Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:55:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem dragemu te k... vinjete odstranjevala in sem se namatrala ko . Mi bo pa zato kupil vinjeto za moj avto A veš, da gre prav lepo dol, ko je zmrznjena kot zdaj. Pa ni šla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:55:59
|
|
|
|
Naty*
|
Anitka nisi barbaw ampak tud ti veljaš ...hvala!!!! špelin@ Gregi pa čist resno jemlje izraz spanje na obroke ... minute v bistvu. Čmrlika sm prej citirala tvoje vprašanje in odgovorila, pa ga pol pozabla prilimat v post . Odgovor glede spora...ja resen. kasso ja mislim da AT tud pride, čeprav mi v bistvu edina še ni odgovorila. Pa mogoče Inti in Katina. Morm it seznam najdet pa ga dopolnit. Mali mi v naročju raztur dela, js se pa trudim da bi zaspal ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:56:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem k cunjam Menjam s tabo. A res? Daj pridi me odrešit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:56:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem dragemu te k... vinjete odstranjevala in sem se namatrala ko . Mi bo pa zato kupil vinjeto za moj avto A veš, da gre prav lepo dol, ko je zmrznjena kot zdaj. Pa ni šla A potem je šla samo moja tako lepo dol? Nič ni lepila ostalo pa še cela je šla dol. če ne bi imela datuma bi se jo dala še 1x uporabit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:57:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem dragemu te k... vinjete odstranjevala in sem se namatrala ko . Mi bo pa zato kupil vinjeto za moj avto A veš, da gre prav lepo dol, ko je zmrznjena kot zdaj. Pa ni šla A potem je šla samo moja tako lepo dol? Nič ni lepila ostalo pa še cela je šla dol. če ne bi imela datuma bi se jo dala še 1x uporabit. Super, da se nisi matrala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:58:04
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:00:51
|
|
|
|
nia5
|
nina7, ratalo mu je zje..bat slike verjetno tako, da je gor neko muziko pa kaj jaz vem kako sranje nalagal, pol pa ni blo več placa in je računalnik avtomatsko zgleda sam zbrisal, ne vem kak je to možno pa vseeno, natukla bi ga najrajši po prstih, kaj ma za šarit tam kje mu ni mesto, pa kr nekaj nalagat gor, kot da mam vrhunsko mašino madona!!! anitka sorry ampak mi živimo v takem šusu, ko pa mam cajt, ponavadi popoldan-proti večeru ko pride domov pa preživljamo kvaliteten čas skupaj, če ne gre kaj delat, pa tudi lubi se mi več ne kam lazit v tem mrazu. Vem da bi si mogla cajt vzet zase oz. za kako kavico, vendar po resnici povedano se še s prijateljicami vidimo ful malo. Obljubim da se bom nekak zorganizirala da se dobive, pa še ta avto ki je čez dan doma (od mojega atija) mu akomulator štrajka, pa ne da bi ga zamenjal Glede spanja pa itak nimam besed, čez dan je kul, spi 3x po pol urce do 45 minut, ponoči pa komaj uspavat, pol pa zbujanje z nekim čudnim jokom, pa čez dan se ukvarjat 100 na uro z njo, drugače je sitna... Saj bo minilo, to je edina tolažba ki jo še imam. Z posti pa ste ultra pridne, čestitke, mislim da ste-smo v vodstvu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:01:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:05:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:05:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem k cunjam Menjam s tabo. A res? Daj pridi me odrešit Takoj pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:05:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem dragemu te k... vinjete odstranjevala in sem se namatrala ko . Mi bo pa zato kupil vinjeto za moj avto A veš, da gre prav lepo dol, ko je zmrznjena kot zdaj. Pa ni šla A potem je šla samo moja tako lepo dol? Nič ni lepila ostalo pa še cela je šla dol. če ne bi imela datuma bi se jo dala še 1x uporabit. Super, da se nisi matrala Mojemu je bilo delo prišparano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:05:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 nina7, ratalo mu je zje..bat slike verjetno tako, da je gor neko muziko pa kaj jaz vem kako sranje nalagal, pol pa ni blo več placa in je računalnik avtomatsko zgleda sam zbrisal, ne vem kak je to možno pa vseeno, natukla bi ga najrajši po prstih, kaj ma za šarit tam kje mu ni mesto, pa kr nekaj nalagat gor, kot da mam vrhunsko mašino madona!!! anitka sorry ampak mi živimo v takem šusu, ko pa mam cajt, ponavadi popoldan-proti večeru ko pride domov pa preživljamo kvaliteten čas skupaj, če ne gre kaj delat, pa tudi lubi se mi več ne kam lazit v tem mrazu. Vem da bi si mogla cajt vzet zase oz. za kako kavico, vendar po resnici povedano se še s prijateljicami vidimo ful malo. Obljubim da se bom nekak zorganizirala