Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:33:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka če kaj rabiš od Justa, jaz bom kmalu naročala Tea Tree kremo, mi sporoči, če ti je tako lažje kot iskat zastopnika. O super. Se oglasim preko ZS .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:35:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol desete Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1x Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamo to mi deli Lara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:35:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol desete Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1x Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamo za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:36:15
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, ena ti je sunila piščanca KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:36:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi . za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:37:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh. se strinjam...na primer naša hrana za tajo... Kaj pa kupuješ za Tajo v Hoferju? A mlečne izdelke? Ne , nisem mislila konkretno hofer... pač avstrijo, na primer do pred enim tednom, ko sva začeli končno pit "navadno mleko" - beri ne AR formulo, sem ji morala itak it gor kupovat ker pri nas Aptamila AR nadaljevalnega sploh ni? , no in je za skoraj 4 € cenejši v dm na primer ... pa tale hipp probiotik ki ga zdaj pije, je tud mislim da cenejši, moram zdaj preverit... pa vedno mi prijateljica ki je gori v službi razlaga kake razlike se najdejo. Evo zdaj sem se pa še pohvalila, kako da sem pozabla! Ja naša Taja več ne poliva mlekeca! KONČNO! Zgleda se je ta najin nič hudi refluks poslovil! Anitka- kaj ti kaj za malega kupuješ v hoferju? Jaz mlečne zadeve, jogurte, skutice, še vedno sama pacam, ji še nisem dala teh kupljenih otroških
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:37:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, krasne fotke Men se tud lušne zdijo, kot da sva nekje ne vem...v kaki božičkovi deželi.... tak pravljične mi delujejo, pa sva bli samo dol pred blokom
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:38:25
|
|
|
|
Anitka
|
Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:38:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo zdaj sem se pa še pohvalila, kako da sem pozabla! Ja naša Taja več ne poliva mlekeca! KONČNO! Zgleda se je ta najin nič hudi refluks poslovil! Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:39:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruh Gal!!! Naš ima tudi zelo rad piščančjo salamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:41:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruh Gal!!! Naš ima tudi zelo rad piščančjo salamo jaz pa ji salam še nisem poskusla dat? A to jim v rokice potisnete, al kaj? Ktero daš? Poli? pa kaj te vem...kr sploh še nisem prišla na to idejo.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:41:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne , nisem mislila konkretno hofer... pač avstrijo, na primer do pred enim tednom, ko sva začeli končno pit "navadno mleko" - beri ne AR formulo, sem ji morala itak it gor kupovat ker pri nas Aptamila AR nadaljevalnega sploh ni? , no in je za skoraj 4 € cenejši v dm na primer ... pa tale hipp probiotik ki ga zdaj pije, je tud mislim da cenejši, moram zdaj preverit... pa vedno mi prijateljica ki je gori v službi razlaga kake razlike se najdejo. Evo zdaj sem se pa še pohvalila, kako da sem pozabla! Ja naša Taja več ne poliva mlekeca! KONČNO! Zgleda se je ta najin nič hudi refluks poslovil! Anitka- kaj ti kaj za malega kupuješ v hoferju? Jaz mlečne zadeve, jogurte, skutice, še vedno sama pacam, ji še nisem dala teh kupljenih otroških Aja, jaz sem mislila, da prav Hofer misliš. Ja jaz za malega plenice, hrano... kupujem na splošno v Avstriji, ker je res ceneje. V Hoferju še nisem kupila mlečnih izdelkov za Gala. Sicer pa mu dajem kupljene skutice... In pa seveda da več ne polivate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:42:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruh Gal!!! Naš ima tudi zelo rad piščančjo salamo jaz pa ji salam še nisem poskusla dat? A to jim v rokice potisnete, al kaj? Ktero daš? Poli? pa kaj te vem...kr sploh še nisem prišla na to idejo..... Jaz imam piščančjo s sirom od Ave. Mu pa trgam majhne koščke in mu dajem v usta, on pa je ko zmešan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:43:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ji salam še nisem poskusla dat? A to jim v rokice potisnete, al kaj? Ktero daš? Poli? pa kaj te vem...kr sploh še nisem prišla na to idejo..... Poli ali podobno, ja. Ko jaz jem, mu zraven cufam koščke kruha + salame in jeva skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:43:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Špelin@, a do zdaj pa nisi tako postov dvigovala? Hehe? Kaj si pa do zdaj teh 7000 pa uf čez delala...poštena bla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:45:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@, a do zdaj pa nisi tako postov dvigovala? Hehe? Kaj si pa do zdaj teh 7000 pa uf čez delala...poštena bla Čmrlika še to - žemljico mu dam pa kar v roko in sam papa kot velik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:45:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@, a do zdaj pa nisi tako postov dvigovala? Hehe? Kaj si pa do zdaj teh 7000 pa uf čez delala...poštena bla Moji posti so ponavadi bolj obnove oz. "zapiski" Imam pa že staž tu gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:45:58
|
|
|
|
Anitka
|
Tako zdaj pa grem v Hofer in še kam . Danes je naša pšlača
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:46:31
|
|
|
|
hijenca
|
Vid pa se sedaj tako glasno krega, da prav kriči zraven . Me že uhe bolijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:47:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vid pa se sedaj tako glasno krega, da prav kriči zraven . Me že uhe bolijo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)
Pri dveh mesecih. (
30%)
Po NS. (
36%)
Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!