|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
14.1.2009 13:57:02   
Lucka1
dream - mi imamo isti igralni center user posted image user posted image sem super zadovoljna

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.1.2009 13:58:02   
afnica mala
mi imamo tisto, ko igra Mozart. Pa ogledalo ima, mi je bil v baby centru naj všeč, pa ga je sestra kupila Neli. Da ni direkt na tleh imamo stiropor oblečen v posteljnino, pa narejeno mal više oz padec, da Neline poliva, potem pa igralo gor

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.1.2009 13:59:19   
Lucka1
aja, še tole sem prej pozabila, ker je dans user posted image pravi tečko in mi ne da več kot par minut skupaj miru....na joški zaspi, pa ga dam spat, pa še čez par minut zbudi in kriči ko da bi ga odirali....UPAM, DA CEPLJENJE nima kajs tem user posted image user posted image user posted image

obkladki - a jih je potrebno dajat po cepljenju al samo če je rdeče in preveč oteklo?? Ker si nekako ne predstavljam mu držat gor obkladek cel dan oz. vsak uro par minut?? Al to ve punce kar povijete ali kako? Kaj pa daste?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
14.1.2009 13:59:24   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

dokladi- sem klicala, odločbo so spisali včeraj, potem pa še v podpis....

flaške- 2 za mleko, 1 za čaj, skoz menjamo, smo imeli aptamil ar, pa smo morali na 2 od aventa povečat luknjifco, zdaj pri hippu pa smo spet nabavili 2- brez povečanih luknjic

še kdo je hippa probiotičnega- Neli dames še ni kakala, pa vsak dan ponavadi dopoldan. Že včeraj je bilo bolj gosto

Mi smo na začetku jedli Novalac, pa dva dni če se ne motim ni kakal in potem po mukah in joku tako gosto kot gremica za moj mezinec debelo in za celo mojo pest, me je skoraj kap.

Od takrat smo na aptamilu proti kolikam in stanje je zaenkrat (že trkam) super, kljub teme da morama vsak dan jesti železo kaka sedaj tudi po tri krat, tako da se je prebava uredila.

Dream si videla kaj še vse imajo ko je dojenček večji samo jaz tega pri nas nisem zasledila so pa full lušne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 2154
14.1.2009 14:03:26   
*talcy*
PRDENJE: ...JOmoj poprda kot dva odrasla človeka user posted image user posted image user posted image  .... najbol je smešen ponoči.... ponavadi eno obrok poje ponoči okol 4 ure in ko ga položim nazaj v posteljo je ven šlišat tako grmenje da se človek mora smejat user posted image user posted image user posted image

flaške...jaz imam stekleno za mlekca in plastično za čajčka imam vse od nuk-a in je za čajčka cucelj prav posebaj da manj teče ker je čajček pač bolj redek....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
14.1.2009 14:05:45   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Tudi jaz še nisem dobila dokladov, odločbo so mi poslali 5.12.!

Pol maš dans nakazano- no mogla bi met

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.1.2009 14:06:13   
Lovely
kok je pa tečka ej, noče spat nikjer razen pri meni tko da sem levičarka zdaj.
umko ačun ima sparkasse, več na http://www.sparkasse.si/umko , obresti pa vidiš pri splošnih pogojih. Mi imamo vse tam.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.1.2009 14:06:26   
*talcy*
lučka1...meni so zavili s povojem sam jaz mu stavim zdaj kar un bel trakec k ga imajo če ti kri vzamejo al kaj takega .... mu vsako uro pa pol zmočim gazico in zaflikam da ni bulice in je ni ...sem tud ponoči tako pa ima prav lepo zdaj brez kake rdečice al bulice ... res ima mal pajacota mokrega ma bo že ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.1.2009 14:21:24   
sončnica24
Tukaj imate datume izplačil za celo leto:

http://csd-velenje.com/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=49

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.1.2009 14:23:51   
Lucka1
talcy hvala....mi je timnala zdaj dala mislit.....mislim, da je ona pisala glede cepljenja pozneje?? Naš je imel namreš ravno danes 3 mesece in je že bil cepljen....no, sem optimist in verjamem, da bo vse ok, brez kakih resnih posledic. user posted image
Bom mu pa dala obkladke, samo ga pa zdele ne bom motila, se je ravno zamotil v igralnem centru.... itak ne bo trajalo več kot 15 minut user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 14:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.1.2009 14:54:13   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Afnica mala evo, sem še 1x prilepila link - malo počakaj, pa se bojo različne fotke prikazale, da boš videla, kako izgleda. Glasba je pa tko: kratki inserti treh bolj živahnih skladbic, ni pa od Mozarta: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=152&state=toyTypeId=0@elementId=0@ageId=0

Mi imamo tudi to doma, se zelo rad igra samo ne vsak dan drugače pa se kar zamoti. Je pa full zanimivo, niti nisem vedela je zadnjič brat nekaj gledal in tisti ježek, ki mu "iglice" šumijo če ga dol potegneš vibrirauser posted image , je full posrečen.

