![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:24:51
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... pri nama je definitvno on v prednosti, ker ma vse jaz pa nič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:28:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:29:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... pri nama je definitvno on v prednosti, ker ma vse jaz pa nič ma čisto malo sem te prehitela... kaj nimaš nič... imaš največ... imaš velikega in malega srčka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:30:10
|
|
|
|
katka37
|
Kako je to dobro, da danes čepim na rr veliko, ker ste me spomnile za davčno olajšavo. HVALA ! za odpiranje te teme.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:40:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Vas še nisem uspela prebrat ... se sam nahitro javljam zdele, ker gre spet rumkroglice oblikovat (ma ja sej vem, SPET! mal sem odvisna od njih, sej me bo minil )... Moram sam povedat, da smo dones spali skor celo noč, prva budnica je bila okrog 5.00, ob 6.10 sem ga k seb vzela in smo drnjohali do 7.30 smo se v miru zrihtali, pojedli in šli v varstvo... (no, sej to da sem mela jaz nočne more zarad Janezovega uspavanja v varstvu ne bom razglabljala, tako da sem se enkrat zbudila že ob 2.30, ampak sem se vseeno kar dobr naspala...) Danes je bil en prelomni dan Janez je v varstvu zaspal brez večjih težav, 2 min je pojokcal in nato zaspal in spal v kosu 2 ure pojedel kosilo in me pridno počakal, da sem prišla ponjga ob 14.00 ... jest sem bla čist presrečna, ko me je varuška poklicala, takoj ko je zaspal in mi povedala, da ni bilo nobenih težav zdej sem pa sploh pomirjena, ker ga vidim, kok je zadovoljen tam tam je jedel tud kosilo in kot ponavadi zmazal cel krožnik neke zelenjavne mineštrice Jutri pa ponovimo vajo, mislim,d a smo iz najhujšega ven Grem kroglice delat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:48:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Vas še nisem uspela prebrat ... se sam nahitro javljam zdele, ker gre spet rumkroglice oblikovat (ma ja sej vem, SPET! mal sem odvisna od njih, sej me bo minil )... Moram sam povedat, da smo dones spali skor celo noč, prva budnica je bila okrog 5.00, ob 6.10 sem ga k seb vzela in smo drnjohali do 7.30 smo se v miru zrihtali, pojedli in šli v varstvo... (no, sej to da sem mela jaz nočne more zarad Janezovega uspavanja v varstvu ne bom razglabljala, tako da sem se enkrat zbudila že ob 2.30, ampak sem se vseeno kar dobr naspala...) Danes je bil en prelomni dan Janez je v varstvu zaspal brez večjih težav, 2 min je pojokcal in nato zaspal in spal v kosu 2 ure pojedel kosilo in me pridno počakal, da sem prišla ponjga ob 14.00 ... jest sem bla čist presrečna, ko me je varuška poklicala, takoj ko je zaspal in mi povedala, da ni bilo nobenih težav zdej sem pa sploh pomirjena, ker ga vidim, kok je zadovoljen tam tam je jedel tud kosilo in kot ponavadi zmazal cel krožnik neke zelenjavne mineštrice Jutri pa ponovimo vajo, mislim,d a smo iz najhujšega ven Grem kroglice delat ... bravo Janez Meni se bo pa doma zmešalo, ker je Valu doma že dolgčas... pa v vrtcu jih je baje čisto zdesetkalo... očitno ta virus full deluje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:55:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek o tud mene ste spomnile na to olajšavo.. sam nevem zakaj mi noče odpret zgornjega linka... men itak ni nič jasno..če se nama splača to sploh vlagat..ker kakšno plačo moraš sploh imet, da se ti to sploh pozna?..pač mi ni nič jasno.. upam,da me katera razsvetli..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:56:48
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Vas še nisem uspela prebrat ... se sam nahitro javljam zdele, ker gre spet rumkroglice oblikovat (ma ja sej vem, SPET! mal sem odvisna od njih, sej me bo minil )... Moram sam povedat, da smo dones spali skor celo noč, prva budnica je bila okrog 5.00, ob 6.10 sem ga k seb vzela in smo drnjohali do 7.30 smo se v miru zrihtali, pojedli in šli v varstvo... (no, sej to da sem mela jaz nočne more zarad Janezovega uspavanja v varstvu ne bom razglabljala, tako da sem se enkrat zbudila že ob 2.30, ampak sem se vseeno kar dobr naspala...) Danes je bil en prelomni dan Janez je v varstvu zaspal brez večjih težav, 2 min je pojokcal in nato zaspal in spal v kosu 2 ure pojedel kosilo in me pridno počakal, da sem prišla ponjga ob 14.00 ... jest sem bla čist presrečna, ko me je varuška poklicala, takoj ko je zaspal in mi povedala, da ni bilo nobenih težav zdej sem pa sploh pomirjena, ker ga vidim, kok je zadovoljen tam tam je jedel tud kosilo in kot ponavadi zmazal cel krožnik neke zelenjavne mineštrice Jutri pa ponovimo vajo, mislim,d a smo iz najhujšega ven Grem kroglice delat ... pa dober tek.ti si akr privošči...sej si se že čist posušila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:57:13
|
|
|
|
pina-1
|
