|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
14.1.2009 22:23:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma vse te kašice kupujete ali naredite same?

jaz kupim..... zaenkrat..... frutek jabolko, korenček, hruška,....to kupim.... Pa te mlečne kašice Hipp, pa Alete, pa od Babylove... Ne bom pa kupovala tistih variant...puran z rižem in ...., tistih kao kosil.... ker so user posted image ..

Sem pri prvem 1x kupila, pa mu dala...seveda ni hotel jesti...sem probala in skoraj bruhala.... nikakvo...ni čudno, da ni hotel jesti....

Te ostale ...mlečne so pa ful dobrega okusauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.1.2009 22:23:25   
RAČKAPK
še malo pa bo zaspala user posted image  joj kok pr nas sneži user posted image  tolk lepo je, jst mam rada zimo
sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.1.2009 22:24:17   
meta21

Punce.... ma kaj je še smiselno,da dojim, če pa moram Lari 3x na dan dodat po 90 ml... za dopoldne je, pol je pa lačna... ma sem se naveličala toliko čaja spit in se takoj pozna... dokler je blo toplo je še šlo... ma mi skoz uha že leze vsa ta tekočina... Zdej je tko že ene tri dni...

Jest sem se dolgo motivirala s tem, da mu vsaka kapljica mojega mleka, ki jo dobi, koristi ampak mi je na koncu kar nekam neprijetno ratalo. Kot da bi joškice prenehale bit prehranjevlani objekt in spet postale intimen del telesa. Sama se odloči ampak se ne rabiš nič slabo počutit, če boš počasi nehala. Konec koncev si dala 4 mesece vse od sebe, da si jo lahko dojila. Lahko bi že na začetku obupala, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.1.2009 22:24:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

.... zdajle grem še sokovnik naročiti in bom še sokce sama delala. Juhu.

..po moje ti bo v kratkem žal user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.1.2009 22:24:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem danes probala dat mlečno kašico.

katero si ji dala?

fiši,pa niso to nadaljevalna mleka,ko si ti rekla,ker sem v müllerju gledla in je v roza škatlah samo mleko v prahu-probiotikuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.1.2009 22:26:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

aja pa dons sm mu že natipkala 6 strani seminarske naloge (prepisala tisto kar mi je pripravil - ampak ne v verzihuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.1.2009 22:26:24   
gold fish

Bubi ali Gold fish poglejta, če gresta kaj v A kako to izgleda prosim. Saj na netu je slika, samo me zanima kako to izgleda v živo.

mogoče grem jutri, če ne bo spet metalo....ker če bo..... ne bom niti pikeca peljala v šolouser posted image ...ker sama ne mislim spet celega dvorišča in še do ceste kidat.... 

...jih je danes skoraj pol razreda falilo...ker ni bilo šolskega avtbus, ker ni prišel po bregu gor user posted image .... po moje so bli ful žalostni otrociuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.1.2009 22:27:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ojla...

ojla................user posted image

helo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.1.2009 22:27:55   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ojla...

fletn seznamčič. sm si dovolila in dodala podatke od naše male velikankeuser posted image

oblubm da bo po novmu letu boljš in se vam bom več oglašala. oziroma bom vsak dan čvekala. zdj ne morm ker računalnika še vedno nimam v stanovanjuuser posted image

ampak sej bo. vi pa kar pridno rastite naprej. tko kot midve...

pa pa

katero novo leto pa čakaš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.1.2009 22:28:10   
arabela*

raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer)

moj pa gre ob treh ponoči na primorsko...user posted image  v tem vremenu........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.1.2009 22:28:18   
RAČKAPK

.... zdajle grem še sokovnik naročiti in bom še sokce sama delala. Juhu.

..po moje ti bo v kratkem žal user posted image

ja men je blo

Neposredna povezava do sporočila: 3986
14.1.2009 22:28:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mhm. isto tule. zadnjič se mi je enkrat smehljala, ko sem jo v kombinezon tlačla, pa skor nisem opazla, ker sem skušala najhitreje možno vse narest, da bi blo konc dretja. sem kar mal rabla, da sem zaštekala, da je tišina...žal ji ni prišlo v navado...

Sej je hotla... probala je, ker pa ni blo odziva, se pa dere naprejuser posted image user posted image user posted image .

