|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
14.1.2009 14:04:29   
tejči77
Ajvy, user posted image  za sankanje.
Midve nisva še nikoli. Mogoče bomo pa za vikend - ČE BO ZDRAVA - šli na celjsko kočo, da vidi kaj je to sneg.user posted image

Kaj pa imate v paketih prve pomoči in v domači lekarni?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
14.1.2009 15:44:01   
kapica
Tejci, jaz nimam se kaksnega paketa za prvo pomoc. Nisem na to niti mislila, pa se manj da bi se spravila kaj nabavit. Tako da nimam sploh nicesar, samo navadne flajstre in linola fet kremouser posted image . To je to,pa termometer imam tud, lahko na prste prestejem kolikokrat sem ga uporabilauser posted image .
Siskamiska, jaz se se spomnim, ko si pisala, kako slabo spite in tako malo... Se mi ej ze takrat zdelo, da mores bit super duper, da to zmores. A fanta se ne prespita noci? Pa hecno mi je bilo prebrati da si sama doma, sem se tud najprej vprasal kje sta otrokauser posted image .

ydanes ne vem kaj se je zgodilo, da dino ni in ni hotel zaspat opoldne in ga je komaj ob 15h vrglouser posted image . Vorasanje kako dolgo bo spal, kaj bomo zvecer pa tudi ne vem. Nias tud spi, tako da...
Mi je dolgcasuser posted image . Okej, salo na stran...user posted image

Mal razmisljam da bi se naslednji teden spravili v slov. , da nas moz tam pusti za nekaj tednov, glede na to da je mama v penziji. Bi se jaz mal spocila, videla familijo in kolegice... Sam ne vem ce se splaca, ko pomislim na zadnje potovanje, kako smo imeli v avtu z dinotom... Ne vem... More me se nekaj prepricatuser posted image .

Aja, pa moj bratec je danes dobil zdravega fantauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
14.1.2009 16:13:54   
siskamiska
Kapica čestitke za nečaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz ti povem dober razlog da prideš v SLO user posted image , lahko se spoznamo user posted image . Ja pa nečaka valda da moraš it pogledat. Pa še zanosila boš pol user posted image user posted image , tko kot si takrat. Se splača verjemi mi.
Ja pri nas ga pa Domen serje ker je tolk firbčen otrok da se takoj zbudi ko je najmanjši šum in glede na to da vsi spimo v eni sobi se skoz zbuja. Pa še David tako smrči da se velikrat od tega zbudi in potem mu meče medvede v glavo da se še David zbudi, in imamo vsesplošno zabavo user posted image . Sam sem jaz ponavadi tolk počena da takoj zaspim nazaj in se tud onedva naveličata in zaspita.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
14.1.2009 17:05:47   
bačko
Dan!
Tejči čestitam!user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost ti želim!
Češnca čestitam za poroko.user posted image user posted image user posted image
Tinispela kako lepa je tvoja punca.user posted image user posted image user posted image Pa vidim da je zelo pridna!
No se slišimo jutri!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
14.1.2009 17:56:49   
madejka
Tako babike... jaz sem končno doma... smo imeli poti še in još.

Torej stavnica... zgubile ste vse, ki ste rekle da bo....

bo....

bo.....

PUNČKAuser posted image
Z mano vreduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
14.1.2009 18:03:00   
madejka
Drugač je pa vse ok z njin, vse ima lepo razvito, vse delujeuser posted image Se ful veselauser posted image user posted image user posted image Mam slikico... bom prilepla, če bo skener delal. Skratka fuuuul sem vesela da je vse vredi... za spol mi je blo pa vseeno, tak da nič posebnega. Moj pa cel solznuser posted image

Ajvy sem se spomnila, da si me zadnjič za slikco spraševala... Bi me naj dragi slikal zjutraj, pa sma se spičla malo pred tem pa se nisem htela slikat, ker bi vedno vedla, da sma se skregala predn me je slikaluser posted image Zdaj pa spet čakam na prosto dop. da se poslikamauser posted image Zvečer sem vedno kot sod, zato ni glih relevantno...

