|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.1.2009 13:47:37   
ronja
Sej ne boš veliko zamudila.

Hehe, kako da ne - vse boste rodile vmesuser posted image ! no, saj prebrat za nazaj vas res ne morem... Res pa tokrat učki niso toliko trpeli, iztis je bil hiter, 2. porodna faza tudi, pa še pol je je bilo doma in v avtu... Tako da se mi tokrat ni nič poslabšal vid - v prvo se mi pa je kar konkretno...

glede kosila sem včeraj naredila pico za lubija, pa tudi Ronja je bila navdušena. Danes pa sem naredila eno ultra fajn kokosovo-čokoladno rolado - brez pečenja, je pa zato toliko več packanja... Zdaj moji trije spijo, jaz se pa bašem brez slabe vesti, saj mam že 58 kg, hehe (res da mam drisko, pa verjetno to ni realno, ampak vseeno je fajn videt...)

Punce, ve kar user posted image , meni so se popadki začeli kako uro kasnejeuser posted image user posted image , pa čeprav sva bila zaščitena (no, on je bil, hehe, oz. on je ščitil mene ali kako naj bi bilo to zdaj prav rečeno).

Aja, sem se morala oglasit, da vam povem, da je v Oni en fajn intervju z enim porodničarjem! Mislim, da bom prav premislila, če ne bi naslednjič (če bo, ko bo...user posted image - mora začet Ronja lepo spat, da bo lubi spet za še več otrok, hehe) rodila kar doma... Zdaj itak že vse znavauser posted image , pa res bi rada, da mi enkrat pustijo ta mehur pri miru, pa da pride otrok ven s celimi ovoji. Kaprica, hehe, ampak saj je moje telo, za otroka je pa to kvečjemu dobro.

Grem si spremenit tiker!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.1.2009 13:50:46   
khurde
ja, sej pri nama bojo verjetno tudi kakšni užaljeni, ker bova omejila obiske v prvih dnevih itd., samo je bolje, da so oni užaljeni, pa da se jaz ok počutim, kot pa da jim iz neke vljudnosti vse pustim, pa se počutim potem za en drek. sej - vsaj najine mame - bi se lahko spomnile, da jim ni bilo ok, ko so se vsi vtikovali vanje itd., sploh prve dni, ko otročka še niti ne poznaš dobro, on ne pozna tebe, vsi bi pa bili nekaj pametni... samo se mi zdi, da bosta obe to potem kar pozabili. jaz se sicer najbolj bojim najinih mam, pa to, kako se jima bo kaj spremenil koncept distance..., moja zna razviti še kakšno posesivnost, samo jo znam kar dobro postaviti na tla, samo kaj ko je potem tako užaljena. saj jih razumem, da bosta vzhičene in presrečne in ne vem kaj še vse, pa da bosta želeli biti čimveč v bližini, samo jaz pa nisem tak tip človeka, da bi non-stop rabil družbo, sem bolj samotar in raje delam po svoje. no, mene skrbi predvsem to ... najini mami. ker se mi zdi, da bosta na koncu obe užaljeni ali pa midva slabe volje.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.1.2009 13:51:36   
kiara24
Ploha- se kar stinjam s tem. nekaterim pač ne moreš dopovedat da je to zate nekaj novega in da se moraš naučiti to novo žiljenje in navade, ki sledijo...
Pri nas je patronažna rekla, da j nekje videla kar na vratih obvestilo do tarkart ne sperjemamo obiskov  in to je to.
Zunaj je sonečke in ful dobr za šetnjo, je ful sedlo.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.1.2009 13:54:29   
khurde
ah, kiara, ti pa že nehaj s tem soncem. user posted image  kje živiš? jaz tu pri nas že tri dni samo meglo gledam in mi prav lušte delaš s temi sprehodi. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.1.2009 13:55:33   
khurde
snikolina, zakaj se nič ne oglasiš? kako si?

sem ravno videla, da si onlajn.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
13.1.2009 13:59:18   
Ploha
kiara: če si bla v materinski šoli v kranju, si verjetno slišala ko je ena babca govorila, o eni družini, da so na vhodna vrata napopal en list papirja na katerem je pisalo od kdaj naprej sprejemajo obiske, tko da vsak ki je kao spotoma prišel pogledat je lahko že na vratih obrnu, to se mi je tko fino zdel,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
13.1.2009 13:59:35   
petra88
khurde, tudi mene moja mama rahlo skrbi. hvala bogu je 60km stran in ne bo mogla ravno vsak dan prit, ampak se bojim da bo pa telefon toliko več pel. ne, ne, bo treba to uredit da bo mir. je pa res tako kot je prej ena rekla: rajši prva zamera, kot zadnja.. že sedaj sem živčna, ko vsi sprašujejo če se kaj dogaja. pa sej bom že povedala ko bo, itak nimam vpliva na to, kdaj se bo user posted image odličil prit ven. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
13.1.2009 14:00:26   
Ploha
khurde: pomje zdele snikolina bere in bere in bere, ker smo res naklofale oz. ste naklofale čuda enih strani, tko da po tempu sodeč nam 3 del ne uide,...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.1.2009 14:24:03   
Ploha
ja pa kje hudiča ste zdej vse, jst mam cajt za klepetanje, ve pa ravno takrat uidete,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.1.2009 14:27:35   
Jancci

