Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 15:58:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sem šla danes k zelenjavarju po hruške za Bora. Ej, superca, da si dobila lepe hruske, pa se banano za povrh. Kul! In kako lepo je tale tvoj fantic, pa se dnevni ritem osvaja Se ze pripravlja na potovanje Povej, kako napreduje nacrtovanje? Sta ze kaj rezervirala? Me zanima!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 15:59:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, prilepi nam enega tvojega deda, da vidimo, kaj imas v mislih
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:00:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:00:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
Monologi? Grem, be back later. Pa, pa
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:03:10
|
|
|
|
Inigo
|
almera - ja. če pa revež že od nedelje ni nič kakal spet. od te k****** laktoze pa ga samo napenja, ma pa odmerek za 3 letnika predpisan. ni več to normalno metuljček - mi mamo stokke original. sta si zelo podobna s tem pikolom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:03:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:07:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:08:04
|
|
|
|
Inigo
|
almera - frutke imajo skoraj vsi radi, mislim, da si lahko brez skrbi. jst bi mogoče raje izbrala Hipp. na letalo pa dvomim da boš lahko vzela več kot100ml. če že pri zobni pasti komplicirajo... sporoči kaj bom izvedela, me res zanima. kr mogoče pa oni poskrbijo za te kašice
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:08:30
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hd, prilepi nam enega tvojega deda, da vidimo, kaj imas v mislih predvsem tak, ki ne zna pozirat...če zna ded pozirat pred fotoaparatom, pol je to treniral pred ogledalom če je to treniral pred ogledalom je sam seb všeč...kaj je lahk hujšega od tega nebi se mogla bolj strinjat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:12:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:12:31
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Rovar_ka, jaz sem pa zgleda spustila par stvari, vem, da je Taja polsestrca od Tie, ampak ne vem pa, ali je stalno z vami, ali občasno. A lahko še enkrat, če želiš, poveš to, je ona z vama, pa kako to? Ma ja saj vem, sem firbec no, ampak, če si govorila že o tem, se opravičujem. Taja je Tiina polsestrica, živi z mamico, občasno kolikor se le da pa je tukaj pri nas
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:13:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, kateri je pa tebi fleten? In rebeca, kateri se tebi dopade? Nalepita slikico, da presodimo, kaksna sta. meni so všeč moški s karizmo, ne glih lepotci. Edino tale od znanih mi je zanimiv...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:14:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kaj pa mercator na Šmartinki? Mogoče imajo tam kak kafič, ki bi nam odgovarjal. sva bila z mojim na hitro tam, pa nisva nič pametnega našla
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:16:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hd, prilepi nam enega tvojega deda, da vidimo, kaj imas v mislih predvsem tak, ki ne zna pozirat...če zna ded pozirat pred fotoaparatom, pol je to treniral pred ogledalom če je to treniral pred ogledalom je sam seb všeč...kaj je lahk hujšega od tega hehe ... sva nekako na isti liniji, moja interpretacija je pa naslednja - če je tip po klasičnih merilih preveč lep, se pravi FUL negovan in zrihtan, pomeni da je nečimrn. Taki so že skoraj metroseksualci, meni so pa všeč "pravi" moški, z zdravim občutkom za to, kako naj zgledajo.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:17:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Parcek s slikce ... namig: en film, ki vas ga je precej gledalo pred kratkim! Don't go wasting your emotion...Lay all your love on meeeee
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:18:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:25:30
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - jaz bom vzela Stoke-jevega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164088 Mi smo tudi vzeli tega, skupaj z blazinico in baby set-om ter ga, kljub temu da nimamo še 6 mesecev, že 2 dni lepo uporabljamo. Smo super zadovoljni! Mogoče bo katero zanimalo: v Italiji je cena malenkost nižja (približno toliko kot je šla porodniška gor ), a velja za vse barve. Pa takoj ga dobiš; meni so namreč v BC rekli, da bom na baby set čakala kak mesec .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:27:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:27:10
|
|
|
|
netki
|
ola no pa mam spet mal časa za RR tilna sem peljala v laboratorij kjer so mu vzeli kri....sploh opazu ni da je piknila sem povedala kako lepo je jedel kosilo....sem mu skuhala krompir, korenje in bučko...veliko porcijo in je skoraj vse pojedel...zdej sem pa res ponosna na mojega jedca tko da mojcek...tud tvoja bo enkrat začela jest GH....če se spomnem kak težek primer je bil tilen in kak jedec je zdej....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:36:32
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Osa - a baby set, je tisto naslonjalo in varovalo? Ja. Mi varnostnega pasu nismo vzeli, ker ga je prodajalec odsvetoval. Po mojih izkušnjah ga res ne potrebuješ.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 16:41:19
|
|
|
|
ilatic
|
populis to je že noro!! Ne vem kaj naj ti še rečem. Če se počutiš OK, nehaj si jo merit in pozabi na njo pa je. Žal mi je da si jokala . a je res tako hudo bilo? Inigo ja sranje. Upam, da čimprej ugotovijo kaj je, da bosta imela mir. almera tudi jaz sem našega zelenjavarja že opomnila da kupujem za malega in se vedno potrudi in mi da lepo cvetačo, brokoli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 16:43:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?