|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
14.1.2009 20:09:30   
Anonimen
da nima časa

revež user posted image user posted image in vi ga morite pol user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
14.1.2009 20:10:59   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, lunica je mela dans pregled a neuser posted image in se ni še nič javla user posted image tko da zna bit kak nov user posted image

Haj.
Tudi pod Velenjčanke se danes še sploh ni javila, tako da jo imam na sumu, da je postala mamica..naj se ji želja uresničiuser posted image , ko si je tk želela pikico držat v rokah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.1.2009 20:11:18   
Anonimen
aja, sma bla na csd dons, sma očetovstvo podpisala....sam kolk je una ženska k tam dela odbijajočauser posted image pa ne vem...sej se trudi bit prijazna in to, sam je neki na njej, jst kr zmrznemuser posted image groza...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.1.2009 20:12:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

aja, lunica je mela dans pregled a neuser posted image in se ni še nič javla user posted image tko da zna bit kak nov user posted image

Haj.
Tudi pod Velenjčanke se danes še sploh ni javila, tako da jo imam na sumu, da je postala mamica..naj se ji želja uresničiuser posted image , ko si je tk želela pikico držat v rokah.

je sumljiva, a neuser posted image no, če bo javila kaj, pa le sporočiuser posted image če se bo pa od nas kateri, bomo pa meuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
14.1.2009 20:14:17   
bamoocham

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Haj.

je sumljiva, a neuser posted image no, če bo javila kaj, pa le sporočiuser posted image če se bo pa od nas kateri, bomo pa meuser posted image

Sevedauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.1.2009 20:19:20   
khurde
jaz mam pa filing, da bom slej ko prej rodila user posted image user posted image user posted image  (a dej dej)... spet mi paše kava zadnje tri dni, kar mi je pasala cel življenje, samo med nosečnostjo ne... odkrivam ene čudne nove bolečine oz. bolje rečeno ene pritiske v križu, ki me je sicer v celi nosečnosti bolel samo enkrat, pa še takrat, ko sem mela ful dela na faksu in sem ful sedela in pisala... neki čudno me kolk je**, kot da se mi bo spahnil, kar en čuden občutek imam občasno not... pa filing kot pred menstro, ne krčev, ti so prisotni že od sredine decembra, ampak eno napetost v trebuhu. še zmer upam, da počaka, da zlikam user posted image  pa mogoče bi mi bilo malenkost ljubše, da je vodnar.

pa tečna sem ko user posted image ... mi neki nenormalno paše sladko, pa nič nimava, sploh pa kao ne smem zarad cukra. sem pojedla nekaj rozin in oreškov, ampak to zdele preprosto ni to...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.1.2009 20:23:15   
Anonimen
az mam pa filing, da bom slej ko prej rodilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok se režim.....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.1.2009 20:23:51   
khurde
sam res lunice ni... pa najki se je še javljala, zdaj je pa ni.

jaz bi bila v P raje sama, sem bolj samotar, še posebej, ker bo na sporedu nekaj tako novega kot je otrok. in bi mi bilo malo zoprno, da če jaz kenslam obiske, jih je pri sosednjih posteljah noro veliko. samo kaj čem, lahko samo upam, da bo mir. meni je redkeje dolgčas, če sem sama, kot če imam koga zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
14.1.2009 20:24:45   
Anonimen
sem bolj samotar,... meni je redkeje dolgčas, če sem sama, kot če imam koga zraven.

ti si zgleda bolj tko, mizantrop, kot jst user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 14.1.2009 20:25:19 >

