|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
14.1.2009 17:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

nya mi se itak od kosila naprej sam dojimo.zadnja Gh je okrog enih....user posted image tko da to ni...

Ja, pol pa najbrž res ne - mogoč je pa druga skrajnost - da je lačna - bi morda poskusila s kakimi kašicami zvečeruser posted image  - ne vem, ti pa želim, da kmalu mine

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.1.2009 17:19:45   
beyba
sem probala dat od aptimela kašico z kosmiči, pa jo proba pol pa nnoče več ust odpret...je ne mara sploh...Sadje je pretežak za zvečer, edino zelenjava...sam je fora,da ko se zbudi in zajoka ji dam joško, pa noče, potem jo pa dvignem in stisnem k sebi, pa dvakrat na drobno zacmoka in že spi ko bebica-pomoje je to bol scrklanost...user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.1.2009 17:28:08   
RMRM
Dan!

Oooo, kako ste bile danes pridne user posted image user posted image user posted image .

Da spet ne pozabim, Tina28 in beyba, ful luštni slikici. user posted image user posted image user posted image

GH - mi smo še vedno pretežno na sadju in zelenjavi, skorjico kruha sem mu ene dvakrat dala, pa ni nekega groznega navdušenja. Sem pa danes končno uspela kupit polento brez glutena, zdej pa Tina28 pomoč. Vem da si ti pripravljala polento s suhimi slivami ali marelicami, pa ne vem kam se to shranila, v glavnem ne najdem. Ali sadje namočiš, posebej kaj prevreš, al samo vmešaš med kuhano polento. Pa jabolko si tut not vmešala al se motimuser posted image

Mah, se vidi da ste en mesec starejši in ko je ena tema, ki za nas "še ni aktualna", jaz pol pojma nimam kje iskatuser posted image

AS - verjamem, da te stisne pri user posted image  ko gledaš Jernejeve slikice ko je bil čisto majhen.

Jaz sem naredila eno veliko družinsko sliko. V en velik okvir sem prilepla eno poročno sliko, pol pa okrog ful slik od otrok, ko sta bila tavečja2 dojenčka, pa do zdaj, je tolk dobr ratal, pa ful se opazi podobnost med najstarejšo in najmlajšim. Me pa tud vedno stisne ko se poglobim v slike iz preteklosti. Mi je tolk lepo jih gledat.

beyba, podobno stanje na dvorišču imamo tud mi, al pa raj mal več snega, sam HB kar redno plužijo, tako da sva brez problema prišla domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.1.2009 17:44:54   
Samsa
čer user posted image

zaenkrat vas samo na hitro pozdravim in vam nekaj sladkega ponudimuser posted image   in popoldanskouser posted image     serviram..

A danes gremo do 200? user posted image

Zdaj se bo vsaj videlo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.1.2009 17:49:19 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.1.2009 18:01:13   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Oooo, kako ste bile danes pridne user posted image user posted image user posted image .

Da spet ne pozabim, Tina28 in beyba, ful luštni slikici. user posted image user posted image user posted image

GH - mi smo še vedno pretežno na sadju in zelenjavi, skorjico kruha sem mu ene dvakrat dala, pa ni nekega groznega navdušenja. Sem pa danes končno uspela kupit polento brez glutena, zdej pa Tina28 pomoč. Vem da si ti pripravljala polento s suhimi slivami ali marelicami, pa ne vem kam se to shranila, v glavnem ne najdem. Ali sadje namočiš, posebej kaj prevreš, al samo vmešaš med kuhano polento. Pa jabolko si tut not vmešala al se motimuser posted image

Mah, se vidi da ste en mesec starejši in ko je ena tema, ki za nas "še ni aktualna", jaz pol pojma nimam kje iskatuser posted image

AS - verjamem, da te stisne pri user posted image  ko gledaš Jernejeve slikice ko je bil čisto majhen.