Sanek sem misla, da bi mi prav prišel jutri kak obisk... zdaj se je pa ene taužnt stvari za dop. pojavilo in se mi pop. nič ne bo dalouser posted image Čeprav, če maš čas, te bom vseeno vesela! Drug tedn sta pa dobrodošli katerikoli danuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
14.1.2009 18:09:54   
Freycha
uuu madejka čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav, jaz bi ti vseeno še eno pupo zraven pripisala... samo, sej to ne bo zadnji otrok, ne? user posted image

pa saj je vseeno katerega spola je, samo da je dete zdravo in da je fant user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
14.1.2009 19:58:38   
siskamiska
Madejka čestitke, sam da se ti ne bo fantov nabralo tako kot meni user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
14.1.2009 20:04:33   
madejka
Freycha res ne mislimo samo pri dveh ostat...samo moj pravi, da hoče 3 pubece, tak da se bom mogla za pupo zgleda pogajat user posted image

Siskamiska hja, nekaj se jih bo pa res nabralouser posted image Bomo delali tak dolgo dok ne bo pupauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
14.1.2009 20:05:21   
madejka
Pupi aaaa v šolo hodiš, zato te nič niuser posted image Jaz sem te pa že pogrešala! Sem misla, da sma se ti tak zamerla na obisku, da si kar vse skenslalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
14.1.2009 20:05:26   
Češnca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  madejka za še enga nagajivčka!!! Šit, pa sm zgubila stavo... user posted image

ja, ja Freycha, res ni važn kaj bo, sam da bo fant zdrou! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ma Dita že kakšen nov zob, al je vsaj vročina padla? Pa spanje??? Sej mogoče si že kej napisala, pa sem spregledala...

Z najino "zaroko" je pa tko... Zaročni prstan nosim že od aprila 05, zdej sva se sam končno spravla k stvari. user posted image  Dons sm si zbrala blago za obleko in s šiviljo sva se zmenle kako in kaj, pa bodoči možek si je kravato kupu. Pa sm že čist čuf... Kaj šele bo!

siskamiska ful fajn za hišo - upam, da se boste vse super duper zmenil in vas me bojo nateg*al kakšni obrtniki! Sej ko boste v hiški, bosta tud fanta celo noč spala - brez motanj!
Ja, jst še delam, zdele je akcija, bo kmal ocenjevalna konferenca. Mah, jst sm tak butel pri teh stvareh... Se pa trudim pobolšat!

kapica čestitke za nečaka!!! Veš, da ga morte prit pogledat! Dino te zna pa presenetit in bo čist drugi med vožnjo. user posted image  Sej veš - če ne probaš, ne veš.

ulla mogoče bo pa že kako leto prej tvoje leto! Bo drugo dete spalo ko pesmica in se bo še Ula navadla! user posted image

Ajvy ful fajn, da sta uživale na snegu, upam da bomo mi nadoknadli v prihodnjih dneh, danes sva bla bolj malo z malim. Je pa pri babici sneg kidal, kar je itak zakon! user posted image

pupi joj, ti res ne zavidam težav s hrbtenico! user posted image user posted image user posted image  A plavat kej hodiš?

tejči Anžej se tud najraje igra v dnevni in je pač kaos. V njegovi sobi se namreč aja! user posted image  Česa se vse človek navadi, a ne?!

Tko, neki mam še za šolo-službo za narest, pol grem pa kr počas proti postli. user posted image  Lahko noč!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
14.1.2009 20:07:25   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha res ne mislimo samo pri dveh ostat...samo moj pravi, da hoče 3 pubece, tak da se bom mogla za pupo zgleda pogajat user posted image

Siskamiska hja, nekaj se jih bo pa res nabralouser posted image Bomo delali tak dolgo dok ne bo pupauser posted image

Men se zdi, da je tvoj že vse zmenjen in boste mel najprej tri pobalinčke, pol pa vsaj eno princesko... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
14.1.2009 20:12:30   
madejka
Češnca vse zgleda tak ja... začel je dobrouser posted image Sicer pa počasi, počasi... še dva nista zunajuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
14.1.2009 20:14:28   
Anonimen
PUNČKA
Z mano vred

ja čestitkeuser posted image pa tud če ni punčkauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
14.1.2009 20:34:00   
Ajvy
PUpi....lepo da si se javla....uf to pa boli...tale tvoj hrbet.....mene je zdej v križu zagrabilo ...pa že ene 14 dni javkam...si sploh ne predstavljam tvoje bolečine....sem se pa definitivno odločila, da grem po nosečnosti na eno telovadbo...al nekaj ...ker sem od tega počivanja čist  zakrnela.....

Tejči...mi imamo skoz bombo...pa me sploh ne moti več- lažem....pa kaj čem..lahko samo pobiram....zvečer posortiram...da gospa čez dan razvlečejo.....
Zdravje....res ja....mi smo tudi ves čas nekaj bolni....sploh se mi je ne daje v vrtec...pa kaj če...je tako rada tam.......
Tudi jaz držim pestke ,da se vama uspe po snegecu povaljat.....

