|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 21:36:42   
metuljcek321
Monologi?

Se poslavljam & grem v mizule .... night, night

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.1.2009 21:36:52   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

dzanika, kako kaj Jan? In vau za tekmovanje v desetprstnem tipkanju .... me sisas ..... tolk prstov pa ne znam uporabljat ..... seuser posted image  A si se prav v soli ucila ali sama? Ker vem, da obstajajo zapiski in lahko doma treniras in se pilis v tehniki.

Jan je takšen kot mu nebi nič falilo. 6. bolezen je šla mimo in zdej je že ves naspidiran. user posted image   
Desetprstno tipkanje sem osvojila s tem da sem bla ful veliko doma na računalniku, potem pa smo ga imeli v šoli kot predmet ja. Tam sem se pa naučila prav pravilno tipkat... Drugače pa nisem nič kaj posebej trenirala. Šiba kar samo od sebe. user posted image   Nazadnje k sem šla na sprejem za službo na sodišču sem mela 280 udarcev na minuto. user posted image   Zdej k pa tolk tuki z vami čvekam jih mam pa po mojem še kej več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.1.2009 21:39:01   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Gilo, si obupala nad nami??? Se nič več ne javiš.user posted image

Nisem, nisem, samo toliko je za brati, da se mi potem ne lubi nič napisat. user posted image Sem smotana, sej vem, pa drugače nisem redkobesedna. Vem, da sem vam dolžna še mojo porodno zgodbo, torej beri user posted image

Začelo se je v četrtek zjutraj, ko sem se zbudila in opazila, da mi je verjetno začela uhajat voda, ampak bilo je čisto malo (moker vložek). Pa si ga zamenjam, spijem kavico in grem v mesto. Najprej v trgovino, nato k staršem, kjer sem si na internetu prebrala (jaz ga doma takrat nisem imela), da lahko voda (plodovnica) odteka tudi več dni skupaj po malem. No, in po malem sem js imela moker že tretji vložek. Nisem pa bila sigurna ali je to plodovnica ali ne. Nakar se odločim. da grem v porodnišnico vseeno na pregled, pa naj mi oni povedo.

Pokličem partnerja v službo in mu povem, da grem v bolnico ter mu kasneje sporočim, kako bo. V bolnici  me dajo na ctg in me seveda obdržijo notri. Ura je bila cca 14.00. Popadkov še ni bilo. Peljejo me v sobo, kjer čakam partnerja, da pride k meni po službi. Gledam tv na hodniku, dolgčas mi je in komaj čakam, da se že kaj začne. Kasneje popoldan me dajo še enkrat na ctg in me sprašujejo, če so že popadki ampak nič. Ko vstanem z mize, se mi voda ulije... no končno sem si rekla. Tam je bila tudi mamina prijateljica, medicinska sestra, ki se je pozanimala, kako dolgo nato čakajo na popadke oz. kdaj dajo umetne popadke, če pravih ni. Vse izvemo, gremo ven na zrak (partner je med tem časom že prišel), jaz že čisto neučakana kdaj se bo začelo. Pa nič....

S partnerjem greva nato gor proti sobi oz. na hodnik gledat tv. Ura je že 21 in počasi me začne nekaj bolet, kot bi dobila menst. To se je dogajalo nekje na 17 min. Partnerja pošljejo domov ob 22 uri, ker se lahko to vse skupaj (do pogostosti popadkov) zavleče do jutra. Ura je 23, grem v posteljo, spati ne morem, ne ležati, popadki so že na cca 7 min. Sestra mi reče, ko bodo na 5 min., naj ji povem. Hodim gor in dol po hodniku, težko diham, gledam na uro, kako si sledijo popadki, nakar sestri ob 00.45 uri rečem, da zdej pa bo. Me da na ctg, takoj dobim popadek. Gre sestra ven, ne mine veliko časa, dobim spet popadek. Se sestra vrne, spet popadek. Pa me vpraša sestra, "a spet?" Jaz pa "ja". Sploh ni mogla verjet. Mislim, da sem imela popadke cca na 3 min. Greva dol z liftom, da me zdravnica pregleda, dobim spet popadek. Kličem partnerja ob 01.15 naj pride. Zdravnica me pogleda, odprta sem bila 4 cm. Mi reče naj počakam, dokler ne uredijo porodne sobe. Babica me vpraša, če se grem "tuškat", sem mislila, da jo bom za bučo, js pa popadke na 3 min, boli k user posted image . Čakam na hodniku, nobenga nikjer, slišim le partnerja izza vrat, ki je prispel. Hodim gor in dol, čakam... na koncu sem bila že na vseh štirih na klopci. Sem mislila, da bom kr tam rodila. Končno pride zdravnica, ji rečem, naj mi dajo nekaj proti bolečinam. Mi reče, ja, boste dobila. (nič nisem dobila potem). Spusti partnerja noter, mu reče, naj se gre preoblečt, mene pa pošlje v porodno sobo. Se povzpnem na posteljo, medtem dobim še en popadek. Me babica pregleda in reče, ko bo naslednji popadek, potisnite. IN res sem jo ubogala, mislim, da sem pritisnila cca 2x -3x, ko se je že porodila glavica. Nato potisnem še 1x in rodim. Ura je bila 14.10. Na svet priveka prelepo, majhno bitjece, s partnerjem se končno odločiva, da bo Kiara. Nato sledi vsa procedura, ki jo vse že poznate.

