|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
14.1.2009 19:59:39   
Anonimen
ouuuuuuujjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee.....a bo kmaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
14.1.2009 20:04:25   
babysolza
Kleo, ne me v depresijo spravt. user posted image user posted image user posted image

Tina, mi STROGO user posted image  jemo kašice zvečer oz. pozno popoldne, trenutno med 17. in 17.30. Običajno od Milupe al pa Hippa, sam so mi Milupine bl fajn. Mamo pa riževo, riž+koruza, hipp za lahko noč, pa še kakšno, sam ponavadi te tri in imam po dve hkrati odprti, da se izmenjuje in ni vsak dan enako. Sabina jih obožuje, lohk bi sam to cel dan jedla.

Hvala za recept glede polente in riža, bomo probali to kombinacijo. A to jima dajete kot sadni, zelenjavni ali večerni obrok?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
14.1.2009 20:05:08   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zanuser posted image ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premagauser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sabine pa ne dam!!!

user posted image user posted image user posted image sori no,me je ze Didlinaa opomnila.

Naj ti bo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
14.1.2009 20:11:58   
Kaja08
Čeeeerrr! Oh, ta sneg....prou najeda že. Dost ga je bilo, ker ne morem nič ven z vozičkom, če pa ni nič spluženo user posted image

AS, stanovanje bomo (upam) po hitrem postopku prodali. Upam, da se bo čimprej našel kakšen, ki ga bo hotel kupit, ker se ga hočem čimprej znebit, ko se bomo preselili.

IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Spanje - jaz sem sedaj po skoraj enomesečnem dopustu mojega user posted image , ki je na zadnje vzdihljaje še očetovskega koristil imela ful razvajenega user posted image . Sam nosit se je hotel. Valda če ga je ati cel čas razvajal.
No in jaz sem sedaj vzela stvar v roke...uvedla sem spanje po kosilu --prve 3 dni je bilo kričanje, pa sem ga malo pustila, ...pa je zaspal...no sedaj že ve, da dobi kosilo in pol mora malo spat v svoji postelji.
Za ponoči, pa se je vsakič zbujal ob 2h pa 7h in je blo kričanje zaradi lakote...res je bil lačen. No, pa sem uvedla, da je zvečer ob 18h namesto AM mlečna grisova kašica, pa pol okoli 20h AM in sedaj zopet spi od 20h do 6.30h.
Ampak tist kričat ga pustit je tok grozno za dušo in srce se ti para, vsaj meni....ampak poznam te finte že od prvega sina...in brez res discipline in vztrajnosti ni nič funkcioniralo, ker je tok, kak dobijo malo popuščanja te imajo in te zezajo še v nedogled.

Pri nas na žalost to ne nuca, ker rata Žiga tako histeričen, da se nikakor ne pomiri - smo že poskusili s to metodo, pa sem pa ga potem še 2 uri mirila, da je lahko zaspal, ker je kar hlipal in hlipal... Je hitreje, če ga v rokah nosim, da zaspi... Al ga pa tako zmatramo, da je že čist fertik - dons je zaspal med podiranjem kupčka user posted image
Ah, sej zeza me pa itak že sto na uro user posted image  Se je tud naš razvadil, ko je bil user posted image  doma med prazniki in zdej morm skoz zraven njega čepet v igralnem centru, ker drugače je takoj jok in stok. No, sej počas se bo mogoče spet navadil sam bit - počasi, počasi ga spet vzgajam nazaj na prejšnje stanje, ko se je lepo sam igral user posted image

christy user posted image user posted image user posted image user posted image  za operacijo....sej bo, pa spet glej, da se ti ne bo začel kolcat, ko bomo vse nate mislile user posted image
Zbujamo se pa tudi mi ponoč in to 2x, ker je mali tako lačen... Sploh ne vem več, kaj naj naredim - čez dan noče jest GH oz. je samo Hipp-ote (bohnedej, da bi pojedel kaj, kar mu jaz skuham...), ponoč pa poje skupaj okoli 300 ml mleka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Čist tko...jaz sem dolgo časa kuhala zvečer polento, ali pa riževe kosmiče. Potem sem začela s to kašico od hippa, ji je na mlečni osnovi. kolk od vas zvečer pripravlja te kašice...oz. če jih ne, kaj pripravite za večerjo?

Mi okol 18 damo to kašico (od Milupe ali do Hippa), preden zaspi pa še mleko.

gluten - nam je P rekla, da lahko po 7. mesecu

Žiga je car!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
14.1.2009 20:15:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Kleo, ne me v depresijo spravt. user posted image user posted image user posted image Dej no dej,saj ni tako hudo...zdaj ko je ze mimuser posted image

Tina, mi STROGO user posted image  jemo kašice zvečer oz. pozno popoldne, trenutno med 17. in 17.30. Običajno od Milupe al pa Hippa, sam so mi Milupine bl fajn. Mamo pa riževo, riž+koruza, hipp za lahko noč, pa še kakšno, sam ponavadi te tri in imam po dve hkrati odprti, da se izmenjuje in ni vsak dan enako. Sabina jih obožuje, lohk bi sam to cel dan jedla.

