pocka
|
Evo mene,se javljam na raport. Danes sem imela UZ, malo prehiteva z merami (za 2 tedna), edino obseg glavice je precej večji, me je kar malo zaskrbelo,da ne bo kaj narobe,ko ima toliko večjo glavo,pa je G rekla,da ni panike. A ima še katera tak primer? Težek je 1858 g, MV se mi je malenkost skrajšal,ampak ni še krize. Je pa rekla,da bi bilo idelano,če mi uspe zdržati v enem kosu vsaj do 20.2.,ampak če bo tako kot prvič, bom itak rodila šele aprila. Napotnico za epiduralno sem dobila. A ste ve dobile že napotnico za v P ali še ne? za seznam: naslednji pregled 5.2., obsega bušija pa še vedno nisem zmerila, bom enkrat te dni, ostalo je nespremenjeno ammmm, kaj sem hotela še pokomentirat...? aha, že vem... tasa - berem,da si dobila inzulin,saj bo šlo, saj je samo še dva meseca...vse za naše . Jaz se pa tega bojim kot , ker ne prenesem injekcij in si ne znam predstavljati kako bi se sama pikala. čestitke vsem za preglede angelcare - mi ga imamo,smo ga dobili za Tajo in smo ful zadovoljni, tako, da ga bomo tudi tokrat uporabljali bodiji - tudi jaz mislim,da so najbolj praktični tisti na preklop, vsaj na začetku, ko je tako mičken h&m - ima malo večje številke in mislim,da smo se mi malo zafrknili, ker smo vse kupili 62 št.,se bojim,da bo preveliko, pol bo pa že pretoplo za te cunjice najaa - ne smem pozabit, da ti je uspelo pospraviti jelko streptokok - jaz sem jo danes vprašala, pa je rekla,da ni potrebno, mi je pa prejšnji teden vzela bris in je bilo vse negativno, pa nisem čisto razumela, če mi je tudi to pogledala ali ne ...če je bilo še kaj za pokomentirat ne vem, sem sproti pozabila...mene tudi že malo demenca daje