|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 21:30:52   
blaža
 Tisto že gre radouser posted image že gre, ma pol je veselica.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 876
14.1.2009 21:31:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Midva sva se pa danes z mojim pogovarjala, da ker imamo pri nas 2-Kind_programm, da bi čez kakih 10 let, če bova kolikor toliko normalno pri denarju, vzela kakega otroka iz kakega doma oz stanovanjske skupnosti, ki jih starši zavrnejo ali socialna odvzame ali pa so iz drugih razlogov  brez družine. Da si jih vikend starš, moralna podpora, da grejo s tabo na dopust ...

zelo zelo lepo! user posted image user posted image user posted image

lepo da nekateri tako razmišljate..jst zaenkrat še nisem sposobna tko daleč razmišljat..

mam pa željo imet še kakšnega otročka...ne pa mojga vprašat kolk bi jih mel...user posted image

iiiiiiii, jaz bi tudi še kakšnega imela. Ma ne bo nič. čeprav še vedno upam, pa ne vem kaj. Moj je reku, daje konec. Jaz si vseeno še mislim, da če bi se mi obrnilo, da najdem dobro službo, pa čez dve tri leta mam še enga. Samo me bremzajo moje nosečnosti, ki verjetno ne bi blo nič drugače kot pri tehle dveh.user posted image

No ma itak tudi , če bi jih mela 10, bi mi prej al slej zrastli.user posted image  No ma vedno sem si se predstavljala, da sedim na udobnem stolu in da plezajo po meni. Pri Blažu sem si celo na začetku mislila, kako bi blo fajn, če bi bla dvojčka, ker bi pol res lahko imela tri. Moj je reku da sem user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Pa vsake toliko mi kdo reče, da pol spet ne bi spala ponoči, pa vstajanje, pa ..., ma to mi ni ovira. bolj, ki bi poleg moje slabosti v nosečnosti še otroka trpela, ko me ne bi blo.user posted image

Jah ben, se bo šel moj zašit, pa ne bom mela več kej praskat.user posted image

v tretje gre rado user posted image

v četrto pa Mile, al kdo že?user posted image

pa evo, sej že vse veš, hitro v napad user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 877
14.1.2009 21:31:40   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

blacky kaj pa vpišem pod 'znesek prispevkov za preživljanje' - to je tam k naštejem vzdrževanega član. Zdej k sem pustila prazno, mi je prišlo, da jo morm še plačat user posted image

evo, še enkrat... to sem našla pri navodilih... po moje pustiš prazno

Stolpec 7 – Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju plačevali preživnino, vpišete skupni znesek v letu 2008 plačane preživnine. Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišete znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.
A si vpisala davčno številko od Zoje... lani vem da ni upoštevalo olajšave če nisi točno datuma vpisal in davčne številke

hvala
sam še vedno pride isti znesek, ki ga morm plačat user posted image mi ni jasno, sej lani itak niso v firmi do delal ampak CSD user posted image

Pa si vse prav vpisala in seštela. Vsa bruto izplačila, vse prispevke in vse dohodnine... pa če si slučajno še kje kaj imela... lahko da si kje kaj narobe vpisala... preveri

Jaz ti ne morem pomagat, ker še nisem vpisala podatkov, ko pa bom ti javim... mogoče jim pa kaj program štrajka

sori k te gnjavim, sem jaz eno št. spustila user posted image user posted image user posted image itak da je potem narobe izračunal. No, važno, da je zdej naračunal, da dobim kar en fajn znesek nazaj user posted image user posted image user posted image
sam še eno??? čas vzdrževanja pa dam feb - dec, a ne user posted image bom kar zdele elektronsko oddala, da mam potem mir user posted image

no vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boš oddajala, obrazec za uveljavljanje olajšave najbrž... ja, od feb - dec

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 878
14.1.2009 21:31:43   
blaža

