Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:45:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 oj, naj se pohvalim, da sem uspela oprati vse cotke za mihca , saj vem, da ste ene to opravile že pre meseci, ampak meni se nekak ni mudilo... no, zdaj je pa pripravljeno, če bi že res slučajno februarja prikukal a tako si bila pridna mene še to čaka,tekom 14 dni jaz še mam čas
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:48:23
|
|
|
|
spps
|
slikca od drevozivljenja 30.teden
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:51:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 te rabmo še boben in lajno da bom lahko ušla jaz sem lahko lajna rabmo še boben se kera javi ja ena taka katera najbolj bobna tu pri marčevkah?? kaj misliš pupa kira bi to lahko bla?? jaz se javim za zmaja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:52:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 oj, naj se pohvalim, da sem uspela oprati vse cotke za mihca , saj vem, da ste ene to opravile že pre meseci, ampak meni se nekak ni mudilo... no, zdaj je pa pripravljeno, če bi že res slučajno februarja prikukal ja bravo, bravo jaz nimam še nič oprano ker mi še ni za peglat.. bom v februarju..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:53:38
|
|
|
|
tasa_m
|
pupaaaaaa si se zbudla ?? kaj mamy pravi lepega?? bo poslala še kako kranjsko ko ti bo zmanjkalo ? hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:55:19
|
|
|
|
NoBady
|
Čaooo... jaz sem pa zdele pršla iz MŠ.. dans smo mel tazadnjič... je blo kr luštn no, sej je res da sem velik stvari že prej vedla, ampak ker je moj hodu zraven je kr pametn da je še on kej zvedu ka ve že to tk kmal perete te cote... js bom februarja začela prat čeprou mam začetk marca rok, sam se mi zdi da če je prehitr opran pa speglan pa vse d se tist prah pa vse nabere gor... no sej res, da je v omari zložen... ma ka pa vem, js bom še mal počakala... si bom pa tekom 14 dni vse lepo prpravla da mi bo ostalo samo še pranje in likanje zaenkrat pa nimam še nč prpravlen... vse je še na desetih koncih, ko zlo velik dobim od drugih na izposojo, ker je tolk velik otrok okol mene v žlahti.... no pa drgač? ju3 mam pregled, kooooomi čakam... bi ga ,mogla že včeri met, sm se že tok veselila da bom vidla mojga sončka, pa so mi prestavl pregled, še sama ne vem zakaj...no jutr ga pa mnde res mam...sm že zlo neučakana
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 17:55:32
|
|
|
|
ada2
|
jaz nimam še nič oprano ker mi še ni za peglat.. bom v februarju.. s peglanjem sem bila pa expres fertik... ko so tak male cotike, da daš samo enkrat peglajz gor, pa je sem se že odvadila takih mini oblačil
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:01:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz nimam še nič oprano ker mi še ni za peglat.. bom v februarju.. s peglanjem sem bila pa expres fertik... ko so tak male cotike, da daš samo enkrat peglajz gor, pa je sem se že odvadila takih mini oblačil no pol pa ti jaz prinesem moje cotike tja, vmes pa ti jaz tvojga malega pazim pa gre ven.. tis i očitno hitra kot strela..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:05:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pupaaaaaa si se zbudla ?? kaj mamy pravi lepega?? bo poslala še kako kranjsko ko ti bo zmanjkalo ? hehe jo bo osebno dostavla drug mesec
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:07:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, spps, lušne stvari si dobila oziroma kupila.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:07:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo dekleta.po dooolgem času se vam javljam,ker je bil rač fuč,,,JUJ kak sem vas pogrešala!vidim da je veliko novega ampak dosti nebom brala,ker sem ostala na 2. delu... najprej seveda čestitke persidi sama sem že tudi mela nekaj težav...v ponedeljek zvečer se mi je na spodnjicah pokazala kri...seveda sem bila vsa panična,zato sem šla včeraj na pregled,ampak je videti vse normalno in zaprto... za seznam pa:naša pupa ima 1700g,naslednji pregled je 19.1. zredila sem se za 12kg,pa pdp je prestavljen na 21 3. samo,da je vse ok
