|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.1.2009 8:01:07   
PikicaStonoga
uf jolly tvojga bi pa včasih blo v prakso za spravit;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
15.1.2009 8:03:49   
laknerš
pikicastonoga za nič na svetu nebi zamudila telovadbeuser posted image user posted image user posted image . naj padajo ošpičene prekle pa vseeno pridem user posted image user posted image user posted image . če pa drugih ne bo se ga bova pa ulile u stanu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
15.1.2009 8:11:41   
PikicaStonoga
laknerš faca ...samo lepo in počasi vozi, da se ti ne bo mudilo kot temule user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
15.1.2009 8:15:23   
laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

laknerš faca ...samo lepo in počasi vozi, da se ti ne bo mudilo kot temule user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvet
ko pada dež ali sneg sem jaz bolj polžku podobna

Neposredna povezava do sporočila: 2204
15.1.2009 8:16:47   
Dream
Jolly123 dober je tale vic user posted image user posted image user posted image  in PikicaStonoga po mojem se ga ne bi dalo samo včasih spravit v prakso ampak kar vedno. Sem že 1x rekla, da ne premaknem nobene stvari in bom cel teden doma delala NIČ. Pa me potem vedno tako moti vsa navlaka in razmetanost, da ne gre drugače kot da se lotim. Bi blo pa zanimivo predvsem za tiste, ki pridejo na obisk - bi verjetno itak rekli, da sem jaz packa, ker ne pospravim in ne moj dragi...

Lepo se imejte na telovadbi!!! Jaz se bom poskušala spravit v roke in aktrivirat DVD Cindy Crawford. Med nosečnostjo sem bila bolj pridna kot sem sedaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2205
15.1.2009 8:21:10   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

hvala za nasvet
ko pada dež ali sneg sem jaz bolj polžku podobna

počasi se daleč pride!!!!user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.1.2009 8:21:56   
laknerš

mene tudi na polici gleda DVD Winsor Pilates user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.1.2009 8:29:21   
corti
PikicaStonoga midve s Cocinnelo prideva... ampak moja tamala k da bi vedela da nekam greva in da se nama mudi...ona bi spala in spala....user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.1.2009 8:33:39   
PikicaStonoga
superca, pol smo že 4 100%, sam še jolly čakamo ;) za vallo pa upamo, da se hitor reši mastitisa :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.1.2009 8:36:23   
afnica mala
Dobro jutro

uf, je napadlo snega. Ob pol enejstih mam zobarja v Domžalah. Ne vem kako bo šlo- naše poti ne plužijo- dolga kake 100m. Poštar, ki mi je prinesel odločbo za doklade, je rekel da z avtom bo šlouser posted image Upam, da uspe varuški- moji sestri priti do sem.

Punce, upam, da vam uspe priti na telovadbo. Neli že malo boljše je- danes že 2 x 110user posted image , včeraj v vsem dnevu pa 710mluser posted image user posted image , mogoče se naslednji teden pridruživa.

vneta učka- danes se je zbudila z gnojčkom na desni učki. Sem pogledala po knjigah- čistim s toplo fiziološko, zdaj pa na materinski so rekli iz zunanjega dela proti notranjemu, v knjigi piše pa iz notranjega- navzven-  kaj je prav? Imate še kakšno idejo? Pa ko malo zajoka, ji iz te učke priteče ogrooomna solza, z druge pa ne. Kakšna ideja? Desno stran obraza ima čisto popraskano- ne vem jo je mogoče učka motila?

dream- user posted image

jolly- a imaš letne gume, al slabe zimske?

Danes pop moram v nabavo- hladilnik je prazen v nulo, kruha iz zmrzovalnika je tud že zmanjkalo, še za danes za kosilo ga je malo, sem včeraj joto skuhala- njami.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.1.2009 8:37:32   
PikicaStonoga
ne najdem trenerke, ki jo hočem,va pridem kr v pižami ...je tud ful udobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.1.2009 8:39:48   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Ob pol enejstih mam zobarja v Domžalah.

Jaz sem mela včerej popoldne v LJ zobarja, pa je nekak šlo, stranske ulice so ble sdlabo splužene drugače sme pa prila iz Medvod OK v LJ!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.1.2009 8:42:54   
jolly123

superca, pol smo že 4 100%, sam še jolly čakamo ;) za vallo pa upamo, da se hitor reši mastitisa :(

Midva bivakirava pred računalnikom, naš spi v naročju, telefon v drugi sobi, jaz se pa ne morem premaknit user posted image Po vsej verjetnosti pridem, spakirano mam že :)

Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.1.2009 8:52:15   
laknerš

vneta učka- danes se je zbudila z gnojčkom na desni učki. Sem pogledala po knjigah- čistim s toplo fiziološko, zdaj pa na materinski so rekli iz zunanjega dela proti notranjemu, v knjigi piše pa iz notranjega- navzven-  kaj je prav? Imate še kakšno idejo? Pa ko malo zajoka, ji iz te učke priteče ogrooomna solza, z druge pa ne. Kakšna ideja? Desno stran obraza ima čisto popraskano- ne vem jo je mogoče učka motila?

učke moraš umivati od zunaj proti not zato ker se v notranjem kotičku očesa nabere največ umazanije pa da tega ne raznosiš po celem učku. pravijo da je dobro tudi materino mleko za umivanje. jest sm svojo pikico umila s fiziološko vsakič ko je mela gnojček na učku pa je bilo v parih dneh dobr. več fiziološke bolje bo. pa če je sobne temperature je tudi ql.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.1.2009 8:52:35   
PikicaStonoga

[/quote]

Midva bivakirava pred računalnikom, naš spi v naročju, telefon v drugi sobi, jaz se pa ne morem premaknit user posted image Po vsej verjetnosti pridem, spakirano mam že :)

[/quote]

a ni dobr da lahko vsaj pred računalnikom bivakiramo ko otroc na rokah spijo?

moja tu spi, dam ji še mal pol jo bom pa budila da spet poje, pa pičiva ....