Evo mene! Tudi ravno s sprehoda po gorenjskem sončku!! user posted image Res je prav lepo. Jutri bo pa baje snežil. Mogoče nova fronta prinese kaj novega!?

Vidim, da imamo vse podobne probleme s telimi obiski in mamami in taščicami in podobnimi firbci, ki bojo hotli bit non stop zraven in lupčkat tele naše dojenčke. Men grejo kar kocine pokonc!! No, kar se ožje familije tiče jim nekako ne morem preprečit, da pridejo, (če nebi sama tok težila bi mi moja draga mati vrjetno kar v porodno uletela, tko, da ji niti slučajno ne mislim povedat kdaj bom tam) ostalim sem pa že zdej povedala, da nema obiskov. Pa moj se tut strinja!!! Je reku: "NEMA!" Me sploh ne zanima!! Mal bomo poslikal štručko in jim jo za prvo silo poslali po mejlu z enim takim prijaznim obvestilom, da obiske sprejemamo ... ko bo šel otrok v vrtec... he, he... ne sej se hecam, pač ko nam bo pasalo!

Ena sodelavka je bla čist zmatrana, zašita, mela je vročino, mastitis, mal depresije.... skratka ni da ni.. in pol je v njenem fletu (30 kvadratov) viselo cel kup folka in so ji težil zakaj se mal ne uleže in spočije!!! HAlooooo? Pa kaj je s folkom... katastrofa! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.1.2009 14:29:14   
khurde
meni so ravno posteljnino za zibko pripeljali, tista nežno bež barva je res nežna, skoraj bela, kar mi je ok, samo računa pa nisem dobila. user posted image  in sem klicala tja, pa je bila gospa kar malo nejevoljna, k*** jih gleda, hočem račun, da če kaj ni ok, lahko reklamiram. je rekla, da bo poslala, pa niti ni bila tako prijazna kot včeraj, ko sem naročevala. user posted image user posted image user posted image  no, če ni do četrtka, jo kličem še enkrat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.1.2009 14:32:11   
Jancci
Kar se pa cepljenja proti gripi tiče.. jest sem se cepla 1x v življenju in tisto leto sem bla skos neki prehlajena in smrkava in pomoje še celo 2x obležala za en teden. Tko, da se ne cepim več, pa nimam težav.. če pa že zbolim je pa en teden ležanja, pa je potem ql.

Nosečnic pa pomoje splon ne cepijo!!?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.1.2009 14:48:41   
kiara24
Ploha- no saj to sem mislila ja, sem bila v materinski šoli v Kranju. pa je to povedal in mije bilokar všeč bi jaz tudi najraje naredila kaj takega.

Khurde-user posted image user posted image user posted image Ok ti ne bom več delala skominov s tem sončkomuser posted image , ker ga vi očitno nimate.

A ste že po kosilu, jaz čakam lubija da pride domov, da bova skupaj jedla, pol bova šla pa s kužo ven.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.1.2009 15:03:34   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

snikolina, zakaj se nič ne oglasiš? kako si?

sem ravno videla, da si onlajn.

Ja ma Ploha prav, sploh ne folgam prebrat, ker ste tko produktivne!! Sej to je superuser posted image user posted image user posted image

Potem nekako preberem, pa pride kej vmes in ko se vrnem je spet 3 ali 4 strani za prebrat in ne folgam. Vmes bi hotla kej pokomenterat pa sproti pozabimuser posted image hehe  zdej sem prebrala vse, noben me ni zmotil, saj me folk non stop klicari pa utruja, če je že kej. Enim se ful da...

Zdej grem vodo dat, da preverimo beljakovine in ko se vrnem bo verjetno spet veliko za prebrat  in bom samo brala. Mogoč mi rata kej pokomenterat. Ve kar pište, je tko luštno brat.

