Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:46:07
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: osa3 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Osa - a baby set, je tisto naslonjalo in varovalo? Ja. Mi varnostnega pasu nismo vzeli, ker ga je prodajalec odsvetoval. Po mojih izkušnjah ga res ne potrebuješ. Zdaj pa nekaj ne razumem. Jaz potrebujem stol, s tistim polkrožnim zapiralom in tisto špago med nogami. A to vse dobim s stolom, ali je kaj izmed tega del baby seta? Posebej moraš kupiti - stol - naslonjalo + polkrožno zapiralo s trakom (baby set); http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170379 Kolikor sem jaz razumela samo polkrožnega zapirala ne prodajajo več.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:47:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:49:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:50:50
|
|
|
|
dzanika
|
Jan se vam zahvaljuje za čestitke! netki super da si bolje! Si poklicala P?? aha vidim da še nisi klicala. Ja lej js mam telefonsko napisano na tistem listu k so mi ga po pošti poslali da mamo prestavljen sistemacki. Telefonska pa je: 03 56 24 154 ali 153 glede baby vaca pa ti res priporočam. Samo nasloniš na nosnico in že potegne ven... Super zadeva res! Me pa še nekaj zanima? K sem ravno vidla da si ga peljala v laboratorij? A ga lahko tut popoldne peljem? Ker ga morm js tut pred sistemackim peljat... 3jeMi super slikce! mojcek saj bo bolje! inigo upam da bo vse ok z Brinom.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:54:28
|
|
|
|
dzanika
|
tole sva pa danes z Janom delala:
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:00:25
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - jaz bom vzela Stoke-jevega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164088 a si vidla ko je danes podoben v prospektu v akciji za cca 47€ - no midva bova vzela tega, ker mi je glavno, da so noge v obliki črke Z, v obliki črke A se stol raje zvrne (imam sedaj oba pa je ta na Z veliko boljši) torej jaz bom vzela tega, ki je v akciji, ker ima vse poleg - ker brez pasa si pa jaz ne znam predstavljat kako bi 6 mesecev staro otrok not sedel - samo da služijo, pa 160€ pride stol - kako me pa to dvigne Almera hvala za kompliment - kako paše
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:02:52
|
|
|
|
lex
|
a veste kaj delam? Vlečem iz kamere stare posnetke, še od Aleksa ko se je rodil,.... in kako hitro čas mine, je pa Vita ISTA Aleks, alina je drugana, joj in malo še pa bo 4 leta minilo odkar sva dobila najinega mižeka. eh sem že čisto senimentalna grem rajši kuhno pospravit
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:03:19
|
|
|
|
Netta
|
dzanika - bravo za snežaka...iiiiiii kak je luštkan...tvoj mali se razume almera - kolko časa ti pa zdrži po obroku GH brez dojenja?? in koliko mu daš...po občutku??
