|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
14.1.2009 22:02:30   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

men pa se marija
skos neki cmiha
kr na rokah bi bla
zdej mi spi na rokah

iz včeraj na dons je pa postala prava vrtavka
v 15. sek. se obrne v posteljici
sm jo dala lepo ležat po dolžini
je bla že obrnjena po širini
in se drla
da ne govorim kako razbrca koco dol s sebe

Zato je Lovro pristal v spalni vreči-zdaj se pa ne razkrije in obrnit se ne more.

Saj ne da me moti ampak zanima me pa vseeno-zakaj ti pišeš v verzih?

...  v verzih, ker sem bolj pesniški tipuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
14.1.2009 22:03:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
ja kaj je zdej, a vse sneg kidate................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam ni treba, tudi če bi snežilo... imamo eno sosedo, ki se ji grozno mudi vse pomest... user posted image

Sem zavese obešala... morem še tiste v spalnici... madona so zmečkane... ma se bojo že same zlikale... user posted image

Punce.... ma kaj je še smiselno,da dojim, če pa moram Lari 3x na dan dodat po 90 ml... za dopoldne je, pol je pa lačna... ma sem se naveličala toliko čaja spit in se takoj pozna... dokler je blo toplo je še šlo... ma mi skoz uha že leze vsa ta tekočina... Zdej je tko že ene tri dni...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
14.1.2009 22:04:09   
Lara Croft

Ma glih prej na sprehodu sem o tem razmišljala... pa sem gruntala, al čem prašat al ne... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
14.1.2009 22:04:31   
arabela*
lara,je kaj snega pri vas?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
14.1.2009 22:04:43   
gold fish

da ne govorim kako razbrca koco dol s sebe

mi je nekam znanouser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
14.1.2009 22:06:33   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Odvisno kdo pride! Tisti najbližji me ne motijo-sovražim ko pridejo tisti, ki so enkrat na leto v našem kraju pa grejo glih z britofa pa so se mal ustavliuser posted image

JA, pravzaprav je tudi pri meni tko...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
14.1.2009 22:07:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

A ga ima katera že in koliko se kaj uporablja? Pa katerega imate? Philipsovi so mi nekak všeč, pa cenovno tudi. Tam okrog 50 € bi dala, 60 €.

..imamo ga ja...Philipsovega... od začetka ful navdušeni...delali sokece raznorazne...zdaj nas je pa malo minilo....je preveč svinjarije poluser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
14.1.2009 22:08:27   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,je kaj snega pri vas?

Ma ni, Saraya... pa tko bi ga rada...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
14.1.2009 22:09:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Punce.... ma kaj je še smiselno,da dojim, če pa moram Lari 3x na dan dodat po 90 ml... za dopoldne je, pol je pa lačna... ma sem se naveličala toliko čaja spit in se takoj pozna... dokler je blo toplo je še šlo... ma mi skoz uha že leze vsa ta tekočina... Zdej je tko že ene tri dni...

jaz našo samo ponoči dojim in to skozi celo noč.Čez dan ni šans,da jo dam na joško,se dere ko šoja.zakaj,nevemuser posted image Mogoče tu in tam da jo dam...si pa črpam nekje še zjutraj in popoldan,da se ne ustavi delovanje mleka.
Jaz pa še kar čaj pijem ta zeliščni,sploh zvečer,jaz bi rada da je mleko ,pa vsaj nekaj čim dlje...........čeprav včasih že mislim,da je itak brezveze malo tega in malo onega...........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3959
14.1.2009 22:10:20   
RAČKAPK

Ma glih prej na sprehodu sem o tem razmišljala... pa sem gruntala, al čem prašat al ne... user posted image

mah navajena sem še na stare
pisalne stroje ko si moral na koncu
vrstice potisniti ročico user posted image
zdej pa te ročice ni več ko so računalniki
navada pa je ostala (mah ne mi verjet user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3960
14.1.2009 22:10:25   
gold fish

A je katera že slišala za jantarjevo ogrlico za dojenčke? Nekaj sem brala o tem, baje pomaga pri izraščanju zobkov. V drugih državah EU jih že ful prodajajo, pri nas pa še ne tak, ampak se že da naročiti na netu. Malo je nerodno, ker me je strah, da bi se strgala in da bi Lana kaj dol pojedla. 

...dm v A ima med boni neko verižico...bi lahko blo nejaj takega ..... bom pogledala jutri, če bom šla gor....če ne bo preveč snega....piše pa nekaj v zvezi z zobki..je tak malo napisano, da ne vidim dobro...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
14.1.2009 22:10:50   
gold fish

kaj samo mene moti,če hodijo obiski nenapovedaniuser posted image

neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
14.1.2009 22:14:26   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..oj punce...jaz sem pa tko slaba....ponoči sem bruhala,driskala zdej mam pa še vročinouser posted image ...
...dobila sem kapsule linex druga pa kao nesmem ker dojim...no pa lekadol...zraven vsega me je pa še v križu zaštihal da se komi dvignem iz pojstle tak da je mož ostal doma da mi pomaga....bodite fajn...

