PikicaStonoga
|
Spet jaz ...danes likam, pa sem ravno novo vodo v likalnik vlila, pa morm počakat, da se segreje ..Tijana spi :) Kok lepo pada snegaec ...dans ga bova kr čez okno gledali, ne bova šli nč vn, ker itak ni spluženo za voziček to sploh ni, do kengurujčka mi pa danes ni, poleg tega morava popoldne v LJ, ker mam zobozdravnika, ker ima pa moj faks, pa morm Tijano pustit za tisot urco pri tašči grrrrrr že zdej me je groza...ampk nimam kej ... a otroški dokladi se nakazujejo za nazaj al za tekoči mesec? porodniška je za nazaj a ne , pa vse CSD nakazuje 15. v mesecu? mi nč ne varčujemo, ker ne mormo, ker zidamo, pa gre vse v bajto ...sej sem mela gled etega slabo vest, da porabiva še tist, kar ona dobi,samo konec koncev bi se radi letos preselili in se mi zdi zlo pomembno, da bo imela svojo sobico, pa da bo dost prostora za bazenček, gugalnico, peskovnik ...se mi zdi to pomembno, da ji omogočim ztdravo otroštvo + pomembna je vzgoja, itak ji bova pa kupila vse, kar rabi, pa tud kasneje, ko bo velika, ji bova pomagala kolkr bova lahko ...tud z mami sem se menila, je rekla, da tud oni, ko so zidali, so porabili ves naš denar (moj in od brata in sestre), pa sem čust zadovoljna, ker so mi vseeno nudili, kar sem rabila in mi pomagali, še danes mi kolkr pač lahko ...ko grem od njih, mam vendo polno vrečo hrane z vrta, vloženega, še kaj iz skrinje in podobno ...to je pač moje mnenje ...sej če bi lahko, bi z veslejem dala vse njeno na stran ...pa ne morem ...je rekla mami, da je pomembnejše, da se letos selimo ker bo najina hčerkica imela od tega več kot pa od denarja na računu in naj ne imam slabe vesti, ker je to čist življenjsko ...tud zavarovana ni nč dodatno, da bi tam varčevali ...moj brat npr. varčuje mesečno za svojo hčerkico, da bo iz tega 2x mela kao štipendijo, hvala bogu , če lahko, smao on npr. ni zakreditiran skor do penzije, kot midva, ker je ostal doma in mu ni blo treba nepremičnine kupit al pa zidat ... kar se pa krize tiče, mah vse umetno, da bodo spet eni zaslužli ...drgač pa mislim, da se razen tistih, ki so ob službo, ni kriza nč dotaknila ...sej denar je, sma odvisno kam ga damo ...eni vse v oblačila, obutev, eni v potovanja, drugi dajo 15.000€ v avto, spet tretji šparajo, da si čez nekaj let s pomočjo kredita kupijo nepremišnino in so na svojem ...po mojem nas je kriza zadela, ko smo vzeli euro in je vse 2x dražje, plače pa niso 2x višje ... nč grme naprje likat, sem se kr razpisala ...