Jaz ko ga grem oblačit, že vnaprej začnem tleskat z jezikom in brrrrrrrr, delat in mi ga včasih uspe oblečt, ne da bi začel kričat. Bog ne daj, da bi me kdo takrat posneluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.1.2009 22:29:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce js sm tok hepi da vam ne znam povedat
je dobila v 5 dneh 200 gramu tko da jih ima sedaj 5200 in je bila tudi cepljena
mal je zajokala ampak zdej se pa ze lepo smeji
aja za gh je pa rekla da bomo pocakjali do 5ga mesca

zdej pa sibam pod tus pol pa mojo bebiko zrihtat za spat

punce hvala za vzpodbudo in odgovore.....lep vecer

user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
14.1.2009 22:30:12   
gold fish

ja kaj je zdej, a vse sneg kidate................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo ga jauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
14.1.2009 22:30:30   
meta21

še malo pa bo zaspala user posted image  joj kok pr nas sneži user posted image  tolk lepo je, jst mam rada zimo
sam da mi ni potrebno kam it. raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer) evo ratalo je zaspala je user posted image

Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bomuser posted image ...ampak vseeno

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
14.1.2009 22:31:25   
arabela*

mogoče grem jutri, če ne bo spet metalo....ker če bo..... ne bom niti pikeca peljala v šolouser posted image ...ker sama ne mislim spet celega dvorišča in še do ceste kidat.... 

user posted image ,ti pa se res full pridnauser posted image user posted image ,da takole sfolgaš malega še vozit,pa user posted image  oblačit.....

Neposredna povezava do sporočila: 3991
14.1.2009 22:31:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

...... pa skutine palačinke.

...jaz jih grem zdaj nardit....

Mi smo jih tud danes jedliuser posted image

jaz pa nimam rada toplih...jih bom jutriuser posted image ..

...mater je t neko hujšanjeuser posted image ...ko sem jih pa pekla...smo pa vsak še eno tak z nutelo pojedli user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.1.2009 22:31:51   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

raje pa ne pomislim na moža k se je dons vozil do ljubljane 2 uri in potem domow spet 2 uri (drugače rabi dobro uro v eno smer)

moj pa gre ob treh ponoči na primorsko...user posted image  v tem vremenu........

ja ni fajn za tiste ki morajo v tem vremenu na pot, pa napoved je menda da bo do jutri dopoldan snežilo (tko mi zdaj pravi moj sin)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.1.2009 22:33:22   
RAČKAPK

Od kod pa si? Saj verjamem, da si že povedala pa sem pozabila...in spet bomuser posted image ...ampak vseeno

Zasavja - Hrastnik

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.1.2009 22:33:46   
gold fish

ampak definitivno grem rajš rodit, ko k zobarjuuser posted image

jaz tudi...

jaz pa ne

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.1.2009 22:33:51   
arabela*

ja ni fajn za tiste ki morajo v tem vremenu na pot, pa napoved je menda da bo do jutri dopoldan snežilo (tko mi zdaj pravi moj sin)

ja res je grozno....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.1.2009 22:35:48   
gold fish

Nam ni treba, tudi če bi snežilo... imamo eno sosedo, ki se ji grozno mudi vse pomest... user posted image

pol jo pa še k meni pošlji...če je tak hitra bo metla dovolj, ne bo treba kidatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.1.2009 22:35:55   
RAČKAPK

ampak definitivno grem rajš rodit, ko k zobarjuuser posted image

jaz tudi...

jaz pa ne

jst tut ne

Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.1.2009 22:36:09   
meta21

Zasavja - Hrastnik

Aha, tam nekje ko MTY... Mal vas skušam spredalčkat-štajerski konec, primorski konec, ljubljana... pa mi ne uspeva glih, ker bi mogla met vaše obraze pred očmi.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.1.2009 22:36:13   
leda
Jaz ko ga grem oblačit, že vnaprej začnem tleskat z jezikom in brrrrrrrr, delat in mi ga včasih uspe oblečt, ne da bi začel kričat. Bog ne daj, da bi me kdo takrat posne

tile preventivni ukrepi so res za posnet. jaz se jih vsakič oprimem, ko jo v ležalnik odlagam. če ne je protest takoj in ne rabim nobene strokovnjakinje, da mi razloži, kaj mi hoče povedat...pri nas začuda še vedno dela un pionirski komad, ki se ga razen lare noben ne spomne. kar smeji se...al pa igrača žaba, ki rega. sam to je pa treba spretno prijet in začet regat tisto sekundo, ko jo odložim.

bo treba en priročnik sestavt.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!