ronja
|
mimi, midva bova dala cepit tudi malecko (ronja je tudi cepljena), ker je precej možnosti, da bomo šli kdaj v đunglo - vsaj upam ... zdaj se ne sekirajo, če je kdo imel TBC v družini, samo če si se preselila iz rizične države šteje... sonček, angelcare se dobi tudi v BC, tam sem jo jaz gledala, stane pa isto. Nisva je še kupila, zdaj pa tudi ne vem, če jo bova, ker itak mala spi skoz zraven mene (lubi pa zraven Ronje )... ulla, jaz sem tudi tečna glede privezovanja v avtu - včasih so bili drugačni avti in manj prometa, pa so tudi otroci dostikrat nastradali... Tak da tega tudi jaz ne bi pustila pa pika! Sicer pa sem CRKNJENA KO PES! Ne vem, kako dolgo bom jaz tole zdržala! Ronja je čisto divja! Vem, da je težko se privadit, ampak jaz dajem od sebe vsaj 990%, lubi pa tudi, pa sva oba sf***** totalno!!!! Do Lejle je totalen cuker, ful jo zanima, samo občutka nima, pa seveda je še malo štorasta in je treba pazit, da ne pade na njeno glavo, recimo... Ampak do naju pa - ubi bože! Non stop nekaj hoče, če ni takoj po njeno, se dere... Res čist noro! Zjutraj je bilo že boljše, popoldne spet isto. Mene sicer ne odriva več, me ma rada, lubiju pa še vedno ne pusti cartat malecke... Zdaj obe spita, lubi je šel na basket - naj se ma vsaj on fino brez tamalih, čist razumem, kako človek to rabi . Malo se tolažim, da bo mogoče boljše, ko bo šel lubi v službo in bo mela Ronja spet bolj ritem, po drugi strani se pa kar bojim, kako bo prenesla, da ga ni, ker se je zdaj navadila, saj bo praktično cel mesec doma... Zmatrana sem res do amena! Pa slabo mi je od izčrpanosti, tako, da ne morem zaspat... Precej zoprno - sem mislila, da je konec s temi slabostmi. No, dobra stran vsega tega pa je to, da mam že 58 kil, hehe, 1 kilo manj kot ko sem prišla iz bolnice. Pa buši je tudi kar not potegnilo, gre precej hitreje kot prvič (zdaj mam že 72cm obsega v pasu, še nekje 8 cm do normale)... Ampak ej pa kruta tale metoda - spi mala skoraj nič čez dan, tako da se ne moreva niti stisnit niti kaj pojest v miru, kosila itak ne moreva normalno pojest, ker jaz vmes dojim Lejlo, Ronja pa pleza k njemu iz svojega stolčka... Skratka, je pestro, ni kaj Držite pesti, da bo boljše, čim prej... Pa da bi Ronja spet lepo sama spala v svoji posteljici, ker lubija precej dotolče to, da celo noč spi ob njej na tleh in jo vsake toliko proba dat nazaj not...
|