Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
....tisti maraton sem udarla med nosecnostjo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ooouuuujjjjjeeeeeeeeeeee... ...zdaj pa res,se je ze zacel,triler-grozljivka,buuuuuuu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:20:44
|
|
|
|
Tina 28
|
no uživaj...mene tak žanr ne zanima..me je pol strah. Sem pozabla povedat, da mi je tvoj zdajšnji avatar ful bolj všeč kot prejšnji. Ful je dober. No, moj je mal boljši
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:22:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeeeeeeeeeer. Se pofočkam še jaz. Dobro ste to opravile s 4. delom namreč. Če bi šle v ritmu, ki smo ga imele, do konca porodniške ne bi prišle do 5. dela. Tako pa . Lovro je tudi komaj komaj zaspal. Pa berem, da je kar nekaj junijčkov rado malce dlje pokonci .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no uživaj...mene tak žanr ne zanima..me je pol strah. Sem pozabla povedat, da mi je tvoj zdajšnji avatar ful bolj všeč kot prejšnji. Ful je dober. No, moj je mal boljši Saj je mene tut .Avatar mi je pa tudi lusten,me kar razvedri,ko ga vidim,tvoj pa itak da je boljsi . Sem dala se nove slike v profil,mojo rdecelicko .Zdaj pa es grem....nohte grist .Pa AS,ojla .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:26:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ooouuuujjjjjeeeeeeeeeeee... ...zdaj pa res,se je ze zacel,triler-grozljivka,buuuuuuu Ja, ti si bila v Slo in si že v Nemčiji. je bil obisk na hitro. Grozljivke? mene je tudi strah, če jih gledam. Še bolj se pa tresem, če gledam kakšne Dosjeje X . Če že gledam je to Dr. Haus ali pa tu in tam kakšen Na kraju zločina ali kaj podobnega- se je že vse zgodilo in sedaj samo raziskujejo . Res, če pa gledam kakšen psihološki triler ali kaj podobnega še na WC ne upam .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 14.1.2009 23:28:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 no uživaj...mene tak žanr ne zanima..me je pol strah. Sem pozabla povedat, Saj je mene tut .Avatar mi je pa tudi lusten,me kar razvedri,ko ga vidim,tvoj pa itak da je boljsi . Sem dala se nove slike v profil,mojo rdecelicko .Zdaj pa es grem....nohte grist .Pa AS,ojla .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 6:39:49
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Spet sem zamudila vso zabavo. Mi smo šli pa včeraj spat kot kokoške takoj po 21-i, sva bila oba z kot zombija. Sabinči je danes precej bolje spala. Do 3-eh sem ji samo ene 3-krat dala dudo, potem sem jo pa okrog 4-ih v posteljo zavohala. Ko smo se previle seveda ni hotla nazaj zaspat, smo mal pred 5. še jedle potem smo se pa crkljali v postelji. Ampak vsaj tistih par ur v kosu sem se naspala, sem čist ok zdajle, čeprav že od 4-ih pokonci. Ko zdej tole berem, mi gre kr na smeh. Kje so cajti, ko sem jamrala, če sem ji med 20. in 6. zjutraj mogla 1-krat dat dudo? Grem mal prebrat, kaj ste včeraj načvekale. Za kavico je pa še prezgodej, se bo shladila, dokler vstanete.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:26:26
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Včeraj ste pa izginile iz 4. dela ko kafre Častim in . Za vse, ki rabite vam jih pošiljam ziljon, pa si jih vzemite. Za vse, ki ste ali ste bile v bolnici, upam da ne bote več rabili take oskrbe. za vse zobke, za spanje, za uvajanje GH, za pridne mamice in pridne otročke ter blazno fajne možeke in fante. Čestitke tudi vsem obmesečnikom ( tudi za nazaj) Mi ponoči ( pa tudi čez dan) blazno slabo spimo, samo zdaj je lažje, ko vem zakaj ( alergija in jo srbi), tako da upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:34:53
|
|
|
|
lunca14
|
Jutro,naš spanec v dvoje,se je končal okoli dveh,ker je enej čist v maja zlezel in revež ni imel nič več prostora,tako,da je šel nazaj v posteljico,je bilo pa zato zelo mirno jutro,brez prepiranja in kričanja-jeeeeeeeeeej ............lun je seveda,nekaj časa spal sam,potem pa sva se skupaj stiskala,in sedajle še spi-jeeeeeeeeeeeeeej ...................odzunaj je snegec-pegec-jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:35:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Samsa-hvala za: . Ni prezgodaj. BS in Samsa za spanje: . Naš mali ima tudi ponoči obdobja prebujanja. Ko ga stisnem, zaspi nazaj. Potem pa ponovi vajo. Imamo pa danes zunaj SNEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Prvič v tej zimi, da je res belo. Super! Samo moram še ugotovit način, kako se it sankat z Jernejem in da imam Lovra zraven. Lovro v vozzičku kriči kot . Not je samo ko spi. Pestunja je sedaj nerodna, ker je preveč oblačil, pa še obeh ne morem vlačit, ,.....včasih dam Lovra kar v sanke in ga vlečem s seboj, Jerneja pa na drugih sankah . Sicer pa en lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:36:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
O; Lunca! Vidim, da si tudi ti vesela snega .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:39:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Imamo pa danes zunaj SNEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Prvič v tej zimi, da je res belo. Mi tudi, mi tudi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:41:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jutro,naš spanec v dvoje,se je končal okoli dveh,ker je enej čist v maja zlezel in revež ni imel nič več prostora,tako,da je šel nazaj v posteljico,je bilo pa zato zelo mirno jutro,brez prepiranja in kričanja-jeeeeeeeeeej ............lun je seveda,nekaj časa spal sam,potem pa sva se skupaj stiskala,in sedajle še spi-jeeeeeeeeeeeeeej ...................
