ronja
|
Sej ne boš veliko zamudila. Hehe, kako da ne - vse boste rodile vmes ! no, saj prebrat za nazaj vas res ne morem... Res pa tokrat učki niso toliko trpeli, iztis je bil hiter, 2. porodna faza tudi, pa še pol je je bilo doma in v avtu... Tako da se mi tokrat ni nič poslabšal vid - v prvo se mi pa je kar konkretno... glede kosila sem včeraj naredila pico za lubija, pa tudi Ronja je bila navdušena. Danes pa sem naredila eno ultra fajn kokosovo-čokoladno rolado - brez pečenja, je pa zato toliko več packanja... Zdaj moji trije spijo, jaz se pa bašem brez slabe vesti, saj mam že 58 kg, hehe (res da mam drisko, pa verjetno to ni realno, ampak vseeno je fajn videt...) Punce, ve kar , meni so se popadki začeli kako uro kasneje , pa čeprav sva bila zaščitena (no, on je bil, hehe, oz. on je ščitil mene ali kako naj bi bilo to zdaj prav rečeno). Aja, sem se morala oglasit, da vam povem, da je v Oni en fajn intervju z enim porodničarjem! Mislim, da bom prav premislila, če ne bi naslednjič (če bo, ko bo... - mora začet Ronja lepo spat, da bo lubi spet za še več otrok, hehe) rodila kar doma... Zdaj itak že vse znava , pa res bi rada, da mi enkrat pustijo ta mehur pri miru, pa da pride otrok ven s celimi ovoji. Kaprica, hehe, ampak saj je moje telo, za otroka je pa to kvečjemu dobro. Grem si spremenit tiker!
|