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.1.2009 20:30:20   
khurde
user posted image user posted image user posted image

jah no, smo tam nek user posted image   imam raje nič družbe kot slabo, pa še dobre mam kmal dost, user posted image  pa zasebnost pa to, čeprav zobe lah umivam verjetno pred komerkoli user posted image user posted image user posted image

sem mogla v google vtipkat kaj pomen mizantrop user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
14.1.2009 20:32:21   
khurde
še zmer nisem najdla nič čokoladnega, razen vrečke pudinga, to se mi pa ne da kuhat. imam zadoščenje v obliki grenke kave... bljah... vsaj barva je taprava.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
14.1.2009 20:33:56   
Anonimen
sem mogla v google vtipkat kaj pomen mizantrop

user posted image user posted image

jst sem si prilastila ono legendarno izjavo od unga filozofa al misleca al kaj za en šment je že biluser posted image težak u glavnem user posted image Chamfort....ga vpraša en  enkrat : baje da postajaš pravi mizantrop? pa pravi : o, to pa absolutno ne, mi je uspel še taprav čas preprečit. pa ga vpraša : in kak ti je to uspelo? in reče : preprosto, nehal sem se družit z ljudmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
14.1.2009 20:40:59   
Anonimen
še zmer nisem najdla nič čokoladnega, razen vrečke pudinga,

a ti povem s čim se jst filamuser posted image ( tud nimam nič pametnega, lušta se mi pa tak da me meša) z brusnicami in čokoladnim miklavžem al kaj jeuser posted image je že mal siva čokolada user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
14.1.2009 20:44:47   
snikolina
Danes je pa zatišje tu pri nas, se zgleda kaj pripravlja.user posted image

Pa tut na tv ni nič. Zgleda, da bom mogla it brat knjigo.

Lepo se mejte in se pišemo jutri. Razen, če mi ponoči odteče voda. user posted image

Po vsej verjetnosti pa tko pridem sem nazaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.1.2009 20:44:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image   user posted image   zdej pa počasi.....nizek štart...... 
user posted image         user posted image   dejmo Ulla......

user posted image   da nas ne boš pustila preveč čakat......

user posted image        user posted image

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image    

lejte kaj mi je ena julijka pripopalauser posted image user posted image user posted image za crknt, no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.1.2009 20:46:19   
snikolina
HAHA ULLA ful dobr. Je fajn, ko si tko popularna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.1.2009 20:50:46   
khurde
ja, zdele bi se pa tut jaz zadovoljila s sivim miklavžem, user posted image  sam kaj, ko moj poje vse in ni šans, da karkoli sladkega posivi.

hahaha, dobra vzpodbuda!!! no, dejmo ulla, dejmo!!! a si še tle?!?! user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.1.2009 20:53:11   
khurde
Snikolina, a kaj posebnega priporočaš za branje?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
14.1.2009 20:59:17   
snikolina
Pa jst čitam eno knjigo o vampirjih. Sem dobila za božička triologijo. Zdej berem prvo knjigo.
Je kar zanimivo. Sama sicer ne bi nikoli tega izbrala, ni moj žanr, se je začelo malo sumljivo, zdej pa kar gre.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.1.2009 21:00:59   
Anonimen
jst priporočam TOLE user posted image user posted image user posted image za crknt dobra....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.1.2009 21:03:27   
ronja
mimi, midva bova dala cepit tudi malecko (ronja je tudi cepljena), ker je precej možnosti, da bomo šli kdaj v đunglo - vsaj upamuser posted image ... zdaj se ne sekirajo, če je kdo imel TBC v družini, samo če si se preselila iz rizične države šteje...

sonček, angelcare se dobi tudi v BC, tam sem jo jaz gledala, stane pa isto. Nisva je še kupila, zdaj pa tudi ne vem, če jo bova, ker itak mala spi skoz zraven mene (lubi pa zraven Ronjeuser posted image )...

ulla, jaz sem tudi tečna glede privezovanja v avtu - včasih so bili drugačni avti in manj prometa, pa so tudi otroci dostikrat nastradali... Tak da tega tudi jaz ne bi pustila pa pika!