V glavnem, to je bilo to. Zelo sem bila vesela, ker je bil porod lahek, hiter in grem takoj še 1x rodit. Tudi kasneje do danes ni bilo nobenih zapletov... trkam.. Hodila sem na akupunturo, mogoče je to res tako veliko pomagal, mogoče pa tudi to, da me sploh ni bilo strah. Na žalost ne vem, kako je bilo z vami - punce, ker si še nisem uspela prebrati vaših porodnih zgodb, si pa jih bom.

No sedaj imate še toliko več za brati, upam, da vam nisem preveč podaljšala večera user posted image

Naslednjič pa prilepim še kakšno slikco.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.1.2009 21:39:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Pa kje ste danes vse?

Mi smo šele okoli 19.30 prišli domov ... ful mi je žal, da nisem uspela priti na srečanje, ampak naš dan je bil cela kolobocija. Najprej je bila cela umetnost priti v Lj, mož je do službe rabil 1 uro, sicer pa pride v max. 20 minutah. Z Aleksandrom sva bila kake pol ure kasneje, okoli 9h pri moji mami in  je čedalje bolj snežilo. No vmes malce neha, ko je mali po hranjenju zaspal in je drnjohal več kot 2 uri. Nakar grem ven pred hišo preverit, kakšno je stanje in so nam splužili le do sosedov - mi smo namreč zadnji v ulici. Kar pomeni, da je bil na sredi ulice velik kup snega. Ma kter bedak se je to spomnil, tudi ne vem user posted image   user posted image

Popoldne sem uspela odkidati dvorišče in sva šla z Aleksandrom po očija, potlej pa skupaj na lov za novim kombinezonom; tega ki ga imamo, bomo vsak trenutek prerasli user posted image   smo ga našli v Chiccu, pa smo samo rezervirali, solde namreč šele jutri dobimo user posted image   pol je bilo treba pa še fasungo nabavit ... doma sem pa samo še dol padla.

Nič, grem gledat CSI, vas bom še kasneje brala.

Netki ... za prehlad si nabavi čaj "trpotec mix" od 1000+1 cvet, meni je namreč ZELO pomagal. Pa čimprej se pocajtaj user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.1.2009 21:39:48   
Majuska

It's official: I hate winter!

user posted image

se povsem strinjam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.1.2009 21:45:41   
TODI
Majuska a potem si ti tudi kidalauser posted image  user posted image  user posted image , midva s tastom sva imela tudi akcijo, potem pa sem bila tolk crknjena, da  te tud poklicat nisem mogla user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:46:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.1.2009 21:48:55   
TODI

TODI - ti ne odpre, ker nisi šolnicauser posted image

A to bo to user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.1.2009 21:52:35   
TODI
Aja da ne pozabim:

Neboglasnica nalepke so na pošti-- oddane

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.1.2009 21:55:11   
ilatic
Predstavljajte si da ostaneš kako uro zaprt v gužvi v dvigalu s kričečim malčkom.

user posted image user posted image user posted image

Dzanika.. bravo za Janauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.1.2009 21:56:12   
TODI

TODI - jaz imam knjigico zate, ti jo na plavanje prinesem - je že v nahrbtniku

Sem bila obveščenauser posted image hvala ti

Neposredna povezava do sporočila: 1762
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.1.2009 22:01:07   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Ej, solnice, a poznate tole stran: http://webklip.kliping.si ----- password & username je oboje sviz .... notri so prav VSE novice, ki so dnevno objavljene v medijih v povezavi s solstvom. Je lustno brat. Jaz redno cekiram, da vidim, kaj dogaja!