čer. MEni pa sam še Winx po glavi hodijo . se pri nas vrtijo že več kot 1 in pol. Ahhh otroci obro da ste me spomnile, da moram ano prijavit v dohodnino. Butelj jazbi kmalu pozabla. Letos jo bom kar k meni dala, ker ne vem keri je mel večjo plačo. Sicer mava midve pa tam tam dohodek, takod a ne bo večje razlike. Bom drugi teden nesla na davčno pa še za otroški dodatek. Blaža, ma ne sekiraj se ti tolko za mojo tičina. Boga, si vzela tole kar resno. V najslabšem primeru, bom nardila torto s smetane. Ali bom pa sama nardila tičino. Samo ne se preveč obremenjevat. Sem pa zadovoljna, da ste se pridrsali domov. tam pri vas mora biti kar hudo s tem snegom in ledom
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 19:59:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek o tud mene ste spomnile na to olajšavo.. sam nevem zakaj mi noče odpret zgornjega linka... men itak ni nič jasno..če se nama splača to sploh vlagat..ker kakšno plačo moraš sploh imet, da se ti to sploh pozna?..pač mi ni nič jasno.. upam,da me katera razsvetli.. mlavla, seveda se ti spalča vložit, ker boš sigurno dobila kak € nazaj zaradi preplačane dohodnine. Večja kot je plača več dobiš nazaj. samo v temu je vic. JAz mam mio v olajšavi čez leto, ano pa ne bom mela. Tako bomo kak dinar "našparali"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:02:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate:http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx pa ne pozabi na kakšen prihodek o tud mene ste spomnile na to olajšavo.. sam nevem zakaj mi noče odpret zgornjega linka... men itak ni nič jasno..če se nama splača to sploh vlagat..ker kakšno plačo moraš sploh imet, da se ti to sploh pozna?..pač mi ni nič jasno.. upam,da me katera razsvetli.. daj probaj ta link: http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx pa na 2008 seveda... Ja seveda se vama splača. Ker nam država prizna olajšavo za vzdrževanega družinskega člana. To pomeni, da dobita en del plačane dohodnine v letu 2008 nazaj, koliko je pa odvisno od tega koliko si jo plačala oz. jo je plača tvoj dragi. Kot vem si ti študentka. Če v letu 2008 nisi presegla več kot je znesek olajšave za družinskega člana (ne vem koliko je letos, lani je bil nekaj čez 2.100 eur) lahko tvoj dragi kot olajšavo upošteva tudi tebe. A mislim da si jo, ker je sistem tako narejen, da ne moreš kje kaj preveč dobiti
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 14.1.2009 20:05:03 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:03:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek če jaz to prav razumem, moram prvo vlogo izpolnit pa na DURS oddat, da dobim veljavni certifikat? Nato šele lahko ta izračun uporabim, ko imam to oddobreno s strani DURS
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:06:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek če jaz to prav razumem, moram prvo vlogo izpolnit pa na DURS oddat, da dobim veljavni certifikat? Nato šele lahko ta izračun uporabim, ko imam to oddobreno s strani DURS ne probaj ta link, ne vem kaj je pri prejšnjem http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx na 2008 klikni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:06:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate:http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx pa ne pozabi na kakšen prihodek o tud mene ste spomnile na to olajšavo.. sam nevem zakaj mi noče odpret zgornjega linka... men itak ni nič jasno..če se nama splača to sploh vlagat..ker kakšno plačo moraš sploh imet, da se ti to sploh pozna?..pač mi ni nič jasno.. upam,da me katera razsvetli.. daj probaj ta link: http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx pa na 2008 seveda... Ja seveda se vama splača. Ker nam država prizna olajšavo za vzdrževanega družinskega člana. To pomeni, da dobita en del plačane dohodnine v letu 2008 nazaj, koliko je pa odvisno od tega koliko si jo plačala oz. jo je plača tvoj dragi. Kot vem si ti študentka. Če v letu 2008 nisi presegla več kot je znesek olajšave za družinskega člana (ne vem koliko je letos, lani je bil nekaj čez 2.100 eur) lahko tvoj dragi kot olajšavo upošteva tudi tebe. A mislim da si jo, ker je sistem tako narejen, da ne moreš kje kaj preveč dobiti to pa mi je odprlo grem hitro računat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:07:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Imam eno ? za vas: Tiste, ki nimate otroka v olajšavi čez leto, a se mora nekaj sedaj do konca meseca oddat na DURS? Da potem olajšavo uveljavljaš pri dohodnini? ja, moraš do konca meseca... moj je glih obrazec prej poiskal... čaki ga vprašam... ker jo on uveljavlja 1. na leto, ker ma večjo plačo mislim da ni čisto nujno da se splača tistemu ki ima večjo plačo, malo je treba preračunat... odvisno je tudi od razredov, pa od višine regresa, kakšnih nagrad, 13. plače... hvala, imam obrazec kako pa naj preračunam, ali že obstaja dohodninska lestvica za leto 2008? želeli ste, imate: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=db729aaa-c76e-4f2a-b57a-1e17d0e1b714&new=true&action=import pa ne pozabi na kakšen prihodek če jaz to prav razumem, moram prvo vlogo izpolnit pa na DURS oddat, da dobim veljavni certifikat? Nato šele lahko ta izračun uporabim, ko imam to oddobreno s strani DURS ne probaj ta link, ne vem kaj je pri prejšnjem http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx na 2008 klikni certifikat rabiš če bi oddajala preko neta... mislim da dela od NLB certifika, pa sigen-ov, pa še kakšen bi se najdel, a iz glave ne vem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:08:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