da se dobive, pa še ta avto ki je čez dan doma (od mojega atija) mu akomulator štrajka, pa ne da bi ga zamenjal Glede spanja pa itak nimam besed, čez dan je kul, spi 3x po pol urce do 45 minut, ponoči pa komaj uspavat, pol pa zbujanje z nekim čudnim jokom, pa čez dan se ukvarjat 100 na uro z njo, drugače je sitna... Saj bo minilo, to je edina tolažba ki jo še imam. Z posti pa ste ultra pridne, čestitke, mislim da ste-smo v vodstvu Če niso podatki prepisani se jih da rešit, četudi jih kao ni več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:06:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken poglej pod moj ticker čisto točno sem shujšala 3,2kg opaa mačka teb pa gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:08:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa res grem ti čist nič ne zavidam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj Barbaw kako se pa to nardi? pa kaj pomeni prepisani? Da vem, če se mi slučajno kdaj naredi kej tazga Špelin ja Gaja ga neki serje zdele par dni.Ma sej bo jedla k ji bo pasal. A gregi pa spet nagaja? Ti ti gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:09:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:09:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken poglej pod moj ticker čisto točno sem shujšala 3,2kg opaa mačka teb pa gre HB, ker mi je prišparana vsaj ena sekirancija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:11:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj Barbaw kako se pa to nardi? pa kaj pomeni prepisani? Da vem, če se mi slučajno kdaj naredi kej tazga Špelin ja Gaja ga neki serje zdele par dni.Ma sej bo jedla k ji bo pasal. A gregi pa spet nagaja? Ti ti gregi Če si nekaj zbrisala, se da rešit, če pa naložiš gor nove podatke se pa stari prepišejo. Diski delajo tako, da stvar v bistvu ne zbrišejo ampak samo piše, da je ni več tam. Fizično pa še vedno obstaja. Ko pa ti naložiš gor nove podatke pa se stari prepisujejo. to je princip diska. Tudi pri karticah za fotoaparat je tako in v GSM. Če zbrišeš se še da rešit, če pa slikaš ko so zbrisane, pa nove slike stare preprišejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:12:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso ja mislim da AT tud pride, čeprav mi v bistvu edina še ni odgovorila. Pa mogoče Inti in Katina.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:13:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa resno: NATY* IN EDINAOS, VAJIN "HEC" (???) NI BIL NITI MALO SMEŠEN, NITI NE VEM, KOMU NAJ BI BIL NAMENJEN, V KU*** VAJU BOM POSLALA, OBE ALI VSAKO POSEBEJ, KO SE SREČAMO! Saj vem da bi mogla bit resna ampak jst se s tabo pa res ne bom nikol hecala Hecaš se komot lahko , samo "hecat" (beri: je.bat v živ mozak) pa res ni treba Me pa posti v stilu "kvazi čik fajt" spominjajo na sošolke velike pike, ki preveč gledajo Rebelde... Ok zdej pa morm neki napisat... vredu ste se skašljale, ni vam blo smešno... sm uštekala že v prvih petnajstih postih. špelin@ veš, da si mi vredu oseba, ampak tole je šlo pa mal mim veš... jeb.ale nisva nobenga v živ mozak, ker tist drugač zgleda. Lej če ste teh pet minut zezanja tkole vzele pač vaš problem, ampak je pa tole res žalostno, pa ne več z najine, ampak z vaše strani. 1. Btw.: ni bilo 5 minut, si že pred par dnevi napisala, da edineos ne bo k tebi zaradi ene zamere. 2. To zame JE je.banje v živ mozak. Pač ena variacija na to temo. Je pač je.banja v živ mozak več vrst. 3. Ja, trenutno sem jezna na vaju. Ja, vse skupaj je res žalostno. Ampak vaju nimam zato nič manj rada. Samo ohladit se moram do naslednjega tedna imaš, da se ohladiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:15:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosim Imam domače in vem, da bodo lepo mehki. popečem na čebuli in potem dodam smetano in sir eh tko delam puranje, goveje pa popečem in dodam moko, česen, in potem še koncentrat iz vrečke za gobovo juho
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:17:02
|
|
|
|
mafi
|
punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:17:33
|
|
|
|
kasso
|
grem jaz zdaj kuhat za mojega, ki pride vsak čas domov lačen in povrh še on bolan...tako, da imamo eno malo bolnišnico doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:18:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso grem jaz zdaj kuhat za mojega, ki pride vsak čas domov lačen in povrh še on bolan...tako, da imamo eno malo bolnišnico doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:19:31
|
|
|
|
jana81
|
špelin takole zgledajo brez Nejca, nekaj daril je noter sicer in od strani
|
Božičlola85 RRPraznujete božič pri vas doma?Da (
94%)
Ne (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!