Paket prve pomoči- je tista škatla...popolnoma ista kot za v avto....
Domača...lekarna...
calpol,
Voltaren svečke,
Panatus,
Slezov Sirup,
Linex
tekočina za inhaliranje,
Čebelica Maja sirup,
sirup iz smrekovih vršičkov
fiziološka,
šprice....pa še bi se našlo stvari....,

Kapica...ja pridi v Slo..user posted image user posted image user posted image ..samo potem se moramo res dobiti na kaki kavici...zdej bi se pa  res že lahko spoznali....kaj praviš??

Čestitke za nečaka user posted image user posted image Kako pa mu je ime???

Madejka....čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si vesela, si vedela??Aha sem prebrala....hi hi ...kako je lepo ko so tak razneženi user posted image
Uf...a tvoj že na tretjega računa.....uf....to pa je ......no, vsekakor jst vam privoščim......
JAh...kaj naj rečem....jst sem stavila pravilno user posted image user posted image user posted image

No, še vedno čakam slikico.....

Češnca....super za priprave.....jst sem poroko skup zbobnala v enem tednu v novembru....ker mi je bilo zaradi nosečnosti slabo...mi je priča v enem tednu pomagala vse zrhitat...pa je bilo super...no, midva sva se imela fenomenalno...to paj e tudi vse kar nama je bilo pomembno......
Oblekico sem si kupla v By American....20000 sit je bila....full poceni...pa tako lepa....enkrat v življenju pa sem le imela oblekico....user posted image  sem se čist razgovorila...sem postala nostalgična user posted image

Veš da boste nadoknadili .....sicer pa je snegeca dovolj user posted image user posted image user posted image

Ulla....kako ....že kakšni popadki user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
14.1.2009 20:35:29   
Ajvy

Stavnica:

ULLA user posted image 31.01.2009 - še malo pa bomo tudi mi vedeli user posted image user posted image user posted image
Freycha: punčka user posted image  
Ajvy: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: fantek user posted image
Zvesta: fantek user posted image
Sanek: fantek user posted image
BAčko: fantek user posted image
Češnca: fantek user posted image

AJVY user posted image   05.02.2009
Freycha: fantek user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: punčka user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

MADEJKA: user posted image 23.05.2009  baje bo fant user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

BAČKO: user posted image 06.06.2009
Freycha: fantek user posted image
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: fantek user posted image
Češnca: punčka  user posted image

ČEŠNCA user posted image : PDP: 16.07.2009
Ajvy: punčka    user posted image
Baja: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image

KRISTINA: user posted image  : PDP : 20.07.2009
Češnca: fantek user posted image

TEJČI : user posted image  . PDP :

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
14.1.2009 20:36:13   
Ajvy
Tejči povej kdaj imaš PDP. .da te lahko uvrstim na seznam in na stavnico.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
14.1.2009 20:37:26   
madejka
Ja pol pa daj še enkrat nosečke gor... kolk nas jeuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
14.1.2009 20:38:16   
Ajvy

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!user posted image    

JANUAR 2009 :
user posted image  Ulla80   - PDP: 31.01.2009 user posted image   v nizkem štartu

FEBRUAR 2009 :
user posted image  Ajvy - PDP: 05.02.2009user posted image

MAJ 2009:
user posted image  Sanek1 - PDP: 05.05.2009  user posted image   user posted image
user posted image  Madejka - PDP: 23.05.2009 user posted image   user posted image

JUNIJ 2009:
user posted image  Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image

JULIJ 2009:
user posted image    Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
user posted image     Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

user posted image     Tejči-    PDP:

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
14.1.2009 20:38:45   
Ajvy

Ja pol pa daj še enkrat nosečke gor... kolk nas jeuser posted image user posted image user posted image

AH ....sem te prehitela....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
14.1.2009 20:39:35   
madejka
8... kak fajn!user posted image Mogoče se še kje kaka skriva!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
14.1.2009 20:41:42   
madejka
user posted image
Tašonka - 2.1.1979
Yudit - 16.1.1979
SANEK1 - 18.1.1978
tejči77 - 21.1.1977 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
14.1.2009 20:42:31   
Ajvy

user posted image   user posted image   zdej pa počasi.....nizek štart...... 
user posted image         user posted image   dejmo Ulla......

user posted image   da nas ne boš pustila preveč čakat......

user posted image        user posted image

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image    

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
14.1.2009 20:43:34   
Anonimen
joj ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne noooo....jst še nebiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
14.1.2009 20:43:52   
Ajvy

8... kak fajn!user posted image Mogoče se še kje kaka skriva!user posted image

ah. ja..nikoli se ne ve...smo pa kar pridne, a ne...skrbimo za rodnost...user posted image

A katera ve, kako gre Dodi??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?