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:07:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no,da vam se še js kaj javim danes! prišla sm iz pregleda-da ne omenjam cest, ker sem se vozila, ko Po jajcih in takooooo dolgo. no, vesele novice. Naša babika je težka 1643g, naslednji pregled je 11. 2. , težja sm vsega skupaj za +13 kg (sm bila malo kregana, češ da je mal preveč, a so bili krivi prazniki, pa še na bolniški sm., obseg pa je 102 cm za pregled.kako si se pa dogovorila za bolniško?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:07:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za pregled...pa ne siraj se za kile, pri meni tudi lepo naraščajo...pa se mi nikjer ne vidi..razen buši in joškice! Ceste pa so res katastrofa, sem se ravnokar vrnila iz MB in sem jih na lastni koži izkusila. ja, js sm rabila do CE- cca 25 km debelo uro. Sm se odloćila, da se na naslednje preglede pustim vozit. jaz sem se že pri prejšnjem pregledu tak odločla,da kar se je mal dalj za vozit,pa po možnosti v kako gužvo,si bom taksista najela
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:07:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čao, koke, evo, sem še v službi, ampak sem šla preverit, če na veliko klepetate, da ne bi mela doma potem preveč za brat No, še eno urco, pa grem domov. ooo feliša draga le daj preberi, da se zvečer samo vklopiš v debato kje pa feliša danes hodi?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:08:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aja, sem pisala na Direktorat za delovna razmerja in čakam odgovor glede LD... no, se beremo več ksno kaj si jim pa napisala?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:08:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja taši, hitr povej kako je blo pupa moja draga za razjokat.. PERSIDA vas lepo pozdravlja..danes bodo Anžetu odstranli umetna plučka tak da upamo da bo sam zadihal... za Persidine otročičke taša,ti pa ne bit žajostna,saj bo kmal mim
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:08:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 spps: pa PROSIM , dodaj mi še spol...Punčka, HVALA Valda ne zamerim...kako bi zamerila, ko pa ste vse takšne pozitivke. Sedaj pa čakam mojega, da greva jest...sem že pošteno lačna Lp dovoliš da jaz popravim pupa,ni še 70.stran opravičilo sprejeto
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:09:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Čaooo... jaz sem pa zdele pršla iz MŠ.. dans smo mel tazadnjič... je blo kr luštn no, sej je res da sem velik stvari že prej vedla, ampak ker je moj hodu zraven je kr pametn da je še on kej zvedu ka ve že to tk kmal perete te cote... js bom februarja začela prat čeprou mam začetk marca rok, sam se mi zdi da če je prehitr opran pa speglan pa vse d se tist prah pa vse nabere gor... no sej res, da je v omari zložen... ma ka pa vem, js bom še mal počakala... si bom pa tekom 14 dni vse lepo prpravla da mi bo ostalo samo še pranje in likanje zaenkrat pa nimam še nč prpravlen... vse je še na desetih koncih, ko zlo velik dobim od drugih na izposojo, ker je tolk velik otrok okol mene v žlahti.... no pa drgač? ju3 mam pregled, kooooomi čakam... bi ga ,mogla že včeri met, sm se že tok veselila da bom vidla mojga sončka, pa so mi prestavl pregled, še sama ne vem zakaj...no jutr ga pa mnde res mam...sm že zlo neučakana ojla! in kaj si se naučila?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:11:55
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo še moj povzetek pregleda.Najprej sem čakala malo -1,15h,ampak se je splačal. - streptokok ta test ne bom šla delat je rekla, da ne rabim, da je mal to prebveč na forumih, pa ni vse tak ko zgleda. -obrjena na glavo -teža 2000g (toliko sem jaz imela, ko sem se rodila), namignila je da bo prej, že ve --mala se noče slikat, je kar komolec nastavljala, kar se je pa baje videl, je pa da je meni podobna, baje ličke,čeprav jaz tega ne vidim na tistih slikah - dobila sem vse napotnico za v P, potrdilo o PDP, celo za rešilca nalog - pregled :18.2 -teža:14 kg (od začetka)
