Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 17:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba nya mi se itak od kosila naprej sam dojimo.zadnja Gh je okrog enih.... tko da to ni... Ja, pol pa najbrž res ne - mogoč je pa druga skrajnost - da je lačna - bi morda poskusila s kakimi kašicami zvečer - ne vem, ti pa želim, da kmalu mine
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 17:19:45
|
|
|
|
beyba
|
sem probala dat od aptimela kašico z kosmiči, pa jo proba pol pa nnoče več ust odpret...je ne mara sploh...Sadje je pretežak za zvečer, edino zelenjava...sam je fora,da ko se zbudi in zajoka ji dam joško, pa noče, potem jo pa dvignem in stisnem k sebi, pa dvakrat na drobno zacmoka in že spi ko bebica-pomoje je to bol scrklanost...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 17:28:08
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Oooo, kako ste bile danes pridne . Da spet ne pozabim, Tina28 in beyba, ful luštni slikici. GH - mi smo še vedno pretežno na sadju in zelenjavi, skorjico kruha sem mu ene dvakrat dala, pa ni nekega groznega navdušenja. Sem pa danes končno uspela kupit polento brez glutena, zdej pa Tina28 pomoč. Vem da si ti pripravljala polento s suhimi slivami ali marelicami, pa ne vem kam se to shranila, v glavnem ne najdem. Ali sadje namočiš, posebej kaj prevreš, al samo vmešaš med kuhano polento. Pa jabolko si tut not vmešala al se motim Mah, se vidi da ste en mesec starejši in ko je ena tema, ki za nas "še ni aktualna", jaz pol pojma nimam kje iskat AS - verjamem, da te stisne pri ko gledaš Jernejeve slikice ko je bil čisto majhen. Jaz sem naredila eno veliko družinsko sliko. V en velik okvir sem prilepla eno poročno sliko, pol pa okrog ful slik od otrok, ko sta bila tavečja2 dojenčka, pa do zdaj, je tolk dobr ratal, pa ful se opazi podobnost med najstarejšo in najmlajšim. Me pa tud vedno stisne ko se poglobim v slike iz preteklosti. Mi je tolk lepo jih gledat. beyba, podobno stanje na dvorišču imamo tud mi, al pa raj mal več snega, sam HB kar redno plužijo, tako da sva brez problema prišla domov.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 17:44:54
|
|
|
|
Samsa
|
čer zaenkrat vas samo na hitro pozdravim in vam nekaj sladkega ponudim in popoldansko serviram.. A danes gremo do 200? Zdaj se bo vsaj videlo
< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.1.2009 17:49:19 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 18:01:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan! Oooo, kako ste bile danes pridne . Da spet ne pozabim, Tina28 in beyba, ful luštni slikici. GH - mi smo še vedno pretežno na sadju in zelenjavi, skorjico kruha sem mu ene dvakrat dala, pa ni nekega groznega navdušenja. Sem pa danes končno uspela kupit polento brez glutena, zdej pa Tina28 pomoč. Vem da si ti pripravljala polento s suhimi slivami ali marelicami, pa ne vem kam se to shranila, v glavnem ne najdem. Ali sadje namočiš, posebej kaj prevreš, al samo vmešaš med kuhano polento. Pa jabolko si tut not vmešala al se motim Mah, se vidi da ste en mesec starejši in ko je ena tema, ki za nas "še ni aktualna", jaz pol pojma nimam kje iskat AS - verjamem, da te stisne pri ko gledaš Jernejeve slikice ko je bil čisto majhen. Jaz sem naredila eno veliko družinsko sliko. V en velik okvir sem prilepla eno poročno sliko, pol pa okrog ful slik od otrok, ko sta bila tavečja2 dojenčka, pa do zdaj, je tolk dobr ratal, pa ful se opazi podobnost med najstarejšo in najmlajšim. Me pa tud vedno stisne ko se poglobim v slike iz preteklosti. Mi je tolk lepo jih gledat. beyba, podobno stanje na dvorišču imamo tud mi, al pa raj mal več snega, sam HB kar redno plužijo, tako da sva brez problema prišla domov. Mi imamo tudi v dnevni najino poročno in okoli vse 3, ko so bili še dojenčki.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 18:02:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa čer zaenkrat vas samo na hitro pozdravim in vam nekaj sladkega ponudim in popoldansko serviram.. A danes gremo do 200? Zdaj se bo vsaj videlo hvala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 18:32:11
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...jaz sem pripravljala tako, da sem jabolko naribala v vodo (1-121.5 dl) in usula zraven polento. Tako se je vse skupaj kuhalo, da je polenta vsrkala bolj sadno vodo in ni bla tko brez okusa. Isto narediš z marelicami ali slivami, ki si jih prej namočila. Mal jih pokuhaš in pol zraven daš kuhat polento, saj je le ta hitro kuhana. Vse skupaj pol speštaš. Anja je mela zlo rada. Mi pa še kar nismo šli na gluten....bom kmal...ko bo 8M stara. Se mi ne mudi, ker v bistvu se mi gre sam za kruh. Ogromno stvari se da brez glutena dobit. Tud piškotke.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 18:38:10
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mi pa še kar nismo šli na gluten....bom kmal...ko bo 8M stara. Se mi ne mudi, ker v bistvu se mi gre sam za kruh. Ogromno stvari se da brez glutena dobit. Tud piškotke. hmmm... zdaj pa vedi Uvedbo glutena ( po novih raziskavah) priporočajo med 5 in 7 mesecem ( ker, če je kaj narobe, je tako ali tako) Mislim, pol pa naredi kaj, če moraš. Me kar razkurijo Aja, mi smo pa še kar na mleku ( Allernovi), pa je že kar nekaj stvari jedla (od GH)
< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.1.2009 18:50:45 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 18:57:18
