dobila miško, da bo nosek lohk lizala. A to se da na roko, se zapne?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.1.2009 14:45:30   
corti
Oj oj

da se vam na hitro javim k mi moja zdej spet je (ma zgleda da je tud ona fajn telovadla)tko dapišem z eno roko.
telovadba....super zadeva...na momente sem še komaj kaj delala...si nisem mislila da bi kar vornh telovadba.....ja sem se kar namučila!

In otročki so se mel tud fajn...razen kar jih je lakota,ampak drugače pa kul...! Taj se je celo zasmejal na glas ko nas je videl telovaditi user posted image

Res vglavnem super naložba tale telovadba...pa še na čvekale smo se po njej user posted image

< Sporočilo je popravil corti -- 15.1.2009 14:47:36 >

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.1.2009 14:59:36   
jolly123
telovadba je fino uspela, Taj je res presenetil s svojim glasnim smehom, ja smo že morale bit smešne user posted image  user posted image
Ko sva šla domov je komaj malo pred Kranjem zaspal, pa sva šla še par krogov po Kranju da je odspal tistih svojih 20 minut, zdaj pe že teži kle v ležalniku. Hja...dolg dan je bil, nimaš kej.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.1.2009 15:03:24   
sanelaa
ojla oktoberke, no, da se vam malo pridružim.

Na forumu sodelujem bolj tako tako, no, veliko berem, pišem pa bolj malo.

Uglavnem, rodila sem 30.10. fantka, LUka je.

Zdaj je star 2,5 meseca, pridno raste in se turbo redi. Se samo dojiva, zgleda da imam super mleko.

No, je pa mali že ful igriv, veliko vriska, govori, igra se s svojim vrtiljakom, tudi kravice že pase. na splošno je kar priden, spi tako tako. Čez dan zadrema ene 3krat po 40 minut, dlje časa, cca. 2 uri skupaj spi samo če smo zunaj. No, ponoči se pa zbuja na nekje 3,5 do 4 ure, odvisno.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.1.2009 15:04:18   
sanelaa
SEm pa prebrala zdaj za te miške, ki jih otroci dajejo v usta. Nisem še slišala za to, bom pa šla malo pogledat. Sliši se zanimivo, naš Luka namreč tudi že kar tišči roke v usta, veliko se tudi slini. po moje bi mu to pasalo. 

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.1.2009 15:31:50   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image Čao čao!

Naredila sem vse, kar sem imela namen, moja user posted image  pa še vedno spi, tkao da mam čas, da vam poročam na dolgo in široko (upam, da se vmes ne zbudiuser posted image )
Torej, telovadbo smo imele ob 10h, domov pa ziher nobena ni prišla pred pol drugo - pol veste kak čvek je sledil telovadbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ve ste pa tako zagnanno taborile pred računalniki za report,sme se kar nasmejala, ko sem brala posteuser posted image user posted image user posted image
Fajn je blo, smo se kr orng natelovadle, tud men je blo težko enih par vaj oz. tolk ponovitev ...svečo narest ja valda nisem več v OŠ pa kako naj dvignem to svojo rit user posted image user posted image user posted image  NO GO! Moja user posted image  je pol nekej tečkala vmes pa skoz bi jedla, pa sem se odločila, da je zjutraj ne bom nč dojila preden bova šle na telovadbo, če ne bo lačna, ker pol ji gre vse narobe ...jo bom pač med vadbo podojila, pa bo po mojem boljše ...mi takrta ne bo treba migatuser posted image user posted image user posted image
Pol ko je blo pa konc telovadbe (aja prvič je blo zastonj user posted image user posted image user posted image ) smo pa kr ostale sedeč na blazinah in čvekale, sreča za nami ni nikogar, vaditeljica je šla in tud ni treba zaklepat tko da ...no čestika je mal mim hodila pa si mislila svoje user posted image user posted image  me smo pa čvekale, previjale,  hranile ....luštno ...pol ob enih smo pa le počas rekle, da bi blo dobr met naslendji obrok domauser posted image  in smo šle, jaz pa laknerš še na en coffee v prvi kafič, ostale pa domov ...tko ja definitivno bomo ponavljale tole vsak četrtekek a ne mamice! user posted image user posted image user posted image  blo nas je pa 5 danes: pikicastoga, laknerš, jolly, cocinnela, corti. oz. 10 z user posted image  ;) ;) ;) ne smem na njih pozabit, z nami so telovadili Taj, Hana, Hana, Gaja in Tijana. Ja, Taj je bil priden, pa sej a je imel izbiro poleg tolkih baburn okol sebe? Edini bošček med nami vsemi user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.1.2009 15:41:55   
corti
Ja definitivno tole ponovimo vsak četrtek...ja in tudi jaz je ne bom nekaj mučila z hranjenjem, ker tudi midve imava čisto podrt sistem...ampak ej en dan v tednu bo pa žeuser posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.1.2009 15:44:06   
PikicaStonoga
Madonca, mojo punčko je pa tale telovadba fejst zdelala, med čvekom je odspala ene pol urce, zdej pa spi že odkar je zaspala med kavico z laknerš okrog pol dveh, že dobri dve uri ...mah kr naj ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.1.2009 15:47:57   
Dream
Naše ženskice in njihovi lumpiji so tako izmučeni, da so popadali vsak v svojo posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.1.2009 15:54:44   
PikicaStonoga
JA moja je res padlauser posted image   - še vedno v lupinci, vsa oblečena v kombinezon in volneno kapouser posted image user posted image user posted image SPI!  user posted image user posted image user posted image SPloh se je  še nisme dotikala, odkar sva doma, ker kadar jo slačim, se zbudi!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.1.2009 15:59:50   
corti
Ja tud moja je pojedla spet samo 100 in zdaj že skoraj eno uro spi,kar za njo ni značilono...ponavadi odspi pol urce in konec...danes pa tud če joslučajno kaj zbudi takoj sama zaspi nazaj....ker tega tud nikol še ni nardilauser posted image ja ni kaj ....so telovadili skupaj z mamicam....