Pri tem ježkovem vibriranju Matic je kar nekaj mežikal z očmi kot da bi ga bilo strah. Sedaj se je že malce navadil, pa ga gleda in ima neverjetno okrogle oči. Ravno včeraj sem mu ježka prestavila in dala ovčko tja, pa je bolj zanimiva.

Veste kaj me pa prekleto moti pri vseh teh otroških stvareh? Da je npr. krava vijolična, ovčka ima roza in zelene nogice, čebela je rumena, oranžna in zelena in podbno. Kako naj otroci potem vedo, kakšne so te živali v resnici, če pa je sedaj vse tako barvito? OK, saj ne rečem, da jim ni zanimivo, vendar me ne preseneča, da so nekoč v vrtcu vsi mestni otroci, ki še niso videli krave v naravi, narisali vijolično z belimi lisami... Kakšno je vaše mnenje o tem? Sem samo jaz tako čudna, da me takšne stvari motijo? 

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.1.2009 15:00:45   
Dream
Sončnica24 krasne stvari imajo, se strinjam, sem malo pobrskala po njihovih straneh. Človek bi kar vse nabavil, če bi imel denar, kajne? Meni so že te otroške cunjice čisto totalno všeč in se kar težko upiram, da mu kaj ne kupim, ker ima vsega več kot preveč, tako da določenih stvari niti obleči ne bo mogel...

Stekleničke pa imamo mi samo od MAM, ker mu ta cucelj najbolj ustreza. Dudiko, kadar jo pač glih sprejme, imamo pa od NUK-a.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.1.2009 15:31:14   
vianne
Ojoj koliko ste napisale ...

... ne vem če vas bom uspela prebrati. Se vam oglašam na hitro saj je naš tak tečko, da je joj. No danse je že boljši in se vsaj ne joče.

Preden sem začela dajati Plivit D3 je bil naš velik dobrovoljček. Po doziranju kapljic je poleg neznosnih krškov in odklanjanja hrane bil tudi velik tečko. Sem sklepala, da je seveda zaradi bolečine.

No in sedaj smo že par dni (razen danes) na Oleovitu ... krčkov nimamo se mu je pa zelo spremenilo razpoloženje. Že tri dni sem opažala, da si se moral močno potruditi, da se ti je nasmejal, veliko je spal (pred tem je bil spanec čez dan tabu), ko pa je bil zbujen je bil pa jok non stop. Prava tečnoba... Problem je bil tudi s hranjenjem. Zavrača flaškico, jok ... sumim na kapljice. Danes smo brez in je stanje boljše. Se ti zasmeje ko te zagleda, lepše in brez joka poje ... zopet sem posumila na kapljice in sedaj sem sigurna da je to to sploh ko sem prebrala tale post ...

IZVIRNO SPOROČILO: aezzy

mi jih nismo nikoli dajali, ker poznam same take, ki so po njih ratali zelo tecni in brezvoljni dojencki, prej so bli pa dobrovoljcki, pa bo zdej stara 1 leto in ima kosti cist super in je zelo mocna.
fora je kao da se bojijo rahitisa, ki pa je pri nas in nasi prehrani zelo redek. tisti podatki, ki ki jih govorijo pediatri in kazejo slike so pa za ameriski trg oz. za ameriko in njihove razmere (prehrana v glavnem brez vitaminov).
ni panike ce jih ne je.
tudi pozimi.
no to je nasa izkusnja.

A morda še katera opaža kaj takega po kapljicah?
Jaz mu jih bom sedaj dozirala 2x na teden in ne vsak dan ... pa sama jih bom jemala, da jih bo dobil bolj skozi mleko. Nočem, da še naprej trpi in me gleda s tako žalostnimi in odsotnimi očmi.
Še najbolj me pa skrbi če že na te kapljice tako odreagira kako bo šele s cepljenjem!!!

