Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Evo še moj povzetek pregleda.Najprej sem čakala malo -1,15h,ampak se je splačal. - streptokok ta test ne bom šla delat je rekla, da ne rabim, da je mal to prebveč na forumih, pa ni vse tak ko zgleda. -obrjena na glavo -teža 2000g (toliko sem jaz imela, ko sem se rodila), namignila je da bo prej, že ve --mala se noče slikat, je kar komolec nastavljala, kar se je pa baje videl, je pa da je meni podobna, baje ličke,čeprav jaz tega ne vidim na tistih slikah - dobila sem vse napotnico za v P, potrdilo o PDP, celo za rešilca nalog - pregled :18.2 -teža:14 kg (od začetka) za pregled?? lolitka a ti si bila kaj prej rojena da si imela 2000g ? lolitka a nisi včeraj prebrala,da ti tvoja G. ne more rečt kdaj se ti moraš in kdaj ne testirat? Men je tud rekla da se ne rabim pa sem dobila to vpr. nazaj od Dali* kak mi lahko ona to pove?? sej mi še vedno ni jasno. sicer bi lahko vsaki to rekli in test na streptokoka sploh ne bi obstajal, če se to že nekje vidi... Je pa res, da ga ne prakticirajo in nočejo delat. Pač nismo še v Ameriki...heh...kjer je to del pregleda nosečnic. Ma sej je za plačat, tak da v bistvu, so še veseli, če ga hočeš.Sam ona pravi, da je to zrastlo na forumih,pa da je potem ratalo modno.jaz sem jo vprašala, če naj ga delam, glede na to da imam probleme z vnetji, pa je rekla, da na to okužbo nimajo vnetja vpliva, ter da ga ne rabim.