Hvala za recept glede polente in riža, bomo probali to kombinacijo. A to jima dajete kot sadni, zelenjavni ali večerni obrok? jaz ji dam to kot vecerni obrok

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
14.1.2009 20:18:40   
Anonimen
Christi,kaksna operacija to,sem zgresilauser posted image .
Spartanska metoda,pri moji tudi ni sans Kaja,ker ce joka vec kot par min.je ze histerija,jo raje kar ven vzamem,pa je se mal z nami v dnevni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
14.1.2009 20:19:10   
Samsa
Evo, saj sem vedela...
Sam rit sem odnesla od compa, ve pa veselo klofate... zdaj pa ziher nobene nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
14.1.2009 20:21:15   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

christy user posted image user posted image user posted image user posted image  za operacijo....sej bo, pa spet glej, da se ti ne bo začel kolcat, ko bomo vse nate mislile

To pa itak, da bomo

Veš, da bomo vse s tabo in da bo vse OK

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
14.1.2009 20:21:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Evo, saj sem vedela...
Sam rit sem odnesla od compa, ve pa veselo klofate... zdaj pa ziher nobene nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,jaz jo bom popihala,ker se je tamala zbudilauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
14.1.2009 20:24:01   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Evo, saj sem vedela...

Ja,jaz jo bom popihala,ker se je tamala zbudilauser posted image

OK... opravičeno oz. upravičeno boš manjkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
14.1.2009 20:25:56   
Anonimen
Bejbe - čer - gremo dans do 5.dela, ne? Sem razmišljala, da bi ga Mojca  odprla, k nam je vedno pomagala ko smo jo rabile. Kaj mislite?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4786
14.1.2009 20:27:53   
Anonimen
Jst bom mela pa monolege do 5.dela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
14.1.2009 20:29:06   
Anonimen
še 209, no 208 postov do 5.dela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
14.1.2009 20:29:13   
slovenka

Jaz sem pa v Slo.kupila kosmice in doma vidla,da so ovseni.Sem ji jih ze dala 1x,ji je bilo zlo dobr,tako da sva jih bova kar uvedli.

Slovenka,user posted image user posted image za knjigo,res si pridna,samo skodo ker ne bo trileruser posted image .Pa skornji so hudi,samo jaz bi raje take nogeuser posted image .Meni se je pa ravn danes sanjalo,da sem noseca,pa so mi na nuhalni rekli,da bo puncka,jaz pa,joj,kaj bo pa moz rekeluser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Naš je pa zmeraj govoril, da je ta user posted image fantek, potem pa na 3D UZju zdravnik pravi, ja to je pa sigurno lulika, on pa 'kje?' - pa mu je moral povečat na ekranu, pa še zmeraj ni videl lulike. No, zdaj jo pa vsak dan gleda user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
14.1.2009 20:29:36   
Anonimen
hej, hej ljubljančanke, kam ste namenjeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
14.1.2009 20:29:58   
*Mojca*
babe 5.del odprtuser posted image user posted image user posted image jaz ne morem čvekat, ker je moj doma in imava skupen večer user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
14.1.2009 20:30:17   
Anonimen
jaz pa pojdem na gorenjskouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.1.2009 20:30:42   
Anonimen
zapojmo vsi, štajerska se veseliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.1.2009 20:31:21   
Anonimen
barčica po moooorju plava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
14.1.2009 20:31:56   
lunca14
Čer,evo dala svoje škorce spat,danes sta se maj in enej odločila,da bosta spala skupaj v majevi postelji,me prav zanima,kaj bo ratalo iz tega.Maj zelo rabi bližino nekoga,tako,da on bi bil zelo vesel da bi lahko spal skupaj z njim,kako bo pa enej odspal pa ne vem,bom malo spremljala.
Kaj a,bo potlej danes peti del ,al,ne?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
14.1.2009 20:32:20   
Anonimen
ajde, babe na kup - kero pokrajino sm pozabila

aja sej res- o jaz pa pojdem po dekle, tja daleč pod gorjance in jo privlečem za lase čez tiste zaf.... klanceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
14.1.2009 20:32:43   
*Mojca*
pa hvala nyi za priporočilo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
14.1.2009 20:33:19   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image naya,si pa pevsko raspoložena,a si kaj piva popilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
14.1.2009 20:33:45   
Anonimen
hej, hej, kdor ne skače ta ni dolenc - hej, hej niti štajerc, niti dolenc, nit primorec, niti gorenc, kdor ni čveka, ni slovencuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
14.1.2009 20:34:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

pa hvala nyi za priporočilo user posted image

Hej mojca,kako kaj vajino dojenje,sem prav učeraj razmišljala o vama,je steklo?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!