valjda, da ne morem zračunat, ker še nimam podatkov o prihodkih za leto 2008 - kura jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:10:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pa skoraj sem pozabila - za Janeza , za vrtec in spanje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:10:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka valjda, da ne morem zračunat, ker še nimam podatkov o prihodkih za leto 2008 - kura jaz lahko, lahko... samo si moraš sama seštet iz plačilnih listov... vidiš, ker morajo delodajalci do 31.1. oddati podatke, tako kot mi vloge, se moramo malo pomatrati pri izračunu... če se nam ne da, pa bomo vlagali ugovore na napačen izračun dohodnine in seveda zato prejeli dinarčke kasneje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:11:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka valjda, da ne morem zračunat, ker še nimam podatkov o prihodkih za leto 2008 - kura jaz lahko, lahko... samo si moraš sama seštet iz plačilnih listov... vidiš, ker morajo delodajalci do 31.1. oddati podatke, tako kot mi vloge, se moramo malo pomatrati pri izračunu... če se nam ne da, pa bomo vlagali ugovore na napačen izračun dohodnine in seveda zato prejeli dinarčke kasneje... saj to je , ker svoje PL imam, od mojega pa ne Pa še njihove so tako glupo sestavljene, da je joooooooj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:13:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz pa itak da nič nimam tu in nič ne morem No, bomo pa pol pritožbo naredili in zahtevali pare na sunce
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:14:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka valjda, da ne morem zračunat, ker še nimam podatkov o prihodkih za leto 2008 - kura jaz lahko, lahko... samo si moraš sama seštet iz plačilnih listov... vidiš, ker morajo delodajalci do 31.1. oddati podatke, tako kot mi vloge, se moramo malo pomatrati pri izračunu... če se nam ne da, pa bomo vlagali ugovore na napačen izračun dohodnine in seveda zato prejeli dinarčke kasneje... saj to je , ker svoje PL imam, od mojega pa ne Pa še njihove so tako glupo sestavljene, da je joooooooj to je pa sranje, ja... pa še najbrž je vsak mesec drugače, da še ocenit ne moreš... ker pri nas v službi se plača nič ne spreminja, pa ni težave zračunat tako od oka...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:15:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz pa itak da nič nimam tu in nič ne morem No, bomo pa pol pritožbo naredili in zahtevali pare na sunce ja seveda, saj ni take panike... ker kljub temu da izpolneš obrazec moraš preveriti kaj so ti na odločbi upoštevali. Moji svakinji so npr. eno od tamalih samo en del leta in ne celo... sploh ne vem od kod jim ta logika... očitno jim je nekaj v sistemu zaštrajkalo
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 14.1.2009 20:17:09 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:16:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka valjda, da ne morem zračunat, ker še nimam podatkov o prihodkih za leto 2008 - kura jaz lahko, lahko... samo si moraš sama seštet iz plačilnih listov... vidiš, ker morajo delodajalci do 31.1. oddati podatke, tako kot mi vloge, se moramo malo pomatrati pri izračunu... če se nam ne da, pa bomo vlagali ugovore na napačen izračun dohodnine in seveda zato prejeli dinarčke kasneje... saj to je , ker svoje PL imam, od mojega pa ne Pa še njihove so tako glupo sestavljene, da je joooooooj to je pa sranje, ja... pa še najbrž je vsak mesec drugače, da še ocenit ne moreš... ker pri nas v službi se plača nič ne spreminja, pa ni težave zračunat tako od oka... ma, sem mu že rekla, da mora jutri na kadrovsko pa to zrihtat (to o dohodkih ), pa da vidi, koliko jim bom spet mogla "calat" , kot vsako leto
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 20:18:28
|
|
|
|
jencili
|
čer, Taj spi že skor pol urce, jst pa spet tle gor visim in razmišljam, kaj bi jedla. Tud jst se že zadnji teden ukvarjam s tem, da morem na davčno odnest, ker morm oddat za oba moja fanta, ker je bil moj študent lani neki časa še in se neki pa le pozna. Lani sva na ta račun dobila skor 300€. Bolš k nč! Sm mela pa dons namen it na CSD za otroški dodatek, pa nas je tok zamedlo, da ni šans, da se v mesto vozim. Sej mam do konca mesca še čas.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.