Jaz sem naredila eno veliko družinsko sliko. V en velik okvir sem prilepla eno poročno sliko, pol pa okrog ful slik od otrok, ko sta bila tavečja2 dojenčka, pa do zdaj, je tolk dobr ratal, pa ful se opazi podobnost med najstarejšo in najmlajšim. Me pa tud vedno stisne ko se poglobim v slike iz preteklosti. Mi je tolk lepo jih gledat.

beyba, podobno stanje na dvorišču imamo tud mi, al pa raj mal več snega, sam HB kar redno plužijo, tako da sva brez problema prišla domov.

Mi imamo tudi v dnevni najino poročno in okoli vse 3, ko so bili še dojenčki.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
14.1.2009 18:02:31   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čer user posted image

zaenkrat vas samo na hitro pozdravim in vam nekaj sladkega ponudimuser posted image   in popoldanskouser posted image     serviram..

A danes gremo do 200? user posted image

Zdaj se bo vsaj videlo user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.1.2009 18:32:11   
Tina 28
RMRM...jaz sem pripravljala tako, da sem jabolko naribala v vodo (1-121.5 dl) in usula zraven polento. Tako se je vse skupaj kuhalo, da je polenta vsrkala bolj sadno vodo in ni bla tko brez okusa. Isto narediš z marelicami ali slivami, ki si jih prej namočila. Mal jih pokuhaš in pol zraven daš kuhat polento, saj je le ta hitro kuhana. Vse skupaj pol speštaš. Anja je mela zlo rada.

Mi pa še kar nismo šli na gluten....bom kmal...ko bo 8M stara. Se mi ne mudi, ker v bistvu se mi gre sam za kruh. Ogromno stvari se da brez glutena dobit. Tud piškotke.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.1.2009 18:38:10   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Mi pa še kar nismo šli na gluten....bom kmal...ko bo 8M stara. Se mi ne mudi, ker v bistvu se mi gre sam za kruh. Ogromno stvari se da brez glutena dobit. Tud piškotke.user posted image

hmmm... zdaj pa vedi
Uvedbo glutena ( po novih raziskavah) priporočajo med 5 in 7 mesecem ( ker, če je kaj narobe, je tako ali tako)
Mislim, pol pa naredi kaj, če moraš. Me kar razkurijo

Aja, mi smo pa še kar na mleku ( Allernovi), pa je že kar nekaj stvari jedla user posted image (od GH)

< Sporočilo je popravil Samsa -- 14.1.2009 18:50:45 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
14.1.2009 18:57:18   
Samsa
sem že pozabila kako izgledajo monologi... ninny pomoč rabim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.1.2009 19:11:22   
Samsa
že spet ste nekje v zasedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
14.1.2009 19:23:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

RMRM...jaz sem pripravljala tako, da sem jabolko naribala v vodo (1-121.5 dl) in usula zraven polento. Tako se je vse skupaj kuhalo, da je polenta vsrkala bolj sadno vodo in ni bla tko brez okusa. Isto narediš z marelicami ali slivami, ki si jih prej namočila. Mal jih pokuhaš in pol zraven daš kuhat polento, saj je le ta hitro kuhana. Vse skupaj pol speštaš.

Takole jaz pripravim za Meri,samo na rizu.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
14.1.2009 19:27:57   
Anonimen
Jaz sem pa v Slo.kupila kosmice in doma vidla,da so ovseni.Sem ji jih ze dala 1x,ji je bilo zlo dobr,tako da sva jih bova kar uvedli.

Slovenka,user posted image user posted image za knjigo,res si pridna,samo skodo ker ne bo trileruser posted image .Pa skornji so hudi,samo jaz bi raje take nogeuser posted image .Meni se je pa ravn danes sanjalo,da sem noseca,pa so mi na nuhalni rekli,da bo puncka,jaz pa,joj,kaj bo pa moz rekeluser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
14.1.2009 19:29:14   
Anonimen
RMRM,sem ti v petek in nedeljo mahala...a si vidlauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
14.1.2009 19:30:14   
Anonimen
Sem se odlocila,da danes kar sama pridem na 5i deluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
14.1.2009 19:32:48   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jp, kakršen tempo maš, boš hitro tam na 5 delu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
14.1.2009 19:44:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

jp, kakršen tempo maš, boš hitro tam na 5 delu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
14.1.2009 19:46:35   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

samsa in kleopatra a bosta kar sami klofali do 5 dela??????????.... le dajtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
14.1.2009 19:47:55   
alea01
Tina28- kar se rib tiče...meni je P strogo prepovedala ji dajat do prvega letauser posted image . Gluten- meni so rekli, da po 6 mesecu ampak jaz bom še počakala