Moram končati ker se je zbudil. Čas hranjenja. Danes hoče jesti na dve uri ... jaz sem pa še brez user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.1.2009 15:54:45   
laknerš

Lovely - lahko kaj več poveš o UMKO računu??? Katera banka ga ima?? Me zelo zanima.

Namreč, otroka do 14 leta starosti ne morete življenjsko zavarovati. Midva sva razmišljala, da bi polico naredila jaz in bi potem doklade in še nekaj mesečno dajali na polico, denar bi ob 18. letu dobila Alina.

Midva imava najino taveliko(3 leta)  življensko zavarovano pri triglavu. Naredili so nama skupno polico-zame in za malo zdaj pa bomo naredili isto še za hano.

Pa še umko račun- midva sva ga letos odprla za obe najini pikici. imajo ga pri banki sparkasse. nanj lahko dajaš vsak mesec tolk kot pač hočeš. nič ni rečeno koliko niti ni nujno dat. obresti so ful visoke. odpreš pa ga samo zdavčno in osebnim dokumentom oz rojstnim listom

Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.1.2009 16:29:01   
Pšemek
Veste kaj me pa prekleto moti pri vseh teh otroških stvareh? Da je npr. krava vijolična, ovčka ima roza in zelene nogice, čebela je rumena, oranžna in zelena in podbno. Kako naj otroci potem vedo, kakšne so te živali v resnici, če pa je sedaj vse tako barvito? OK, saj ne rečem, da jim ni zanimivo, vendar me ne preseneča, da so nekoč v vrtcu vsi mestni otroci, ki še niso videli krave v naravi, narisali vijolično z belimi lisami... Kakšno je vaše mnenje o tem? Sem samo jaz tako čudna, da me takšne stvari motijo? 

Jaz mislim, da te igračke za novorojenčke niso tak problem. Jih samo bolj stimulirajo in pospešujejo njihov razvoj, ker so tako pisane. Dojenček st tako ali tako bolj malo zapomni vsaj od začetka. Meni se večji problem zdi kasnejša vzgoja staršev. Da si tudi toliko časa ne vzamejo, da bi svoje otroke peljali npr. v živalski vrt, al pa na kako kmetijo, kjer je ogled krave brezplačen, da bi otroci videli, kakšna je krava v resnici. in ne da je edina krava, ki jo poznajo tista iz reklame za čokolado - vsi vemo, katere, da ne bom reklame delala

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.1.2009 16:33:22   
Pšemek
vianne - tudi jaz poznam starše, ki svojim dojenčkom niso dajali kapljic, pa so le-ti zrasli v popolnoma zdrave otroke. Te kapljice niso obvezne, so pa preventiva. Je pa res, da pri nas rahitisa že vrsto let ni. Mislim pa, da kapljice nimajo nikakršne veze s cepljenjem.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.1.2009 16:36:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

flaške - ja, ločeno imamo za mleko in čaj, vendar jih nismo še nič menjali. Res pa je, da dajam čaj bolj izjemoma, kot praviloma, torej vsak drugi dan kakih 10ml - A VSE DAJETE ČAJČKE???, ker se skoraj polno dojimo - samo večerni obrok zaenkrat dodajam, kakih 50-150ml, pa še to komaj spije, ker dostikrat zaspi vmes. Tako da tudi teh za mleko še nismo menjali, saj jih bolj malo uporabljamo. Verjetno je tudi od tega odvisno. Res pa je, da ste me spomnile,da bi bilo pa mogoče

Lučka jaz dodajam podobno kot ti, tam nekje do 150 v 24 urah, ampk čajčka pa še sploh ne dajem, sprašuejm zato, da si vem flaške pripravit do  takrat kobom začela ...zaenkrat imam 2 flaški in 2 dudi. Dude imam 0-3 mesece, tko da bom zamenjala zdaj ...flašk pa še ne bom menjala ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.1.2009 16:38:32   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz mislim, da te igračke za novorojenčke niso tak problem. Jih samo bolj stimulirajo in pospešujejo njihov razvoj, ker so tako pisane. Dojenček st tako ali tako bolj malo zapomni vsaj od začetka. Meni se večji problem zdi kasnejša vzgoja staršev. Da si tudi toliko časa ne vzamejo, da bi svoje otroke peljali npr. v živalski vrt, al pa na kako kmetijo, kjer je ogled krave brezplačen, da bi otroci videli, kakšna je krava v resnici. in ne da je edina krava, ki jo poznajo tista iz reklame za čokolado - vsi vemo, katere, da ne bom reklame delala

se strinjam, čeprav sem tud jaz že posmilila na te barvaste živali ...mene osebno MOTI, čeprav si dojenčke res ne bo zapomnil, ko bo pa star kako leto pa bo začel gledat živali v knjigcah, pa ne bo več na tej igralni podlogi ...pisane so verjetno zato, da res spodbujajo otrokv vid, odziv ...ne vem kaj vse še ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.1.2009 16:42:40   
PikicaStonoga