Midva sva se pa danes z mojim pogovarjala, da ker imamo pri nas 2-Kind_programm, da bi čez kakih 10 let, če bova kolikor toliko normalno pri denarju, vzela kakega otroka iz kakega doma oz stanovanjske skupnosti, ki jih starši zavrnejo ali socialna odvzame ali pa so iz drugih razlogov  brez družine. Da si jih vikend starš, moralna podpora, da grejo s tabo na dopust ...

lepo da nekateri tako razmišljate..jst zaenkrat še nisem sposobna tko daleč razmišljat..

mam pa željo imet še kakšnega otročka...ne pa mojga vprašat kolk bi jih mel...user posted image

iiiiiiii, jaz bi tudi še kakšnega imela. Ma ne bo nič. čeprav še vedno upam, pa ne vem kaj. Moj je reku, daje konec. Jaz si vseeno še mislim, da če bi se mi obrnilo, da najdem dobro službo, pa čez dve tri leta mam še enga. Samo me bremzajo moje nosečnosti, ki verjetno ne bi blo nič drugače kot pri tehle dveh.user posted image

No ma itak tudi , če bi jih mela 10, bi mi prej al slej zrastli.user posted image  No ma vedno sem si se predstavljala, da sedim na udobnem stolu in da plezajo po meni. Pri Blažu sem si celo na začetku mislila, kako bi blo fajn, če bi bla dvojčka, ker bi pol res lahko imela tri. Moj je reku da sem user posted image  

Pa vsake toliko mi kdo reče, da pol spet ne bi spala ponoči, pa vstajanje, pa ..., ma to mi ni ovira. bolj, ki bi poleg moje slabosti v nosečnosti še otroka trpela, ko me ne bi blo.user posted image

A eno Kt spustim? user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
14.1.2009 21:32:35   
dolenjka

A eno Kt spustim? user posted image

za  ziher je boljš da jih ene 21 user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 880
14.1.2009 21:33:35   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

blacky kaj pa vpišem pod 'znesek prispevkov za preživljanje' - to je tam k naštejem vzdrževanega član. Zdej k sem pustila prazno, mi je prišlo, da jo morm še plačat user posted image

Stolpec 7 – Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju plačevali preživnino, vpišete skupni znesek v letu 2008 plačane preživnine. Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišete znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.
A si vpisala davčno številko od Zoje... lani vem da ni upoštevalo olajšave če nisi točno datuma vpisal in davčne številke

hvala
sam še vedno pride isti znesek, ki ga morm plačat user posted image mi ni jasno, sej lani itak niso v firmi do delal ampak CSD user posted image

Pa si vse prav vpisala in seštela. Vsa bruto izplačila, vse prispevke in vse dohodnine... pa če si slučajno še kje kaj imela... lahko da si kje kaj narobe vpisala... preveri

Jaz ti ne morem pomagat, ker še nisem vpisala podatkov, ko pa bom ti javim... mogoče jim pa kaj program štrajka

sori k te gnjavim, sem jaz eno št. spustila user posted image user posted image user posted image itak da je potem narobe izračunal. No, važno, da je zdej naračunal, da dobim kar en fajn znesek nazaj user posted image user posted image user posted image
sam še eno??? čas vzdrževanja pa dam feb - dec, a ne user posted image bom kar zdele elektronsko oddala, da mam potem mir user posted image

ja, ti daš feb. - dec.
jst pa samo marec - dec., ker je manj kot pol mesecauser posted image

to pa nisem vedela, pa to je svinjarija, požrejo se naj za tiste fičnke, a zdej bomo mogle še to gledat, da v prvi polovici meseca rodimo user posted image  user posted image

ja, dost je svinsk touser posted image , ja, sam takle pač mamouser posted image . Ti kr gor ostani, tm je zih bolšuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
14.1.2009 21:34:37   
dolenjka

hvala

ja, ti daš feb. - dec.
jst pa samo marec - dec., ker je manj kot pol mesecauser posted image

to pa nisem vedela, pa to je svinjarija, požrejo se naj za tiste fičnke, a zdej bomo mogle še to gledat, da v prvi polovici meseca rodimo user posted image  user posted image