|
|
|
|
Samsa
|
sem že pozabila kako izgledajo monologi... ninny pomoč rabim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:11:22
|
|
|
|
Samsa
|
že spet ste nekje v zasedi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...jaz sem pripravljala tako, da sem jabolko naribala v vodo (1-121.5 dl) in usula zraven polento. Tako se je vse skupaj kuhalo, da je polenta vsrkala bolj sadno vodo in ni bla tko brez okusa. Isto narediš z marelicami ali slivami, ki si jih prej namočila. Mal jih pokuhaš in pol zraven daš kuhat polento, saj je le ta hitro kuhana. Vse skupaj pol speštaš. Takole jaz pripravim za Meri,samo na rizu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa v Slo.kupila kosmice in doma vidla,da so ovseni.Sem ji jih ze dala 1x,ji je bilo zlo dobr,tako da sva jih bova kar uvedli. Slovenka, za knjigo,res si pridna,samo skodo ker ne bo triler .Pa skornji so hudi,samo jaz bi raje take noge .Meni se je pa ravn danes sanjalo,da sem noseca,pa so mi na nuhalni rekli,da bo puncka,jaz pa,joj,kaj bo pa moz rekel .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,sem ti v petek in nedeljo mahala...a si vidla ?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se odlocila,da danes kar sama pridem na 5i del .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:32:48
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se odlocila,da danes kar sama pridem na 5i del . jp, kakršen tempo maš, boš hitro tam na 5 delu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem se odlocila,da danes kar sama pridem na 5i del . jp, kakršen tempo maš, boš hitro tam na 5 delu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:46:35
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke samsa in kleopatra a bosta kar sami klofali do 5 dela??????????.... le dajta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:47:55
|
|
|
|
alea01
|
Tina28- kar se rib tiče...meni je P strogo prepovedala ji dajat do prvega leta . Gluten- meni so rekli, da po 6 mesecu ampak jaz bom še počakala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:48:48
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, verjetno res mali kopirajo eden drugega. Meni je bilo pa hecno pri filmu Gospod in gospa Smith - ko sta šla k sosedovim na zabavo in njej podturijo dojenčka, ga ona prime, potem pa vidim jaz, da ima od zadaj krogec na glavi, tako kot naša. Sabinči ima tudi znamenje zadaj na glavi. A to pomeni, da je od Brada Pitta? Glede špartanske vzgoje oz. OBUPNIH spalnih navad naših - kdaj se to konča? Tiste ki imate več bebik, a se kej spomnete, je bilo tako tudi pri prejšnjih? Beyba - dobra ideja za pusta. Jaz moram tudi kej pogruntat, sam upam da ne bo premraz. Tina, jaz sem Sabini teletino že dal in BP. Sem ji pa dala tisto frutkovo kašico (zelenjava s teletino) in ji je bila ful všeč. Mi je P rekla, naj kar dam. Za ribe pa mi je svetovala, naj počakam vsaj do 9 meseca, raje še dlje. Beyba - kaj je to za ena kopel?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:51:07
|
|
|
|
alea01
|
slovenka- lepe slikice iz krsta..... Mi smo pa kar neki tja v tri dni slikali in nič načrtnega...tako da uradnih slik nimamo nobenih iz krsta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:51:52
|
|
|
|
alea01
|
hm.....mislim ,da bom sama klofala do 5 dela......
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:53:35
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zan ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premaga . Sabine pa ne dam!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, verjetno res mali kopirajo eden drugega. Meni je bilo pa hecno pri filmu Gospod in gospa Smith - ko sta šla k sosedovim na zabavo in njej podturijo dojenčka, ga ona prime, potem pa vidim jaz, da ima od zadaj krogec na glavi, tako kot naša. Sabinči ima tudi znamenje zadaj na glavi. A to pomeni, da je od Brada Pitta? Glede špartanske vzgoje oz. OBUPNIH spalnih navad naših - kdaj se to konča? Tiste ki imate več bebik, a se kej spomnete, je bilo tako tudi pri prejšnjih? A kdaj se konca....pri Tali,pred prib.2leti,do takrat sem skos cakala,da ona zaspi,pa se ponoci je veckrat prisla pome.Do ene tretjega leta,pa zbujanje ponoci,in vecerno matranje(iz moje strani)preden je zaspla.Te je kaj potolazlo Beyba - dobra ideja za pusta. Jaz moram tudi kej pogruntat, sam upam da ne bo premraz. Tina, jaz sem Sabini teletino že dal in BP. Sem ji pa dala tisto frutkovo kašico (zelenjava s teletino) in ji je bila ful všeč. Mi je P rekla, naj kar dam. Za ribe pa mi je svetovala, naj počakam vsaj do 9 meseca, raje še dlje. Beyba - kaj je to za ena kopel? Ce zeli kera glasovat- http://www.ringaraja.net/forum/m_3647848/mpage_1/key_/tm.htm#3647902
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 14.1.2009 19:55:46 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zan ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premaga . Sabine pa ne dam!!! sori no,me je ze Didlinaa opomnila.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.1.2009 19:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 hm.....mislim ,da bom sama klofala do 5 dela...... mislis,sama z mano
|
|
|
Starost ErinOdgovorite le ženske :)
Vaš partner je:isto star kot ve (
15%)
starejši (
67%)
mlajši (
18%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!