blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Midva sva se pa danes z mojim pogovarjala, da ker imamo pri nas 2-Kind_programm, da bi čez kakih 10 let, če bova kolikor toliko normalno pri denarju, vzela kakega otroka iz kakega doma oz stanovanjske skupnosti, ki jih starši zavrnejo ali socialna odvzame ali pa so iz drugih razlogov brez družine. Da si jih vikend starš, moralna podpora, da grejo s tabo na dopust ... zelo zelo lepo! lepo da nekateri tako razmišljate..jst zaenkrat še nisem sposobna tko daleč razmišljat.. mam pa željo imet še kakšnega otročka...ne pa mojga vprašat kolk bi jih mel... iiiiiiii, jaz bi tudi še kakšnega imela. Ma ne bo nič. čeprav še vedno upam, pa ne vem kaj. Moj je reku, daje konec. Jaz si vseeno še mislim, da če bi se mi obrnilo, da najdem dobro službo, pa čez dve tri leta mam še enga. Samo me bremzajo moje nosečnosti, ki verjetno ne bi blo nič drugače kot pri tehle dveh. No ma itak tudi , če bi jih mela 10, bi mi prej al slej zrastli. No ma vedno sem si se predstavljala, da sedim na udobnem stolu in da plezajo po meni. Pri Blažu sem si celo na začetku mislila, kako bi blo fajn, če bi bla dvojčka, ker bi pol res lahko imela tri. Moj je reku da sem Pa vsake toliko mi kdo reče, da pol spet ne bi spala ponoči, pa vstajanje, pa ..., ma to mi ni ovira. bolj, ki bi poleg moje slabosti v nosečnosti še otroka trpela, ko me ne bi blo. Jah ben, se bo šel moj zašit, pa ne bom mela več kej praskat. v tretje gre rado v četrto pa Mile, al kdo že? pa evo, sej že vse veš, hitro v napad A eno Kt spustim?