Sicer pa sem CRKNJENA KO PES! Ne vem, kako dolgo bom jaz tole zdržala! Ronja je čisto divja! Vem, da je težko se privadit, ampak jaz dajem od sebe vsaj 990%, lubi pa tudi, pa sva oba sf***** totalno!!!! Do Lejle je totalen cuker, ful jo zanima, samo občutka nima, pa seveda je še malo štorasta in je treba pazit, da ne pade na njeno glavo, recimo... Ampak do naju pa - ubi bože! Non stop nekaj hoče, če ni takoj po njeno, se dere... Res čist noro! Zjutraj je bilo že boljše, popoldne spet isto. Mene sicer ne odriva več, me ma rada, lubiju pa še vedno ne pusti cartat malecke... Zdaj obe spita, lubi je šel na basket - naj se ma vsaj on fino brez tamalih, čist razumem, kako človek to rabiuser posted image . Malo se tolažim, da bo mogoče boljše, ko bo šel lubi v službo in bo mela Ronja spet bolj ritem, po drugi strani se pa kar bojim, kako bo prenesla, da ga ni, ker se je zdaj navadila, saj bo praktično cel mesec doma... Zmatrana sem res do amena!

Pa slabo mi je od izčrpanosti, tako, da ne morem zaspat... Precej zoprno - sem mislila, da je konec s temi slabostmi. No, dobra stran vsega tega pa je to, da mam že 58 kil, hehe, 1 kilo manj kot ko sem prišla iz bolnice. Pa buši je tudi kar not potegnilo, gre precej hitreje kot prvič (zdaj mam že 72cm obsega v pasu, še nekje 8 cm do normale)... Ampak ej pa kruta tale metoda - spi mala skoraj nič čez dan, tako da se ne moreva niti stisnit niti kaj pojest v miru, kosila itak ne moreva normalno pojest, ker jaz vmes dojim Lejlo, Ronja pa pleza k njemu iz svojega stolčka... Skratka, je pestro, ni kajuser posted image Držite pesti, da bo boljše, čim prej... Pa da bi Ronja spet lepo sama spala v svoji posteljici, ker lubija precej dotolče to, da celo noč spi ob njej na tleh in jo vsake toliko proba dat nazaj not...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.1.2009 21:07:42   
Anonimen
Ronja je čisto divja! Vem, da je težko se privadit, ampak jaz dajem od sebe vsaj 990%, lubi pa tudi, pa sva oba sf***** totalno!!!!

user posted image user posted image joj, tole more bit res grozno user posted image se mi je kr knedl naredu...kaj nas še čakauser posted image

vsaj dopoldan bo v vrtcu, upam da bo za kak odtenek boljše kot pri vas...

pa da se čimprej uštimate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.1.2009 21:09:58   
snikolina
OHH RONJA, naj se ti hitro vse poštima.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.1.2009 21:13:23   
ronja
ulla hvala za objemčke, jih prav rabimuser posted image ... Saj te nočem strašit, verjetno ne bo tako hudo, vsaj želim ti, da ne bi bilo, ampak luštno pa res ni... Pa nekak človek nima glih takih pričakovanj, da bova OBA NON STOP čisto sf******! In to dokler je on še na očetovskem...
Hehe, ja vrtec ni slaba idejauser posted image . Ampak nam trenutno ne bi finančno zneslo, pa še bolezni bi nosila, zdaj pa tako nimamo več izbire... Hvalabogu, da je Lejla tak angelček... Lubi pravi, da ti narava da, tok kot zmoreš, da je to tko v evoluciji prišlo, da če bi dobila še eno Ronjo, bi ju potolklauser posted image . mal heca prav pride, makar crni humoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.1.2009 21:15:20   
Zvezdica
Ojej Ronja, me je čist šokiral tole user posted image Upam, da se vse skup mal umiri.
Moj je sicer star že 4 in pol, ma me je vseeno strah, ker zadnje dni me ma čist sam zase. Pa naš mali ej res zelooooo priden, pa če sem tečna se umakne ampak ljubosumje je druga pesem. upam, da nam bo šlo.

Držte se, pa upam, da se bo tale tempo kaj kmalu umiril. 

Pozdrav od nas.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.