ja, dost je svinsk touser posted image , ja, sam takle pač mamouser posted image . Ti kr gor ostani, tm je zih bolšuser posted image user posted image

samo dohodki in razprodaje, drugega nič user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 882
14.1.2009 21:35:54   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jaz sem tudi oddala to vlogo, da bi že pri dohodnini dobila vrnjen denar od olajšave za otroka. Jaz imam čisto drugačno vlogo, ne rabim nič pisati koliko je kdo zaslužil, ampak sem samo napisala za katere družinske člane uveljavljam olajšavo.
Je pa tako, da se najbolj splača uveljavljati tistemu, ki več zasluži. Jaz dobim vedno ful lepi znesek vrnjen. Pa saj se o tem pogovarjate, ali se morda motimuser posted image

Mlavla normalno, da daj vlogo, saj lahko tvoj uveljavla, nekaj bosta sigurno dobila nazaj.

začele smo z vlogo za uveljavljanje olajšave, končujemo pa z informativnim izračunom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
14.1.2009 21:38:14   
blaža
Zdej se mi bo pa zrolalo. Napšišem eno mstno debato, pa mi ven vrže.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.1.2009 21:38:31   
Blacky*
mlavla, potem se najbrž ne plačuje dohodnina od tega zneska

Jaz bi kar izpolnila obrazec in sicer za obe (otrok + zakonec). To je moje mnenje...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.1.2009 21:39:17   
Blacky*

hvala

no vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boš oddajala, obrazec za uveljavljanje olajšave najbrž... ja, od feb - dec

meni tudi pride en lep znesek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno... da ne bom samo colala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
14.1.2009 21:39:53   
Blacky*
zdaj pa grem, drugače bom mati samohranilka user posted image

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
14.1.2009 21:41:42   
Maj78
Joj mate pa debato, me kr mine, sem se glih danes pogovarjala z CSDjem kaj morm izpolnit za otroške, to o vzdrževanem članu si morm pa izračunat pa ne znam ker še nisem dobila od CSDja podatkov koliko sem zaslužila letos in da pol preračunam komu se splačat uvelavlat tamalga.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.1.2009 21:42:10   
mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jaz sem tudi oddala to vlogo, da bi že pri dohodnini dobila vrnjen denar od olajšave za otroka. Jaz imam čisto drugačno vlogo, ne rabim nič pisati koliko je kdo zaslužil, ampak sem samo napisala za katere družinske člane uveljavljam olajšavo.
Je pa tako, da se najbolj splača uveljavljati tistemu, ki več zasluži. Jaz dobim vedno ful lepi znesek vrnjen. Pa saj se o tem pogovarjate, ali se morda motimuser posted image

Mlavla normalno, da daj vlogo, saj lahko tvoj uveljavla, nekaj bosta sigurno dobila nazaj.

začele smo z vlogo za uveljavljanje olajšave, končujemo pa z informativnim izračunom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, zdaj pa mi je že jasnouser posted image user posted image , sem mislila, da sem ga že kaj pobiksala in so kakšni novi obrazci.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.1.2009 21:42:45   
blaža
No na kratko sem hotla povedat, da za dva še imam za več pa ne, pa da ne štekam tiste ko jih majo kolkor jih bog podari, pa pol rečejo, da otroci še niso vidli morja. Ja avtobus bi si kupli pa šli na morje. Al pa dva avtobusa.user posted image

Moja kolegica, iz mladosti je prušla do štirih otrok, pa socialno stanovanje, pa nobeden ne dela.user posted image

jaz pa ne smem povedat kakšni plani in študije so bli, da smo prišli do porodniške za Blaža, da smo si ga lahko privoščli, da smo imeli za preživet, da mam zdej 580e porodniške, pa kredit za to vse od 100e.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 890
14.1.2009 21:43:28   
blaža

zdaj pa grem, drugače bom mati samohranilka user posted image

nočko

user posted image user posted image user posted image  Nočko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.1.2009 21:45:40   
mlavla

mlavla, potem se najbrž ne plačuje dohodnina od tega zneska

Jaz bi kar izpolnila obrazec in sicer za obe (otrok + zakonec). To je moje mnenje...