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
14.1.2009 22:15:44   
arabela*
joj,pa meni se bo............................user posted image ,kaj to našo bogo user posted image vedno zbuja,ma ni enega dneva,da bi jo dala spat,vedno se prebuja in jo nekaj matra.Zdaj opet,to po moje ni vredu,da se nonstop zbuja ponoči,pa prstka si tišči v usta,pa jamra in se premetavauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
14.1.2009 22:15:44   
leda
Nam ni treba, tudi če bi snežilo... imamo eno sosedo, ki se ji grozno mudi vse pomest...

v naši liniji vrstnih hišic smo tisti prvi sneg 09 tko bolj romantično in lenobno vzel in nismo nič kidal. razen 80letne sosede, ki je skidala vse, vključno z dovozom do garaže. avta seveda nima. no in še gajbico je postavla user posted image , čeprav itak vsak samo pred svojo bajto parkira...

je pa res, da ji je mal dolgčas. jo mam na sumu, da jeseni vsak list, ki pade z veje, čaka, ker je takoj zunaj z metlo v roki...

Neposredna povezava do sporočila: 3965
14.1.2009 22:17:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...dm v A ima med boni neko verižico...bi lahko blo nejaj takega ..... bom pogledala jutri, če bom šla gor....če ne bo preveč snega....piše pa nekaj v zvezi z zobki..je tak malo napisano, da ne vidim dobro...

user posted image ,to bi nam ti lahko nabavlauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
14.1.2009 22:17:55   
gold fish

kako pri nas sneži user posted image

ne govoriuser posted image ...sem že 2x kidala, pomagal mi je pa ta veliki pikec...... moj ni mogel, ker je bil danes na operaciji in ima šive, ne sme niti malega nosit, mama je bila v službi, ata je bil leteči, ker je šel malo prej v nemčijo in kdo ostane...seveda midva s pikecom....

...ma zdaj me pa vse boli.....sem cel dan mela malega sama po rokah, pa še kidalauser posted image ..

...bom poiskala eno sliko, da vidite koliko je treba zmetat...

..pa tak mimogrede...do zdaj še pluga tu mimo ni bilouser posted image ...

..jutri zjutraj spet napadem našo občino.....tako kot vsako leto..pol pa znajo prit....user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
14.1.2009 22:18:12   
RAČKAPK
jutri je pa nakazilo porodniške, jupi, user posted image user posted image   jst zdele klofam po računalniku moj ta starejši sin pa uspava Marijo je reku da ne more spat in da jo bo on uspaval.
aja pa dons sm mu že natipkala 6 strani seminarske naloge (prepisala tisto kar mi je pripravil - ampak ne v verzihuser posted image )
grem v kontrolo če že spi...

Neposredna povezava do sporočila: 3968
14.1.2009 22:18:44   
leda
naša pa je tako proti oblačenju,da je joj.Vedno,ko jo oblačim imamo vik in krik pri bajti,se dere in stoka ko da jo koljemo

mhm. isto tule. zadnjič se mi je enkrat smehljala, ko sem jo v kombinezon tlačla, pa skor nisem opazla, ker sem skušala najhitreje možno vse narest, da bi blo konc dretja. sem kar mal rabla, da sem zaštekala, da je tišina...žal ji ni prišlo v navado...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
14.1.2009 22:19:00   
arabela*
jaz pa ne rabim kidat,mamo moške zatouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3970
14.1.2009 22:19:14   
Lara Croft

joj,pa meni se bo............................user posted image ,kaj to našo bogo user posted image vedno zbuja,ma ni enega dneva,da bi jo dala spat,vedno se prebuja in jo nekaj matra.Zdaj opet,to po moje ni vredu,da se nonstop zbuja ponoči,pa prstka si tišči v usta,pa jamra in se premetavauser posted image

Postlco ji mal premakni... morda je na slabem mestu...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
14.1.2009 22:19:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A je katera že slišala za jantarjevo ogrlico za dojenčke? Nekaj sem brala o tem, baje pomaga pri izraščanju zobkov. V drugih državah EU jih že ful prodajajo, pri nas pa še ne tak, ampak se že da naročiti na netu. Malo je nerodno, ker me je strah, da bi se strgala in da bi Lana kaj dol pojedla. 

a pol pa je to verjetno tista stvar, za katero dobiš popust pri avstrijskem DM babybonusu. To pomeni, da je v A prodajajo v DM.

to je tista ja..... 1 € je popusta

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
14.1.2009 22:20:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem danes probala dat mlečno kašico.

katero si ji dala?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
14.1.2009 22:21:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mhm. isto tule. zadnjič se mi je enkrat smehljala, ko sem jo v kombinezon tlačla, pa skor nisem opazla, ker sem skušala najhitreje možno vse narest, da bi blo konc dretja. sem kar mal rabla, da sem zaštekala, da je tišina...žal ji ni prišlo v navado...

ej,veš da se pa danes zvečer ni drla.No,midve imava navado se po pol ure oblačit,ker se zraven še igrava ,zabavama,smejema,čist vedno,no in smo dali v spalnico tv včeraj.Danes pa,ko sem jo oblačla,je lepo zrla v premikajočo sliko in niti glasu ni spustila,zgleda da jo je malo zamotlouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.1.2009 22:25:30 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
14.1.2009 22:22:58   
arabela*

Postlco ji mal premakni... morda je na slabem mestu...

ne morem,ker pri meni spiuser posted image ... njena je zasedena....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.1.2009 22:23:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?
pluseki

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Brina (28%)

Klara (23%)

Hana (25%)

Vita (25%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!