PikicaStonoga
|
Čao čao! Naredila sem vse, kar sem imela namen, moja pa še vedno spi, tkao da mam čas, da vam poročam na dolgo in široko (upam, da se vmes ne zbudi ) Torej, telovadbo smo imele ob 10h, domov pa ziher nobena ni prišla pred pol drugo - pol veste kak čvek je sledil telovadbi Ve ste pa tako zagnanno taborile pred računalniki za report,sme se kar nasmejala, ko sem brala poste Fajn je blo, smo se kr orng natelovadle, tud men je blo težko enih par vaj oz. tolk ponovitev ...svečo narest ja valda nisem več v OŠ pa kako naj dvignem to svojo rit NO GO! Moja je pol nekej tečkala vmes pa skoz bi jedla, pa sem se odločila, da je zjutraj ne bom nč dojila preden bova šle na telovadbo, če ne bo lačna, ker pol ji gre vse narobe ...jo bom pač med vadbo podojila, pa bo po mojem boljše ...mi takrta ne bo treba migat Pol ko je blo pa konc telovadbe (aja prvič je blo zastonj ) smo pa kr ostale sedeč na blazinah in čvekale, sreča za nami ni nikogar, vaditeljica je šla in tud ni treba zaklepat tko da ...no čestika je mal mim hodila pa si mislila svoje me smo pa čvekale, previjale, hranile ....luštno ...pol ob enih smo pa le počas rekle, da bi blo dobr met naslendji obrok doma in smo šle, jaz pa laknerš še na en coffee v prvi kafič, ostale pa domov ...tko ja definitivno bomo ponavljale tole vsak četrtekek a ne mamice! blo nas je pa 5 danes: pikicastoga, laknerš, jolly, cocinnela, corti. oz. 10 z ;) ;) ;) ne smem na njih pozabit, z nami so telovadili Taj, Hana, Hana, Gaja in Tijana. Ja, Taj je bil priden, pa sej a je imel izbiro poleg tolkih baburn okol sebe? Edini bošček med nami vsemi