Punce ki morate dodajati zvečer - to je najbrž zato, ker je zjutraj v dojki več mleka, proti večeru pa pojenja in zato bi se naj takrat potem dodajalo in ne npr. zjutraj.

jaz dodajam po potrebi, ko mi zmanjaka oz. Tijana poje iz obeh in še joče, da bi še ...vem, da nimam več, ker poskušam iztisnit in ne gre več user posted image  torej največkrat pride do pomanjkanja zvečer, včasih, če ima slabo noč in se velikokrat doji, pa tudi že zjutrajuser posted image  če dojim na 3-4 imam  dovolj do večera, če pa je na 2 uri, tako kot zdaj že nekaj dni, ap morm skor vsak drug obrok dodat 30-60 dokler ni zadovljna in cucelj vrže ven user posted image  tam do večera smo spet na ene 150 dodatka, kar je čist ok ...se je celo že zgodilo da dva dni ni blo treba dodat ;)

Tejčika, kolk je kej sneg a vSavinjski? Morm mal svoje poklicat user posted image , me je prej  mami klicala, pa je Tijana jokala, pa sem mogla ret, da obm poklicala nazaj ... 

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.1.2009 16:44:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mene jutri na telovadbo ne bo. Sem dobila mastitis. Včeraj sem imela 39,5 stopinj vročine. K sreči sem zadevo zelo dobro sanirala, tko da je tudi zdravnica mnenja, da ne bi hitele z antibiotiki. Moram pa seveda pazit, črpat, masirat in počivat. Je tudi mož dobil bolniško zame.
Lepo se mejte, upam, da se vam pridružim naslednji teden.

valla a veš da sem danes nate mislila in mi je blo čudno, da te nič ni na RR, sem mislila, da se kje potepaš ...čupam, da hitro rešiš tale mastitis (zakaj že pride do njegauser posted image ). A to je možno, če ženska na P zboli, da mož dobi bolniško za njo? Nisem vedla ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.1.2009 16:46:41   
PikicaStonoga

Pri tem ježkovem vibriranju Matic je kar nekaj mežikal z očmi kot da bi ga bilo strah. Sedaj se je že malce navadil, pa ga gleda in ima neverjetno okrogle oči. Ravno včeraj sem mu ježka prestavila in dala ovčko tja, pa je bolj zanimiva.

Tud naša vedno mežika, ko ji navijam vrtiljak ...pa ne vem če je to strah ...glasen je blizu glave ...tak poseben neprijeten zvok user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.1.2009 17:14:04   
Lovely
Vianne, si mi dala mislit če so kapljice vzrok, da je Inya slebše razpoložena, samo se mi ne časovno ne sklada, sem ji začela žeful časa nazaj dajat pa je bilo vse OK. Ne najdem vzroka.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.1.2009 17:25:55   
jolly123
kako moj otrok čudno spi čez dan. Vedno ima oči napol odprte, je čisto pri miru in vse ampak oči na pol odprte. Pol pa sploh ne vem a spi a kaj. Pa a se je sploh naspal  user posted image a še kateri tako čudno spi? 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.1.2009 17:29:34   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mene jutri na telovadbo ne bo. Sem dobila mastitis. Včeraj sem imela 39,5 stopinj vročine. K sreči sem zadevo zelo dobro sanirala, tko da je tudi zdravnica mnenja, da ne bi hitele z antibiotiki. Moram pa seveda pazit, črpat, masirat in počivat. Je tudi mož dobil bolniško zame.
Lepo se mejte, upam, da se vam pridružim naslednji teden.

Ojoj boga reva. Upam, da se čimprej pocajtaš.

Jaz pa tud upam, da bo jutri kaj bolje spluženo, da bom lahko pripuzala do Medvod. letos namreč nisem kupila zimskih gum user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?