jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: larisa Čer vidim da se je Blaža najdla in te bom hitro zaslišala Spet bom delala torto in me zanima kaj moram narest drugače, da mi med peko ne bo rasla na sredini ob robovih pa ne? Da pa v sredini pol ne pade dol luknja, jo moram pa malo dlje pečt, a ne? Baje,da naj se ne bi namazal pekač ob robovih, da ne ne bi nardil hrib. tako sem slišala. Po moje se nardi rib tudi, če ni enakomerno hitro pečeno, ampak prehitro na preveč stopinj. Da ne bo luknje pa sklepaš pravilno. Raje, da je hrib, pa ga pol odrežeš in poravnaš, kot, pa da je luknja, ki pol popraviš tako, da ko daješ kremo, izravnaš z več kreme na sredini. ma zakamufliraš jo tako al drugače in noben ne ve, da je kej narobe. U, hvala, ekspresna si To za mazanje oboda so mi pa res že enkrat rekli, ja. Bom probala tud to. Pa še pečico bom dala na malo manj, pa ma da rata Zadnjič nisem mogla zakamuflirat. Naj bi jo 2krat prerezala, pa sem jo lahko samo enkrat k je bla ful nizka , pa še pol se mi je zgornji del, tam k je bla luknja začel razpadat in na koncu sem vse zabrisala v smeti in bla čist jezna če je blo prenizko, bi pa še eno rundo spekla, pa skupaj sestavla. No se pa zgodi, ma ne stran metat biskvita, nardiš rumove al kakšne kroglice, pa je. ti profi Blaža sploh ne veš kako jezne in razočarane smo me laične pekarce, ko se nam kaj sfiži, v afektu in od jeze leti vse najmanj v smeti. če ne še kam drugam, a ne Larisa taka je moja mama. Če si zraven ko dela torto takoj poživčani. Ma jaz sem pa že take sestavljala kot puzzle. So se razpadle, pa sem jaz mojster tortaštajn, pa vse zakrpam in zakamufliram, pa dekoriram, pa je 1A. ja, samo tud dekorirat je treba znat, drugač je še več sranje
_____________________________
Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)
|