No jaz pa nisem nič bolj....bi zdaj leahko zaspala v minuti.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.1.2009 16:14:25   
PikicaStonoga
Men tud kr oči skup vleče user posted image  bom šla zdaj mal počit pred TVuser posted image

Drgač pa dans zvečer 2 urci delamuser posted image , bo možek sam s svojo hčerkico, no sej ne bo prvič, sem že imela parkrat inštrukcije  pa jo je čist fajn poštimal user posted image user posted image user posted image
Sam dans mam pa na tisit jezikovni šoli, kjer sem delala zadnji dve leti (dodatno, ne redno) in danes eno nadomeščam ...pa če se bo obneslo, bom v spomladanskem semestru imela kak tečaj odraslih zvečer 2x tedensko ...tko je, če kredita zmanjka pa ti novga ne dajo, ker maš ž itak maxuser posted image , pa je treba še zaslužit, ker zmanjka dinarčkov za hiško ...ampak vsaj vem za kaj delam user posted image user posted image user posted image  in mi ni težko ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.1.2009 17:13:25   
mbd0411
Sem jo kar slikala.Upam,da se bo videla.Pa,saj imajo še druge živalce,ne kar miškeuser posted image
Se pa kar gor na zapestje da.V baby centru imajo pa neke rožice,zvezdice...in se pripnejo na ježka.Danes sem dobila reklamo.

/?3x/cT/2FArJKzg/dsc01542.jpg]user posted image [/url]

[url=http://www.shrani.si/?26/ee/2he3QrY7/dsc01541.jpg][img]http://www.shrani.si/t/26/ee/2he3QrY7/d

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.1.2009 17:15:19   
mbd0411
rl=http://www.shrani.si/?26/ee/2he3QrY7/dsc01541.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.1.2009 17:23:09   
mbd0411
Evo iz Baby centra.Nekaj čez 2€ so.V Pikapolonici pa nekaj čez 5€,sam so večje
Menda bo uspelo tole.

user posted image

user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.1.2009 17:43:08   
laknerš

evo pa da se še jest mal javim. sem ravnokar prišla iz valanja po snegu. sva se z neli valjale po snegu, pa delale hišo, pa kidale, pa kepale.....dve uri skup. zdej je pa tolk zmatrana da je večerjo pa pravi da gre pol spat.

aja pa še to. telovadba je pa superuser posted image user posted image user posted image . vredno svojga denarja, pa tudi meni je delala stoja težave. rit je pač težka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.1.2009 18:18:50   
jolly123
Moj tudi spi, samo zadnje čase itak preseneča s tem spanjem, tko da nisem presenečena user posted image Šel je pa spat že ob 4-tih. Upam, da bo noč kaj boljša kot včeraj user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.1.2009 18:27:12   
jana84
Sem vidla da imamo " nov" seznam, kako naši malčki rastejo...No naš Jakob je imel ko je bil 6.januarja v posvetovalnici 5630g in 63cm, obseg glavice pa 40cm...Že pravi korenjak, ni kaj!
Naslednjič pa gre v posvetovalnico (druga doza cepljenja) 16. februarja...

Zdaj malo brskam po internetu ker nameravamo kupiti novo predvsem pa večjo banjico za našega dolgina, ker mu je namreč tista v previjalni mizi absolutno prekratka. On pa tako rad brca in čofota, pol pa na eni strani z glavo buta v steno, na drugi pa ima noge na rob banjce kot kakšen kavboj...Se mi zdi zanimiva tista OK Baby Onda evolution za na kado, pa je nisem še nikjer videla, me zanima kolk je kaj velika in praktična s tistim nastavkom noter, kamor se lahko dojenček uleže...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.1.2009 18:59:16   
afnica mala
mbd- super, jo bom šla kupit, mogoče kar v Baby center. Neli njrajši v usta daje gazouser posted image - že od rojstva, zdaj pa razne obešanke, igračke

Sem bila v knjižnici in nabavi, Neli je šla pančkat, ob 21h jo še zbudiva, da ji še enkrat učko spucam, dobi kapljico, jo nafutramo in zamenjamo pleničko. Včeraj sem jo zamenjala ob 20h, ob 4h zjutraj je bila 2x debelejša, tolk je lulalauser posted image

jaz si bom pa zdaj kako čokolado privoščila in pa kavč

corti- jutri spet ne bo nič. Zaradi Neline učke se ne upam na mraz- ji skoz solzice tečejo- ne vem, kaj misliš, bomo kdaj že skup prišli?

Nočko

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.1.2009 19:36:57   
janja 27
ojla

sem vedla da se boste imele superca na mignaju   itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no tolk da ste tud mene spravle danes našo telovadnico smo bili vsi 4 doluser posted image user posted image user posted image ne si mislit da sem kaj delala , ležala na tleh in gledala metko k je kravce pasla pa manco k se je šla tarzankouser posted image user posted image user posted image

mbd lih za južno gledam katalog od baby centra in sem vidla tole zadevico sem se prec nate spomnila jaz bom verjetno v soboto v pikapoki kupla če je miška večjauser posted image user posted image user posted image

jana_k seznamček je tud za RD če hočeš povedat  - če ni skrivnostuser posted image user posted image naša je tud prerasla banjico sam jaz jo dam sedaj kr v veliko banjo tko veselo brca pol jo še mal vozim po vodi in se smeje..komaj čakam morjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?