Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:01:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako sem sedaj srečna!!! Sem skuhala kosilo za Aljo in je pojedla vse, brez borb in to kar 300g Ko bi le vsakm dan bila vsaj mal podoben današnjem o Alja. Pri ns je bla pa revšna Pol jo pa res nekaj krepko matra, če tvoja ne je Ma kva pa vem, sam res pa zadnje čase manj je, sploh včeri pa dons Eh bo že, sam na živce mi gre pol k morm stran metat. Bo zdej kr frutka jedla, da se ne matram pa neki prpravljam za brezveze mogoče pa ne rabi tolk ali pa jo muči kaki zobek Ona bi ponoč jedla . Zobki? Ja no, cajt bi že bil , sam nč ne kaže nočna ptička , zgleda da si ponoči naredi zalogo pol pa med dnevom sikira mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:01:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosim Imam domače in vem, da bodo lepo mehki. To pa ne znam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosim Imam domače in vem, da bodo lepo mehki. Jest mam tud domače . Jest jih tud delam z gorčico, pa full čebule, bi tud rabla kšno drugo idejo Gaja je pa v HRIBARJA padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:02:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi ja ve k mate compe v službi boste sigurno čvekale, mi k pa nimamo se bonmo popoldan za glavo prijele kolk bo čtiva Po službi ali pred njo. Jaz tudi v službi ne morem čvekat, ker moram fejst delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:03:36
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako sem sedaj srečna!!! Sem skuhala kosilo za Aljo in je pojedla vse, brez borb in to kar 300g Ko bi le vsakm dan bila vsaj mal podoben današnjem 300!!!! Pri nas smo pojedl pa 200 riža z brokolijem in korenjem , tud zelo zadovoljivo, glede na to, da je riž ful nasiten. kasso za Varjino spanje, pa upam, da bo Petja kmalu zdrava. barbaw iz kje je ta cenik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:03:49
|
|
|
|
hijenca
|
Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:05:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov. seveda bo, sam zgleda da tvol ledtop ne bo preživel ko ga boš zabrisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:07:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov. seveda bo, sam zgleda da tvol ledtop ne bo preživel ko ga boš zabrisala Danes torej ne računajte na mene pri večernem klepetu, ker bom zopet mogla pod komando v postlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:09:16
|
|
|
|
mafi
|
hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:09:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov. seveda bo, sam zgleda da tvol ledtop ne bo preživel ko ga boš zabrisala Danes torej ne računajte na mene pri večernem klepetu, ker bom zopet mogla pod komando v postlo. ti kar ubogaj bo saj telovadba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:12:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi ja ve k mate compe v službi boste sigurno čvekale, mi k pa nimamo se bonmo popoldan za glavo prijele kolk bo čtiva Ja ane . No sej mogoče bom mela pa jest tud tak šiht, da bom lohk čvekala, al pa bom celo doma Dec d vej aj lajk it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:12:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken Mislim, da še vse vztrajamo. Jaz sem trenutno na -2,4 kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:14:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken Mislim, da še vse vztrajamo. Jaz sem trenutno na -2,4 kg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:14:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:14:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi ja ve k mate compe v službi boste sigurno čvekale, mi k pa nimamo se bonmo popoldan za glavo prijele kolk bo čtiva Ja to sem mislila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:15:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:17:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik. hijenca, Anitka: bo treba na uprao predlagat da uvedejo v vrtce računalnike, da jih mal naučite kako se uporablja forum , pol pa masa varianto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:20:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik. hijenca, Anitka: bo treba na uprao predlagat da uvedejo v vrtce računalnike, da jih mal naučite kako se uporablja forum , pol pa masa varianto Mafi kje pa ti delaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:21:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik. hijenca, Anitka: bo treba na uprao predlagat da uvedejo v vrtce računalnike, da jih mal naučite kako se uporablja forum , pol pa masa varianto Mafi kje pa ti delaš? kem., inštitut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:22:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosim Imam domače in vem, da bodo lepo mehki. Evo recepta: Rabiš 6 zrezkov, 2 žlici olja, 1 žlico moke, 3 žlice sesekljane čebule, 2 sesekljani kisli kumari, malo kaper, limonina lupina, 2 stroka česna, lovorov list, sol, gorčica, 3 žlice kisle smetane, sesekljani peteršilj. Zrezke posoliš, namažeš z oljem in jih položiš enega na drugega. Opečeš v vroči maščobi na obeh straneh in zložiš v drugo posodo. Na maščobi, ki je ostala od pečenja preprežiš čebulo, moko, kumare, kapre, lim. lupino, česen in zaliješ z vodo ali zajemalko juhe. Omako kuhaj 8-10 minut. Okus izboljšamo še s kislo smetano pomešano z gorčico in ščepom moke (to dam jaz čisto na koncu). Omako precediš (jaz ne precejam) k zrezkom in dušiš do mehkega. Proti koncu dodaš še peteršilj, lovorov list in po potrebi še sol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:23:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov. Naj srečno potuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:24:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je ravnokar moj sporočil, da pride vseeno domov danes. Upam, da bo živ in zdrav prilezo domov. seveda bo, sam zgleda da tvol ledtop ne bo preživel ko ga boš zabrisala Danes torej ne računajte na mene pri večernem klepetu, ker bom zopet mogla pod komando v postlo. Si bo nekdo namesto delam delam delam... pel likam likam likam...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:25:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik. Mi žal nimamo interneta v vrtcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:26:56
|
|
|
|
Anitka
|
Sem dragemu te k... vinjete odstranjevala in sem se namatrala ko . Mi bo pa zato kupil vinjeto za moj avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 15:27:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 delu Torej se da čvekat tudi ko si v službi Ja odvisno v kakšni službi si Pri nama gre to bolj težko, čeprav med počitkom sem kdaj smuknila na računalnik. Mi žal nimamo interneta v vrtcu Že vedo zakaj ne
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?