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:42:49
|
|
|
|
Taanikaa
|
Jutro.Vas nisem še nič brala samo da se pofočkam. Bravo punce!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:48:25
|
|
|
|
Samsa
|
lej jo lej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 7:57:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro Christy--naš mali je šel tudi nazaj . Seveda, ko pa zvečeer tako dolgo rogovili .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 8:50:18
|
|
|
|
Samsa
|
Tako je pri nas:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 8:51:06
|
|
|
|
NinKa
|
Jutro punce.. čestitke za peti del. Jaz sem nekako ful zaspana dons, pa sem šla spat okoli 22h ampak sem se zbudla ob 3h pa nazaj zaspala sedaj sem pa ko zombi. Grem raje še na eno kavico pa bo boljš, al pa avto odkidat. Glede spanja pa se je kr vnesel v zadnjem tednu in končno zopet spi od 20h do 6h pa hrana pa pol do 9h. Popoldan pa gre po kosilu za kakšno urco . Aja sem videla na tabeli, so še stari podatki...nazadnje smo bli pri P 17.12. pa smo 71,5 cm in 8080g. Glavice pa mu ni merila zato ne vem... Pa še to, punce ki ste rodile s CR....jaz sem zadnjič malo bolj natančno pogledala ta rez in se mi razen stranskih dveh vbodov sploh več ne pozna..sama črta je že čist zbledela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:13:09
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa Pa še to, punce ki ste rodile s CR....jaz sem zadnjič malo bolj natančno pogledala ta rez in se mi razen stranskih dveh vbodov sploh več ne pozna..sama črta je že čist zbledela Oh, blagor....jaz imam ful brazgotinast tip kože in se mi ornk pozna rez - cca 0,5 cm v širino Pa že tko imam eno 12 centimetrsko brazgotino na levi strani, ker sem bila operirana na ledvici, zdej pa še to... ja no, kaj čmo, takle mamo A pa kej mažeš? Pa te še kej srbi? Mene kr ornk srbi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:21:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro Lepo da ste tolk vesele snega. Men je tud všeč, le ta na cesti ne. Ga mam že dost. Jaz sem mela CR pri Nejcu in imam tako brazgotino kot ti Ninka. Bela črta, ki je zelo zbledela. Mi je ginekolog pri prvem pregledu takrat reku, da vsaka čast kirurgu, ki me je šival...da je res lepo. Je hotu vedet kdo je opravil CR, pa nisem vedela, saj so me urgentno dol peljal in več nisem vedla zase. Se prav, ne vem komu se zahvalit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:22:59
|
|
|
|
Tina 28
|
Anja tud zadnje čase okrog treh rogovili. Ponavadi je dost če jo podojim in pol še mal dcrklam. Sam ponavadi obe zaspiva pri meni. Danes je pa pršel zjzutraj Nejc, da bi se pogrel...je rinu pod koter in takrat zaslišim...o Anja...se je skoraj nanjo ulegu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:26:37
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro čestitke za 5. del , sam zamudila finš 4. dela sem vas pršla sam pozdrav kej več pa napišem pol k bom mela čas
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:27:15
|
|
|
|
Samsa
|
uiojk jm h, kjml ..tgt s1wp'š bv fdckkhmgmfg8cdf g 89 To vas Lara pozdravlja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 9:39:58
|
|
|
|
lunca14
|
mgjgfj nbgfchjnnj hghjkj nm,mnn lun ................da ne boste mislile da smo mi nepismeni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?