FUL UPORABNO!

Meni ne odpre

A tole gre?????: http://webklip.kliping.si/ Ja, vem, se zdaj tu skacem .... sem na Gmailu pisala mejl, pa se sem skocila. Pa na FB sem bla majckenouser posted image

Hm ... ne vem, me kar nekam drugam vrze .... skratka .... odprite si novo okno: pritisnite ctrl+t, potem pa same vtipkajte predlagani naslov in menda bo delalo?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 14.1.2009 22:03:07 >

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:03:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.1.2009 22:05:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

gilo, ti si rodila v celju? en dan pred mano vidim, pol sva tko bli skupi notr...

a si bla zgoraj pri patoloških nosečnostih al spodaj ?

a bi lahko bili tako dobri UmpaLumpa in mi razložili kaj to pomeni?user posted image Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem. Sem že bolj v letih. Ko sem jaz rodila v celjski porodnišnici je bil samo en oddelek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.1.2009 22:06:34   
metuljcek321
Umpa, kako sta ustimala danes?
Almera, user posted image  za iceream! Kateri okus si ubodla?

Majuska, crazy day, yes!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.1.2009 22:07:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz tudi surfam vse povprek..user posted image Grem spat počasi, oči me že pečejo in jutri bo treba spet zgodaj vstat.

Danes smo v garažni hiši skoraj v dvigalu ostali. Mene je že taka panika grabila, da sem se vsa tresla. Lan je kričal, noter pa gužva, smo bli kot sardelice. Pa sami neki penzionisti, nobenu ni blo jasno kaj se dogaja. Pol je moj na nek alarm pritisno, začelo je tulit in vrata so se odprla. Mi pa gasa ven in peš v 4. štuk. Kako olajšanje. Mislim, da se bom nekaj časa izogibala dvigal. Predstavljajte si da ostaneš kako uro zaprt v gužvi v dvigalu s kričečim malčkom. user posted image

Jaz se ne vozim z dvigalom - nikoli, ker se bojim, da bi notri ostala. Še k dediju sem na urološkega raje vsak dan šibala peš v 14. štuk.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:08:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.1.2009 22:08:57   
metuljcek321
Almera, jaz imam pa Alnaturino rizevo kasico & se po 4. mesecu mesa z vodo IN mlekom, po 6. mesecu pa le z mlekom. Aha, pri ovseni je pa torej malo drugace. Koliko mu jo pa naredis na obrok? In kateri obrok je to? Dop. ali pop.? Si prej napisala, da je dopoldne sadje, pop. pa zelenjavo ..... kdaj pa kasica pade?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.1.2009 22:09:34   
metuljcek321
..... iceream tam zgoraj ..... user posted image  user posted image  user posted image  ......... rabim spanec. Definitivno!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.1.2009 22:11:16   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jaz se ne vozim z dvigalom - nikoli, ker se bojim, da bi notri ostala. Še k dediju sem na urološkega raje vsak dan šibala peš v 14. štuk.user posted image

A res? Never never?

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.1.2009 22:12:38   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

draga gospa luna

vem da ste že stari, zato bom fuuul počasi razložla user posted image user posted image

spodaj je en oddelek ja, zgoraj so pa patološke nosečnosti, ampak ker je bil tak naval in je blo spodaj vse zasedeno, so nas dali nekaj na vrh, kjer smo meli luksuz.

in mimogrede, kako to da jst ne vem, da si ti že enkrat mamica user posted image

nisem vprašala ane

evo sej sem prišla nazaj sem, ker sem pozabla prej še nekaj vprašat.... ja, sem "mamica" eni lunci24, pa je ne zasledim več na tej temi.... no, pa sem jo očitno zgubla...user posted image
a mogoče, tak čist slučajn, vi vete kje bi jo našla?

pa hvala za počasno obrazložitev, tako da sem lahko počasi brala in tudi počasi dojemala - dojela še nisem, ampak čutim da počasi bom tudi to. user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 14.1.2009 22:14:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.1.2009 22:12:40   
metuljcek321
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1774
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 22:14:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?