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:14:19
|
|
|
|
tasa_m
|
še malo pa bo treba sezname gor nalimat. Kira bo zdaj prevzela? Pupa al spps??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:14:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Evo še moj povzetek pregleda.Najprej sem čakala malo -1,15h,ampak se je splačal. - streptokok ta test ne bom šla delat je rekla, da ne rabim, da je mal to prebveč na forumih, pa ni vse tak ko zgleda. -obrjena na glavo -teža 2000g (toliko sem jaz imela, ko sem se rodila), namignila je da bo prej, že ve --mala se noče slikat, je kar komolec nastavljala, kar se je pa baje videl, je pa da je meni podobna, baje ličke,čeprav jaz tega ne vidim na tistih slikah - dobila sem vse napotnico za v P, potrdilo o PDP, celo za rešilca nalog - pregled :18.2 -teža:14 kg (od začetka) kak to,da si pa dobla napotnico za rešilca?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:16:16
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Čaooo... jaz sem pa zdele pršla iz MŠ.. dans smo mel tazadnjič... je blo kr luštn no, sej je res da sem velik stvari že prej vedla, ampak ker je moj hodu zraven je kr pametn da je še on kej zvedu ka ve že to tk kmal perete te cote... js bom februarja začela prat čeprou mam začetk marca rok, sam se mi zdi da če je prehitr opran pa speglan pa vse d se tist prah pa vse nabere gor... no sej res, da je v omari zložen... ma ka pa vem, js bom še mal počakala... si bom pa tekom 14 dni vse lepo prpravla da mi bo ostalo samo še pranje in likanje zaenkrat pa nimam še nč prpravlen... vse je še na desetih koncih, ko zlo velik dobim od drugih na izposojo, ker je tolk velik otrok okol mene v žlahti.... no pa drgač? ju3 mam pregled, kooooomi čakam... bi ga ,mogla že včeri met, sm se že tok veselila da bom vidla mojga sončka, pa so mi prestavl pregled, še sama ne vem zakaj...no jutr ga pa mnde res mam...sm že zlo neučakana ojla! in kaj si se naučila? hmmm.... ne vem kje bi začela... da otroku kri vzamejo iz glave - tega nisem vedla pa da je 70%alkohol bolš kokr fiziološka raztopina, pa da danes ni več nujno potrebno široko povijanje za vse, ampak samo za tiste ki res rabijo- grejo prej na ultrazvok.. ma kaj čem govort, sej take stvari so tut na internetu najbol glavno je da sem se dihat naučila
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:17:20
|
|
|
|
buksi
|
ojla! A ima tudi katera izmed vas bel sluzast izcedek, ki se kar vleče.? Sem imela dva tedna nazaj svečke zaradi vnetja pa je bilo bolje, zdaj pa spet nekaj. A ma se katera s tem tezave?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:17:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m še malo pa bo treba sezname gor nalimat. Kira bo zdaj prevzela? Pupa al spps?? se bomo dogovorili jo bom zdaj na gsm poklicala,da se zmenma
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 18:17:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Evo še moj povzetek pregleda.Najprej sem čakala malo -1,15h,ampak se je splačal. - streptokok ta test ne bom šla delat je rekla, da ne rabim, da je mal to prebveč na forumih, pa ni vse tak ko zgleda. -obrjena na glavo -teža 2000g (toliko sem jaz imela, ko sem se rodila), namignila je da bo prej, že ve --mala se noče slikat, je kar komolec nastavljala, kar se je pa baje videl, je pa da je meni podobna, baje ličke,čeprav jaz tega ne vidim na tistih slikah - dobila sem vse napotnico za v P, potrdilo o PDP, celo za rešilca nalog - pregled :18.2 -teža:14 kg (od začetka) kak to,da si pa dobla napotnico za rešilca? Ma ne vem, je rekla, da pač kaj pa če bo sneg,pa za vsak slučaj.Sam mi pa ni jasen zakaj imam tak pozno pregled???A je tebi??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?