Drgač pa pri meni še nobenih znakov, ništa!! Grem pa danes v lekarno po une vložke za prepoznavanje plodovnice. Se mi zdi, da mal odteka. Sicer sem laik in kar nekaj ugotavljam na pamet. user posted image
NO, upam, da mi rata prit do lekarne.

Aja, v petek imam PDP in CTG v MB P.

Vsem novopečenim mamicam  ČESTITAM!!

Pa vse mate ful luštne bušije. Samo, da je moj od vseh največji.user posted image user posted image user posted image user posted image

PAPA

< Sporočilo je popravil snikolina -- 13.1.2009 15:05:51 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.1.2009 15:25:56   
Ploha
snikolina: pokaži bušija, ker ti ne vrjamemo da je največji,...

zanč ste se pogovarjale, da imate CTG na PDP, jst ga mam pa ta tedn, to je 14 dni pred PDP, pa pol še 1x drug tedn, tko da ne vem zakaj me je dala tako kmalu, mogoče se je pa zmotila,....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.1.2009 15:28:24   
lunica12
Snikolina a ves koliko kej stanejo?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.1.2009 15:49:14   
Ploha
ej punce tiste ki imate to napravo za zaznavanje dihanja, a to blazino lahko dam tud v košek al samo v posteljico??

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.1.2009 16:09:35   
sonček33
Ojal pupe!
Evo jaz sem si kupla olje za mazanje presredka, čaja iz malinovih listov nisem dobila.
Ploha - jaz iamma PDP27., pa sem imela že 4x ctg in drug teden ga imam spet. je pa res, da mene drgač nič ne pogleda G kot ctg naredi, pa vpraša kako sem,. pa zadnjič mi je s šiviljskim metrom zmerila ttrebuh.
Jaz iamm blazino za dihanje in jo bova imela tudi v košku, bo pa moj dal spodaj še eno cca 8mm debelo plato.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.1.2009 16:27:27   
Ploha
a to ti kr tvoja G naredi CTG, ker jst morm v P it, da mi naredijo,...joj komi čakam, v četrtek imam, pa sej ne bo nič takega, itak srček že doma non stop poslušam, popadkov pa nimam, no saj čutim jih ne, sam sm pa vesela, da grem,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.1.2009 16:38:58   
mimi30
Blazino za nadzor dihanja lahko daš kamorkoli. Nejcu so jo v p. nastavili pod rjuho v tisti njihovi posteljici.

Ploha nič se ni zmotla. Mene je tudi tokrat dala pred PDP, v 1.nosečnosti pa od PDP dalje. To je čist odvisno kak se jim zdi.

Kaj mi nobena ne bo odgovorila glede ceplenja proti tuberkulozi user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.1.2009 16:40:44   
mimi30
a to ti kr tvoja G naredi CTG, ker jst morm v P it, da mi naredijo,...

tiste g., ki nimajo svojega ctg-ja pacientke pošiljajo v p..

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.1.2009 16:45:11   
Ploha
mimi: jst nič ne vem glede tuberkuloze, me pa zanima, če katera kaj ve o tem!

aha pol je pa kul,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.1.2009 16:49:55   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Kaj mi nobena ne bo odgovorila glede ceplenja proti tuberkulozi user posted image .

Hm, po resnici povedano, sem spregledala to vprašanje. user posted image  Tako da je dobro, da si ponovila, ker glede na tempo čvekanja v zadnjem času, verjetno nisem edina...

Drugače pa ne vem. Verjetno bomo cepili, edino če ni kakšnega dobrega in utemeljenega razloga proti. Nisem razmišljala o tem.

Ploha, meni je tudi rekla, da me mogoče da ta teden na CTG, sem pa danes direkt 2 tedna pred rokom. Moja ima to napravo v ambulanti, tako da mi ni treba v P hodit. Odvisno od G, pač, tako kot 99,9% stvari.user posted image

Snikolina, brez slikce res ne moremo verjeti!

Ulla, sem pa naročila un "najin" sling na mojskratek.com. user posted image  Sedaj samo upam, da se bo moj trenutno-še-zajedalec (hecam) želel ali želela nositi not. Da ne bo res samo za mojo dušo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.1.2009 16:51:36   
khurde
Kje ste kupile blazine za nadzor dihanja, katere in koliko ste dale?

Sva začela razmišljati tudi o tem.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.1.2009 16:54:08   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Ulla, sem pa naročila un "najin" sling na mojskratek.com. user posted image  Sedaj samo upam, da se bo moj trenutno-še-zajedalec (hecam) želel ali želela nositi not. Da ne bo res samo za mojo dušo. user posted image user posted image user posted image

Jest sm tut naročila un "vajin" sling. K mi je fuuuuul všeč!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da nam pride prav!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.