ne še nikol nisva imela za plačat dohodnine..letos pa sva imela celo štalo z davčno....čaki da se mal nadiham in zajamem sapo..pa vam bom opisala celo štorjo..ma drgač itak ni smiselno,da se spet razburjam...sem se že mal navadla, utrdilauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.1.2009 21:46:35   
ella79
punce hvala k ste mi pomagale, sem že poslala user posted image user posted image

maj, sej za otroške pa ni kej posebnega za izpolnit user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.1.2009 21:48:38   
larisa
Čer user posted image

vidim da se je Blaža najdla in te bom hitro zaslišala user posted image user posted image user posted image
Spet bom delala torto in me zanima kaj moram narest drugače, da mi med peko ne bo rasla na sredini ob robovih pa ne? Da pa v sredini pol ne pade dol luknja, jo moram pa malo dlje pečt, a ne?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.1.2009 21:49:32   
jencili

punce hvala k ste mi pomagale, sem že poslala user posted image user posted image

Ella, maš slučajno link?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.1.2009 21:52:25   
ella79

Ella, maš slučajno link?

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf
sej si verjetno to mislila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.1.2009 21:52:30   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

vidim da se je Blaža najdla in te bom hitro zaslišala user posted image user posted image user posted image
Spet bom delala torto in me zanima kaj moram narest drugače, da mi med peko ne bo rasla na sredini ob robovih pa ne? Da pa v sredini pol ne pade dol luknja, jo moram pa malo dlje pečt, a ne?user posted image

Baje,da naj se ne bi namazal pekač ob robovih, da ne ne bi nardil hrib. tako sem slišala. Po moje se nardi rib tudi, če ni enakomerno hitro pečeno, ampak prehitro na preveč stopinj. Da ne bo luknje pa sklepaš pravilno. Raje, da je hrib, pa ga pol odrežeš in poravnaš, kot, pa da je luknja, ki pol popraviš tako, da ko daješ kremo, izravnaš z več kreme na sredini.user posted image

ma zakamufliraš jo tako al drugače in noben ne ve, da je kej narobe.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
14.1.2009 21:56:30   
blaža
Ja ma kje ste zdej vse?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.1.2009 21:56:32   
larisa

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

Baje,da naj se ne bi namazal pekač ob robovih, da ne ne bi nardil hrib. tako sem slišala. Po moje se nardi rib tudi, če ni enakomerno hitro pečeno, ampak prehitro na preveč stopinj. Da ne bo luknje pa sklepaš pravilno. Raje, da je hrib, pa ga pol odrežeš in poravnaš, kot, pa da je luknja, ki pol popraviš tako, da ko daješ kremo, izravnaš z več kreme na sredini.user posted image

ma zakamufliraš jo tako al drugače in noben ne ve, da je kej narobe.user posted image

U, hvala, ekspresna si user posted image  To za mazanje oboda so mi pa res že enkrat rekli, ja. Bom probala tud to. Pa še pečico bom dala na malo manj, pa ma da rata user posted image  Zadnjič nisem mogla zakamuflirat. Naj bi jo 2krat prerezala, pa sem jo lahko samo enkrat k je bla ful nizkauser posted image user posted image user posted image , pa še pol se mi je zgornji del, tam k je bla luknja začel razpadat in na koncu sem vse zabrisala v smeti in bla čist jezna user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.1.2009 21:57:11   
jencili

Ella, maš slučajno link?

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf
sej si verjetno to mislila user posted image

ne morem sicer odpret, ampak ta obrazec je za otroški dodatek, če se ne motim, ne?
Mislila sem unga za uveljavljanje družinskih članov...user posted image
sama ga zadnjič nisem našla

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.