|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 8:57:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem???

no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela!
Ratalo user posted image  

a povem kako mi po novem spimo?

živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos...

ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval!
Juhu! moj lubi je zakon!!!!!
rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu!
Ohoho, tole pa je konkreten napredek user posted image user posted image user posted image

zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal!

pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha

ej smo včasih smotani....
Ti redbull vodko in čik, jaz pa pol kile tatarca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.1.2009 8:57:49   
tilči

evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem???

no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela!
user posted image user posted image user posted image

živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos...

ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval!user posted image user posted image user posted image
rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu!

zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal!

pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha

Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.1.2009 9:00:38   
tilči
Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.1.2009 9:03:55   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj user posted image  zelo vesel user posted image

Sej mata bit za kej vesela, sva pa tud mende edini dve... redki kot dinozavri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

tilči user posted image user posted image user posted image za težko noč, ampak vidim, da ga res večinoma fantki fiksajo ponoči. Seveda so izjeme, ampak načeloma punčke spijo bolš ane user posted image !

Kaj sem se zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image , a veš, da sm si js celo nosečnost želela bandidos ice pa ga kr nekak nisem spila, pol sm pa enga, ko sem še dojila.. najbl hec je da mi sploh ni pasal user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Pa super, da spite brez dojenja!!

špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto user posted image user posted image user posted image .

**** pozdravlja te babysolza user posted image !

Ej a kera pozna tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057
Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.1.2009 9:07:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo

Ja, meni je Katina dala za probat ta prej in je odličen, smo ga potem Dedku Mrazu pri babici naročili user posted image  Vsak večer malo pošpricam 4 krpice: po eno dobi k vzglavju vsak od otrok, eno pa midva z user posted image  In vsi odlično dihamo user posted image
Bogi Nejc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.1.2009 9:11:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj user posted image  zelo vesel user posted image

Sej mata bit za kej vesela, sva pa tud mende edini dve... redki kot dinozavri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Čaki, bom dala tole mojemu zvečer za prebrat, da bo znal ceniti, kar ima user posted image user posted image user posted image  No, saj mi je sam priznal, da je bivša vzela njegovo kartico in znala v "šunku" spržiti pol (ne slabe!) plače... user posted image

tilči user posted image user posted image user posted image za težko noč, ampak vidim, da ga res večinoma fantki fiksajo ponoči. Seveda so izjeme, ampak načeloma punčke spijo bolš ane user posted image !

Kaj sem se zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image , a veš, da sm si js celo nosečnost želela bandidos ice pa ga kr nekak nisem spila, pol sm pa enga, ko sem še dojila.. najbl hec je da mi sploh ni pasal user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Pa super, da spite brez dojenja!!

špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem ga decembra 2x žrla po 2 dni zapored: za zajtrk, dopoldansko malico, popoldansko malico in večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image

**** pozdravlja te babysolza user posted image !

Ej a kera pozna tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057
Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje?
Podobno zadevo sem imela pri veliki piki - sposojeno. Njej ni bilo zanimivo, je raje ob steni hodila user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.1.2009 9:11:37   
hijenca
Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi.

Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugiuser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.1.2009 9:11:54   
Soncnica Sandra ***
Jutro!

Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.1.2009 9:12:32   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Niki(zalazoya) in Lea (yaris)
vse naj naj za 8 mesecev!!!!

user posted image

Še od najuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.1.2009 9:12:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi.
Pridna user posted image

Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugiuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.1.2009 9:13:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.1.2009 9:14:20   
Anitka
Jutro!

Hvala za kavico. Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstatiuser posted image user posted image .

Lepo, da ste dobro spaliuser posted image user posted image user posted image

Jutro!

Kavica za vse, user posted image ajmo iz postelje!!!Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirnouser posted image . Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odličnouser posted image  Kako človek malo rabi, da je zadovoljenuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.1.2009 9:14:40   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.1.2009 9:15:25   
Soncnica Sandra ***
Yaris: dobrodošla med majskimi čvekami!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.1.2009 9:15:53   
Soncnica Sandra ***

Niki(zalazoya) in Lea (yaris)
vse naj naj za 8 mesecev!!!!

user posted image

Čestitkam se pridružujeva tudi midve z Manco

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.1.2009 9:16:46   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

Kavica za vse, user posted image ajmo iz postelje!!
Hvala, ampak danes mi prav ne paše user posted image
!Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirnouser posted image .
Dej povej recept, da se še jaz en dan v miru naspim user posted image
 Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odličnouser posted image  Kako človek malo rabi, da je zadovoljenuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.1.2009 9:16:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstatiuser posted image user posted image .

Moj laptop pa takole izgleda:
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.1.2009 9:18:15   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro tud tebi.

Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo.
user posted image user posted image user posted image  za potepanje
Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu...

Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel user posted image user posted image

Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum...user posted image user posted image  
Me veseli, da se je vse dobro razrešilo user posted image user posted image user posted image

Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma user posted image user posted image ...
Si boš vsaj malce odpočila

Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha...
Ej punca dejva midve zamenjaz tole vreme user posted image

Evo tok za enkrat vsem en lp

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.1.2009 9:18:54   
Soncnica Sandra ***
Zdej se grem pa mal v seb spravt user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.1.2009 9:29:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel user posted image user posted image

**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum...user posted image user posted image  

Me veseli, da je bil le nesporazum, ker mi je bilo prav hudo ob tvoji žalosti.user posted image

Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma user posted image user posted image ...

Super, da ste zdravi. Z Omarčkom pa bosta imela čas samo eden za drugega zato ne bit preveč žalostna user posted image user posted image user posted image

Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha...

Joj kaj bi dala za vaše vreme. Sovražim to zimo in mrazuser posted image

Evo tok za enkrat vsem en lp

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.1.2009 9:30:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

sem se šla zdele stehtat je -1,5kguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.1.2009 9:31:50   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Sr.anje, koliko snega!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se strinjam!!!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.1.2009 9:32:44   
Anitka

Dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!!

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.1.2009 9:34:59   
Anitka

Jauser posted image

ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval!

Ja super, bravo ati, bravo mami, bravo Živauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.1.2009 9:36:06   
Anitka

Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!