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:05:00
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 gilo - ah saj res...lepa porodna zgodba, pa še lepše ime sta izbrala...od kje ideja če smem vprašat?? Ime sem nekje zasledila (pa ne pri Žani - pevki) in mi je bilo takoj ful všeč. Sva pa izbirala med Zojo in Kiaro in mi je kozmetičarka enkrat rekla, da za punčko rojeno v juliju, je fajn, če ima v imenu dva a-ja. Nisem ne vem kako vraževerna ampak nekaj malega pa vseeno dam na to. Mojemu je bilo bolj všeč ime Zoja. Meni je tud ful lepo ampak nato sva se le odločila, da bo Kiara. Vse tiste, katerim otročki nočejo jesti GH, pa priporočam uvajanje z mlečnimi kašicami, nato z sadjem in zelenjavo. Vsaj pri naši smo tako začeli in je lepo sprejela GH. Je pa res, da so otroci različni. En način se bo že našel, prej ali slej bodo začeli jesti.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:06:43
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sorry Osa, še eno vprašanje - a na stol moraš tudi čakati? Ne, stol ni problem; dobiš takoj. Ostalega pa nimajo vsega na zalogi (barve, vzorci) in če morajo naročit je čakalna doba 1 mesec.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:14:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex a si vidla ko je danes podoben v prospektu v akciji za cca 47€ lex, glih zato sem pa nekaj postov nazaj sprasevala, kaksen je in dala zraven link. Me zanima, v cem je sploh razlika med tem in Stokke-jem. Le firma ali se kaj vec? Kobo stolcek za hranjenje iz BC, ja, je znizan iz 55,90 na 47,90 v BC od 16. 1. do 4. 2. In, btw, zimska, tisti aspirator, ki ga imas, je tudi znizan -- iz 7,80 na 5,95 evrov Majuska, aha, Johnny Depp je cuker. Ze od nekdaj. Tule ena cisto sveza o njem - z Vanesso se bosta baje porocila: KLIKNI 3jemi: se cisto svezi Daniel Craig: KLIKNI rovarka KLIKNI
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 17:17:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:25:26
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Me zanima, v cem je sploh razlika med tem in Stokke-jem. Le firma ali se kaj vec? Kobo stolcek za hranjenje iz BC, ja, je znizan iz 55,90 na 47,90 v BC od 16. 1. do 4. 2. Originalen se preverjeno in garantirano ne prevrne, če se odineš nazaj. Na njem se ne moreš gugat . Za tega iz akcije ne vem; so se pa tisti v A obliki radi zvračali.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 17:45:07
|
|
|
|
ilatic
|
almera hvala. ja tudi meni je svetovna fotka dzanika super snežak! Tarik je pojedel eno veliko jabolko, banano in dva piškota. A ni to mal preveč?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 18:02:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 18:04:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:16:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj! Da se malo oglasim. Danes je dan mignil kot šus. Dopoldan sva z možem izkoristila in opravila nakupe hrane za cel mesec. Uf, je bilo tega. Ampak sem vesela, da sem se rešila tega. Jutri pa je na vrsti izdelava torte zajčka za sobotno praznovanje Tejinih 6m. Malo vas grem prebrat.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:16:39
|
|
|
|
netki
|
dzanika.....laboratorij dela do 16.ure, sam moreš pridit vsaj pol ure prej....po moje je jutri zadnji čas da gresta, da bodo izvidi do torka
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:19:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Hey julije... V album sem dodala slikice našega malega ptička Matička Za pokušino bo dovolj Pozdravčki od obeh...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 18:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:23:36
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Hey julije... V album sem dodala slikice našega malega ptička Matička Za pokušino bo dovolj Pozdravčki od obeh... jaz jih ne vidim
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:25:19
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: netki ola no pa mam spet mal časa za RR tilna sem peljala v laboratorij kjer so mu vzeli kri....sploh opazu ni da je piknila sem povedala kako lepo je jedel kosilo....sem mu skuhala krompir, korenje in bučko...veliko porcijo in je skoraj vse pojedel...zdej sem pa res ponosna na mojega jedca tko da mojcek...tud tvoja bo enkrat začela jest GH....če se spomnem kak težek primer je bil tilen in kak jedec je zdej.... in kaj si naredia, da je začel jest? ker jaz se trudim.... po mojem 1 mesec pa nič. pustila sem ga malo dlje časa brez hrane in k je bil fejst lačen, se je kr tresu ko je vidu papico....pa začela sem s kašicami ki se mešajo z vodo, mu je nekak bolj pasalo toplo, pa še mleku podobno...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 18:27:08
|
|
|
|
netki
|
punce....neki me zanima glede FB... ko mi pošiljate razna vabila, povabila, darila.....in ne vem kaj še na FB, kaj naj s tem....v čem je tu sploh fora....neki časa klikam pol me pa mine ker sploh ne vem zakaj se gre dejte mi pomagat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 18:29:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 18:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?