![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:09:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem ga mela tud jaz par let nazaj, pa v končni fazi to sploh nima nobene veze... ja pupa kaj pa je te blo?? kje pa te spps hodi? a je spet sam v zasedi?? pupa je mela konkretno konizacijo ... pa ma zdaj popolnoma normalno nosečnost kar se dolžine in ohranjenosti MV tiče pupa pol si dobro ohranjena?? ne veš kak zdaj nasploh,ko ji bo vse skup zarastlo ja bom spet zgubljala nedolžnost, taša vidiš zdaj kok sem ohranjena bo tvoj rabu hilti,da pride skoz
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:09:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če ste me zaj...,ker ste postov napisale malo morje,pol mi je pa še error napisallo vsak izgovor je dober gospa nea se tak razburjat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:11:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če ste me zaj...,ker ste postov napisale malo morje,pol mi je pa še error napisallo vsak izgovor je dober gospa nea se tak razburjat te pa te se moram
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:11:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem ga mela tud jaz par let nazaj, pa v končni fazi to sploh nima nobene veze... ja pupa kaj pa je te blo?? kje pa te spps hodi? a je spet sam v zasedi?? pupa je mela konkretno konizacijo ... pa ma zdaj popolnoma normalno nosečnost kar se dolžine in ohranjenosti MV tiče pupa pol si dobro ohranjena?? ne veš kak zdaj nasploh,ko ji bo vse skup zarastlo ja bom spet zgubljala nedolžnost, taša vidiš zdaj kok sem ohranjena bo tvoj rabu hilti,da pride skoz po porodu dvomim hahahahaha
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:13:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem ga mela tud jaz par let nazaj, pa v končni fazi to sploh nima nobene veze... ja pupa kaj pa je te blo?? kje pa te spps hodi? a je spet sam v zasedi?? pupa je mela konkretno konizacijo ... pa ma zdaj popolnoma normalno nosečnost kar se dolžine in ohranjenosti MV tiče pupa pol si dobro ohranjena?? ne veš kak zdaj nasploh,ko ji bo vse skup zarastlo ja bom spet zgubljala nedolžnost, taša vidiš zdaj kok sem ohranjena bo tvoj rabu hilti,da pride skoz po porodu dvomim hahahahaha to maš pa tud prav
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:13:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:14:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če ste me zaj...,ker ste postov napisale malo morje,pol mi je pa še error napisallo vsak izgovor je dober gospa nea se tak razburjat te pa te se moram jaz te tak nea resno jemlem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:16:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:18:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:19:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno bi še ti mogli za bencin zraven dat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:19:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:19:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno bi še ti mogli za bencin zraven dat ja logo saj pa nekak do CE tud moram prit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo ja saj sem jim ker sem prijazne bitjece..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:20:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:20:53
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... čudno...prišlo je po navadni pošti...kaj pa če je pri mami v Lenartu in so ti pozabili povedat...hm?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:21:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo ja saj sem jim ker sem prijazne bitjece.. ma ti si res eno zlato srčece
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:22:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* čudno...prišlo je po navadni pošti...kaj pa če je pri mami v Lenartu in so ti pozabili povedat...hm? saj sem itak htela ta bon sestrični dat tak da vseeno al ga mam al ne.. ne ni v Lenartu,sem vprašala pa sem itak redno tam ko hodim po pošto.. a tis i že zapravla? si kupila kaj lepega??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:24:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo ja saj sem jim ker sem prijazne bitjece.. ma ti si res eno zlato srčece kak smo sladki ni čudn,da tii cuker raste
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:25:21
|
|
|
|
Dali*
|
kaj v mb ni te KANZ trgovine? pa niso tok zasoljene cene...sem si mal nagledala...morem it po zoknčke, ker jih še nimam...pa tko sm mal gledla cene, sploh zdej ko so razprodaje so full ugodne cene. Imajo vse - 50%.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:26:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak smo sladki ni čudn,da tii cuker raste ja se trudim da je stalno nekaj rdečega v onem zvezku.. kaj misliš da je insulin kr tak dobivat? to ga dobijo sam najbolj sladki ludeki..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:26:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DALI A TI SI DOBLA TISTI BON ?? ja, sem dobila, 2 x po 10€ že pred novim letom... jaz pa nič ma ko jih šora... saj pol ne bi mogla s tistim bonom nič nabavit,ko majo cene vse zasoljene-niso te trgovine zate,pa ti rajš bona niso poslali so vedli ja da sem na bolniški in da mam bolj prazno denarnico...saj bolj pametno verjetno ja pusti raje tistim ko majo ja saj sem jim ker sem prijazne bitjece.. ma ti si res eno zlato srčece kak smo sladki ni čudn,da tii cuker raste ma spps ti si tud tak zlata, da ne boš užaljena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:28:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* kaj v mb ni te KANZ trgovine? pa niso tok zasoljene cene...sem si mal nagledala...morem it po zoknčke, ker jih še nimam...pa tko sm mal gledla cene, sploh zdej ko so razprodaje so full ugodne cene. Imajo vse - 50%. si ziher da jih nisi spregledala v škatli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:30:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* kaj v mb ni te KANZ trgovine? pa niso tok zasoljene cene...sem si mal nagledala...morem it po zoknčke, ker jih še nimam...pa tko sm mal gledla cene, sploh zdej ko so razprodaje so full ugodne cene. Imajo vse - 50%. ah makaki.. ja mogoče bi zdaj se našlo kaj ko je -50% ampak saj pravim jaz ne rabim več nič za našo ker imam čisto vse, plenic za enkratno uporabo pa verjetno tam nimajo ..nam manjka samo še to pa kozmetika..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:32:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* kaj v mb ni te KANZ trgovine? pa niso tok zasoljene cene...sem si mal nagledala...morem it po zoknčke, ker jih še nimam...pa tko sm mal gledla cene, sploh zdej ko so razprodaje so full ugodne cene. Imajo vse - 50%. si ziher da jih nisi spregledala v škatli ziher...mam 4 pare copatkov...no pa vse žabice in hlačke s stopalkami...tko, da menda sploh ne rabim zoknčkov za začetek, hmmmmm....dejmo spps...ti veš...povej kako je s tem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 19:33:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* kaj v mb ni te KANZ trgovine? pa niso tok zasoljene cene...sem si mal nagledala...morem it po zoknčke, ker jih še nimam...pa tko sm mal gledla cene, sploh zdej ko so razprodaje so full ugodne cene. Imajo vse - 50%. si ziher da jih nisi spregledala v škatli ziher...mam 4 pare copatkov...no pa vse žabice in hlačke s stopalkami...tko, da menda sploh ne rabim zoknčkov za začetek, hmmmmm....dejmo spps...ti veš...povej kako je s tem... jaz sem kr sama naštrikala copatke, je ceneje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.