Alisa
|
oj, klaja saj si izborim počitek, tud jaz grem z Anžetom spat med vikendom ob 12h pa do 16h, ati pa tačas skuha kosilo,sm pol pa mami to , amami ono, pridi sestavljat, pridi igrat,,......1000 stvari bi imel na enkrat.Pa se glih vsedem dol pa jaz sem žejen, kakat me,... Saj bom prežvela, med tednom sem pa itak konc dneva čist kaput, v poslto padem že ob 20h , tk ko Anže. Včeraj je moj reku da bo Anžetu vzel dudo in da je z njo konc, ko je šel ob 12h spat je hotu imet dudo in plenico, in ko mu da dudo mu jo je prej namoču v hren, plune ven in se začne dret, da je umazana, naj jo opere. Gre v kopalnco odpre pipo in kao splahne dudo in mu jo nese še enkrat da v usta in reče da ni prava. In da noče dude, do danes jo sploh še ni omenu, keer drugač jo je hotu tud kar tako imet preko dneva. Upam da jo je zdaj res pozabu, čeprav meni na grd način, ampak ne morem skoz ugovarjat, ker sem jaz drugač kar malo preveč popustljiva in včasih to ni dobr. ma nič grem še jaz mal počit, preden se Anže zbudi in mi začne praznit baterije. Sašaš kje si, pa ostale tud, Naty kako pa ti pa nosečnost?