Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:23:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma vse te kašice kupujete ali naredite same? jaz kupim..... zaenkrat..... frutek jabolko, korenček, hruška,....to kupim.... Pa te mlečne kašice Hipp, pa Alete, pa od Babylove... Ne bom pa kupovala tistih variant...puran z rižem in ...., tistih kao kosil.... ker so .. Sem pri prvem 1x kupila, pa mu dala...seveda ni hotel jesti...sem probala in skoraj bruhala.... nikakvo...ni čudno, da ni hotel jesti.... Te ostale ...mlečne so pa ful dobrega okusa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:23:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
še malo pa bo zaspala joj kok pr nas sneži tolk lepo je, jst mam rada zimo sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:24:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce.... ma kaj je še smiselno,da dojim, če pa moram Lari 3x na dan dodat po 90 ml... za dopoldne je, pol je pa lačna... ma sem se naveličala toliko čaja spit in se takoj pozna... dokler je blo toplo je še šlo... ma mi skoz uha že leze vsa ta tekočina... Zdej je tko že ene tri dni... Jest sem se dolgo motivirala s tem, da mu vsaka kapljica mojega mleka, ki jo dobi, koristi ampak mi je na koncu kar nekam neprijetno ratalo. Kot da bi joškice prenehale bit prehranjevlani objekt in spet postale intimen del telesa. Sama se odloči ampak se ne rabiš nič slabo počutit, če boš počasi nehala. Konec koncev si dala 4 mesece vse od sebe, da si jo lahko dojila. Lahko bi že na začetku obupala, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:24:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf .... zdajle grem še sokovnik naročiti in bom še sokce sama delala. Juhu. ..po moje ti bo v kratkem žal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:24:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem danes probala dat mlečno kašico. katero si ji dala? fiši,pa niso to nadaljevalna mleka,ko si ti rekla,ker sem v müllerju gledla in je v roza škatlah samo mleko v prahu-probiotik
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:26:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK aja pa dons sm mu že natipkala 6 strani seminarske naloge (prepisala tisto kar mi je pripravil - ampak ne v verzih )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:26:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi ali Gold fish poglejta, če gresta kaj v A kako to izgleda prosim. Saj na netu je slika, samo me zanima kako to izgleda v živo. mogoče grem jutri, če ne bo spet metalo....ker če bo..... ne bom niti pikeca peljala v šolo ...ker sama ne mislim spet celega dvorišča in še do ceste kidat.... ...jih je danes skoraj pol razreda falilo...ker ni bilo šolskega avtbus, ker ni prišel po bregu gor .... po moje so bli ful žalostni otroci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:27:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ojla... ojla................ helo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:27:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ojla... fletn seznamčič. sm si dovolila in dodala podatke od naše male velikanke oblubm da bo po novmu letu boljš in se vam bom več oglašala. oziroma bom vsak dan čvekala. zdj ne morm ker računalnika še vedno nimam v stanovanju ampak sej bo. vi pa kar pridno rastite naprej. tko kot midve... pa pa katero novo leto pa čakaš???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:28:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) moj pa gre ob treh ponoči na primorsko... v tem vremenu........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:28:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf .... zdajle grem še sokovnik naročiti in bom še sokce sama delala. Juhu. ..po moje ti bo v kratkem žal ja men je blo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:28:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mhm. isto tule. zadnjič se mi je enkrat smehljala, ko sem jo v kombinezon tlačla, pa skor nisem opazla, ker sem skušala najhitreje možno vse narest, da bi blo konc dretja. sem kar mal rabla, da sem zaštekala, da je tišina...žal ji ni prišlo v navado... Sej je hotla... probala je, ker pa ni blo odziva, se pa dere naprej . Jaz ko ga grem oblačit, že vnaprej začnem tleskat z jezikom in brrrrrrrr, delat in mi ga včasih uspe oblečt, ne da bi začel kričat. Bog ne daj, da bi me kdo takrat posnel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:29:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce js sm tok hepi da vam ne znam povedat je dobila v 5 dneh 200 gramu tko da jih ima sedaj 5200 in je bila tudi cepljena mal je zajokala ampak zdej se pa ze lepo smeji aja za gh je pa rekla da bomo pocakjali do 5ga mesca zdej pa sibam pod tus pol pa mojo bebiko zrihtat za spat punce hvala za vzpodbudo in odgovore.....lep vecer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:30:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja kaj je zdej, a vse sneg kidate................ smo ga ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK še malo pa bo zaspala joj kok pr nas sneži tolk lepo je, jst mam rada zimo sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bom ...ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:31:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mogoče grem jutri, če ne bo spet metalo....ker če bo..... ne bom niti pikeca peljala v šolo ...ker sama ne mislim spet celega dvorišča in še do ceste kidat.... ,ti pa se res full pridna ,da takole sfolgaš malega še vozit,pa oblačit.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:31:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...... pa skutine palačinke. ...jaz jih grem zdaj nardit.... Mi smo jih tud danes jedli jaz pa nimam rada toplih...jih bom jutri .. ...mater je t neko hujšanje ...ko sem jih pa pekla...smo pa vsak še eno tak z nutelo pojedli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:31:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) moj pa gre ob treh ponoči na primorsko... v tem vremenu........ ja ni fajn za tiste ki morajo v tem vremenu na pot, pa napoved je menda da bo do jutri dopoldan snežilo (tko mi zdaj pravi moj sin)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:33:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK še malo pa bo zaspala joj kok pr nas sneži tolk lepo je, jst mam rada zimo sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bom ...ampak vseeno Zasavja - Hrastnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:33:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ampak definitivno grem rajš rodit, ko k zobarju jaz tudi... jaz pa ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:33:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja ni fajn za tiste ki morajo v tem vremenu na pot, pa napoved je menda da bo do jutri dopoldan snežilo (tko mi zdaj pravi moj sin) ja res je grozno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:35:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nam ni treba, tudi če bi snežilo... imamo eno sosedo, ki se ji grozno mudi vse pomest... pol jo pa še k meni pošlji...če je tak hitra bo metla dovolj, ne bo treba kidat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:35:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ampak definitivno grem rajš rodit, ko k zobarju jaz tudi... jaz pa ne jst tut ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:36:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK še malo pa bo zaspala joj kok pr nas sneži tolk lepo je, jst mam rada zimo sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bom ...ampak vseeno Zasavja - Hrastnik Aha, tam nekje ko MTY... Mal vas skušam spredalčkat-štajerski konec, primorski konec, ljubljana... pa mi ne uspeva glih, ker bi mogla met vaše obraze pred očmi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 14.1.2009 22:36:13
|
|
|
|
leda
|
Jaz ko ga grem oblačit, že vnaprej začnem tleskat z jezikom in brrrrrrrr, delat in mi ga včasih uspe oblečt, ne da bi začel kričat. Bog ne daj, da bi me kdo takrat posne tile preventivni ukrepi so res za posnet. jaz se jih vsakič oprimem, ko jo v ležalnik odlagam. če ne je protest takoj in ne rabim nobene strokovnjakinje, da mi razloži, kaj mi hoče povedat...pri nas začuda še vedno dela un pionirski komad, ki se ga razen lare noben ne spomne. kar smeji se...al pa igrača žaba, ki rega. sam to je pa treba spretno prijet in začet regat tisto sekundo, ko jo odložim. bo treba en priročnik sestavt.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Zdravniki.пеперутка16Zaupate zdravnikom?Da. (
50%)
Ne. (
50%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!