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.1.2009 8:54:48   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

učke moraš umivati od zunaj proti not zato ker se v notranjem kotičku očesa nabere največ umazanije pa da tega ne raznosiš po celem učku. pravijo da je dobro tudi materino mleko za umivanje. jest sm svojo pikico umila s fiziološko vsakič ko je mela gnojček na učku pa je bilo v parih dneh dobr. več fiziološke bolje bo. pa če je sobne temperature je tudi ql.

se strinjam z laknerš, izpiraj s fiziološko, lahko sobna temperatura, ali materinim mlekom, od zunaj navznoter ...
pa kokr so včasih za vse tud za okice hvalili kamilice, zdaj praviijo bog ne daj s kamilicami izpirat oči ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
15.1.2009 8:58:09   
afnica mala
Sem dala fiziološko na radiator- pa je bila takoj topla. Sem klicala pediatra- moram priti po kapljica. Eno učko ima skoz solzno. Lahko pa hvala bogu pridem brez nje- bom glih v ZD pri zobarju.

Neposredna povezava do sporočila: 2217
15.1.2009 9:06:23   
corti
men pa ko zanalaš noče jest.....tko da bo pomoje hotla ravno ko bo telovadba in bo tečka! Ma že ve kako nagajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
15.1.2009 9:11:04   
maja_sunny
Janja27 no, sem le našla link, kaj sem Maticu kupila:
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=152&state=toyTypeId=0@elementId=0@ageId=0

Midva sva za božička dobila tale center, pa je naš 3 mesečnik čisto navdušen, prav super. Ponavadi po pol ure kr zaspi pod igračami. Super je ker jih lahko obesiš tudi kam drugam.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
15.1.2009 9:14:52   
PikicaStonoga
corti moja pa še spi in je tud ne bom zbujala dokler ne greva in ko bom prišla na telovadbo bo lačna, je jedla ob pol osmih, torej spet med deseto in enajsto user posted image
mah bom pa jaz njo nahranla ve boste pa telovadle user posted image user posted image user posted image sploh se ne bom obremenjevala ...gre se za druženje da smo skupaj ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.1.2009 9:15:13   
Dream
Maja_sunny a tvoj pa kr zaspi med igračami? Očitno mu niso dost zanimive user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.1.2009 9:16:14   
PikicaStonoga
corti bova midve sedele, ostale najs e pa mal namatrajo user posted image user posted image user posted image
sem pa bla zunaj, sšistila avto, ker tijana spi, sme pripla nazaj, sploh ni vedla, da meni blo user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.1.2009 9:18:37   
maja_sunny
Dobro jutro. Madona, me ni 1 dan pa so 3 nove strani. Z Arlanom sva imela borbe za hranjenje. Kr ni hotu jest. Sva poskusila 3 luknje pa se mu je zaletelo in potem pri naslednjem obroku sploh ni hotel flaše. Sva ga pa na foro dobila. Dudo ima rad in prvo duda, potem sva pa hitr zamenjala in je šlo. Samo je pa velika razlika - prej je pojedel 180 ml včerej 100, 110 in 60 ml. Sem bila že v skrbeh. Pa še kakat ni hotel.

No danes je bolje, zjutraj sva pojedla 150 ml in takoj je kakal.

V Velenju imamo pa tolk snega, bi bilo super če bi že hodil. Bi ga zapakirala v kombinezon in buce pa bi se šla valat po snegu.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.1.2009 9:19:38   
Barbara33
afnica: katero knjigo pa imaš? Jaz imam Nega matere in otroka, ki mi  jo je priporočila patronažna in je o.k., samo je kar nekaj napačnih info notri - npr. tole z učki, tam piše od noter navzven, jaz pa sem vedela, da so nam v P rekli obratno in mi je to potrdila tudi patronažna na začetku - potem piše, da otroka kopaš  v 29 'C, pa da naj  ima spalnica 16 - 18 stopinj ...user posted image

Ja,  tudi medve se bova v kratkem vpisali na eno takšnih telovadb - v Lj - skupaj z eno kolegico, ki pa ima 6 m starega malčka - tako, da se že veselim vaših vtisov, kako je bilo na telovadbi in kako so kaj sodelovali

Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.1.2009 9:20:31   
maja_sunny
danes smo se cepili in je bil ful priden res ..... pa sem vprašala če lahko grem ven pa je rekla da komot ..... vročine za enkrat ni ..... mi je pa rekla naj bo čez dan čim več na trebuhu naj dam potleh dekico in naj mu pri trtici držim dol z rokico ker se ful zvija v loku (glavico tišči ful nazaj)

Mislim, da bo pri nas isto. To je dober nasvet. Bova začela kr prakticirat.

Ma ja seveda se razvadijo. Že v prvem mesecu.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?