Kaja08
|
Čeeeerrr! Oh, ta sneg....prou najeda že. Dost ga je bilo, ker ne morem nič ven z vozičkom, če pa ni nič spluženo AS, stanovanje bomo (upam) po hitrem postopku prodali. Upam, da se bo čimprej našel kakšen, ki ga bo hotel kupit, ker se ga hočem čimprej znebit, ko se bomo preselili. IZVIRNO SPOROČILO: NinKa Spanje - jaz sem sedaj po skoraj enomesečnem dopustu mojega , ki je na zadnje vzdihljaje še očetovskega koristil imela ful razvajenega . Sam nosit se je hotel. Valda če ga je ati cel čas razvajal. No in jaz sem sedaj vzela stvar v roke...uvedla sem spanje po kosilu --prve 3 dni je bilo kričanje, pa sem ga malo pustila, ...pa je zaspal...no sedaj že ve, da dobi kosilo in pol mora malo spat v svoji postelji. Za ponoči, pa se je vsakič zbujal ob 2h pa 7h in je blo kričanje zaradi lakote...res je bil lačen. No, pa sem uvedla, da je zvečer ob 18h namesto AM mlečna grisova kašica, pa pol okoli 20h AM in sedaj zopet spi od 20h do 6.30h. Ampak tist kričat ga pustit je tok grozno za dušo in srce se ti para, vsaj meni....ampak poznam te finte že od prvega sina...in brez res discipline in vztrajnosti ni nič funkcioniralo, ker je tok, kak dobijo malo popuščanja te imajo in te zezajo še v nedogled. Pri nas na žalost to ne nuca, ker rata Žiga tako histeričen, da se nikakor ne pomiri - smo že poskusili s to metodo, pa sem pa ga potem še 2 uri mirila, da je lahko zaspal, ker je kar hlipal in hlipal... Je hitreje, če ga v rokah nosim, da zaspi... Al ga pa tako zmatramo, da je že čist fertik - dons je zaspal med podiranjem kupčka Ah, sej zeza me pa itak že sto na uro Se je tud naš razvadil, ko je bil doma med prazniki in zdej morm skoz zraven njega čepet v igralnem centru, ker drugače je takoj jok in stok. No, sej počas se bo mogoče spet navadil sam bit - počasi, počasi ga spet vzgajam nazaj na prejšnje stanje, ko se je lepo sam igral christy za operacijo....sej bo, pa spet glej, da se ti ne bo začel kolcat, ko bomo vse nate mislile Zbujamo se pa tudi mi ponoč in to 2x, ker je mali tako lačen... Sploh ne vem več, kaj naj naredim - čez dan noče jest GH oz. je samo Hipp-ote (bohnedej, da bi pojedel kaj, kar mu jaz skuham...), ponoč pa poje skupaj okoli 300 ml mleka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Čist tko...jaz sem dolgo časa kuhala zvečer polento, ali pa riževe kosmiče. Potem sem začela s to kašico od hippa, ji je na mlečni osnovi. kolk od vas zvečer pripravlja te kašice...oz. če jih ne, kaj pripravite za večerjo? Mi okol 18 damo to kašico (od Milupe ali do Hippa), preden zaspi pa še mleko. gluten - nam je P rekla, da lahko po 7. mesecu