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
14.1.2009 19:48:48   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, verjetno res mali kopirajo eden drugega. Meni je bilo pa hecno pri filmu Gospod in gospa Smith - ko sta šla k sosedovim na zabavo in njej podturijo dojenčka, ga ona prime, potem pa vidim jaz, da ima od zadaj krogec na glavi, tako kot naša. user posted image user posted image user posted image

Sabinči ima tudi znamenje zadaj na glavi. A to pomeni, da je od Brada Pitta? user posted image user posted image user posted image

Glede špartanske vzgoje oz. OBUPNIH spalnih navad naših user posted image  - kdaj se to konča? Tiste ki imate več bebik, a se kej spomnete, je bilo tako tudi pri prejšnjih? user posted image

Beyba - dobra ideja za pusta. Jaz moram tudi kej pogruntat, sam upam da ne bo premraz.

Tina, jaz sem Sabini teletino že dal in BP. Sem ji pa dala tisto frutkovo kašico (zelenjava s teletino) in ji je bila ful všeč. Mi je P rekla, naj kar dam. Za ribe pa mi je svetovala, naj počakam vsaj do 9 meseca, raje še dlje.

Beyba - kaj je to za ena kopel?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
14.1.2009 19:51:07   
alea01
slovenka- lepe slikice iz krsta..... Mi smo pa kar neki tja v tri dni slikali in nič načrtnega...tako da uradnih slik nimamo nobenih iz krstauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
14.1.2009 19:51:52   
alea01
hm.....mislim ,da bom sama klofala do 5 dela......user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
14.1.2009 19:53:35   
babysolza

Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zanuser posted image ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premagauser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sabine pa ne dam!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
14.1.2009 19:54:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, verjetno res mali kopirajo eden drugega. Meni je bilo pa hecno pri filmu Gospod in gospa Smith - ko sta šla k sosedovim na zabavo in njej podturijo dojenčka, ga ona prime, potem pa vidim jaz, da ima od zadaj krogec na glavi, tako kot naša. user posted image user posted image user posted image

Sabinči ima tudi znamenje zadaj na glavi. A to pomeni, da je od Brada Pitta? user posted image user posted image user posted image

Glede špartanske vzgoje oz. OBUPNIH spalnih navad naših user posted image  - kdaj se to konča? Tiste ki imate več bebik, a se kej spomnete, je bilo tako tudi pri prejšnjih? user posted image   A kdaj se konca....pri Tali,pred prib.2leti,do takrat sem skos cakala,da ona zaspi,pa se ponoci je veckrat prisla pome.Do ene tretjega leta,pa zbujanje ponoci,in vecerno matranje(iz moje strani)preden je zaspla.Te je kaj potolazlouser posted image

Beyba - dobra ideja za pusta. Jaz moram tudi kej pogruntat, sam upam da ne bo premraz.

Tina, jaz sem Sabini teletino že dal in BP. Sem ji pa dala tisto frutkovo kašico (zelenjava s teletino) in ji je bila ful všeč. Mi je P rekla, naj kar dam. Za ribe pa mi je svetovala, naj počakam vsaj do 9 meseca, raje še dlje.

Beyba - kaj je to za ena kopel?

Ce zeli kera glasovat-   http://www.ringaraja.net/forum/m_3647848/mpage_1/key_/tm.htm#3647902

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 14.1.2009 19:55:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.1.2009 19:57:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Slikice so vse super lepe,otroci so pravi angelcki,pa vsi ze zelo veliki,zmagovalec je pa Zanuser posted image ,ceprav po dolzini ga mislim da Sabina(Didlinaa)premagauser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sabine pa ne dam!!!

user posted image user posted image user posted image sori no,me je ze Didlinaa opomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
14.1.2009 19:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

hm.....mislim ,da bom sama klofala do 5 dela......user posted image

mislis,sama z manouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!